Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Περαστικά στους αρρωστούληδες :)

Θα πάτε να φέρετε το αυτοκίνητο και θα επιστρέψετε κατευθείαν; Δεν θα μείνετε καθόλου;

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρύσα την καλύτερη δουλειά θα κάνετε. Το νησάκι επιβάλλεται! Κι εμείς πάντα τις καλοκαιρινές διακοπές τις είχαμε "ιερές" αλλιώς δεν καταλαβαίναμε ξεκούραση.

Νατάσα εφόσον έχετε δει γιατρό, δε νομίζω ότι χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο. Λιγότερα τρένα ίσως; (τι λέω κι εγώ τώρα...)

Εμείς εδώ θα είμαστε όλο το μήνα, δηλαδή Αγγλία, όχι μόνο Λονδίνο - εκτός αν κάτσει κανένα μονοήμερο ταξιδάκι σε καμία πέριξ χώρα. Προς το παρόν ασχολούμαστε με το βρετανικό διαβατήριο του μικρού. Μεγάλη βαβούρα.

Ελπίζω να ξεμπερδέψουμε σύντομα γιατί από τη στιγμή που θα καταθέσουμε τα χαρτιά, ο μικρός δεν θα μπορεί να ταξιδέψει εκτός Βρετανίας.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

8a meinoume 4-5 meres kai alles toses to taxidi ths epistrofhs. leme na meinoume 2 meres commo, 2 meres Annecy kai kamia mera kapou allou (voreia Gallia)

auto me ta ligotera trena den xerw pws 8a to kataferw alla twra pou 8a ferw to amaxi isws kapoies fores mporw na to apofugw.

anyway evelpistw oti suntoma 8a apoktisei anosia (h autos h egw kai de 8a me noiazei ka8olou :) )

euxomai na vgei grhgora to diavathrio biggi. to paidi exei 2plh upikoothta?

uDLqp1.png

Ωραία περιπέτεια Νατάσα! Χαρά στο κουράγιο σας :)

Ναι, ο μικρός έχει διπλή υπηκοότητα. Πάλι καλά γιατί δεν θα άντεχα να κανονίζω και το θέμα της υπηκοότητας μαζί με το διαβατήριο.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Τη βροχή πάντως δεν την έφερα εγώ, σας το λέω να το ξέρετε! :P

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι! Επέστρεψα με νέα απορία! Είμαστε καλεσμένοι σε δεξιώση γάμου Άγγλων συγγενών και δεν έχω ιδέα από αυτά... Είναι όπως στο Ελλάντα που χορεύουν μέχρι το πρωί ή απλά καθόμαστε και κοιταζόμαστε; Φοράνε όλες καπέλο; Αν δεν βάλω θα ειμαι σαν την μύγα μες στο γάλα;; Τί ευχόμαστε; Πόσο καλά ντυνόμαστε; Ουφ...

Εχθές πήγαμε σε ένα πάρτυ γενεθλίων και όταν με ρώτησαν τί θέλω να πιω και ζήτησα ένα αναψυκτικό με κοιτούσαν όλοι σαν εξωγήινη... Είμαι σίγουρη οτι όλοι σκουντούσαν ο ένας τον άλλον λέγοντας "να αυτή είναι που δεν πίνει"... :shock::shock::shock::shock:

Ντίρλα ήταν όλοι αλλά περάσαμε ωραία! :) Και με έκαναν και ένιωσα πολυ άνετα ενώ φοβόμουν οτι επειδή δεν ξέρω κανέναν θα είναι χάλια! Ήταν κι ένας Έλληνας τον οποίο η οικοδέσποινα μου σύστησε ως τρελό μωρό και με προέτρεπε να χαιδέψω τους κοιλιακούς του!! :shock::oops::oops:

Πάντως εμείς ντάλα ήλιο έχουμε, δεν έχει βρέξει καθόλου από την Πέμπτη!

Μην ανησυχείς, δεν θα κρατήσει :tongue:

Γεια σας και πάλι! Επέστρεψα με νέα απορία! Είμαστε καλεσμένοι σε δεξιώση γάμου Άγγλων συγγενών και δεν έχω ιδέα από αυτά... Είναι όπως στο Ελλάντα που χορεύουν μέχρι το πρωί ή απλά καθόμαστε και κοιταζόμαστε; Φοράνε όλες καπέλο; Αν δεν βάλω θα ειμαι σαν την μύγα μες στο γάλα;; Τί ευχόμαστε; Πόσο καλά ντυνόμαστε; Ουφ...

Μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό βρε. Ρώτα τους και θα σου πούνε. Οι περισσότερες γυναίκες δεν φοράνε καπέλα πια, εκτός αν ο γάμος είναι πολύ κυριλέ. Πιο συνηθισμένο είναι το fascinator (αυτό που είναι σαν στέκα) αλλά και πάλι, μη νομίζεις ότι φοράνε όλες. Ρούχα θα βάλεις καλά, σαν να πήγαινες σε ελληνικό γάμο. Κοντό φόρεμα, όχι βραδυνό. Και θα ευχηθείς congratulations!

Εχθές πήγαμε σε ένα πάρτυ γενεθλίων και όταν με ρώτησαν τί θέλω να πιω και ζήτησα ένα αναψυκτικό με κοιτούσαν όλοι σαν εξωγήινη...

Αν δεν θέλεις να ακούς σχόλια, το πιο εύκολο είναι να λες ότι παίρνεις αντιβίωση και γι' αυτό δεν μπορείς να πιεις αλκοόλ.

Οι κοιλιακοί δεν μας είπες, άξιζαν;

esprit wraia ta perigrafeis! otan ginontai gkol exoun polu plaka

de nomizw na forane olio kapelo alla einai wraia ta kapela giati de vazeis kai esu ena??

egw perimenw pws k pws na paw se kanena gamo edw na valw kanena kapelaki :)

egw shmera grafthka se ma8hmata golf kai eimai en8ousiasmenh!!!

xekinaw se 2 evdomades!!!!!

avrio 8a graftw kai kolumvhtirio!

kai apo septemvrio kai gallika

epipleon prospa8w na vrw kolumvhthrio gia to gio mou na xekinhsei amesa kai gallika apo septemvrh kai gia auton

uDLqp1.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Biggi είναι το σόι του φίλου μου και θέλω να κάνω καλή εντύπωση κατάλαβες; Μην λένε ήρθε η άξεστη από το χωριό χωρίς καπέλο :Ρ

Τους κοιλιακούς δεν τους άγγιξα... Ήταν κι ο Κρις εκεί :Ρ Ωραίος αντρας μπορώ να πω αλλά οκ τίποτα το φοβερό! Βασικά δεν τρελένομαι για κοιλιακούς και "χτισμένα" κορμιά! Τι να πεις χαχα!

Δεν με πειράζει για τα σχόλια ίσα ίσα είχε πολύ γέλιο που έβλεπες πόσο σοκαρισμένοι ήταν όλοι! Αλλά αυτό με την αντιβίωση ναι καλή ιδέα όταν με πιέζουν πολύ αυτό θα λέω! :Ρ

Αυτά τα fascinator Κοιτούσα τώρα. Καλή φάση είναι και μερικά είνα πολύ πολύ ωραία. Με μαύρο φόρεμα τι συνδιασμούς μπορώ να κάνω; Κολιέ και σκουλαρίκια δεν γίνεται γτ έχει ψηλό λαιμό το φόρεμα. Οπότε μένει τσάντα(να ταιριαζει με παπούτσι ντε και καλα;;) κάνα βραχιόλι και αυτό το fascinator. Ουφ δε το χω με τα επίσημα... Το πιο επίσημο γεγονός πρόσφατα ήταν η ορκομωσία μου. Και ήμουν ντυμένη από πάνω ως κάτω στα μαύρα λόγω πένθους. Οπότε δεν έχω ιδέα τί πρέπει να ταιριάξω με τι και κυρίως αυτό το fascinator...

Νατάσσα ευχαρίστως να βάλω καπέλο αλλά δεν νομίζω οτί μου πάνε και πολύ... Μάλλον για κανένα διακριτικό fascinator(αμα το πω κι άλλες φορές θα με πιάσει πονοκέφαλος!)με κόβω!

Άλλη ερώτηση τα κομμωτήρια εδώ τί λένε; Είναι πολύ ακριβά; Να το ρισκάρω πχ να μου κάνουν μπούκλες με το σίδερο ή θα το μετανιώσω στο ταμείο;

Νατάσσα πότε θα τα κάνεις όλα αυτά καλέ; Δουλεύεις κιόλας;

Να σας πω και γω τα νέα μου έχει 40 μέρες τώρα που δουλεύω εθελοντικά σε ένα nursery όχι οτι βοηθάει ως προυπηρεσία αλλά τουλάχιστον έχω κάποιον τωρα εδω στην Αγγλια να δώσει reference για μένα. Από σεπτέμβριο θα δουλεύω εθελοντικά και πάλι σε ένα δημοτικό στην περιοχή μου με προοπτικές αν της αρέσω της διευθύντριας να δουλέυω ως supply teacher όλη την χρονιά! Έγινε το πρώτο βήμα επιτέλους! :)

Διαφημίσεις

Να σε πουν χωριάτα επειδή δεν φόρεσες καπέλο χλωμό μου φαίνεται... εκτός αν ο Κρις έχει κοννέ με τη βασιλική οικογένεια ή είσαι η μαμά της νύφης.

Περισσότερο πιθανό είναι να σε πουν ψωνισμένη, ειδικά αν στον κύκλο του δεν φοράνε καπέλα.

Γι' αυτό σου είπα καλύτερα να ρωτήσεις για να είσαι σίγουρη. Αν δεν θέλεις να ρωτήσεις ευθέως (που κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη τακτική) ζήτα να δεις φώτος από το γάμο μιας ξαδέρφης και κράτα σημειώσεις :wink:

Επίσης τσέκαρε το ύφος του γάμου από το προσκλητήριο και το χώρο της δεξίωσης. Αν το προσκλητήριο είναι τυπωμένο με ανάγλυφα γράμματα και η δεξίωση σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, βάλε καπέλο. Αν το προσκλητήριο είναι από το WHSmiths και η δεξίωση στην παμπ της γειτονιάς τους... ε, δεν χρειάζεται να ξοδευτείς.

Πολλοί θεωρούν το μαύρο απαράδεκτο χρώμα για γάμο, οπότε αν είναι να βάλεις μαύρο προτείνω να ρωτήσεις πρώτα τη γνώμη της νύφης. Ακόμα καλύτερα βάλε κάποιο άλλο χρώμα, εκτός από άσπρο - κρεμ.

Τα κομμωτήρια χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Άθλια και φτηνά ή ποιοτικά και ακριβά. Δεν συνηθίζεται να πηγαίνουν κομμωτήριο για να πάνε σε γάμο (και αυτό καμιά φορά ισχύει και για τις νύφες).

Να σε πουν χωριάτα επειδή δεν φόρεσες καπέλο χλωμό μου φαίνεται... εκτός αν ο Κρις έχει κοννέ με τη βασιλική οικογένεια.

Περισσότερο πιθανό είναι να σε πουν ψωνισμένη, ειδικά αν στον κύκλο του δεν φοράνε καπέλα.

Γι' αυτό σου είπα καλύτερα να ρωτήσεις για να είσαι σίγουρη. Αν δεν θέλεις να ρωτήσεις ευθέως (που κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη τακτική) ζήτα να δεις φώτος από το γάμο μιας ξαδέρφης και κράτα σημειώσεις :wink:

Πολλοί θεωρούν το μαύρο απαράδεκτο χρώμα για γάμο, οπότε αν είναι να βάλεις μαύρο προτείνω να ρωτήσεις πρώτα τη γνώμη της νύφης. Ακόμα καλύτερα βάλε κάποιο άλλο χρώμα, εκτός από άσπρο - κρεμ.

Τα κομμωτήρια χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Άθλια και φτηνά ή ποιοτικά και ακριβά. Δεν συνηθίζεται να πηγαίνουν κομμωτήριο για να πάνε σε γάμο (και αυτό καμιά φορά ισχύει και για τις νύφες).

Σκατούλες... Εκτός του ότι οικονομικά δεν με παίρνει να αγοράσω άλλο φορεμα τα χω και τα κιλάκια μου οπότε που στο καλό να βρω φόρεμα σε χρώμα και γραμμή που να κολακεύει; Δυστυχώς δεν γνωρίζω κανέναν από το σόι του εκτός από τους γονείς του οπότε η μόνη που μπορώ να ρωτήσω είναι η μαμά του... που είναι 75 χρονών :/

Τα άλλα σχετικά με το καπέλο κτλ για πλάκα τα είπα δεν νομίζω να είναι τόσο ψωνισμένοι πια! :Ρ

Μία λύση είναι να βάλεις εσάρπα ή σακάκι σε άλλο χρώμα ώστε να κόβει το μαύρο.

Σκεφτόμουν για κόκκινο παπούτσι με κόκκινο τσαντάκι και κόκκινο βραχιόλι βασικά. Τί λες και συ; Θα έχω βέβαια τον νου μου μήπως βρω κάνα φόρεμα άλλο... Αν βάλω fascinator με τί θα πρέπει να το ταιριάξω; Με το φόρεμα ή με τα υπόλοιπα αξεσουάρ;

(ευχαριστώ πολύ που με κατατοπίζεις :) )

loipon fascinator evala sth vafthsh tou giou mou to kalokairi. einai polu omorfa kai diakritika.

an valeis mavro forema sundiase ta me ta upoloipa. an 8eleis mavro kokkino vale kokkino fascinator, tsanta, papoutsi esarpa klp.

polu elegance pantos einai kai to mavro/aspro (h ekrou)

telws polu oikonomika foremata exei kai to bhs, marks and spenser klp

oso gia to voluntary work bravo kai sugxarhthria

opws les egine h arxh!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...