Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

to golf 8a to kanw arxika ka8e savvato meshmero/apogeuma.

6 weekly courses savvato 16:00. ekeinh thn wra h 8a koimatai h 8a einai me to mpampa sto ghpedo pou 8a eimai kai egw kai 8a paixzoun.

kolumvhthrio exei edw pou doulevw opote eite sto lunch break eite sto sxolasma gia kamia wra oso to nursery einai akoma anoixto. isws pali epistrefoun me to mpampa kai gurnaw egw meta to kolumpi.

kapws etsi to fantazomai.

kai ta gallika kai auta ena apogeuma th vdomada einai konta sto grafeio opote prin paw spiti.

to mono kako einai oti den mporw na kanw pragmata me ton andra mou giati den exw poion na krathsei to paidi

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

to golf 8a to kanw arxika ka8e savvato meshmero/apogeuma.

6 weekly courses savvato 16:00. ekeinh thn wra h 8a koimatai h 8a einai me to mpampa sto ghpedo pou 8a eimai kai egw kai 8a paixzoun.

kolumvhthrio exei edw pou doulevw opote eite sto lunch break eite sto sxolasma gia kamia wra oso to nursery einai akoma anoixto. isws pali epistrefoun me to mpampa kai gurnaw egw meta to kolumpi.

kapws etsi to fantazomai.

kai ta gallika kai auta ena apogeuma th vdomada einai konta sto grafeio opote prin paw spiti.

to mono kako einai oti den mporw na kanw pragmata me ton andra mou giati den exw poion na krathsei to paidi

γιατι δεν απευθυνεσαι σε ενα γραφειο με nannies and babysitters, να κανονισεις σιτερ μια δυο βραδιες την εβδομαδα;

den xerw mwre nomizw oti epeidh einai polles wres sto nursery den leei na ton afhnw kai ta apogeumata!

δε λεμε για απογευματα, ενα Σαββατο βραδυ πχ, μιση ωρα πριν κοιμηθει (οχι αφου κοιμηθει κι επειτα, μην τυχον ξυπνησει και βρεθει με εναν αγνωστο). Ετσι κι εσεις θα βγειτε, και δε θα αισθανθεις οτι χανεις απο τον πολυτιμο χρονο που εχεις μαζι του. Τουλχιστον για μας οι βραδυνες εξοδοι ειναι σημαντικες, αλλα κατανοω οτι δεν τις βρισκουν ολοι τοσο απαραιτητες, απλως μια ιδεα εδωσα...

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ που με διαφωτισατε! Οπότε δεν χρειάζομαι καινούριο φόρεμα! Θα πάρω μια τσαντούλα και κάνα βραχιόλι σε ίδιο χρώμα και τέλος! Σας ευχαριστώ! :)

Διαφημίσεις

Εσπρίτ να σου πω την αλήθεια εγώ δεν θα έδινα χρήματα για καινούρια τσάντα, αφού δεν θα τη δει και κανείς. Αν θέλεις να σπάσεις το μαύρο επένδυσε καλύτερα σε κάτι που θα φαίνεται από τη μέση και πάνω, π.χ. κανένα μεγάλο βραχιόλι ή σκουλαρίκια ή καρφίτσα για το πανωφόρι σου (αν ταιριάζει) γιατί αυτό θα φαίνεται όταν κάθεστε στο τραπέζι και όχι η τσάντα ή τα παπούτσια.

Νατάσα κι εγώ αυτό θα πρότεινα, μια νταντά για να μπορείτε να βγείτε το βράδυ. Όχι κάθε εβδομάδα αλλά αραιά και πού. Εναλλακτικά μήπως μπορεί να τον κρατήσει καμιά φίλη σου ένα απόγευμα; Αν έχει και παιδάκια, ακόμα καλύτερα, θα παίξουν και θα περάσουν καλά. Ούτε θα καταλάβει ότι λείπετε :)

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Biggi μέχρι προσφάτως δεν έκανα τίποτα για τον εαυτό μου, εκτός από το να πηγαίνω κομμωτήριο για ανταυγιες και κουρεμα, κι αυτό κάθε τρίμηνο να φανταστείς. Κάποια στιγμή μου τη βαρεσε και είπα "ca suffit!" γαλλιστί :)

Τα μαθήματα τένις είναι μια φορά την εβδομάδα, στις 19:30, οπότε ετοιμάζω τον μικρό για ύπνο και ο μπαμπάς αναλαμβάνει τον μεγάλο.

Νατασα σχετικά με το να μπορείς να κανεις κάτι με το σύζυγο και εμείς αντιμετωπίζουμε το ίδιο θέμα. Αποφασίσαμε με αφορμή το τένις να φωνάζουμε μια από τις κοπέλες του σταθμού μια φορά την εβδομάδα να κρατάει τον μεγάλο 19:30-21:00. Ο μικρός είναι στο κρεβάτι οπότε δεν του λειπουμε και ο μεγάλος παίζει μισή ωριτσα μαζί της και μετά παει για ύπνο. Μας κοστίζει 10 λίρες αλλα αποφασίσαμε ότι το αξιζουμε :) Κατα τ'αλλα, ο καθένας μας παει από μια φορά την εβδομάδα χωριστά για τένις. Επίσης εγώ παω για 1 ώρα βόλτα με το ποδήλατο κάθε βράδυ εφόσον κοιμηθούν τα παιδια.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

molis grafthka kai kolumvhthrio :) :)

avrio x3ekinaw!!!!!!!

biggi autio me th filh poio pi8ano to vlepw alla akoma xerw mono ena zeugari oi opoioi exoun filothfi8ei na ton krathsoun an xreiastei.

gia th babysitter den xerw, mou fainetai duskolo na dextei na meinei me kapoion pou den xerei. 8a htan mia lush an kapoia apo ths kuries sto nurser mporouse omws auto de mporei na ginei mias kai den einai local to nursery alla sth douleia.

anyway pistevw pws ama paei sto primary 8a gnwrisw kai perissotero kosmo kai isws o kuklos megalwsei kai kataferoume kai emeis na vgoume kanena vradu :)

uDLqp1.png

ax xrusa auta einai ta wraia ths eparxias!!!!

otan me to kalo meinoume pio exw etsi ta fantazomai ta pragmata

oso gia ton eauto mou den ekana pote tpt! oute komwthrio pou les!

opote apofashsa na kane kapoia pragmata gia na gemizw kai to xrono mou.. opws xanaeipa den exoume polles parees kai o andras mou diavazei polu opote kati pepei na kanw kai egw.

ekeinos xekinhse toxovolia ths paraskeves meta th douleia.

mou aresei pou edw mporw na kanw pragmata pou panta h8ela. gia kapoia ais8anomai igo megalh alla toulaxiston kapoia alla ta prolavainw!

xrusa to epomeno vhma einai to podhlato alla den eimai sigourh pou 8a phgianw kai pou 8a to valw.

uDLqp1.png

Γεια σας!

Μαθηματα ακουω, χομπυ ακουω, για γκαστρωμενες τι παιζει?:D

Εγω ειχα παει σε μια σχολη χορου να γραφτω για τα καλοκαιρινα διοτι μου την εδωσε να κανω reggeaton που μ αρεσει. Οταν πηγα να μου πουν τιμες, ωρες κλπ, μιλαμε για Απριλιο μηνα, λεω απο μεσα μου "φαντασου να ειμαι εγκυος τον Ιουλιο που αρχιζουν κ να μην μπορω" Εν τω μεταξυ επειδη δε το πιστευα οτι θα ημουν, ειχα κατα ενθουσιαστει, ειχα σχεδιασει ποιες μερες με βολευουν ωστε να βρισκω ευκολα να παρκαρω, πως θα το συνδυαζα με τη δουλεια, ελεγα μαλιστα οτι θα πηγαινω για κολυμπι κααααθε μερα διοτι την παραλια την εχω σε αποσταση 2' με το αμαξι.. ελεγα θα σχολαω 2, θα εχω το μαγιω μου ετοιμο, θα ριχνω μια βουτια δε χρειαζομαι καν ομπρελα, και θα γυριζω σπιτι για ντουζακι....και ελεγα πωπω κορμαρα θα εχω γινει μεχρι το Σεπτεμβρη!!! Και τωρα μαλλον το Σεπτεμβρη θα ειμαι ας τα να πανε!!

Ααααχ και μου φαινεται παχυνα γυρω απο τη μεση σαν προεκταση της κοιλιας ενω εχω παρει εναμιση κιλο μονο...Ας μη γκρινιαζω, το μονο που με αγχωνει ειναι μη παρω πολλα μεχρι να γεννησω και δε θα μπορω να "κινηθω" ελευθερα...

Για το φορεμα εγω ξερω οτι το μαυρο δεν το θελουν στους γαμους γενικοτερα αποφευγεται το μαυρο κ το ασπρο. Ελλαδα δεν το χουμε τοσο αυτο εχω δει πολλες κοπελες με all black η' λευκα συνολα σε γαμους. Συμφωνω για το καπελο οτι δε χρειαζεται, ειδικα αν ειναι σε εσωτερικο χωρο! Βεβαια και σε εξωτερικο χωρο να ηταν δε θα το βαζα, θα νιωθα σα θειτσα!

Εγω προτεινω συνδυασμο του μαυρου με ασημι αξεσουαρ, νομιζω οτι ο συνδυασμος μαυρο-κοκκινο ειναι πολυ πασε, πολυ 80s..αντιθετα θεωρω οτι μαυρο φορεμα με ασημι βραχιολι και σκουλαρικια η' ισως τυρκουαζ κολιε δινει ενα μοντερνο καλοκαιρινο τονο.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

eleni enas logws pou dialexa auta ta xompu einai gia na mporw na ta sunexisw se periptwsh egkumosunhs! gia ma doume giati prin apo 4-5 xronia ei xa graftei gumnasthrio (ellada) eixa plhrwsei annual sundromh kai stous 2-3 mhnes emeina apo mesh kai efaga ena 3mhno me fusiko8erapeies. meta emeina egkuos opote paei to gumnasthrio.

pantos kolumvhthrio grafthka 3 mhnes kai to golf einai 6 evdomades. meta vlepoume

uDLqp1.png

kai egw to mavro den to 8elw ka8olou se gamous! alla exei pistevw na kanei kai poios to foraei. h aderfh mou sto gamo mou forae mia mavrh toualeta. an htan allh mallon 8a eknevrizomoun alla epeidh htan h aderfh mou de me peiraxe ka8olou.

se vafthseis to exw akoma xeirotero alla h xaderfh mou otan vafthse thn korh ths forage ena mavro forema kai h aderfh mou pou htan nona mavrh fousta me kokkino poukamiso.

skepsou kai ligotero sunh8hsmena xrwmata gia na to sundiaseis (roz, foux, tirkouaz, prassino-smaragdi)

uDLqp1.png

Εμένα το μαύρο δεν με πειράζει καθόλου. Βέβαια όχι σε σημείο να ντύσω τις παράνυφες στα μαύρα, όπως έκανε η ανηψιά του άντρα μου (ακόμα και τα μικρά παρανυφάκια φορούσαν άσπρα φορέματα με μαύρα γούνινα ζακετάκια, οι μεγάλες ήταν όλο στα μαύρα). Απίστευτες στυλιστικές επιλογές.

Ελένη για την άσκηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αυτό που ξέρω είναι ότι μπορείς να συνεχίζεις ό,τι έκανες και πριν. Εγώ έκανα χορό μέχρι που μπήκα στον 8ο.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

koritsia xesthka apanw mou!!!!

xtuphse o sunagermos sto grafeio kai katevhkame 16 wrofous me tis skales. eimaste kai dipla sto shard kai sto London bridge kai me tous fovous gia xtuphma se USA/UK teleutaia xesthka apanw mou!!!

telika htan false alarm alla ta xreiasthka pragmatika!!!

apo tote pou xekinhsa na doulevw edw auto fovamai!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...