Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Κοίτα... εγώ δεν θα ταίριαζα παπούτσι-τσαντάκι-βραχιόλι. Είναι too much. Παπούτσι ή τσαντάκι θα έβαζα μαύρο ή μαύρο-κόκκινο ώστε να μην είσαι υπερσυνδυασμένη (αν καταλαβαίνεις τι εννοώ). Το fascinator εξαρτάται και από το χρώμα των μαλλιών σου. Αν π.χ. είσαι μελαχρινή, ένα κόκκινο ή κόκκινο-μαύρο fascinator θα δείχνει πολύ εντυπωσιακό. Αν είσαι κοκκινομάλλα, τότε καλύτερα να βάλεις μαύρο.

Υπάρχει και το ασημί σαν επιλογή, για παπούτσι, τσαντάκι, fascinatror, αξεσουάρ (όχι όλα μαζί). Ή αν ο γάμος είναι καλοκαίρι, μπορείς να παίξεις με πολλά χρώματα: φούξια, κρεμ, άσπρο, κίτρινο. Αναλόγως τι σου πηγαίνει.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το είδα Νατάσσα αυτό που είχες βάλει πολύ ωραίο ήταν! Ευχαριστώ και για τα συγχαρητήρια!

Είπα για κόκκινο επειδή κάνει πιο μεγάλη αντίθεση με το μαύρο απ οτι το ασημί. Δεν με πειράζει να είναι κι άλλος ο συνδιασμός. Έχω ήδη μαύρο πανωφόρι ένα κοντό γουνάκι, μαύρα παπούτσια αλλά οκ μπορώ να βάλω κάτι άλλο αν είναι και το μαύρο φόρεμα. Αυτό είναι το φόρεμα. Φοράω μπολερό βέβαια κανονικά δεν έχει μανίκια.

zf66.jpg

Πολύ ωραίο το συνολάκι που φοράς στη φωτογραφία, αν και δεν είμαι σίγουρη πού τελειώνει το φόρεμα και πού αρχίζει το μπολερό (όταν λες μπολερό εννοείς αυτό το διάφανο πανωφόρι?) Μπερδεύτηκα :?

Πάντως αφού έχες μαύρα παπούτσια, μην πάρεις κόκκινα μόνο και μόνο για να ταιριάζουν με το τσαντάκι. Μπορεί να βρεις ένα τσαντάκι κόκκινο-μαύρο ή κόκκινο-ασημί και ένα κόκκινο φασινέιτορ και είσαι κομπλέ! Το μαύρο γουνάκι ίσως αξίζει να θυσιαστεί υπέρ ενός ανοιχτόχρωμου πανωφοριού, αλλά ρώτα και την πεθερά σου να δεις τι θα σου πει.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σας!

Το μπολερό είναι το διάφανο ναι. Το φόρεμα τελειώνει επάνω σε σατέν λαιμό που δένει αριστερά.

Ο γάμος είναι τον Οκτώβριο(και τώρα με το δίκιο σας θα πείτε γιατί σας πρήζω από τώρα αλλά δεν θέλω να τρέχω τελευταία στιγμή). Ο γάμος θα γίνει στην Κύπρο όμως και θα πάνε μόνο οι γονείς του Κρις. Εμεις θα πάμε στην δεξίωση που θα γίνει εδώ.

Καλέ για τη δεξίωση μιλάμε τόση ώρα;;;

Δεν χρειάζεσαι φασινέιτορ, και σίγουρα δεν χρειάζεσαι καπέλο! Θα πας όπως θα πήγαινες σε οποιοδήποτε πάρτυ. Βάλε λίγο κόκκινο (ή τυρκουάζ ή άσπρο ή όποιοδήποτε άλλο χρώμα - όλα πάνε με μαύρο) και είσαι έτοιμη :-)

Ειδικά αν η δεξίωση είναι σε παμπ ή community centre δεν χρειάζεται καν να ντυθείς τόσο επίσημα. Ρώτα και τον Κρις, θα βάλει κουστούμι; Από εκεί θα καταλάβεις πόσο επίσημο είναι το dress code.

Εγώ μπολερό ξέρω ότι είναι το κοντό ζακετάκι, αυτό το διάφανο είναι μακρύ. Εκτός αν δεν καταλαβαίνω τι βλέπω.

sumfwnw me thn biggi kai egw ta kapela h fascinators ta foaw sthn ekklhsia. isws foraa se dexiwsh an tan se kanena exwteriko xwro me gkazon mera meshmeri. an einai se kleiso xwro de nomizw na paei idiaitera. des an 8eleis kamia apo tis perierges stekes

kati tetoio p.x

http://www.bhs.co.uk/en/bhuk/product/women-1020590/accessories-1022003/hats-fascinators-1766565/hats-fascinators-1766565/bright-green-satin-swirl-headband-1079536?refinements=category~%5b1076991%7c780491%5d&bi=1&ps=40

uDLqp1.png

Η δεξίωση θα γίνει εδώ: http://www.fencegate.co.uk/

Ψιλοκυριλέ μου φαίνεται... Ο Κρις κοστούμι θα βάλει ναι. Περιμένω να μου στειλει η μαμά του για να την ρωτήσω.

Δες το φόρεμα πως είναι κανονικά. Το μπολερό κοντό ήταν με μακριά διάφανα μανίκια. Απλά μαύρο πάνω σε μαύρο δεν φαίνεται καλά στην φωτό.

ub0h.jpg

Για να είμαι ειλικρινής τελικά ήταν πιο ωραίο χωρίς το μπολερό κι ας ήταν τα χαριτωμένα μου μπρατσάκια σε κοινή θέα!

Διαφημίσεις

Αν έχει καθιστό μενού τότε είναι αρκετά κυριλέ. Αν είναι στο μπαρ, τότε θα είναι πιο χαλαρά.

Οι δεξιώσεις συνήθως γίνονται απόγευμα με καθιστό μενού και το βράδυ έχει πάρτυ στο μπαρ χωρίς φαγητό. Εκεί χορεύεις. Στη δεξίωση μόνο τρως και πίνεις. Καμιά φορά πάνε από τη δεξίωση κατευθείαν στο χορό, χαμηλώνουν τα φώτα, βάζουν ντισκομπάλες και μουσική, οι γυναίκες ανεβαίνουν στην πίστα και οι άντρες πάνε στο μπαρ για μπύρες :P

Κοίτα τι ώρα σας έχουν καλέσει. Όσο πιο νωρίς, τόσο πιο καλοντυμένη θα πας. Το προσκλητήριο λέει wedding reception; Σας έχουν στείλει μαζί μενού να επιλέξετε;

Οι περίεργες στέκες που σου είπε η Νατάσα είναι καλή ιδέα γιατί είναι κατάλληλες για όλες τις κυριλέ περιστάσεις και αρκετά οικονομικές.

Το φόρεμα εμένα μου αρέσει καλύτερα με το μπολερό. Πιστεύω ότι τα μανίκια το κάνουν πιο κομψό.

Νατασα μπράβο σου που είσαι τόσο δραστήρια! On a similar note, ξεκίνησα μαθήματα τένις πριν 3 εβδομάδες :)

Esprit, το φόρεμα με το μπολερο, μια καλή τσάντα και γόβες (θεωρώ πολυ chic το συνδυασμό μαύρο-εκρου) είναι υπέρ αρκετά για τη δεξίωση νομίζω, ακόμη και αν είναι sitted dinner. Έχω παει μόνο σε μια δεξίωση εδώ, σε πολυ καλό ξενοδοχείο και κανεις δεν φορούσε καπέλα ή fascinators. Το καπέλο είναι νομίζω κυρίως για πρωινά-μεσημεριανα επίσημα events σε εξωτερικούς κυρίως χώρους. Το fascinator είναι πιο εύκολο να το φορεσεις βράδυ, αλλα εκτός και αν ψάχνεις αφορμή για να το φορεσεις δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Έτσι όπως τα λέει η Χρύσα είναι. Εγώ και σε πρωινούς γάμους που έχω πάει, κανείς δεν φορούσε καπέλα εκτός από τις μαμάδες των νεόνυμφων και καμιά ξεχασμένη θεία 500 χρονών. Βέβαια σε βασιλικό γάμο δεν με έχουν καλέσει ακόμα :cool:

Για evening reception το φόρεμά σου είναι μια χαρά και δεν χρειάζεσαι τίποτα στα μαλλιά.

Τώρα το μόνο που μένει να σε απασχολήσει είναι το δώρο :P

Κορίτσια του τέννις, του γκολφ και των γαλλικών, πότε προλαβαίνετε;;; Εγώ δεν έχω χρόνο για τίποτα λέμε. Ο γιος είναι αυτός με την κοινωνική ζωή πλέον. Χθες είχα 8 παιδάκια και 7 γονείς στο σπίτι για έξι ώρες. Αφού έφυγαν δεν είχα κουράγιο ούτε στο ίντερνετ να μπω, όχι να ασχοληθώ με σπορ.

peekaboo exeis apoluto dikio! kapela klp einai gia exwterikous xwrous kai wra pou exei fws. 8a mou fainotan polu akairo to kapelo (akoma kai fascinator) vradinh wra. kai nomizw 7:00 to apogeuma oktwvrio mhna einai arketa arga.

bravo gia to tennis to skefthka kai auot alla 8elei kalh mesh kai egw de dia8etw! se ligo 8a paw na dw to kolumvhthrio edw sh douleia. exw ebna agxos gia na eimai hliktinhs.

pantos to glf nomizw 8a mou paei giati den eimai k polu a8lhtikos tupos an aki mou aresei.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...