Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Για το δίπλωμα κορίτσια προσέξτε αν έχει πάνω λατινικούς χαρακτήρες.... αν δεν έχει (το δικό μου το ροζ π.χ. δεν είχε - καθότι το έβγαλα τα αρχαία χρόνια.... :P) τότε ίσως θέλει αλλαγή σε ευρωπαϊκού τύπου καρτούλα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

exthes phgame brighton kai malista o mikros ekane k ligo mpanio :P k perasame teleia

xalarwsa pragmatika

8a phgainame k shmera alla o mikros exei ligo parapanw pureto k einai kakokefos

to fovh8hka ex8es na parw magio k to metaneiwsa. o mikros h8ele na mpei k mphke me to vraki. egw egina mouskema

next time magio, petsetes kai ola ta sumpragkala

shmera an einai kalutera argotera o mikros gia kanena kafe sto kentro mas vlepw

Οταν μεγαλωσουν λιγο να τα πατε για bodyboarding, τα δικα μου ξεκινησαν φετος κι εχουν ξετρελλαθει, οι θαλασσες στην αγγλια το ευνοοουν λογω κυμματων :P

Περαστικα στον μικρο σου...

Κ εγώ λατρεύω τον καύσωνα πολύ κ Οντως δεν έχει ακόμα κανει τρελλή ζέστη.

Λεμονακι σε αυτά που ελεγες για τα second hand, εγώ τα πήρα όλα καινούρια. Δεν μου πήγαινε να ψωνισω μεταχειρισμένα όταν η τσέπη μου άντεχε να παρω πεντε πραγματακια για το παιδι. Αλλά αυτό που εκανα ηταν να τα παίρνω λιγα λιγα ανάλογα με τις ανάγκες του.

Travellingmum ΕΣΥ που ξέρεις καλά τα διαδικαστικά να σε ρωτησω. Τον γιο μου τον μικρο τον εκανα βρεττανο βγάζοντας βρεττανικό διαβατήριο σωστα; μπορώ να τον δηλωσω μονη μου χωρίς να πάω στη πρεσβεία εδώ στην Ελλάδα εφόσον έχω μάζι μου το πιστοποιητικό γέννησης του;

Λεμονακι σε αυτά που ελεγες για τα second hand, εγώ τα πήρα όλα καινούρια. Δεν μου πήγαινε να ψωνισω μεταχειρισμένα όταν η τσέπη μου άντεχε να παρω πεντε πραγματακια για το παιδι. Αλλά αυτό που εκανα ηταν να τα παίρνω λιγα λιγα ανάλογα με τις ανάγκες του.

Travellingmum ΕΣΥ που ξέρεις καλά τα διαδικαστικά να σε ρωτησω. Τον γιο μου τον μικρο τον εκανα βρεττανο βγάζοντας βρεττανικό διαβατήριο σωστα; μπορώ να τον δηλωσω μονη μου χωρίς να πάω στη πρεσβεία εδώ στην Ελλάδα εφόσον έχω μάζι μου το πιστοποιητικό γέννησης του;

αυτο το ΕΣΥ με κεφαλαια με τρομαξε :P... Ασε που μου θυμιζει το ελληνικο ΕΣΥ, εκει να δεις τρομαρα, χαχαχα

Στο θεμα, μπορεις να το κανεις αλλα ειναι μεγαλη ταλαιπωρια. Εδω ειναι ενα ταξιδι στο Λονδινο και τελος. Δε μπορω να θυμηθω ακριβως τη διαδικασια, αλλα θελει πολυ χρονο και να ρωτησεις και να ρωτησουν κι αυτοι γιαιτ δεν ξερουν , και δεν εχει apostille, και δεν εχει αποδωσε και τρεχα γυρευε. Οτι γινεται το ξερω σιγουρα, αν θα θελησουν να το κανουν ειναι αλλη ιστορια. Ειδικα αν πεις οτι ζεις μονιμα αγγλια και θα επιστρεψεις σε λιγες μερες, σου το υπογραφω οτι ο Ελληνας δημοσιος υπαλληλος θα σε παραπεμψει στην Πρεσβεια προκειμενου να γλιτωσει τα πολυιτμα δαχτυλακια του απο περισσες πληκτρολογησεις :tongue:

Διαφημίσεις

Έχω κι εγώ ερώτηση...

Πρώτα απ όλα ξεκαθαρίστε λίγο τί παίζει με το δίπλωμα. Έχω το ροζ τρίπτυχο χωρίς λατινικούς χαρακτήρες. Μπορώ να οδηγώ έστω προσωρινά ή πρέπει να αλλαχτεί οπωσδήποτε;

Και δεύτερον ήθελα να μάθω κατά πόσο είναι εύκολο να βρεις γιατρό χωρίς να ανακατευτεί ο gp? Να πας ιδιωτικά όπως στην Ελλάδα πχ. γίνεται; Αν γνωρίζετε πειτε μου μπας και ξεστραβωθώ...

espirit ο αντρας μου 10 χρονια στην Αγγλια δεν εχει αλλαξει κ δεν του εχει ζητηθει να αλλαξει διπλωμα. το εβγαλε το 2002 κ πανω γραφει Ευρωπαικο, ειναι ροζ κ ειναι οκ

Στο 'λεγα εγώ ότι είμαστε αδερφές ψυχές :P

Και δεύτερον ήθελα να μάθω κατά πόσο είναι εύκολο να βρεις γιατρό χωρίς να ανακατευτεί ο gp? Να πας ιδιωτικά όπως στην Ελλάδα πχ. γίνεται; Αν γνωρίζετε πειτε μου μπας και ξεστραβωθώ...

Γενικό γιατρό ψάχνεις ή ειδικότητα;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Έχω κι εγώ ερώτηση...

Πρώτα απ όλα ξεκαθαρίστε λίγο τί παίζει με το δίπλωμα. Έχω το ροζ τρίπτυχο χωρίς λατινικούς χαρακτήρες. Μπορώ να οδηγώ έστω προσωρινά ή πρέπει να αλλαχτεί οπωσδήποτε;

φυσικα και γινεται, κανεις ενα γκουγκλαρισμα για την ειδικοτητα που ψαχνεις στην περιοχη σου και επιλεγεις. Μερικες φορες εχει και reviews σε καποια sites. Απλως μετα ο γιατρος αυτος, με την αδεια σου, θα στειλει ενα ρεπορτ στον gp σου, το οποιο καλο ειναι να το επιτρεψεις για να υπαρχει στο φακελο σου του nhs ολοκληρωμενο το ιατρικο σου ιστορικο.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θέλω ειδικότητες. Πχ. οδοντίατρο, γυναικολόγο κτλ. Απλά απ ότι διαβασα αυτό που κατάλαβα είναι οτι πρέπει ο gp να με παραπεμψει ακόμα και αν πάω ιδιωτικά... Μάλλον λάθος κατάλαβα...

Όχι, δεν χρειάζεται να σε παρεπέμψει GP, εκτός αν έχεις ιδιωτική ασφάλιση που θέτει ως προϋπόθεση την παραπομπή από γενικό γιατρό.

Για οδοντίατρο έτσι κι αλλιώς δεν χρειάζεσαι παραπομπή, απλά μερικές κλινικές ζητάνε να σε συστήσει κάποιος από τους υπάρχοντες πελάτες.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Χμμμ οκ! Αχρείαστα να είναι αλλά σκέφτηκα να ρωτήσω να το έχω υπόψην σε περίπτωση που χρειαστεί!

Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις απαντήσεις! :roll:

Άσχετο....

Αυτά τα μαξιλαρια που δένουν στα κεφαλάρια των κρεβατιών έχετε καθόλου υπόψην αν λέγονται κάπως συγκεκριμένα;;; Θα σκάσω!!!

Νατάσα πολύ Άγγλους σας βρίσκω! Εγώ για να πω την αλήθεια μου αν το παιδί είχε πυρετό το πολύ-πολύ να το άφηνα να πάει μέχρι το σαλόνι του σπιτιού, εκδρομή και μάλιστα για μπάνιο ούτε γι' αστείο. Εγώ όμως θα βούταγα και με τα ρούχα :P

kala exoume "bretanopoih8ei" arketa. mas paei h xwra

pantos shmera vghkame xana gia volta sto angel kai gurisame me 40 pureto :(:(:(

noiw8w liges tupseis an k xerw pws to idio 8a eixa akoma k an eixame meinei mesa

uDLqp1.png

espirit ο αντρας μου 10 χρονια στην Αγγλια δεν εχει αλλαξει κ δεν του εχει ζητηθει να αλλαξει διπλωμα. το εβγαλε το 2002 κ πανω γραφει Ευρωπαικο, ειναι ροζ κ ειναι οκ

τα ίδια κι εδώ.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...