Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

erwthsh gia oses xeroun: gia autokinhto apo ellada xreiazete prassinh karta apo thn asfalistikh h oxi?

kai epipleon to aplo kanoniko diplwma metraei h prepei upoxrewtika na vgaloume eurwpaiko?

με το διπλωμα δεν υπαρχει θεμα, μπορεις να οδηγεις ελευθερα εδω μεχρι να ληξει.

Δεν ξερω για πρασινη καρτα, αλλα εχετε υπολογισει το κοστος της εγγραφης του αυτοκινητου εδω και ολες τις αλλγες που χρειαζεται; Ισως να μη συμφερει τελικα.

Επειτα να σκεφτεις αυτο: ειναι πολυ πιο ευκολο να μαθεις να οδηγεις δεξιοτιμονο, παρα αριστεροτιμονο σε χωρα που οδηγουν αριστερα. Δε μου 'χει τυχει αλλα νομιζω οτι θα το εβρισκα πολυ δυσκολο να προσπερασω πχ.

Κατι που μου ειπε ενας φιλος που εφερε το αυτοκινητο του απο Γερμανια, και δεν το ειχα σκεφτει ποτε ειναι το εξης: τα παρκινγκ. Ποσο σπαστικο ειναι να πρεπει να βγεις καθε φορα απο το αυτοκινητο και να πας γυρω γυρω ειτε για να μπεις ειτε για να βγεις.

Δε λεω να μην το φερετε, υπαρχουν πολλοι που οδηγουν εδω αριστεροτιμονα και τα καταφερνουν μια χαρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με το διπλωμα δεν υπαρχει θεμα, μπορεις να οδηγεις ελευθερα εδω μεχρι να ληξει.

Δεν ξερω για πρασινη καρτα, αλλα εχετε υπολογισει το κοστος της εγγραφης του αυτοκινητου εδω και ολες τις αλλγες που χρειαζεται; Ισως να μη συμφερει τελικα.

Επειτα να σκεφτεις αυτο: ειναι πολυ πιο ευκολο να μαθεις να οδηγεις δεξιοτιμονο, παρα αριστεροτιμονο σε χωρα που οδηγουν αριστερα. Δε μου 'χει τυχει αλλα νομιζω οτι θα το εβρισκα πολυ δυσκολο να προσπερασω πχ.

Κατι που μου ειπε ενας φιλος που εφερε το αυτοκινητο του απο Γερμανια, και δεν το ειχα σκεφτει ποτε ειναι το εξης: τα παρκινγκ. Ποσο σπαστικο ειναι να πρεπει να βγεις καθε φορα απο το αυτοκινητο και να πας γυρω γυρω ειτε για να μπεις ειτε για να βγεις.

Δε λεω να μην το φερετε, υπαρχουν πολλοι που οδηγουν εδω αριστεροτιμονα και τα καταφερνουν μια χαρα.

an den eixa autokinhto h an mporousa na to poulhsw xwris na xasw panw apo th mish axia tou autokinhtou den 8a to eferna. omws einai ena arketa kalo autokinhto 3 xronwn me polu liga xiliometra. to agorasame 20.000 kai twra an to poulhsw mou lene tha parw konta 9000. opote lew na to ferw.

uDLqp1.png

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες κορίτσια.

Biggi η βάφτιση ήταν πολυ απλή. Από τα ρούχα μας (φόρεσα ένα απλό μπλε φόρεμα, ο άντρας λινο παντελόνι και πουκάμισο, και τα ρούχα των παιδιων ήταν smart casual) μέχρι την εκκλησία, στην οποία δεν κάναμε καθόλου στολισμό πέρα από λίγα μπαλόνια στην αυλή. Καλεσαμε λίγο κόσμο αλλα τουλάχιστον τους ευχαριστηθηκαμε αφού τους είδαμε περισσότερο.

Εμείς για αύριο λέμε να πάμε Bristol Zoo και το απογευματακι να φωναξουμε τους δυο Ελληνες που ξέρουμε για barbecue. Την Κυριακή έχουμε παιδικό πάρτυ :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Εμείς για αύριο λέμε να πάμε Bristol Zoo και το απογευματακι να φωναξουμε τους δυο Ελληνες που ξέρουμε για barbecue. Την Κυριακή έχουμε παιδικό πάρτυ :)

wow zhlevw me to barbecue! na perasete teleia

8elw k egw na parw barbecue kai na pshnw ston khpo twn spitiwn. exoume ena megalo khpo koino gia 3-4 block spitiwn (apo 4 spitia to ka8e block) dld peripou gia 16 spitia. twra pou exei kalokairiasei ta paidia paizoun ekei pisw k to xeimwna pezame me ta xionia

biggi twra eida pws theleis details. loipon htan ola teleia!

egw to evala to kapelaki mou kai to euxarhsth8hka!!!

kai emeis eixame ligo kosmo (40 atoma eimastan olio ki oloi) kai meta eixame trapezi se mia tavern pou phgainame suxna otan eimastan ellada kai twra pane h mana mou k h aderfh mou.

mpomponiers, gluka, stolismous,marturika, vivlio euxwn ola ta eixa ftiaxei egw

den xerw pws na anevazw fwto gia na sas deixw

apo stolismo eixa mono sto trapezi me ths mpomponiers kai meta sthn taverna kati glastrakia vasilhkou kai sto trapezi me to vivlio euxwn

eixa parei kai diafora pragmatakia gia na apasxolisw ta peripou 10 paidakia

genika htan polu xalara kai perasame teleia. kai opws eipa to sumantikotero einai oti diaskedase kai o gios mou!!!

eixame ligous filous kai ligous suggeneis kai htan mia polu omorfh kai glukia mera.

sto telos o fwtografos mas evgale mia fwtografia olous tous kalesmenous mazi sta skalia ths ekklhsias kai htan polu omorfh palaiou tupou fwto!

uDLqp1.png

συμφωνώ με την travellingmum.

Νατάσα, το έχετε ψάξει τι γίνεται με την ασφαλιστική; Πήρατε τιμές; Γιατί εγώ όταν κοιτούσα μου ζήτησαν τα μαλλιοκέφαλα μου μόνο και μόνο επειδή είναι αριστοτίμονο αυτοκίνητο και σύμφωνα με τις ασφαλιστικές έχεις πιο πολλές πιθανότητες να προκαλέσεις ατύχημα, έτσι ανεβαίνουν και οι τιμές. Κι έτσι δεν συμφέρει.

Όχι, δεν χρειάζεται να αλλάξεις το δίπλωμά σου. Και τα παλιά ελληνικά είναι ευρωπαικά και ισχύουν σε όλες τις χώρες της ΕΕ. Παρόλα αυτά, αν γίνεις μόνιμος κατοικος λένε οτι πρέπει να κάνεις αίτηση για αγγλικό δίπλωμα αλλά δεν ξέρω πώς το ελέγχουν αυτό...

Διαφημίσεις

Όχι, δεν χρειάζεται να αλλάξεις το δίπλωμά σου. Και τα παλιά ελληνικά είναι ευρωπαικά και ισχύουν σε όλες τις χώρες της ΕΕ. Παρόλα αυτά, αν γίνεις μόνιμος κατοικος λένε οτι πρέπει να κάνεις αίτηση για αγγλικό δίπλωμα αλλά δεν ξέρω πώς το ελέγχουν αυτό...

Δεν ισχυει πλεον αυτο, δες εδω

https://www.gov.uk/non-gb-driving-licence/y/resident_of_gb/car_motorcycle/eea_ec

Δεν ισχυει πλεον αυτο, δες εδω

https://www.gov.uk/non-gb-driving-licence/y/resident_of_gb/car_motorcycle/eea_ec

"You can drive in Great Britain on your full, valid driving licence until youʼre 70, or for 3 years after becoming resident in Great Britain, whichever is longer."

OK, μπερδεύτηκα! Τι σημαίνει 'for 3 years after becoming resident in Great Britain' ? Και τι εννοούν με το 'resident'? Γιατί άλλο να 'μένεις στην Αγγλία' και άλλο να έχεις permanent residence.

"You can drive in Great Britain on your full, valid driving licence until youʼre 70, or for 3 years after becoming resident in Great Britain, whichever is longer."

OK, μπερδεύτηκα! Τι σημαίνει 'for 3 years after becoming resident in Great Britain' ? Και τι εννοούν με το 'resident'? Γιατί άλλο να 'μένεις στην Αγγλία' και άλλο να έχεις permanent residence.

δεν εχει σημασια, οσο εχεις ισχυον διπλωμα και εισαι κατω των 70 δε χρειαζεται ν'αλλαξεις. "Whichever is longer".

Γενικως παντως, residency μπορεις να αποδειξεις ανα πασα στιγμη με κατοικια, εργασια κλπ, δε χρειαζεσαι χαρτια, αλλα αν θελεις μπορεις να βγαλεις.

δεν εχει σημασια, οσο εχεις ισχυον διπλωμα και εισαι κατω των 70 δε χρειαζεται ν'αλλαξεις. "Whichever is longer".

Γενικως παντως, residency μπορεις να αποδειξεις ανα πασα στιγμη με κατοικια, εργασια κλπ, δε χρειαζεσαι χαρτια, αλλα αν θελεις μπορεις να βγαλεις.

a oraia, dld kai to palio trifulo roz ellhniko (pou den exei latinikous xarakthres) kanei?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

σωστά, τώρα το διάβασα properly! Δεν ξέρω τι με δυσκόλεψε πριν! :D

Καλησπέρα κι από μένα και να χαίρεστε τα νεοφώτιστα παιδάκια σας!

Ίσλα τέλεια μέρα σήμερα ε;; Ελπίζω να το ευχαριστήθηκες!

Κατά τα άλλα σας ευχαριστώ πολύ γιατί με γλιτώσατε από μπελάδες με το δίπλωμα. Έχω το ροζ και ήθελα να ξεκινήσω διαδικασίες για να το αλλάξω με ευρωπαικό κτλ. Αλλά αφού δεν υπάρχει θέμα θα το αφήσω ως έχει προς το παρόν! Και γω φοβάμαι πολύ να οδηγήσω γαμώτο μου.... ακόμα δεν έχω συνηθίσει ούτε σαν συνοδηγός. Πολλές φορές νομίζω οτί θα μας κουτουλήσει κάποιος :(

τώρα που μιλάμε για διπλώματα κτλ, το διαβατήριο μου έχει λήξει και η ταυτότητα μου είναι σε μαύρα χάλια, ξεφτισμένη στις άκρες κτλ λετε να παίζει πρόβλημα αν πάω να ταξιδέψω;

Ίσλα από την υγρασία έσκασες μάλλον, όχι από τη ζέστη ;)

Κορίτσια παρόμοιες ακούγονται οι βαφτίσεις σας και πολύ ωραίες.

Τέλεια η ιδέα να βγείτε φώτος όλοι μαζί στην εκκλησία Νατάσα. Πολύ αγγλική :D

Εδώ έχει δροσιά. Σήμερα το βράδυ είχαμε πάει για φαγητό στη Γλυφάδα και επιστρέφοντας με ανοιχτά παράθυρα κρυώναμε. Πότε θα κάνει καύσωνα ρε γμτ?? :evil:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...