Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαίρυ πόσο κοστίζει αυτό;

Τι κάνετε κορίτσια; Εδώ όλα ήσυχα.

Δεν ξέρω τι έχει συμβεί αλλά δεν έχω σταματήσει να δέχομαι τηλεφωνήματα και μέιλ για εγκυμοσύνες! Τι έγινε βρε παιδιά; Και όλες στην Ελλάδα! Έχω να στείλω δώρα...!!!

Διαφημίσεις

Τα μάθατε τα νέα; Η Ελλάδα έχει χούντα!

Ισλα αυτα ειναι παλια οχι νεα αλλα πιστευω τωρα το καταλαβαν οι περισσοτεροι..ελπιζω δλδ.

Αν και ρισκαρω καρτα, γτ δεν επιτρεπονται πολιτικες συζητησεις:cool:

Eleni

bd5c7983f7.png

Τα μάθατε τα νέα; Η Ελλάδα έχει χούντα!
'Οχι καλή μου isla, αυτά δεν γινόντουσαν ούτε στην χούντα... Μόνο στην περίοδο της κατοχής είχε κλείσει ξανά η ΕΡΤ... αυτή που διανύουμε και σήμερα, μόνο που στη θέση του Χίτλερ έχουμε τον Τόμσεν...

'Εκλεισαν με τα ΜΑΤ το μόνο νόμιμο κανάλι στη χώρα, όλα τα περιφερειακά ραδιόφωνα, το Τρίτο πρόγραμμα, τις ορχήστρες της ΕΡΤ, το αρχείο, τα πάντα, με το έτσι θέλω... Αύριο θα επιβάλλουν υποχρεωτικό εκκλησιασμό και τρεις ώρες Ρώμα κάθε μέρα... ζούμε inception στο V for Vendetta ή μου φαίνεται;

Η ειρωνεία είναι πως αυτοί που βάζουν λουκέτο στην ΕΡΤ, είναι οι ίδιοι που τη χρησιμοποίησαν για να διορίζουν συγγενείς, ρουσφετάκια και "ανηψούλες" και τώρα υπόσχονται μια δημόσια τηλεόραση με αξιοκρατία. Ωραία πράγματα!

Αύριο θα επιβάλλουν υποχρεωτικό εκκλησιασμό και τρεις ώρες Ρώμα κάθε μέρα... ζούμε inception στο V for Vendetta ή μου φαίνεται;

αηδίασα μόνο που το διάβασα. Αυτό που έγινε, και ειδικά ο τρόπος με τον οποίο έγινε, περιγράφει καταστάσεις μίας χώρας που η δημοκρατία δεν έχει περάσει ούτε από δίπλα της...

Ισλα αυτα ειναι παλια οχι νεα αλλα πιστευω τωρα το καταλαβαν οι περισσοτεροι..ελπιζω δλδ.

αχ έτσι είναι αλλά δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη μου φαίνεται.. εγώ ακόμα με την ελπίδα είμαι...

Η σκούπα ποσο κοστίζει η ο επαγγελματίας; μάλλον το δεύτερο εννοεις :) για σαλόνι κ τραπεζαρία που μου κανει κυρίως πληρώνω 40 λίρες

νόμιζα νοίκιαζες μόνο τη σκούπα. Θα κοιτάξω λίγο τοπικές τιμές να δω τι παίζει γιατί πρέπει να φέρω μία καλή σκούπα μία μέρα. Η κανονική στη μοκέτα δεν κάνει και πολλά... thanks!

Διαφημίσεις

εγω παντως εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενη με αυτη που εχω για συχνη χρηση. φυσικα ερχεται κ ο επαγγελματιας οπως ειπα αλλα εχοντας κ παιδι κ κοσμο συνεχεια τα βγαζει ολα...κ εχουν πεσει κατα καιρους χιλια δυο, απο κετσαπ μεχρι εμετος

Σκέφτομαι να πάρω μια σκούπα της προκοπής γιατί αυτή που έχουμε έχει σπάσει το σημείο που συγκρατεί το κοντάρι σε ένα συγκεκριμένο ύψος και καταλήγω σαν τον Κουασιμόδο μετά το σκούπισμα!

Εκτός απο τις dyson που το πορτοφόλι μας δεν τις σηκώνει έχετε να προτείνετε κάτι; :/

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...