Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Στη βάφτιση του γιου μου φόρεσα μπλε σκούρο (navy) φόρεμα με κοραλι γόβες, τσάντα και κολιέ. Προσωπικά προτιμώ να σπάω τη μονοχρωμια με αξεσουάρ. Αν δεν θέλεις βέβαια να "επενδυσεις" σε καινουρια παπούτσια, τα μαύρα της φωτο σου είναι μια χαρα.

Η βλακεία είναι οτι το φόρεμα δεν σηκώνει κολιέ... Για να σπάει δηλαδή και πιο πάνω η μονοτονία. Μάλλον θα μείνω στα μαύρα με κανένα εντυπωσιακό βραχιόλι και τέλος! Άιντε δεν θα κάτσω να σκάσω τώρα! Θενξ και πάλι πάντως με κατατοπίσατε πολύ σχετκά με την δεξίωση. Εγώ είμαι σπορ τύπος και δεν νιωθω πολύ από κυριλέ ντυσίματα και καταστάσεις! :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εις πολλές άλλες!

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Ο συνδυασμος σκουρο μπλε με κοραλλι μ αρεσει πολυ...οπως και το γαλαζιο με κοραλλι αν θελουμε να ειμαστε τολμηρες αν και θεωρω οτι ταιριαζει πολυ στο ελληνικο καλοκαιρι. Δλδ να ειναι μες στη βροχη και την καταχνια και να φορας γαλαζιο με κοραλλι το θεωρω μη ταιριαστο.

Το αλκοολ ρε παιδια εγω το απεφευγα χωρις υπεκφυγες. Δλδ επαιρνα ενα ποτο το πινα με το πασο μου, αν ηθελα επαιρνα δευτερο, αν δεν ηθελα να συνεχισω ελεγα "i'm fine thanks". βεβαια μου λεγανε "μα δεν πινεις, δεν πινεις" αλλα δε σχολιαζα..τι να πω δλδ? Πινω με μετρο δεν ειμαι νεροφιδα. Πρεπει δλδ να καταστρεψω το συκωτι μου για να νιωθω οτι ειμαι μελος της παρεας? Και γενικα αυτη τη νοοτροπια οτι πρεπει να γινεις ντιρλα αλλιως δε περνας καλα ποτε δεν την καταλαβα. Μου φαινεται οτι αν χρειαζεται να γινεις τυφλα για να περασεις καλα τοτε κατι παει πολυ ασχημα με τη ζωη σου...και φυσικα δεν επεκτεινομαι καν στο να δειχνεις το βρακι σου οντας ντιρλα, να ξερνας σε καθε γωνια και αλλα τετοια απαραδεκτα.

ακομα και το βλεμμα της αγελαδας, που εχουν ολοι μετα απο μια συγκεκριμενη ωρα με ενοχλει, με αηδιαζει για την ακριβεια. Ο αντρας μου ακομα παραξενευεται που δε βλεπει μεθυσμενους να ξερνανε κ να σπανε μπουκαλια στα πεζοδρομια οταν βγαινουμε βραδυ! Το οτι πινουμε και συζηταμε πολιτισμενα σ ενα μπαρακι μεχρι τις 2 ακομα του φαινεται..περιεργο!

Eleni

bd5c7983f7.png

Η βλακεία είναι οτι το φόρεμα δεν σηκώνει κολιέ... Για να σπάει δηλαδή και πιο πάνω η μονοτονία. Μάλλον θα μείνω στα μαύρα με κανένα εντυπωσιακό βραχιόλι και τέλος! Άιντε δεν θα κάτσω να σκάσω τώρα!

Είναι όμως πολύ ωραίο το δέσιμο του φορέματος. Πολύ κομψό! Σκουλαρίκια φοράς; Μπορείς να βάλεις έντονα σκουλαρίκια ή να κάνεις κάποιο ιδιαίτερο δέσιμο στα μαλλιά.

Εγώ δεν θα έβαζα άλλο χρώμα παπούτσι, ειδικά κόκκινο. Με μεταλλιζέ ή ασημί θα ήταν ίσως ωραίο το αποτέλεσμα, αλλά το χρωματιστό παπούτσι, και μάλιστα χειμώνα, νομίζω είναι παρακινδυνευμένο. Άσε που το φόρεμά σου είναι αρκετά κυριλέ, δεν είναι party outfit να πω ότι θα παίξεις με τα χρώματα. Τα παπούτσια που φοράς στη φωτογραφία είναι πολύ όμορφα. Γιατί δεν φοράς αυτά;

ax! thn ekana thn prwth mou voutia :)

wraia htan!

Μπράβο Νατάσα! Και εις άλλα με υγεία.

Εμείς έχουμε πισίνα κοντά στο σπίτι αλλά δεν πάω γιατί τις κλειστές πισίνες δεν τις συμπαθώ. Προσπαθώ να πείσω τον σύζυγο να πάει με τον μικρό γιατί του έχει λείψει το κολύμπι. Σήμερα είχαμε κατεβεί βόλτα στο Southbank κσι είδαμε για πρώτη φορά από κοντά το ποτάμι. Ο μικρός έπαθε παράκρουση. Έδειχνε και φώναζε sea! sea! Προφανώς δεν έχει καταλάβει ακόμα τη διαφορά μεταξύ καφέ και γαλάζιου νερού :P

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Ναι μάλλον αυτά θα βάλω biggi. Θα δω για σκουλαρίκια και κάνα βραχιόλι και τέλος.

Αυτό ε την θάλασσα και γω το έπαθα. Λέω του Κρις συνέχεια πάμε σε όσο πιο κοντινή παραλία υπάρχει ρε παιδι μου! Δεν με νοιάζει αν είναι βρώμικη σάμπως θα κολυμπήσω; Έχω θέμα κατά καιρούς με πιάνει και πρέπει να βρεθώ κοντά σε υγρό στοιχείο αλλιώς παθαίνω στερητικό! Εμ τόσα χρόνια θαλασσινή...

Άσχετο εντελώς... Ρε κορίτσια πόσο πιθανόν είναι να μείνει κάποια έγκυος από τα προσπερματικά;;;;;; :oops:

Πολύ απίθανο, αλλά όχι αδύνατο.

Αν έχεις κάποια υποψία, κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης να βεβαιωθείς (ότι δεν είσαι έγκυος).

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Άσχετο εντελώς... Ρε κορίτσια πόσο πιθανόν είναι να μείνει κάποια έγκυος από τα προσπερματικά;;;;;; :oops:

εξαρτάται σε ποιά μέρα του κύκλου σου είσαι. Αν είσαι σε μέρες κοντά στην ωορηξία υπάρχουν ανεβασμένες πιθανότητες αλλα πάντα χαμηλές σε σύγκριση με εκσπερμάτωση.

Αν έχεις αυτό το cervical mucus όταν πηγαίνεις τουαλέτα τότε κατά πάσα πιθανότητα είσαι στις γόνιμες.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...