Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι στην Αγγλία καλέ, στην Ελλάδα!

Στην Αγγλία ξέρω πότε θέλω να κάνει καύσωνα, τον Αύγουστο που θα είμαι πάνω :D

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Τότε έχω άδεια, κλείνει η επιχείρηση όλο το μήνα :D :D :D

Οπότε ετοιμάσου 1η Αυγούστου να φύγεις χεχεχε

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

πω πω παιδιά βράζει ο τόπος!!! Τι ζέστη είναι αυτή!

Καλά να περάσετε!!

χαχαχαχαχα καλα ας μην υπερβαλουμε:tongue: Τι θερμοκρασια εχει? Εδω εχει φτασει μεχρι 39 συνηθως 32-33, αλλα δε μπορω να πω οτι σκαω μη σου πω ουτε καν ιδρωνω...τα βραδυα δε, κρυωνω και δε μπορω να κατσω στην αυλιτσα μου!!κ εγω θελω λιγο καυσωνα απλα για να απολαυσω ζεστη βραδυα χωρις να κρυωνω λιγουλακι αν κ ο αντρας μου λεει οτι ειμαι τρελλη κ οτι σκαει. Σημερα πχ οντως σκαει ο τζιτζικας αλλα εχει αερα και αν παω θαλασσα θα κρυωνω οταν βγω απο το νερο. Φανταστειτε ουτε ανεμιστηρα δεν εχω βαλει ακομα φετος! ΜΙΑ φορα μονο βαλαμε ερ κοντισιον που ειχε 39 βαθμους..

Eleni

bd5c7983f7.png

Κορίτσια τι κάνατε σήμερα; Νατάσα τα καταφέρατε να εξορμήσετε; Ίσλα κλείστε όλες τις κουρτίνες και βγείτε από το σπίτι, πηγαίνετε σε κανένα ποτάμι που έχει δροσιά, και το βράδυ που θα γυρίσετε θα έχει δροσίσει και στο σπίτι. Μην μένετε μέσα, ειδικά αν έχετε μοκέτες, γιατί λογικό είναι να βράσετε! Ελένη αλήθεια σας έχει φτάσει 39 βαθμούς; Γουάου.

Εγώ σήμερα δούλευα. Πριν λίγο γύρισα στο σπίτι και ετοιμαζόμαστε τώρα να φύγουμε για σ/κ. Ευκαιρία να κάνουμε κανένα μπανάκι :D

Διαφημίσεις

Νατασα περαστικά στον μικρουλη :( Ελπίζω να μην ανέβηκε κι άλλο ο πυρετός και να φύγατε.

Biggi ξέρω παρά πολλούς που τους αρέσει η ζέστη (including myself), αλλα πρώτη φορά ακούω κάποιον να αποζητά τον καύσωνα :tongue:. Πρέπει να βασανιζοσουν πραγματικά όταν ζουσες μόνιμα εδώ.

Ελένη αυτή τη δροσουλα τα καλοκαιρινά βραδια τη νοσταλγώ :) Τζιν μπουφανακι πάνω από τιραντέ μπλουζάκι και είσαι τέλεια!

Εμείς γυρνάμε από Bristol zoo (είμαστε στο αυτοκίνητο ακόμη). Ηταν πολυ ωραία και μάλιστα μέχρι τον Σεπτέμβριο έχει και Dino zoo: 13 δεινοσαυροι, κινούμενοι και βρυχομενοι σε σκόρπια σημεία στο ζωολογικό κήπο. Ο μεγάλος γιος το κατα ευχαριστηθηκε. Πολυ κούραση όμως βρε κορίτσια. Μείναμε 5 ώρες κάνοντας ένα διάλειμμα για φαγητό. Πολυ περπάτημα και ορθοστασια. Είμαστε κομμάτια τώρα. Λέμε να αναβάλλουμε και το barbecue από την κούραση.

Μακάρι να συνεχίσει ο καιρός έτσι και για τις επόμενες μέρες (για μια εβδομάδα έστω).

Τη Δευτέρα ο Κωνσταντίνος έχει το πρώτο school visit. Θα τον πάω στις 13:30 για μια ώρα. Το ίδιο και την επόμενη εβδομάδα. Μετά μας είπαν ότι θα έρθει η δασκάλα να μας επισκεφτεί στο σπίτι μας. Ξεκινάμε σχολείο 11 Σεπτέμβρη :)

Πρέπει να κανόνισω με το after school club για την φύλαξη του Τρίτη/Πέμπτη που σχολάω στις 17:00. Είναι 8 λίρες την ημέρα, λίγα δεν είναι αλλα αν σκεφτώ ποσά δίνω τώρα στον σταθμό, πάλι καλά. Τα πρωινά το σχολείο έχει ευτυχώς early drop off όπου μπορείς να αφήσεις το παιδί στις 08:15 με κόστος μόνο 50 πένες τη μέρα, με πρωινό. Πάλι καλα για αυτό, γιατί στα αλλα δυο σχολεία που κοίταξα δεν ύπηρχε κάτι αντίστοιχο και έπρεπε να πληρώσεις 3.50 λίρες για το breakfast club.

Μεγάλωσε το αντράκι μου :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Biggi ξέρω παρά πολλούς που τους αρέσει η ζέστη (including myself), αλλα πρώτη φορά ακούω κάποιον να αποζητά τον καύσωνα :tongue:. Πρέπει να βασανιζοσουν πραγματικά όταν ζουσες μόνιμα εδώ.

Εντάξει, δεν είχα πέσει και στα βάραθρα της απελπισίας... ευτυχώς πήγαινα Ελλάδα στάνταρ δύο φορές κάθε καλοκαίρι και στο ενδιάμεσο όλο και κάπου νότια ξέκλεβα μερικές μέρες, οπότε δεν μπορώ να πω ότι υπέφερα :P αλλά να στο πω αλλιώς, όταν φύγω εντελώς από Αγγλία θα μου λείψουν αρκετά πράγματα, ο καιρός όμως όχι!!

Ε και τώρα που είμαι Αθήνα, και είναι Ιούλης, νομίζω λίγη περισσότερη ζέστη τη σηκώνω άνετα. Θα ήθελα ας πούμε να πάμε ένα βράδυ βόλτα στην παραλιακή και να μην κρυώνουμε με ανοιχτά παράθυρα, πράγμα που δεν έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής.

Όσο για το zoo, χαρά στο κουράγιο σας! Δεν είμαι καθόλου των ζώων, αλλά φαντάζομαι ότι στα παιδιά αρέσει. Και ναι, μεγαλώνουν γρήγορα τα άτιμα! Καλή αρχή στο σχολείο σας!

Μπιγκι εγω εχω διπλα τη θαλασσα και φοβαμαι να παω λογω εγκυμοσυνης...:rolleyes:

Γιατί Ελένη; Ο γιατρός σου τι σου λέει;

Εντάξει, δεν είχα πέσει και στα βάραθρα... ευτυχώς πήγαινα Ελλάδα στάνταρ δύο φορές κάθε καλοκαίρι και στο ενδιάμεσο όλο και κάπου νότια ξέκλεβα μερικές μέρες, οπότε δεν μπορώ να πω ότι υπέφερα :P αλλά να στο πω αλλιώς, όταν φύγω εντελώς από Αγγλία θα μου λείψουν αρκετά πράγματα, ο καιρός όμως όχι!!

Ε και τώρα που είμαι Αθήνα, και είναι Ιούλης, νομίζω λίγη περισσότερη ζέστη τη σηκώνω άνετα. Θα ήθελα ας πούμε να πάμε ένα βράδυ βόλτα στην παραλιακή και να μην κρυώνουμε με ανοιχτά παράθυρα, πράγμα που δεν έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής.

Όσο για το zoo, χαρά στο κουράγιο σας! Δεν είμαι καθόλου των ζώων, αλλά φαντάζομαι ότι στα παιδιά αρέσει. Και ναι, μεγαλώνουν γρήγορα τα άτιμα! Καλή αρχή στο σχολείο σας!

Γιατί Ελένη; Ο γιατρός σου τι σου λέει;

Ο γιατρος ειναι πολυ χαλαρος μου λεει σε καμμια περιπτωση να μην καθομαι να λιωνω μεσα οσο οι αλλοι πανε για μπανιο! Να κανω το μπανιο μου με μετρο βεβαια, χωρις να εξαντλουμαι κ να αποφευγω την ηλιοθεραπεια. Παρολα αυτα εγω φοβαμαι γιατι ειχω ακουσει για διαφορες μολυνσεις/μυκητιασεις που κολλας απο τη θαλασσα και δε θελω να διακυνδινευσω να παρω φαρμακα. Περιμενω λοιπον να περασει και η 14η εβδομαδα ωστε να νιωσω λιγο πιο ηρεμη, μετα νομιζω θα κανω τα μπανακια μου. Συν οτι οπως ειπα επειδη δεν εχει κανει καυσωνα ακομα δε νιωθω να "λιωνω" ουτε λεω "αχ να μπορουσα να πηγαινα θαλασσα". Γενικα δεν εχω πολλη ορεξη για τιποτα, ουτε να βγω θελω, ουτε να βαφτω κλπ ειμαι μονιμως σαν λετσος με ενα σορτσακι και σαγιοναρα, ουτε να φαω θελω, σα να μη μου αρεσει τιποτα. Ακουω μουσικη και λιιιγο με ανεβαζει, αλλα μη φανταστεις. Αλλες χρονιες το καλυτερο μου ηταν να μαι παραλια και το βραδυ εξω...φετος μονο να κοιμαμαι θελω.

Eleni

bd5c7983f7.png

exthes phgame brighton kai malista o mikros ekane k ligo mpanio :P k perasame teleia

xalarwsa pragmatika

8a phgainame k shmera alla o mikros exei ligo parapanw pureto k einai kakokefos

to fovh8hka ex8es na parw magio k to metaneiwsa. o mikros h8ele na mpei k mphke me to vraki. egw egina mouskema

next time magio, petsetes kai ola ta sumpragkala

shmera an einai kalutera argotera o mikros gia kanena kafe sto kentro mas vlepw

uDLqp1.png

Ο γιατρος ειναι πολυ χαλαρος μου λεει σε καμμια περιπτωση να μην καθομαι να λιωνω μεσα οσο οι αλλοι πανε για μπανιο! Να κανω το μπανιο μου με μετρο βεβαια, χωρις να εξαντλουμαι κ να αποφευγω την ηλιοθεραπεια. Παρολα αυτα εγω φοβαμαι γιατι ειχω ακουσει για διαφορες μολυνσεις/μυκητιασεις που κολλας απο τη θαλασσα και δε θελω να διακυνδινευσω να παρω φαρμακα.

Νομίζω μυκητίαση είναι πιο εύκολο να κολλήσεις αν πας σε πολυσύχναστη παραλία γιατί τις μολύνσεις δεν τις κολλάμε από το νερό αλλά από τους ανθρώπους που κολυμπάνε γύρω μας. Οπότε αν πήγαινες ίσως νωρίς το πρωί ή τέλος πάντων σε μια παραλία χωρίς πολύ κόσμο, πιστεύω πως θα ήσουν ασφαλής. Για μυκητιάσεις έτσι κι αλλιώς δίνουν κολπικά υπόθετα, όχι χάπια, εμένα μου τα είχε δώσει ο γιατρός μου προληπτικά κι ας μην είχα δει παραλία ούτε ζωγραφιστή :lol:

Από την άλλη όπως λες κι εσύ, άμα δεν σου λείπει το μπάνιο γιατί να ρισκάρεις; Κι εγώ φέτος λόγω καιρού έχω κάνει πολύ λίγα μπάνια σε σύγκριση με αυτό που περίμενα.

Όσο για τα υπόλοιπα, έτσι ακριβώς ήμουν κι εγώ τους πρώτους πέντε μήνες της εγκυμοσύνης μου, ύπνο συνέχεια και καμία διάθεση για λούσα και εξόδους!

8a phgainame k shmera alla o mikros exei ligo parapanw pureto k einai kakokefos

to fovh8hka ex8es na parw magio k to metaneiwsa. o mikros h8ele na mpei k mphke me to vraki. egw egina mouskema

Νατάσα πολύ Άγγλους σας βρίσκω! Εγώ για να πω την αλήθεια μου αν το παιδί είχε πυρετό το πολύ-πολύ να το άφηνα να πάει μέχρι το σαλόνι του σπιτιού, εκδρομή και μάλιστα για μπάνιο ούτε γι' αστείο. Εγώ όμως θα βούταγα και με τα ρούχα :P

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...