Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Παιδιά μην παρεξηγουμε κανένα γιατί όλοι μας δεν μπορούμε να καταλάβουμε κανένα άλλο εκτός από τον εαυτό μας ο καθένας με τα προβλήματα του . Καλός ή κακώς έτσι είμαστε όλοι οι άνθρωποι . Ούτε όλοι μπορούμε να ρωτάμε συνέχεια για το πρόβλημα του άλλου. Αύριο μεθαύριο θα κάνετε παιδάκι Κ θα ξεχαστούν όλα θα αρχίσουν αλλά προβλήματα που τώρα δεν ρωτάτε τους άλλους αν έχουν . Έτσι είναι αυτά .... 

Οχι προφανώς δε θα παρεξηγήσουμε κανέναν. Οπως εμείς δε μπορούμε να μπούμε στη θέση των άλλων σε κάποια θέματα, έτσι ούτε εκείνοι. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι οι συγκρίσεις που αποσκοπούν στο να σου πουν πως κάτι δε κάνεις καλά, όπως αυτή που προανέφερα με τις ηλικίες των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάποια πράγματα δεν είναι συγκρίσιμα. Προφανώς υπάρχει καλή πρόθεση.

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Σκάσαμε στα γλυκά. Πού βρεθήκατε τόσοι Κωνσταντίνοι και Ελένες, μου λες? Μια στρατιά εορτάζοντες παρέλασε από το γραφείο σήμερα, αφού στο τέλος άρχισα να δοκιμάζω το κάθε γλυκό που μου έδιναν και όταν δεν με έβλεπαν να πετάω το υπόλοιπο :oops:

Πιστεύω να το βρείτε αύριο το κουταβάκι. Αν έφυγε από την αυλή, ίσως αυτό σημαίνει ότι έχει δυνάμεις ακόμα. Δεν πετάτε κανένα κοψίδι στον κήπο για καλό και για κακό;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λεω να το ψαξω αυριο νυχτιατικα φοβαμαι ν αφησω φαγητο στο χωμα μην προκαλεσω και την ορεξη των ποντικων...ισως βαλω λιγο γαλα στο κυπελακι και το αφησω...

Εγω ειχα επισκεψεις, ειχαμε κ γλυκα εννοειται πολυ σοκολατα:tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

Τι έφτιαξες καλή νοικοκυρούλα; Για πες να ζηλέψουμε!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Πορτοκαλόπιτα μμμμμμμ στείλε κι εδώ ένα κομμάτι!!

Μου είπαν ότι είναι πολύ ωραίo τα Parfait Story του Παρλιάρου που βγάζει η ΕΒΓΑ. Το αναφέρω για την περίπτωση που δεν προλάβεις να φτιάξεις ΚΑΙ παγωτό. Όχι ότι δεν σε έχω ικανή... χεχεχε

Διαφημίσεις

Μπιγκι παει κ το παγωτο σημερις:tongue: Να σαι καλα που εχεις εμπιστοσυνη στις ικανοτητες μου...

Το κουταβακι εβρεθη!! Εστειλα χτες τον αντρα μου με το φακο, εψαχνε μες στη μαυρη νυχτα τιποτα. Και σημερα γυρνωντας απο τη δουλεια τσουπ να το μπροστα μου! και ξαναμπαινει απο το δρομο στον κηπο μας...

ε πηγε ο αντρας μου και του αφησε φαγητο και νερακι, εχει χτυπησει το ματακι του και λεω να παρω τηλ τη Φιλοζωικη να το δει κανας κτηνιατρος..Αυτα!

Καληνυχτα κοριτσια ονειρα γλυκα σε ολες...

Eleni

bd5c7983f7.png

Το κουταβακι εβρεθη!! Εστειλα χτες τον αντρα μου με το φακο, εψαχνε μες στη μαυρη νυχτα τιποτα. Και σημερα γυρνωντας απο τη δουλεια τσουπ να το μπροστα μου! και ξαναμπαινει απο το δρομο στον κηπο μας...

ε πηγε ο αντρας μου και του αφησε φαγητο και νερακι, εχει χτυπησει το ματακι του και λεω να παρω τηλ τη Φιλοζωικη να το δει κανας κτηνιατρος..Αυτα!

Να 'ταν κι άλλοι σαν κι εσένα καλή μου Ελένη. Μακάρι να 'ταν.

Ενα αυτο, μπαινω και νετ και βλεπω οτι πεθανε ο Πρωτοπαππας ο ηθοποιος :|

Τι να πω ρε παιδια δεν του αξιζε, τι αδικος θανατος...αυτα απο μενα πριν αρχισω να κλαιω, παω κ εγω να ξαπλωσω...

και σε ποιόν αξίζει τέτοιος θάνατος; Τόσοι χάνονται καθημερινά από τροχαία και από ανούσιες αιτίες... είναι να μη σου κάτσει ρε παιδιά...

Ισλα μου εχω κατι με τα σκυλια τα αγαπαω πολυ...μολις γυρισε ο αντρας μου του ξαναπηγε φαγητο κ νερο, το ειχε φαει βεβαια το χτεσινο...τα βραδυα ερχεται και κοιμαται στον κηπο σε μια γωνια..τη μερα το βλεπω τωρα και παει πανω κατω βολτα τη γειτονια εφαγε κ πηρε τα πανω του:P

Ο Πρωτοππαπας λεει θα θαφτει στην Αγγλια, εκει εχουν οικογενειακο ταφο. Και μαζι του θα ταξιδεψει η οκογενεια του και θα μεινουν εκει για παντα. Πολυ συγκινητικο το οτι επελεξαν να μεινουν μαζι του...

Αυτα κοριτσια!! Εσεις? για πειτε νεα! Εγω μολις εφαγα κ εχω σκασει ουτε σοδα δεν εχω..

Eleni

bd5c7983f7.png

Ισλα μου εχω κατι με τα σκυλια τα αγαπαω πολυ...μολις γυρισε ο αντρας μου του ξαναπηγε φαγητο κ νερο, το ειχε φαει βεβαια το χτεσινο...τα βραδυα ερχεται και κοιμαται στον κηπο σε μια γωνια..τη μερα το βλεπω τωρα και παει πανω κατω βολτα τη γειτονια εφαγε κ πηρε τα πανω του:P

εγώ δε νομίζω πως έχω κάτι ιδιαίτερο με τα σκυλάκια/ζωάκια, απλά δεν μπορώ να βλέπω ψυχουλα να υποφέρει, είτε αυτή είναι ανθρώπινη είτε όχι.

Αυτό όμως δεν ισχύει για όλους.

Διαφημίσεις

Δε ξέρω βρε συ Ελένη μου, και αντε να πω εσείς στην Ελλάδα έχετε βγει βόλτα, εδώ μας παίρνει και μας σηκώνει με τον αέρα και έχει πολύ κρύο, δεν μπορείς να βγεις έξω με τίποτα! Πού είναι οι δικές μου!

Παρούσα!!!

Και γω τα αγαπάω πολύ τα ζωάκια και ειδικά τα σκυλάκια...

Και μου λείπει πολύ η ζουζουνίτσα μου γαμώτο...

Ίσλα έλεος αυτός ο αέρας!!! Αλλά δεν μπορώ να πω σήμερα είδαμε και λίγο ήλιο χαχαχα!

Η σκυλιτσα μου ήταν αδεσποτακι! Περναγε απο το σπίτι, της έβαλα γιουβετσακι, την πήρε ο ύπνος, αυτο ήταν. Πέντε χρόνια την είχα εγω και τώρα την έχουν οι δικοί μου κοντά δυο χρόνια. Πριν είχα χασκυ καναδεζικο. Οταν ήμουν μικρή είχαμε ένα λυκοσκυλο, μετα ντοπερμαν, δυο κολλευ και τελευταία ένα λαμπραντορ.

RLcRp1.png

Οταν ήμουν μικρή είχαμε ένα λυκοσκυλο, μετα ντοπερμαν, δυο κολλευ και τελευταία ένα λαμπραντορ.

χα χα δικιά μου είσαι εσύ, εγώ ό,τι αδέσποτο έβρισκα όταν ήμουν μικρή το πήγαινα σπίτι, τόσο τα λυπόμουν. Η μαμά μου είχε σηκώσει τα χέρια ψηλά...!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...