Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Κορίτσια μην τσακώνεστε, θα έρθει η σειρά όλων :P

Άλλωστε αυτή τη στιγμή υπάρχει baby boom στο UK και τα services είναι overstretched, έχουν κόψει όλες τις έξτρα παροχές και αναμένονται κι άλλες περικοπές (έτσι μας είπε η HV όταν πήγαμε πρόσφατα για το 2-year review) οπότε καλύτερα να κάνετε κράτει προς το παρόν ;)

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παμφτηνη θα έλεγα. Για λουσιμο-κουρεμα-χτενισμα δίνω £45.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Δεν μένω Λονδίνο. Είναι τιμή Toni & Guy. Μια φορά το τρίμηνο παω, οπότε τα σκαω. Έχω και ένα ψώνιο με το μαλλί μου ούτως ή άλλως :oops:

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Δεν μένω Λονδίνο. Είναι τιμή Toni & Guy. Μια φορά το τρίμηνο παω, οπότε τα σκαω. Έχω και ένα ψώνιο με το μαλλί μου ούτως ή άλλως :oops:

Κοίτα 45 λίρες δεν είναι και κάνα τραγικό ποσό! Αν τα είχα θα τα έδινα και γω για να είμαι 100% ικανοποιημένη φευγοντας. Πάντως ένα πράγμα μου έκανε πολύ κακή εντύπωση... ήταν μεσα στην βρωμιά το μαγαζί! Σκόνη παντού, το πάτωμα γεμάτο τούφες, μου έδωσαν μια ρόμπα στην οποία ήταν κολλημένες ένα σωρό τρίχες... αηδία :/

Και εγω έτσι το βλέπω. Αν και συνήθως το μαλλί παει 100αρα καθώς κάνουμε και καμια ανταυγια :tongue:

Esprit η τιμή αυτή είναι πάρα πολύ καλή, αλλά εννοείται μην περιμένεις υψηλή ποιότητα, καθαριότητα κλπ.

Η στάνταρ τιμή σε ένα καλό κομμωτήριο για λούσιμο-κούρεμα-χτένισμα είναι γύρω στις 40-45 λίρες.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

βρε κοριτσια, πηγα για καποιες εξετασεις αιματος εχθες σε κλινικη του NHS και δεν κοιτουσα τη διαδικασια γιατι δεν μου αρεσει πολυ και το θεαμα. Ειχα γυρισει το κεφαλι μου λοιπον και περιμενα να μου καθαρισει το χερι και μετα να μου παρει το αιμα η νοσοκομα και προς εκπληξη ενιωσα μονο τη βελονα να μπαινει μεσα και λεω τι εγινε ρε παιδια; Τη ρωταω γιατι δεν μου καθαρισε τη περιοχη με οινοπνευμα πρωτα και μου απαντησε πως δεν ειναι απαραιτητο και δεν χρειαζεται παντα! Θα τρελαθω! Τωρα να ανησυχησω για το αν χρησιμοποιησε καινουρια βελονα επισης; Δεν την ειδα να τη βγαζει απο σακουλακι.

Μετα που το εψαξα, εναι στανταρ κανονας να καθαριζεται η περιοχη πριν τη ληψη αιματος... ποσο μαλλον στο NHS...

Διαφημίσεις

Τη ρωτησες σε ποιες περιπτωσεις το θεωρεί απαραίτητο;

Νομιζω εμείς οτι κ να πούμε δεν βοηθαμε σε τίποτα. Ίσως να πηγαινες παλι στο surgery να έκανες παράπονα;;;;

Εμένα δεν μου έχει τύχει αλλα κοίταξα κ εγω στο NHS κ λέει may need. Τώρα το πως κ το γιατί δεν το γνωρίζω. Πάντως δεν νομιζω να σου έβαλε χρησιμοποιημένη βελόνα ;)

Ισλα μην ανησυχεις και εγω οταν ειχα παει να μου παρουν αιμα δε μου απολυμαναν την περιοχη με οινοπνευμα. Ενα βαμβακι με λιγο νερακι χρησιμοποιησαν. Οταν ρωτησα γιατι δεν απολυμαινουν μου ειπαν οτι λεει μπορει να αλλαξει τα αποτελεσματα των εξετασεων το απολυμαντικο. Οταν ρωτησα και πως ξερουμε οτι δεν εισαγουμε μικροβια με την ενεση σε μη απολυμασμενη περιοχη μου ειπε "you look like a clean girl":?

Τωρα ποια αποτελεσματα κ ποιες τιμες μπορει να αλλαξουν με την ελαχιστη εσανς οινοπνευματος θα σε γελασω, και πιστευω ουτε αυτη δεν ηξερε!

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...