Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Ευχαριστω πολυ!

Οντως στο Βενιζελειο εχει αλλαξει εντελως η μαιευτικη...και δεν εχει σχεση ιδιωτικου με δημοσιου νοσοκομειου ισως γτ η κοπελα πηγε σαν εκτακτο περιστατικο ενω ηδη την παρακολουθουσε ιδιωτης γυναικολογος.

Εκει που λεω αναισθησιολογο εχουν σιγουρα, δουλευει κ ενας γνωστος μου στο χειρουργειο και μας λεει οτι ειναι αρκετα καλα. Και η γυναικα του εκει θα γεννησει. Εγω ειχα νοσηλευτει εκει παλιοτερα για εγχειρηση και ηταν ολοι αψογοι κ γιατροι κ νοσηλευτες...Τα υπολοιπα θα τα ρωτησω αν κ ελπιζω Μπιγκι να μην τα χρειαστω:|

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελένη λογικά τέλος Ιανουαρίου περιμένετε το μικρούλι σας; Ο σύζυγος/σύντροφος (δεν είμαι σίγουρη αν είσαι παντρεμένη, σόρρυ!) πως αισθάνεται; Το έχεις ανακοινώσει γενικά σε φίλους κτλ;

Δεν το σκεφτόμαστε ακόμη, όχι. Δεν τα βγάζουμε πέρα οικονομικά και προς το παρόν ούτε ψρυσόψαρο δεν μπορούμε να πάρουμε! Άσε που γυρνάω στο σπίτι αργά από τη δουλειά και με το ζόρι κάνω δυο τρεις δουλειές και ξεραίνομαι!

Ισλα μου αρχες Ιανουαριου...ο αντρας μου εχει ξετρελλαθει...και οι γονεις μου! Ναι γενικα το εχουμε ανακοινωσει, πιστευω οτι οταν το εμαθε η γιαγια μου ηταν σα να μπηκε στην τοπικη εφημεριδα:rolleyes:

σε καταλαβαινω ως προς το κομματι των εξοδων..ηταν ενας λογος που θελαμε να γυρισουμε Ελλαδα. Εδω εχω μια βοηθεια για να πηγαινω στη δουλεια ενω εκει δε θα μπορουσα να δουλευω και με ενα μισθο δυσκολα βγαινεις!

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Ισλα μου αρχες Ιανουαριου...ο αντρας μου εχει ξετρελλαθει...και οι γονεις μου! Ναι γενικα το εχουμε ανακοινωσει, πιστευω οτι οταν το εμαθε η γιαγια μου ηταν σα να μπηκε στην τοπικη εφημεριδα:rolleyes:

αχαχα! Καλά οι γιαγιάδες είναι θεες σ'αυτά!

Τι τέλειο δώρο για τη νέα χρονιά!

Αν θέλεις να μας πεις, προσπαθούσατε καιρό;

σε καταλαβαινω ως προς το κομματι των εξοδων..ηταν ενας λογος που θελαμε να γυρισουμε Ελλαδα. Εδω εχω μια βοηθεια για να πηγαινω στη δουλεια ενω εκει δε θα μπορουσα να δουλευω και με ενα μισθο δυσκολα βγαινεις!

Έτσι είναι, με μηδέν βοήθεια και με δύο μέτριους μισθούς πολύ ζόρικα τα πράγματα, αλλά δεν πειράζει, καλά να είμαστε :)

Iσλα μου δεν προσεχαμε ιδιαιτερα κανα χρονο, αλλα απο τα Χριστουγεννα κ μετα κοιταξα γονιμες μερες κλπ κ Πασχα εμεινα εγκυος..4 μηνες προσπαθεια ουσιαστικα. Πολυ χαλαρα βεβαια μη φανταστεις οτι οταν ηταν γονιμες τρεχαμε και στις μη γονιμες τιποτα...απλα προσπαθησα να εκμεταλλευτω συγκεκριμενες μερες.

Eleni

bd5c7983f7.png

Κορίτσια έχετε καμμιά ιδέα από καταστήματα τύπου ΙΚΕΑ οπού μπορεις να πας και να δεις τα έπιπλα στημένα και να δοκιμάσεις στρώματα κτλ;

ναι, στα ΙΚΕΑ :tongue:

Επισης υπαρχει το carpetright για κρεββατια και στρωματα, to homebase kai B&Q αν προκειται για μπανια και κουζινες. Νομιζω το Homebase εχει και επιπλα σαλονιου, ισως και κρεβατια, κοιτα το website. Ta Debenhams εχουν σιγουρα, αλλα θα πρεπει να πας σε αρκετα μεγαλο καταστημα για να δεις ολες τις επιλογες σου live.

Furniture village, Next, Beds to go (αν και αυτο το τελευταιο ειναι πολυ budget νομιζω και η ποιοτητα θα ειναι φανταζομαι αναλογη-αλλα δεν παιρνω και ορκο, δεν εχω παει ποτε).

Το παντα κλασσικο john lewis (σκεφτομαι να στελων το μισθο κατευθειαν εκει απο'δω και περα, δεν εχει νοημα αυτο το περα-δωθε ;) ) και φυσικα, αν εχεις ορεξη να σου πιασουν τον πισινο, το habitat.

Κοιτα ποια εχεις κοντα σου και αποφασιζεις ποια να επισκεφτεις. Εγω τα στρωματα των παιδιων, ενω ειχα αποφασισει να τα παρω απο το carpet right μια πυο ειναι πολυ κοντα στο σπιτι, εκει που περπατουσα για να παω να τ'αγορασω, επεσα πανω σ'ενα συνοικιακο μαγαζακι με στρωματα!!! Μπηκα μεσα και ειχε καταπληκτικη ποικιλλια σε απιστευτες τιμες. Φυσικα τα δοκιμασα, ειχε διαφορες ποιοτητες, και τελικα πηρα απο'κει κι εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη. Τα εχουμε τωρα 1μιση χρονο και ειναι σαν καινουρια. Καμμια φορα λοιπον βρισκεις εκει που δεν το περιμενεις....

Διαφημίσεις

Κι άλλη ερωτηση σας έχω!

Την μοκέτα με τί την καθαρίζετε; Ειδική σκούπα; Επαγγελματίες; Κάποιον ειδικό αφρό;

Εμείς νοικιάζουμε ένα Rug Doctor πού και πού!

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...