Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Σκέφτομαι να πάρω μια σκούπα της προκοπής γιατί αυτή που έχουμε έχει σπάσει το σημείο που συγκρατεί το κοντάρι σε ένα συγκεκριμένο ύψος και καταλήγω σαν τον Κουασιμόδο μετά το σκούπισμα!

Εκτός απο τις dyson που το πορτοφόλι μας δεν τις σηκώνει έχετε να προτείνετε κάτι;

Πόσα χρήματα διαθέτεις; Αν μπορείς να φτάσεις μέχρι 110 λίρες, υπάρχουν πολλά καλά μοντέλα Electrolux και Bosch. Εμείς έχουμε την Bosch Pro Energy Compact που είναι ιδιαίτερα βολική για διαμέρισμα λόγω διαστάσεων.

Αλλιώς μπορείς να ψάξεις για κάποιο μοντέλο Dirt Devil. Αυτές συνήθως είναι αρκετά καλές και πολύ οικονομικές. Δες και τα reviews.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Εκεί γύρω στο 100αρι έλεγα. Ωραία φαίνεται αυτή η boss. Είναι αρκετά δυνατή; Με την μοκέτα κάτω μου βγαίνει η πίστη να σκουπίσω!

Κάτι vax που κυκλοφορουν τις έχει δοκιμάσει καμιά σας; Επίσης κάπου έπεσε το μάτι μου σε αντιπροσωπεία που πουλάει refurbished dyson... Θα το ρισκάρατε εσείς δεδομένου οτί πρόκειται για μεγάλο όνομα;

Αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι! Θέλω κι εγω!!!

Θα έρθεις Ελλάδα καθόλου φέτος; Διάβαζα εδώ ότι ξεκινάει δεκαετία μουσώνων. Η χαρά της πάπιας :P

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Γεια σε όλες, τι κάνετε κορίτσια;

Εγώ έχω νεύρα. Νεύρα, νεύρα, νεύρα.

Κατ'αρχήν στη δουλειά δεν μου καθόταν τίποτα καλά. Ξέχασα το κιινητό μου στο γραφείο και έπρεπε να επιστρέψω να το πάρω.

Στην επιστροφή συνειδητοποίησα πως έχασα το πορτοφόλι μου. Πάνε περίπου 50 λίρες και μερικές ασήμαντες ευτυχώς κάρτες. Ξέρω πως το έχασα στο parking που είχα παρκάρει αλλά δεν ξέρω αν έγινε το πρωί ή το απόγευμα. Επέστρεψα για δεύτερη φορά και κοίταξα και δεν το βρήκα.

Κλαψ...

Διαφημίσεις

Η δουλειά του ειναι φουλ και θα πρέπει να την συνδυασουμε με διακοπές. Αρα δεν θα ερθω Ελλαδα. Θα πάμε Ν. Γαλλία πάλι, Νικαια, Καννες, ισως Μονακό. Εχουμε ξαναπαει και περασαμε φανταστικα.

Isla χάλια μέρα ε? Ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα!

RLcRp1.png

Esprit, εμείς μοκέτα έχουμε σε όλο το σπίτι και δεν έχουμε πρόβλημα με την Bosch, ρουφάει τα πάντα. Ίσως να μη βολεύει αν έχεις thick pile carpets, στην περίπτωση αυτή μάλλον χρειάζεσαι μια πιο ισχυρή. Refurbished δεν ξέρω αν θα έπαιρνα.

Isla, βαθειές ανάσες! Αν μπορείς ξαναψάξε εκεί γύρω, συνήθως όταν κλέβουν πορτοφόλια βγάζουν τα λεφτά και πετάνε τα άλλα περιεχόμενα μαζί με το πορτοφόλι. Κοίτα και στους γύρω δρόμους, όχι μόνο μέσα στο πάρκιν.

Travel, καλή είναι και η νότια Γαλλία ;)

Για μένα καλοκαίρι = Ελλάδα! Αλλά καλοκαίρια δεν με πειραζε να παμε εξωτερικό αφού εμενα Ελλάδα και χαιρομουν την θάλασσα μας. Ηταν και μια ευχάριστη αλλαγή. Φετος ομως δεν έχει καθόλου ελεύθερο χρόνο και αν πάμε Γαλλια θα το συνδυάσει πάλι με δουλειά. Θα μπορούσα να παω Ελλάδα μονη μου με τον μπεμπη πάλι. Αλλά δεν μου παει. Δηλαδή άλλος να τρέχει για να μην χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση και άλλος να καλοπερνα. Ασε που μου λείπει. Αντε πολλά είπα. Φιλια

RLcRp1.png

Όμως και η νότια Γαλλία μοιάζει πολύ στην Ελλάδα. Σου δίνει σχεδόν την ίδια αίσθηση. Εκεί γύρω στο Cape d'Agde έχει ωραίες παραλίες και γενικότερα όλη η περιοχή από Avignon και κάτω έχει άρωμα Ελλάδας.

Και μόνο που μπορείς να κάτσεις έξω τα βράδυα καταλαβαίνεις καλοκαίρι!

Ναι όντως! Ωραια νερα ειχε στην Νικαια, αυτο το τυρκουαζ της πισινας, αποτομα βαθια ομως, Μεσογειος γαρ, Καννες πρασινα νερα και το Μονακο μου θυμιζε πολυ Ελλαδα. Λιγο σαν Πηλιο. Υψωματα και απο κατω οι παραλιες. Οργανωμενες με δωρεαν εισοδο. Και μην σου πω, πιθανότατα θα το ξέρεις, το Μονακό ήταν πιο φθηνό από Ελλάδα. Δεν εχουν φορολογία. Τα σπίτια, καζίνο, αυτοκίνητα, το παλάτι, όλα φώναζαν ομως χλιδή. Εκεί μπήκαμε λαθρεπιβατες στο τρένο που ερχόταν από Μιλανο. Είχαμε παει για μπάνιο και είχε βραδιασει στον σταθμό δεν ήταν κανένας και το μηχάνημα στα Γαλλικά. Το τρένο ερχόταν, δεν προλαβαίνουμε για πειράματα με το μηχάνημα και μπήκαμε. Εγω μες την άμμο, διαβατήρια, χαρτια τίποτα μαζί, ολη μες το αλάτι και ο απέναντι με κοστούμι και Vuitton βαλίτσες. Οτι να'ναι! Τις επομενες μερες δεν το διακινδυνευσαμε. Πήραμε αυτοκίνητο. Η Γαλλία γενικά μου αρέσει πολύ. Και η Βόρειο-Δυτικη. Βρεττανη, Νορμανδια.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

κι εγώ Bissel έχω και ενώ στην αρχή μου φάνηκε αρκετά καλή τώρα (1 χρόνο μετά) νιώθω οτι δεν ρουφάει τίποτα ρε παιδιά. Δεν είναι από τις όρθιες όμως, από τις κανονικές...

δεν ρουφαει στο σκουπισμα εννοεις;

πλενει καλα ομως;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...