Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Περαστικά του. Τον έστειλες με πυρετό; Στον σταθμό σας δέχονται παιδιά με πυρετό; Εμάς πάνω από 38 δεν τα δέχονται.

oxi den eixe pureto shmera kai ex8es ekane mono ena 38.2

molis perasa kai ton eida kai mou eipan oti einai kala

koimotan

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καμμιά τοστιέρα της προκοπής έχετε να προτείνετε;;; Τοστιέρα με την ελληνική έννοια όμως όχι φρυγανιέρα...

Και κάτι ακόμα! Κοφτό μακαρονάκι έχετε δει πουθενά;;

Αχ, κάνουν μπάνια, esprit! Με τέτοια ζέστη μου 'ρχεται κι εγώ να βρω τη κοντινότερη θάλασσα, όσο καφέ κι αν είναι και να βουτήξω!

Ευτυχώς κάπως δρόσισε και είναι πολύ ωραία!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καμμιά τοστιέρα της προκοπής έχετε να προτείνετε;;; Τοστιέρα με την ελληνική έννοια όμως όχι φρυγανιέρα...

Και κάτι ακόμα! Κοφτό μακαρονάκι έχετε δει πουθενά;;

τοστιέρες έχει μπόλικες (με την ελληνική έννοια) στα tesco και τα argos.

έχει και αυτές που κόβουν το τοστ στη μέση και αυτές με τις ραβδώσεις που τα κάνουν τραγανιστά.

Κοφτό μακαρόνι έχει επίσης στα tesco! Λέγεται macaroni :)

τοστιέρες έχει μπόλικες (με την ελληνική έννοια) στα tesco και τα argos.

έχει και αυτές που κόβουν το τοστ στη μέση και αυτές με τις ραβδώσεις που τα κάνουν τραγανιστά.

Κοφτό μακαρόνι έχει επίσης στα tesco! Λέγεται macaroni :)

Να σαι καλά! Έχω δει και στο ebay και amazon argos κτλ απλά έλεγα αν έχετε δοκιμάσει κάποια και ξέρατε οτι ειναι καλή! Ωστέ κάνουν μπάνια ε;;; Και μένα μου έλειψε πολύ η θάλασσα. Βλέπω και συνέχεια φωτός που ανεβάζουν από παραλίες και ταβέρνες και δεν ξέρω γω τι... Έλεγα του Κρις να πάμε σε καμμιά κοντινή παραλία αλλά μου λέει οτι το πιο πιθανό είναι να κολυμπήσω δίπλα σε χαριτωμένες σκατουλίτσες και μου φυγε η όρεξη :/

Εδώ κι εγώ! Μεταξύ παραλίας και γραφείου :P

Τοστιέρα δεν έχω να σου προτείνω... Εμείς έχουμε μια φρυγανιέρα Dualit που κάνει και τοστ, κι έτσι δεν έχουμε χρειαστεί τοστιέρα.

Πάντως αφού βρίσκεις στο Amazon, καλύτερα να τσεκάρεις εκεί τις κριτικές πριν αποφασίσεις. Το μόνο που θα σου έλεγα να προσέξεις είναι το μέγεθος, γιατί οι περισσότερες τοστιέρες στην Αγγλία είναι μικρούτσικες, ίσα-ίσα για δύο τοστ.

Επίσης αν θέλεις να φτιάχνεις ελληνικού τύπου τόστ, να πάρεις αυτές με τις ραβδώσεις.

Τι μάρκες βρίσκεις;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Εδώ κι εγώ! Μεταξύ παραλίας και γραφείου :P

Τοστιέρα δεν έχω να σου προτείνω... Εμείς έχουμε μια φρυγανιέρα Dualit που κάνει και τοστ, κι έτσι δεν έχουμε χρειαστεί τοστιέρα.

Πάντως αφού βρίσκεις στο Amazon, καλύτερα να τσεκάρεις εκεί τις κριτικές πριν αποφασίσεις. Το μόνο που θα σου έλεγα να προσέξεις είναι το μέγεθος, γιατί οι περισσότερες τοστιέρες στην Αγγλία είναι μικρούτσικες, ίσα-ίσα για δύο τοστ.

Επίσης αν θέλεις να φτιάχνεις ελληνικού τύπου τόστ, να πάρεις αυτές με τις ραβδώσεις.

Τι μάρκες βρίσκεις;

Γεια σου και ευχαριστώ για την απάντηση. Βρίσκω οτι άκυρη μάρκα που δεν έχω ξανακούσει ποτέ αλλά δεν με πειράζει αυτό. Απλά βλέποντας τις κριτικές δεν βγάζω άκρη καθώς κάποιοι λένε ουαου είναι οτι πιο τέλειο έχω αγοράσει κι άλλοι λένε μην το αγοράσετε είναι μούφα!

Ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Όσες επιστρέψατε Ελλάδα οι σύζυγοι είναι Άγγλοι; Αν ναι σας ακολούθησαν πίσω; Αν ναι δουλειά βρήκαν και αν ναι τί αν επιτρέπεται; Για την Ελένη ξέρω ήδη από προηγούμενο ποστ...

Το ότι δεν ξέρεις μια μάρκα, δεν σημαίνει ότι είναι άκυρη. Όσο για τις κριτικές, πάντα θα υπάρχουν διαφωνίες (περί ορέξεως κολοκυθόπιτα), το θέμα είναι ποιες γνώμες υπερισχύουν και τι λένε.

Π.χ. από τις τοστιέρες στο Amazon εγώ θα έπαιρνα αυτή την Breville που φαίνεται να έχει πολλές καλές κριτικές - και μία αρνητική κριτική που είδα ήταν ότι πατίκωνε το ψωμί...

Γενικά θεωρώ την Breville καλή μάρκα σε σύγκριση με το κόστος της.

Ο άντρας μου δεν έχει έρθει Ελλάδα ακόμα. Ρώτα με σε μερικούς μήνες :-P

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Το ότι δεν ξέρεις μια μάρκα, δεν σημαίνει ότι είναι άκυρη. Όσο για τις κριτικές, πάντα θα υπάρχουν διαφωνίες (περί ορέξεως κολοκυθόπιτα), το θέμα είναι ποιες γνώμες υπερισχύουν και τι λένε.

Π.χ. από τις τοστιέρες στο Amazon εγώ θα έπαιρνα αυτή την Breville που φαίνεται να έχει πολλές καλές κριτικές - και μία αρνητική κριτική που είδα ήταν ότι πατίκωνε το ψωμί...

Γενικά θεωρώ την Breville καλή μάρκα σε σύγκριση με το κόστος της.

Ο άντρας μου δεν έχει έρθει Ελλάδα ακόμα. Ρώτα με σε μερικούς μήνες :-P

Άκυρες που λέει ο λόγος καλέ! Όχι οτι δεν είναι καλές... Την είδα και γω αυτήν αλλά λέγαμε να πάρουμε από τις άλλες που το κόβει σε δύο τρίγωνα το τοστ αν κατάλαβες. Ωστέ το πατικώνει το ψώμι ε... κοίτα να δεις τί μαθαίνει κανείς στα γεράματα... η τοστιέρα πατικώνει το ψωμί!!!! :shock::shock:

Άκυρες που λέει ο λόγος καλέ! Όχι οτι δεν είναι καλές... Την είδα και γω αυτήν αλλά λέγαμε να πάρουμε από τις άλλες που το κόβει σε δύο τρίγωνα το τοστ αν κατάλαβες. Ωστέ το πατικώνει το ψώμι ε... κοίτα να δεις τί μαθαίνει κανείς στα γεράματα... η τοστιέρα πατικώνει το ψωμί!!!! :shock::shock:

Aν πάρετε κάποια που να κόβει το ψωμί σε τρίγωνα, να προσέξετε να είναι αρκετά μεγάλα τα τρίγωνα, γιατί τα εδώ ψωμιά είναι φαρδούτσικα μερικά και μπορεί να μη χωράνε καλά στην τοστιέρα...;)

kai o kalos kairos sunexizetai :) :)

ti teleio kalokairi fetos!!!!!

shmera phgame sto zoo (den trela8hka ki olas)

kai se mia foverh ellhnikh taverna ekei konta (lemonia)

to fai htan teleio!!!

to septemvrh katevainw ellada na ferw telika to autokinhto kai 8a kanoume kai ena mikro tour se italia/galia

ka8e sk einai sa diakopes. olo voltes eimaste parka, 8alasses, voltes!

olo lew to allo sk 8a katsw spiti na kanw kamia douleia alla den leei na xasw ton teleio kairo gia douleies!!!!

kai ap'oso vlepw kai to allo sk teleio 8a einai!

lete na paei etsi mexri septemvrh??

uDLqp1.png

kai o kalos kairos sunexizetai :) :)

ti teleio kalokairi fetos!!!!!

shmera phgame sto zoo (den trela8hka ki olas)

kai se mia foverh ellhnikh taverna ekei konta (lemonia)

to fai htan teleio!!!

to septemvrh katevainw ellada na ferw telika to autokinhto kai 8a kanoume kai ena mikro tour se italia/galia

ka8e sk einai sa diakopes. olo voltes eimaste parka, 8alasses, voltes!

olo lew to allo sk 8a katsw spiti na kanw kamia douleia alla den leei na xasw ton teleio kairo gia douleies!!!!

kai ap'oso vlepw kai to allo sk teleio 8a einai!

lete na paei etsi mexri septemvrh??

Σε μας έχει 3 μέρες τώρα που βρέχει(τίποτα το πρωτότυπο δηλαδή...)

Οπότε άσε τις δουλειές και εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι όσο κρατήσει! :)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...