Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Στο 'λεγα εγώ ότι είμαστε αδερφές ψυχές :P

μα να γουστάρετε καύσωνα; Αλήθεια; :shock::shock:

Κορίτσια εγώ σήμερα ΥΠΕΦΕΡΑ.

Να σας πω πως πήγα βόλτα στην Ουαλία και ανυπομονούσα να πάω σπιτάκι μου να κλειστώ στη σκιά. Τι ζέστη ήταν αυτή. Δεν μου άρεσε καθόλου, θέλω τη δροσιά μου πίσω! (ο ήλιος ήταν ωραίος όμως!) :|

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Ίσλα μου, εν μέσω καύσωνα πήγες βόλτα; Δεν έχεις ακούσει που λένε mad dogs and Englishmen out in the midday sun??

Όταν λέω μου αρέσει ο καύσωνας εννοώ μου αρέσει να κάθομαι στη σκιά να απολαμβάνω το φραπεδάκι μου ή στην παραλία το μπάνιο μου ή στην ταβερνούλα το φαγητό μου κάτω από μια μεγάλη πέργκολα. Εννοείται ότι για εξορμήσεις ο καύσωνας δεν ενδείκνυται.

Για πες όμως, τι είδες στην Ουαλία; Σου άρεσε;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Καύσωνας;;;; Ε όχι και καύσωνας με 28 βαθμούς καλέ!!! Ξεμάθαμε εντελώς μου φάινεται Ισλα...:tongue: Πάσχα που είχα πάει Ελλάδα με το που βγήκα από το αεροπλάνο έσκασα! Και είχε απλά 26 βαθμούς ε! Ωραίες οι λιακάδες όντως! Μακάρι να κρατήσει λιγάκι η καλυτερη μου είναι να έχει ήλιο χωρίς να έχει τρελή ζέστη όμως :) Πάντως βλέπω την διαφορά, για μένα αυτός ο καιρός είναι ανοιξιάτικος για τον Κρις είναι καύσωνας!! Φουσκώνουν οι φλέβες του λες και θα εκραγούν και τον πιάνει δύσπνοια!

Biggi πήγαμε Colwyn Bay και ήταν υπέροχα αν εξαιρέσεις τη ζέστη! Είχε λίγο αεράκι και την έσωσε την κατάσταση αλλά δεν το ευχαριστήθηκα και πολύ.

Δε λέω μου αρέσει ο ήλιος αλλά ζεσταίνομαι παιδιά.

Το βράδυ πχ κοιμάμαι με σεντόνι και πάλι σκάω. Θέλω να έχω μία κουβερτούλα και να είμαι δροσερή για να κάνω καλό ύπνο.

Βασικά, ποτέ δεν συμπάθησα τη ζέστη, δεν είναι οτι ξέμαθα τώρα!

Biggi πήγαμε Colwyn Bay και ήταν υπέροχα αν εξαιρέσεις τη ζέστη! Είχε λίγο αεράκι και την έσωσε την κατάσταση αλλά δεν το ευχαριστήθηκα και πολύ.

Δε λέω μου αρέσει ο ήλιος αλλά ζεσταίνομαι παιδιά.

Το βράδυ πχ κοιμάμαι με σεντόνι και πάλι σκάω. Θέλω να έχω μία κουβερτούλα και να είμαι δροσερή για να κάνω καλό ύπνο.

Πού μένεις είπαμε; Εντός Μάντσεστερ; Εγώ εδώ που είμαι κοιμόμαστε με 4,5 tog πάπλωμα και είμαστε οκ. Ο Κρις λίγο ζεσταίνεται αλλά για μένα είναι το ιδανικό! Πχ σήμερα με 26 βαθμούς ήταν καταιδρωμένος, με πονοκέφαλο και γενικά ένα μάτσο χάλια. Για μένα είναι ο ιδανικός καιρός. Ούτε εγώ μπορώ την ζέστη αλλά και 25-26 βαθμούς δε το λες και καύσωνα :Ρ

Διαφημίσεις

Στην περίπτωση αυτή, το μόνο που έχω να προτείνω είναι υπομονή! Πόσο θα κρατήσει άλλωστε η καλοκαιρία;

Πάντως αν ζεσταίνεσαι με το σεντόνι, γιατί δεν κοιμάσαι χωρίς; Ή με ανοικτό παράθυρο;

Πολύ θα ήθελα να πάω Colwyn Bay, αλλά μας πέφτει λίγο μακριά :-(

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Πού μένεις είπαμε; Εντός Μάντσεστερ

Stockport!

Εγώ εδώ που είμαι κοιμόμαστε με 4,5 tog πάπλωμα και είμαστε οκ. Ο Κρις λίγο ζεσταίνεται αλλά για μένα είναι το ιδανικό

πάπλωμα;;;; το σκέφτομαι και υποφέρω!

Είμαστε με ανοιχτα τα παράθυρα συνεχώς και δεν καλυτερεύει. Μόνο το βραδάκι δροσίζει λίγο, αλλά λίγο!

Πάντως αν ζεσταίνεσαι με το σεντόνι, γιατί δεν κοιμάσαι χωρίς; Ή με ανοικτό παράθυρο;

Πολύ θα ήθελα να πάω Colwyn Bay, αλλά μας πέφτει λίγο μακριά :-(

τα δοκίμασα όλα, βοηθάνε κάπως αλλά...

Κοιτάω συνεχώς τον καιρό να δω πότε θα χαλάσει!

Colwyn Bay έχω πάει πολλές φορές και είναι πολύ ωραία, αλλά γενικά η Ουαλία είναι φανταστικό μέρος!

H Mellitta ποια είναι βρε κορίτσια;;;

Τα παράθυρα να τα ανοίγετε μόνο το βράδυ που δροσίζει. Την ημέρα τα ανοιχτά παράθυρα φέρνουν ζέστη. Και φυσικά προσοχή στην αντηλιά. Τα αγγλικά σπίτια συγκρατούν τη ζέστη λόγω μεγέθους και επίπλωσης. Είναι φτιαγμένα για κρύο και με την παραμικρή άνοδο της θερμοκρασίας γίνονται φούρνοι.

Εγώ χθες κοιμήθηκα πρώτη φορά χωρίς σεντόνι και ήταν ΤΕΛΕΙΑ. Ούτε ζέστη, ούτε κρύο. Ελπίζω απόψε να είναι το ίδιο :)

Εγώ θέλω να σκεπαστώ με κάτι αλλιώς δεν με παίρνει ο ύπνος με τίποτα... ακόμα και τον χειμώνα όμως θέλω τα πόδια μου ξεσκέπαστα! Τί σόι βίτσια είναι αυτά που έχω δεν ξέρω!!!

Και τελικά απο δω το πήγα από κει το έφερα θα χρειαστώ γιατρό... έχει μπει το νύχι μέσα στο δέρμα και έχει δημιουργήσει φλεγμονή με πύον :( ούτε να περπατήσω μπορώ από τον πόνο :(

Διαφημίσεις

Ouch! Έχεις γραφτεί σε GP? Αν όχι, ευκαιρία να το κάνεις :wink:

Για τα μαξιλάρια που ρώτησες πιο πάνω (τώρα το είδα) λέγονται headboard cushions.

Νατάσα ο μικρός καλά είναι τώρα;

έχω γραφτεί, ναι. Σήμερα είναι κάπως καλύτερα για να δούμε! Αν χειροτερέψει παλι αύριο θα πάω στο γιατρό. Ευχαριστώ και για τα μαξιλάρια ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι γαμώτο :/

Περαστικά του. Τον έστειλες με πυρετό; Στον σταθμό σας δέχονται παιδιά με πυρετό; Εμάς πάνω από 38 δεν τα δέχονται.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...