Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

K εμενα τα πεθερικα μου για τρελλη βροχη ειπαν....Παντως αν δε βρεχει η ζεστη δεν αλλαζεται με τιποτα!! Εγω τρελλαινομαι για καλοκαιρι!!(0χι αγγλικο καλοκαιρι βεβαια)

Εδω παρολη τη ζεστη δε μπορω να παω θαλασσα, μπορω δλδ αλλα φοβαμαι να κολυμπησω. Πηγα σημερα στην παραλια και σημειοτεον οτι στην παραλια πας με τα ποδια απο το σπιτι μας, και παλι εκατσα κατω απο την ομπρελα και φοβηθηκα να μπω. Γενικα φετος με την εγκυμοσυνη ουτε μπανια, ουτε μακρυνες εκδρομες, ουτε ποτακια σε μπαρακια...δε θελω να πω οτι παραπονιεμαι βεβαια θα ναι αχαριστια!

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και μένα ο άντρας μου λέει ότι στο Λονδίνο βρέχει κάθε μέρα, άλλοτε από λίγο κι άλλοτε περισσότερο.

Νατάσα πού είσαι να έρθω σε σένα λέμεεεεεεεεεεεε.

Δεν τη θέλω τη βροχή καθόλου :|

Σήμερα είπε ότι ήταν ωραία βραδιά, βέβαια κι εδώ ωραία είναι, είμαστε στο μπαλκόνι και φυσάει αεράκι δροσιστικό ενώ χθες είχε περισσότερη ζέστη και ήταν κάπως αποπνιχτικά.

Το πρωί πήγαμε παραλία παρότι τα Σαββατοκύριακα γενικά τα αποφεύγουμε γιατί πλακώνει κόσμος. Ήταν ωραία πάντως γιατί πήγαμε πρωί. Ελένη πώς αντέχεις να βλέπεις τη θάλασσα και να μην βουτάς;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Δε ξερω τι να πω..δε μου κανει αισθηση....

Δλδ δεν εχω ανακτησει ορεξη ακομα ουτε για φαγητο, ουτε για βολτες ουτε για μπανιο...ελπιζω συντομα...

Ο αντρας μου Μπιγκι ειναι παραλια καθε μερα φαντασου κ ουτε καν ζηλευω να θελω να παω κ εγω...

Eleni

bd5c7983f7.png

kale biggi notion londino eimai

entaxei extes erixe ligaki alla oxi spoudaia pragmata. san mia kalokairinh mora. kai shmera gia 2 lepta

den exei vrexei polu edw kai para polu kairo

genika an pw oti den exw katalavei kai polles vroxes ena xrono twra 8a gelate???

vevaia o mikros exei pali pureto! eleos ka8e deutera kapoios mas einai arrwstos!

eleni mh fovasai toso me to nero

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Νατάσα μήπως δεν βγαίνεις έξω και γι' αυτό δεν βλέπεις τη βροχή? :P

Ο μικρός πώς και είναι πάλι άρρωστος; Στον γιατρό πήγατε μήπως έχει καμία ίωση που υποτροπιάζει; Μήπως χρειάζεται να πάρει αντιβίωση ή καμιά βιταμίνη;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Το ξερω. Το πρωτο τριμηνο κρυωνα συνεχεια το ειπα στο γιατρο, κ μου ειπε οτι κααπου στη βιβλιογραφια το εχει συναντησει σα συμπτωμα αλλα δεν του εχει τυχει ποτε σε καμμια ασθενη..:? Σε μενα ηταν πολυ εντονο!

Περαστικα στο μικρο. Μηπως πρεπει να μεινει καμμια μερα στο κρεββατι να αναρρωσει?

Eleni

bd5c7983f7.png

kale olh mera exw eimai ta sk kai ka8hmerines sto grafeio dipla se para8uro

wraia xupnhsame me 39.4!

teleiwse to xeimwna 8a kanoume ta antigripiko! elpizw na exoume ligoteres iwseis apo fetos!!

kamia allh mama exei kanena tip alla apo paidakia pou arrwstenan oxi pou den exoun arrwsthsei. dld ti kanate kai stamathsan na arwstenoun?

mhpws na ton arxisw tpt vitamins?

uDLqp1.png

Nατασσα δεν εχω παιδακι αλλα ξερω καποια πραγματα απο γιατρο-ανιψια κλπ...

Καταρχην το πιο βασικο ειναι να μην εκτιθεται στην υγρασια. Η υγρασια ειναι οτι πιο ανθυγιεινο για το ανθρωπινο σωμα. Αρα ψεκαζουμε με αντι μουχλικο σπρευ τοιχους, λειτουργουμε θερμανση, αεριζουμε καλα το σπιτι κλπ.

Επισης εννοειται πολλη βιταμινη C, καλυτερα σε φαγωσιμη μορφη κ οχι σε συμπληρωματα, πορτοκαλι, λεμονι στο φαγητο και μπροκολο νομιζω βοηθαει.

Επισης ισως το παιδι χρειαζεται απλα 2-3 μερες στο κρεββατι να αναρρωσει γτ αν δεν αναρρωσει σωστα τοτε συνεχεια θα υποτροπιαζει.

Για το ανοσοποιητικο το καλυτερο ειναι το κολυμπι στη θαλασσα. Οποτε ρθειτε Ελλαδα να πηγαινετε θαλασσα καθε μερα αν γινεται, χτιζει φοβερο ανοσοποιητικο. Φιλοι, κ ξαδερφια που εχω που κανουν καταδυσεις αλλα εκαναν κ σαν παιδια καθε μερα κολυμπι στη θαλασσα δεν αρρωσταιναν ποτε ειχαν χρονια να κανουν πυρετο.

Περαστικα!

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

kale olh mera exw eimai ta sk kai ka8hmerines sto grafeio dipla se para8uro

wraia xupnhsame me 39.4!

teleiwse to xeimwna 8a kanoume ta antigripiko! elpizw na exoume ligoteres iwseis apo fetos!!

kamia allh mama exei kanena tip alla apo paidakia pou arrwstenan oxi pou den exoun arrwsthsei. dld ti kanate kai stamathsan na arwstenoun?

mhpws na ton arxisw tpt vitamins?

Υπομονή, φέτος μπορεί να αρρώστησε αρκετά, αλλά του χρόνου π.χ. να διαπιστώσεις ότι ξαφνικά θα αρρωσταίνει πιο αραιά ή και σπάνια...

Εμείς έτσι τα περάσαμε.... Η μία ένα χειμώνα είχε άσθμα, τον άλλο πέρασε τελείως... τον επόμενο είχε συνέχεια αμυγδαλίτιδες, πέρασαν κι αυτές μετά... η άλλη έβγαλε ένα χειμώνα με λαρυγγίτιδες πρόπερσι, πέρυσι τίποτα...

Προληπτικά το μόνο που μπορώ να πω ότι σε εμάς δουλεύει, είναι ένα σπρέι για το βήχα με πρόπολη, που ψεκάζουμε στο λαιμό μόλις εμφανίζεται ένα ελάχιστο πονάκι... συνήθως περνάει ο πόνος, μπορεί βέβαια να μην ήταν έτσι κι αλλιώς να συνεχιστεί σε ίωση... επίσης, αυτό που έκανα με τις λαρυγγίτιδες όταν είχαμε έξαρση, έβαζα αμέσως τον υγραντήρα όταν διαπίστωνα αρχή βήχα.

Γεια σας κοριτσάκια από το ηλιόλουστο Λονδίνο!

Είδατε που ήρθα και σας έφερα ζέστες; :mrgreen:

Isla, είσαι ακόμα εδώωωωωωω? Χιχιχι

Νατάσα πώς είναι ο μικρός; Έπεσε ο πυρετός; Δυστυχώς δεν έχω κάποια συμβουλή να σου δώσω, πέραν του να αποφύγετε τον παιδικό (αλλά δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό). Προσωπικά πιστεύω ότι καλό είναι να τον δει γιατρός, ειδικά επειδή κάνει υψηλούς πυρετούς. Πάντως βιταμίνες μπορείς να πάρεις έτσι κι αλλιώς, άλλωστε είναι στάνταρ οδηγία να δίνουν βιταμίνες προληπτικά σε παιδιά κάτω των 5 ετών.

Ελένη αντέχεις ακόμα να μην κολυμπάς τώρα που σφίξαν οι ζέστες;

Α, να μην ξεχάσω, καλό μήνα να έχουμε! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

Καλώς σε βρήκαμε :) Την άδεια σου θα την περάσετε εδώ; Είμαστε πολυ τυχεροί με τον καιρό αυτό το καλοκαίρι. Είναι σούπερ! Την έχω καταβρει εδώ στην εξοχή και βγαίνω κάθε βράδυ αφού κοιμηθούν τα παιδιά βόλτα με το ποδήλατο. Τα χρώματα της φύσης είναι απερίγραπτα! Τις προάλλες είδα δυο ελαφακια και ένα λαγουδακι μεταξύ άλλων. Επίσης βλέπω τον ήλιο κατακοκκινο να δυει πίσω από τους λόφους. Δεν συγκρίνεται με τα ηλιοβασιλέματα στη θάλασσα της Ελλάδας αλλα είναι το αμέσως επομενο καλύτερο :)

Μετράμε τις μέρες για τις διακοπές μας. Φεύγουμε στις 21/8 για 2 εβδομάδες. Φέτος για πρώτη φορά στα τρία χρόνια που είμαστε εδώ κανονισαμε να μην μείνουμε μόνο στον Πειραιά για να δούμε φίλους και οικογένεια, αλλα θα πάμε και μια εβδομάδα πραγματικές διακοπές (όσο μπορεί να είναι με τα δυο μικρουλια!) στην Κεφαλονιά :) :) :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

biggi kaloswrhses sto hliolousto londino! o mikros eutuxws apo thn trith epestrepse kanonika sto nursery kai einai kala. vevaia thn epomenh htan arrwstos o mpampas alla eutuxws krathse mono 1 mera.

giatro den phga auth th for a giati o an8rwpos 8a gelaei pou pame sxedon ka8e for a pou arrwstenei.

exw katalavei pws opote mpainoume se polla trena -metro klp kati stimpame apo iwsh! to xeimwna lew na kanoume oooooloi to antigripiko mpas kai glutwsoume. genika pleon molis ton dw na mhn exei panw apo 38 epistrefei nursery. eutuxws mas exei paei kala mexri stigmhs.

peekaboo polu zhlevw!! kai egw lew tou xronou na pame se kanena nhsaki giati diakopes sthn a8hna de noountai diakopes!

emeiz katevainoume arxes septemvrh na feroume to amaxi kai polu xairomai!!!!!!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...