Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Μην ανησυχείς, δεν θα κρατήσει :tongue:

Αν δεν θέλεις να ακούς σχόλια, το πιο εύκολο είναι να λες ότι παίρνεις αντιβίωση και γι' αυτό δεν μπορείς να πιεις αλκοόλ.

Μετά σε ρωτάνε τι έχεις και αναρωτιούνται αν πρέπει να μείνουν μακρυά σου! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Esprit, ομοιοπαθούσα εδώ! Εγώ είμαι ένα βήμα από το να πω οτι είμαι μουσουλμάνα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νατασα το ποδήλατο μες την πόλη είναι δύσκολο. Δεν ξέρω αν έχετε κάποιο shed για να το φυλας ή ίσως κάποιο bicycle stand σε κοινόχρηστο χώρο στα flats που μένετε. Οσο για το που θα μπορουσες να κανεις φαντάζομαι κάποιο παρκο; Εγώ πηγαίνω σε έναν ήσυχο δρόμο που έχει φαρμες και στάβλους οπότε δεν ανησυχώ για αυτοκίνητα και απολαμβανω τη φύση :)

Ελένη ελάχιστες δραστηριότητες απαγορεύονται κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Νομίζω δεν κάνει να τρεχεις λόγω των κραδασμων και πρέπει γενικότερα να αποφευγεις αθλήματα που έχουν προσκρουσεις ή μπορεί να χτυπησεις. Έκανα prenatal yoga μέχρι τον 6ο στον πρώτο γιο, μετά είχαν πιάσει οι ζεστές και σταμάτησα (γέννησα τέλη Αυγουστου). Στον δεύτερο γιο δεν έκανα τίποτα λόγω έλλειψης χρόνου, μόνο μια ώρα περπάτημα κάθε μέρα όταν μπήκα στο μήνα μου και σταμάτησα τη δουλειά.

Για τα χρώματα που λέτε, με το μαύρο ούτε εγώ έχω πρόβλημα για τις καλεσμενες (όχι φυσικά για παρανυμφους). Η πρώτη κουμπαρα που παντρεψα (έχω παντρέψει δυο) επειδή ήταν γεματουλα φόρεσε μαύρη τουαλέτα στη δεξίωση του γάμου της. Για το λευκό μου είχαν πει ότι ανήκει μόνο στη νύφη εκείνη τη μέρα και έτσι το αποφεύγω. Η κουμπαρα μας στο γάμο μας φοραγε ένα υπέροχο λευκό εμπριμε μακρυ φορεμα και δεν με πείραξε καθόλου, οπότε υπάρχουν λευκά και λευκά φορέματα.

Μετά απο μια φοβερή μπόρα ο καιρός έφτιαξε πάλι! Παω για ποδηλαταδα :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Κοιταξτε για μπανιο μπορω ανετα να πηγαινω ασχετα που δεν παω γτ τελευταια φυσαει και δεν ειναι και το καλυτερο μου να χοροπηδαω σα κατσικι και να με κανουν τραμπαλα τα κυματα...

Το ρεγκετον ειναι αρκετα απαιτητικο προγραμμα ασκησης ειναι σα breakdance οποτε με τιποτα για μενα που δεν ειμαι σουπερ φιτ..

Υ.Γ. Νατασσα ωραια η ιδεα για μαυρο-σμαραγδι. Μ αρεσει ο συνδυασμος. Γενικα το καλοκαιρι εχεις τελειες επιλογες γτ μπορεις να παιξεις με τυρκουαζ-σμαραγδι-φουξια-ροζ σε συνδυασμο με λευκο η' μαυρο. Για το γυμναστηριο δε σου εδωσαν εναλλακτικη να πας μετα? Εδω μια γνωστη μου που εμεινε εγκυος και ειχε ετησια συνδρομη πηγε και τους το ειπε και τη διεκοψε μεχρι να γεννησει και μετα ισχυε παλι ωστε να μη χασει τα λεφτα της.

Eleni

bd5c7983f7.png

είπε, και δεν κράτησε ούτε για δευτερόλεπτο ακόμα! Χα χα! Θεά είσαι!

Χεχε είδες που στα 'λεγα? :P

Esprit, ομοιοπαθούσα εδώ! Εγώ είμαι ένα βήμα από το να πω οτι είμαι μουσουλμάνα!

Πλάκα πλάκα, αν πεις "it's against my religion" το δέχονται ασυζητητί. Εγώ το είχα πει αρκετές φορές [τότε που δεν έπινα] και πάντα έπιανε. Το χειρότερο είναι να πεις ότι δεν θέλεις να πιεις αλκοόλ "αυτή τη στιγμή". Εκεί σε πλακώνουν στις ερωτήσεις γιατί δεν καταλαβαίνουν πώς είναι δυνατόν να υπάρχει στιγμή εκτός εργασίας που δεν θέλει κάποιος να πιει αλκοόλ.

apo tote pou xekinhsa na doulevw edw auto fovamai!

Είναι από τα ρίσκα που παίρνεις όταν δουλεύεις στο κεντρικό Λονδίνο. Δεν έχει νόημα να φοβάσαι, άλλωστε οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου. Όποιου του μέλλει να πνιγεί ποτέ του δεν πεθαίνει κλπ.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Γεια στις όμορφες!

esprit μαύρο με σμαραγδι ψηφίζω κι εγώ, μπράβο Νατασσα, πολύ όμορφος συνδυασμός. Σε έναν γάμο είχα βάλει κι εγώ μαύρο outfit, το είχα συνδυάσει με χρυσό (γόβες, clutch bag). Θα είσαι super.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

Πλάκα πλάκα, αν πεις "it's against my religion" το δέχονται ασυζητητί. Εγώ το είχα πει αρκετές φορές [τότε που δεν έπινα] και πάντα έπιανε. Το χειρότερο είναι να πεις ότι δεν θέλεις να πιεις αλκοόλ "αυτή τη στιγμή". Εκεί σε πλακώνουν στις ερωτήσεις γιατί δεν καταλαβαίνουν πώς είναι δυνατόν να υπάρχει στιγμή εκτός εργασίας που δεν θέλει κάποιος να πιει αλκοόλ.

Μία φορά σε μία 'μάζωξη' της δουλειάς συζητούσαν σε μία παρέα για τα θετικά του αλκοολ (παρηγοριά στον άρρωστο ένα πράμα) και πετάχτηκα η έξυπνη και είπα ''Με όλα αυτά, αραγε, όποιος δεν πίνει καθόλου θα πρέπει και να ανησυχεί;' και απαντάει ένας 'Δεν ξέρω αν θα πρέπει να ανησυχεί για την υγεία του αλλά να ανησυχει για το οτι είναι bloody miserable ναι". :shock:

Εγώ απλά παίρνω ένα ποτό και αν επιμείνει κάποιος για δεύτερο λέω ότι οδηγώ οπότε το πολυ πολυ να πάρω και μια becks non alcoholic.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

και απαντάει ένας 'Δεν ξέρω αν θα πρέπει να ανησυχεί για την υγεία του αλλά να ανησυχει για το οτι είναι bloody miserable ναι".

Καλά να πάθεις αφού ήθελες να κάνεις την έξυπνη :P

Εγώ απλά παίρνω ένα ποτό και αν επιμείνει κάποιος για δεύτερο λέω ότι οδηγώ οπότε το πολυ πολυ να πάρω και μια becks non alcoholic.

Καλή δικαιολογία. Στο Λονδίνο όμως δεν πιάνει...

Εγώ πάντως έλυσα το πρόβλημα πίνοντας. If you can't beat them, join them.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Τώρα χωρίς πλάκα, η καλύτερη λύση για να αποφύγεις τα σχόλια και τις ερωτήσεις σε κοινωνικές συναθροίσεις είναι να πίνεις ποτά με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ (spritzers, shandies κλπ) και φυσικά να πίνεις πιο αργά από τους άλλους. Από τη στιγμή που σε βλέπουν με το ποτό στο χέρι δεν κάνουν ερωτήσεις.

Και φυσικά αφού ποιουν 3-4 ποτά οι ίδιοι, δεν τους νοιάζει πια αν πίνεις ή όχι ;)

Διαφημίσεις

Εμένα δεν με πειράζει που πίνουν(είτε Άγγλοι είτε Έλληνες είτε γενικά). Με ενοχλούν αυτά που κάνουν μετά. Που ξεβρακώνονται και σχεδόν πηδιούνται σαν τα σκυλιά μες στους δρόμους, ξερνάνε και γενικά όλες αυτές τις "εξυπνάδες" που κάνουν κτλ. Και μετά τα ανεβάζουν και στο φέισμπουκ και καμαρώνουν κιόλας. Το να πιεις και να διασκεδάζεις εντός ορίων είναι οκ αρκεί να μην οδηγείς μετά και να φέρεσαι ανθρώπινα και όχι σαν κανίβαλος...

esprit rwthses thn "pe8era"?

egw eutuxes den exw petixei pote tetoies katastaseis pou perigrafeis para mono ston kavo prin xronia

vevaia den nuxtoperpatw kai polu ;)

shmera 8a paw gia to prwto kolumph kai eimai polu agxwmenh.

ex8es phga kai agorasa magio, gualakia, skoufaki, wtoaspides klp

xehasa na parw roloi gia na vlepw posh wra exw

lew na paw sto lunch break!

uDLqp1.png

Άντε με το καλό να κάνεις την πρώτη σου βουτιά απ τον βατήρα! :tongue:

Την ρώτησα και μου λέει οτι δεν πιστεύει οτι θα είναι επίσημα τα πράγματα. Μάλλον λέει μπουφές θα είναι και οι άντρες δε θα βάλουν κουστούμια. Αυτή θα βάλει μαύρο παντελόνι με καλή μπλούζα αλλά ειπαμε είναι και 75 χρονών... Της προτεινα να ρωτήσει το ζεύγος να είμαστε σίγουροι. Πάντως είπε οτι το φόρεμα μου είναι οκ, δεν πειράζει που είναι μαύρο. Είδα όλους τους συνδιασμούς που προτείνατε και κάποιοι μου άρεσαν πολύ! Αλλά ρε κορίτσια δεν θα φαίνεται άσχημο το μαύρο φόρεμα με άλλο χρώμα παπούτσι; Το χετε δοκιμάσει εσείς;

Στη βάφτιση του γιου μου φόρεσα μπλε σκούρο (navy) φόρεμα με κοραλι γόβες, τσάντα και κολιέ. Προσωπικά προτιμώ να σπάω τη μονοχρωμια με αξεσουάρ. Αν δεν θέλεις βέβαια να "επενδυσεις" σε καινουρια παπούτσια, τα μαύρα της φωτο σου είναι μια χαρα.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...