Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Καλή σου επιτυχια! Εύχομαι αύριο τετραψήφιο αριθμό! Ολα να πάνε κατ’ευχην! στείλε μας να μας πεις τα νέα σου αν θέλεις!🙏🏻🙏🏻

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Graham Norton is sweet. Από τότε που πήρε τα ηνία από τον Sir Drunkard Wogan ήρθε η άνοιξη στη βρετανική Eurovision. Τυχαίο; Δε νομίζω.

Εμείς παρακολουθούσαμε τον τελικό στην ελληνική τηλεόραση και παράλληλα tweets & facebook updates από Αγγλία και γενικά είχε καλή αποδοχή το ελληνικό σόου (γιατί τραγούδι δεν ξέρω αν το λες...) :rolleyes:

Προσωπικά μου άρεσε η Δανία, την ψήφισα και χάρηκα που βγήκε. Μου άρεσαν επίσης Γαλλία και Λευκορωσία.

Ωραία διοργάνωση από τους Σουηδούς, αν και στυλιστικά ήταν άκυροι.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές σας.

Isla, το θέμα της δωρεάς αντί δώρου δυστυχώς δεν βρίσκει ανταπόκριση από όλους. Πολλοί φίλοι είπαν ότι τους αρέσει η ιδέα. Άλλοι πάλι (κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας) είπαν "που να τρέχω σε τράπεζα" και ξέρω ήδη ότι θα ψωνίσουν για το παιδί, αν και εξήγησα ότι δεν χρειάζεται απολύτως τίποτα. Τι να πω...

Νατάσα το φόρεμα είναι υπέροχο! Το καπέλο δεν θα το φόραγα, αλλά δεν έχει να κάνει με το συγκεκριμένο. Γενικά δεν μου άρεσουν. Εφόσον το κάνεις κέφι όμως, σούπερ! Τα ρουχαλάκια του παιδιού δεν θα τα ψωνίσουν οι νονοί; Εσείς θα τα πάρετε;

Eugie, κάθε αρχή και δύσκολη. Εφόσον ήθελες να επιστρέψεις στη δουλειά, όλα θα πάρουν το δρόμο τους σιγά σιγά και θα προσαρμοστείτε οικογενειακώς στη νέα ρουτίνα. Η μικρούλα νομίζω ότι είναι αναπόφευκτο το ότι θα κλάψει και το να την ακούς να κλαίει φεύγοντας δεν είναι το ευκολότερο πράγμα. Προσωπικά, το χειρότερο διάστημα και στις δύο φορές που άφησα το κάθε μωρό για να επιστρέψω στη δουλειά ήταν η εβδομάδα πριν την πρώτη μέρα. Το άγχος που μαζευόταν μέρα με τη μέρα για το πως θα πάνε τα καταφέρουμε με έπνιγε. Από τη μέρα που γύρισα στη δουλειά ήμουν χαρούμενη και σταδιακά τα κλάματα το πρωί ήταν λιγότερα και το πρόγραμμα το συνηθίσαμε όλοι. Καλή προσαρμογή σας εύχομαι.

Eurovision δεν είδαμε γιατί προσγειωθήκαμε στο Βενιζέλος στις 22:15 και μέχρι να φτάσουμε σπίτι και να κοιμήσουμε τα παιδιά πήγε περασμένα μεσάνυχτα. Τον Graham Norton τον κάνω πάντως πολύ κέφι. Τον προηγούμενο που αναφέρεις biggi δεν τον ξέρω. Συνήθως eurovision βλέπουμε στην ΕΡΤ μέσω web.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Νατασσα το link με το φόρεμα με βγάζει στην κεντρική σελίδα και δεν μπορω να το δώ και να σου πω, αλλα το καπέλο μου αρέσει πολυ! Φοραγα κι εγω καπέλα στην Ελλάδα, χειμώνα καλοκαίρι και τα λάτρευω! Απο Eurovision μου άρεσε παρά πολυ της Νορβηγιας. Μου θύμισε 80s. ^^

RLcRp1.png

Isla, το θέμα της δωρεάς αντί δώρου δυστυχώς δεν βρίσκει ανταπόκριση από όλους. Πολλοί φίλοι είπαν ότι τους αρέσει η ιδέα. Άλλοι πάλι (κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας) είπαν "που να τρέχω σε τράπεζα" και ξέρω ήδη ότι θα ψωνίσουν για το παιδί, αν και εξήγησα ότι δεν χρειάζεται απολύτως τίποτα. Τι να πω...

ίσως τότε να μπορέσετε να δωρήσετε τα ρουχαλάκια κτλ που θα του πάρουν αν δεν τα θέλετε; Αλλα να μου πεις μπορεί να ξινίσουν αν μάθουν οτι δεν τα κρατήσατε!

Διαφημίσεις

Προσωπικά μου άρεσε η Δανία, την ψήφισα και χάρηκα που βγήκε. Μου άρεσαν επίσης Γαλλία και Λευκορωσία.

Εγώ αντικειμενικά (!) ψήφισα 19 φορές Ελλάδα και 1 Ουκρανία που μου άρεσε πολύ. :)

Η Δανία δεν μου άρεσε καθόλου, η κοπέλα είναι ψευδή και το σίγμα της κρατούσε 5 δευτερόλεπτα, τη βρήκα εκνευριστική!

Κι εγώ αν ήμουν Αγγλία την Ελλάδα θα την ψήφιζα πολλές φορές, αλλά τώρα δεν έχω πια αυτή τη δυνατότητα ;)

Peekaboo, ο "προηγούμενος" είναι ο Sir Terry Wogan που έκανε παλιότερα τις παρουσιάσεις της Eurovision μισομεθυσμένος και με κοροϊδευτική διάθεση προς όλους και όλα, και ειδικά τους τριτοκοσμικούς, πράγμα που σε πολλούς άρεσε γιατί τον θεωρούσαν αστείο, ενώ εμένα με ενοχλούσε αφάνταστα. Επιπλέον είχε την άσχημη συνήθεια να μιλάει στη μέση των τραγουδιών, οπότε αν ήθελες να ακούσεις τα τραγούδια δεν είχες καμία τύχη.

Ο Graham Norton μου είναι γενικότερα πολύ πιο συμπαθής αλλά μου αρέσει και ο τρόπος μετάδοσής του. Κάνει μεν καυστικά σχόλια αλλά όχι συνέχεια και όχι κοροϊδευτικά και το βασικότερο διατηρεί το στόμα του κλειστό την ώρα των τραγουδιών! Αυτά :cool:

H χoρογραφία του Φωκά Ευαγγελινού στο τραγούδι του Αζερμπαϊτζάν πώς σας φάνηκε?

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Κορίτσια η χορογραφία ήταν αυτη με καποιον σε γυάλινο πλαίσιο ε? Δεν μου άρεσε καθόλου :(

Νατασσα την βάφτιση λέμε να την κάνουμε χειμώνα. Ο μπεμπης χρονιζει τον Σεπτέμβριο. Δεν εχω κανει/σκεφτει/οραματιστει τίποτα. Έτσι μου έρχεται να πάρω τηλ αυτούς που διοργανώνουν γάμους, βαπτισεις και να τους πω απλα πράγματα θέλω, στείλτε μου κανένα email να διαλέξω και πείτε μου ημερομηνία να έρθω. Τόσο πολυ! Αν σκεφτεις οτι Οκτωβριο του 11 ηρθα Αγγλία, φτιάξαμε το διαμέρισμα, μετα η εγκυμοσύνη, οι πρώτοι μήνες ήταν δραμα, μετα ο ερχομός του μπεμπη, βοηθεια δεν ειχα και η καισαρικη με τραβαγε απο παντου, μετα ψάξιμο σπιτιου, μετακόμιση πάλι, ε ακόμα δεν εχω ισιωσει. Σε 19 μηνες εχω κανει τρεις μετακομισεις. Για αυτο και η βάφτιση ενώ ειναι πολυ ευχάριστο γεγονός, μου φαινεται βουνό τώρα. Κάτι ήξερε το συμπαν που έστειλε δουλεια που μου αρεσε αλλα δεν μπορούσα να παω. Λέει αυτη τα έχει ήδη παίξει και θέλει κι αλλο.

Άσχετο. Εχω βάλει πάντα στην κούνια αλλα στριφογυρίζει πριν κοιμηθεί και κοπαναει το κεφάλι του. Και ακούω γνταπ γντουπ, δυνατά όχι αστεία. Αυτός ούτε που κλαίει. ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ. Ποναω εγω που το ακούω. Καθομουν σήμερα απο πάνω μεχρι να αποφασισει να κοιμηθεί και εβαζα τα χέρια μου μπροστά σαν εμπόδιο. Καρδιακή θα με κανει.

RLcRp1.png

emena h xwrografia mou arese polu! den hxera pws einai tou fwka.

travel polu euxarhstws na se voh8hsw an 8eleis. nomizw to exw xanapei, an allaxw kariera auto 8a h8ela na kanw.

loipon an 8eleis dwse details me p.m kai skeftomai diafores protaseis na sou kanw (onoma, topo8esia, wra, posa atoma, ti 8a kanete meta kai oti allo 8es).

oso gia metakomiseis asta, apo otan hr8ame uk exw kanei 3-4. me tautoxrona full time douleia kai paidi. xwris auto kinhto metaferontas ta pragmata me valitses! asta na pane dld. se katalavainw.

isws einai kalutera pou xekourazesai kai apo xeimwna isws vreis tpt.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια η χορογραφία ήταν αυτη με καποιον σε γυάλινο πλαίσιο ε? Δεν μου άρεσε καθόλου :(

Ούτε κι εμένα με ξετρέλανε, αλλά οι περισσότεροι την εκθειάζουν. Γούστα...

Μισώ τις μετακομίσεις. Έχω να κάνω μετακόμιση 15 χρόνια και πολύ το χαίρομαι :D

καλο κουραγιο με τις μετακομισεις σας :)

λοιπον εμενα η χοροφγραφια μου αρεσε αλλα ειχε ενα λαθος....αν φοραγανε τα ιδια ρουχα θα ηταν απιστευτο!!!! αυτο το mirrored image θα ειχε δουλεψει πολυ καλυτερα να φοραγε κ ο τραγουδιστης μαυρα...

το Σαββατο ειχα δυο παρτυ, ενα το πρωι για τον μεγαλο μου γιο που εγινε 3 κ ενα το βραδυ για το παραδοσιακο παρτυ της eurovision..κουραστηκα λιγο αλλα το χαρηκα...ηρθε κ ενας φιλος του γιου μου παλι το βραδυ με την οικογενεια του κ περασε κ αυτος πολυ καλα...ειναι απιστευτα γεμματα τα επομενα ΣΚ μου!!!!! αντε κ 17/6 την κανω για Ελλαδα, θα κατω μεχρι 7/8. τοσες διακοπες απο φοιτητρια εχω να κανω!!!!!! θα τα αμολησω εκει τα τερατινια στη θαλασσα κ θα περασουμε χαρμα!!!

λοιπον εμενα η χοροφγραφια μου αρεσε αλλα ειχε ενα λαθος....αν φοραγανε τα ιδια ρουχα θα ηταν απιστευτο!!!! αυτο το mirrored image θα ειχε δουλεψει πολυ καλυτερα να φοραγε κ ο τραγουδιστης μαυρα...

δεν το πιστεύω, κι εγώ το ίδιο είχα πει! Έπρεπε να φοράνε και οι δύο μαύρα ή και οι δύο γκρι! Ειδικά όταν έμπαιναν τα ροδοπεταλα θα ήταν πολύ καλύτερο γιατί δεν θα είχε να κάνει με 3 χρώματα, αλλά με δύο!

αντε κ 17/6 την κανω για Ελλαδα, θα κατω μεχρι 7/8. τοσες διακοπες απο φοιτητρια εχω να κανω!!!!!! θα τα αμολησω εκει τα τερατινια στη θαλασσα κ θα περασουμε χαρμα!!!

ε χέσε μας (με το μπαρδόν) ρε φιλενάδα! Αυτό τώρα γιατί έπρεπε να το πεις; Ε;:tongue:

afhste ta koritsia polu paketo oi metakomhseis genika poso mallon xwris lefta k xwris mesa :(

vevaia meta tis metakomhseis uparxei mia ais8hsh allaghs k neou xekinhmatos pou latrevw.

exw kanei arketes sth zwh mou kai otan agorasame to spiti sthn ellada nomiza pws htan h teleutaia alla telika h zwh eixe alla plana gia mas!! twra den xanamilaw giati opote kanw plana ola anatrepontai

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...