Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Χαλαρη Κουβεντουλα!

Recommended Posts

Φέρυ έλα να μιλάμε οι δυο μας.

Τι κανει ο μικρουλης? Πως περάσατε? Απο που να αγοράσω ωραία τραπεζομαντηλα (άσχετο)

περασαμε πολυ ωραια το Πασχα..κοντεψαμε να σπασουμε το πατωμα γιατι ειχαμε κ εναν Κρητικο κ ριξαμε κ κατι πεντοζαλια αστα να πανε...επεσε πολυς χορος, με σλινγκ κ χωρις σλινγκ, πολυ ψησιμο κ πολυ τζατζικι...ηταν international το τραπεζι κ ειχε την πλακα του κ αυτο :D:D:D

τα μικρα μεγαλωνουν μονα τους μου φαινεται!!!! ο μεγαλος υιος κανει καθε βραδυ τον μικρο υιο μπανιο:shock::shock: ετσι κ κλαψει ο μικρος τρωω κ κατσαδα, καταλαβες!!!!!:shock:

αναμεσα στα ευχαριστα ομως εχουμε κ τα δυσαρεστα. αναγκαζομαι να πηγαινω 2-3 φορες γραφειο γιατι to research project που ειμαι leader θελει το final report 31/5 κ πρεπει να το παραδωσω για να συνεχισει το funding κ για του χρονου....17/6 ομως παω με τα παιδια Ελλαδα.

χρονια πολλα κ απο εμενα στις μαμαδες - προσωπικα εχω ενα θεμα με αυτες τις ομαδικες εορτες, αλλα στις μαμαδες οφειλω να ευχηθω :D

τραπεζομαντηλα εγω εχω φερει απο κατω. αμα βρε παιδι μου δεν στρωσω το κοφτο μου δεν μπορω αχαχαχαχαη τραπεζαρια μου η καλη ειναι κ 2.50 οποτε δεν εβρισκα κατι εδω περα. δες ομως ebay εχει πολυ ωραια πραγματα, βρισκω συνηθως πολυ ιδιαιτερα σχεδια για διαφορα. τελευταια με εχει πιασει κατι με το vintage :rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α κλεινει κ τα 3 ο μεγαλος υιος 21/5 κ το Σαββατο που μας ερχεται εχω παρτακι...πολυ γουσταρω :D:D:D το πρωι κανω για την παρεα του, κ το βραδυ εχω για τους μεγαλους να το συνδυασω κ με τον τελικο Εurovision :cool::cool:

hello!!

kai egw edw eimai! to pasxa eixe er8ei h mhtera mou k perasame omorfa. eutuxws tous ekane kales meres kai etsi phgame arketes voltes.

exw arxisei pali na skeftomai ta ton sxoleiwn k exosxolikwn drasthriothtwn gia to mikro pou pleon hr8e h wra na ton steilw kanena kolumph h kana podosfairo.

to prwi eixa mia epifoithsh oti otan xekinhsei sxoleio to kalokairi mporw na twn stelnw kataskunwsh ellada 2-3 evdomades

kata ta alla exw vare8ei trela! eutuxos asxoliwmoun me ta ths vafthshs kai apasxoliomoun. kata ta alla nomizw pws egw prepei na vrw drasthriota!

uDLqp1.png

περασαμε πολυ ωραια το Πασχα..κοντεψαμε να σπασουμε το πατωμα γιατι ειχαμε κ εναν Κρητικο κ ριξαμε κ κατι πεντοζαλια αστα να πανε...επεσε πολυς χορος, με σλινγκ κ χωρις σλινγκ, πολυ ψησιμο κ πολυ τζατζικι...ηταν international το τραπεζι κ ειχε την πλακα του κ αυτο :D:D:D

τα μικρα μεγαλωνουν μονα τους μου φαινεται!!!! ο μεγαλος υιος κανει καθε βραδυ τον μικρο υιο μπανιο:shock::shock: ετσι κ κλαψει ο μικρος τρωω κ κατσαδα, καταλαβες!!!!!:shock:

αναμεσα στα ευχαριστα ομως εχουμε κ τα δυσαρεστα. αναγκαζομαι να πηγαινω 2-3 φορες γραφειο γιατι to research project που ειμαι leader θελει το final report 31/5 κ πρεπει να το παραδωσω για να συνεχισει το funding κ για του χρονου....17/6 ομως παω με τα παιδια Ελλαδα.

χρονια πολλα κ απο εμενα στις μαμαδες - προσωπικα εχω ενα θεμα με αυτες τις ομαδικες εορτες, αλλα στις μαμαδες οφειλω να ευχηθω :D

τραπεζομαντηλα εγω εχω φερει απο κατω. αμα βρε παιδι μου δεν στρωσω το κοφτο μου δεν μπορω αχαχαχαχαη τραπεζαρια μου η καλη ειναι κ 2.50 οποτε δεν εβρισκα κατι εδω περα. δες ομως ebay εχει πολυ ωραια πραγματα, βρισκω συνηθως πολυ ιδιαιτερα σχεδια για διαφορα. τελευταια με εχει πιασει κατι με το vintage :rolleyes::rolleyes:

Σούπερ περάσατε! Το Πάσχα ήρθαν δυο ζευγάρια και περάσαμε την μέρα μαζι. Ωραια ηταν.

Τώρα έχεις τον μεγαλο γιο να σε βάζει σε σειρά χαχαχαχα

Προχθες κάναμε barbecue, ήρθε η νοικαρα μας με τον άντρα της και έφερε και την αδερφη της. Την είχα δει άλλη μια φορα. Έλεγε ο partner μου οταν ειχαμε γνωριστει και υπεθεσα οτι δεν ειναι παντρεμένη. Όμως οταν ήρθε με την κοπέλα της κατάλαβα οτι ήμουν νυχτωμενη. Το τραπέζι ήταν όχι μόνο international αλλα πολυ προχω. :tongue: Να δεις την Αγγλίδα να την εχω βάλει να τριβει αγγουρι για το τζατζίκι. Πολιτισμικό σοκ έπαθε χαχαχαχα

Θα περάσει ο καιρός με την δουλεια, αλλες 20 μέρες έμειναν. :(

Λάτρευω vintage, θα μπω να δώ. Απο Ελλάδα έφερα μόνο ενα τραπεζομαντηλο, λευκό, κοφτο αλλα δεν μπορω να το εχω πλυνε βαλε. Και αυτο έτσι το έφερα, μου ξέφυγε. Ολα τα λευκά είδη τα χάρισα ερχόμενη εδω. Σεντόνια, κουβέρτες, πάπλωματα, πετσέτες τα πάντα. Πήρα αλλα οταν ηρθα. Αλλα έλα που κάποια είδη δεν τα συνηθίζουν. Οπως ποικιλία στα τραπεζομαντηλα η και στα σεντόνια ακόμα. Τα περισσότερα fitted και μονοχρωμα. Τα καλύτερα τα εχω πάρει απο John Lewis και Tkmaxx.

Γεια σου Νατασσα. Κι εγω πρεπει να ξεκινήσω κάτι να κανω με την βάφτιση του μικρου και μου φαινεται βουνό... :(

Isla φιλια πολλα. Ευχαριστούμε για τις ευχές. Να χαίρεσαι την μανούλα σου

RLcRp1.png

σεντονια κ εγω απο Ελλαδα. εδω κιολας (αν κ στην Ελλαδα το κανουν πλεον) δεν χρησιμοποιουν πανωσεντονο, μονο το παπλωμα κ εγω δεν το μπορω αυτο. ακομα κ στα παιδια εχω πανωσεντονο κανονικα. εδω εχουν ομως καταπληκτικες παπλωματοθηκες ε !!!

εχω ανεβασει ολη την προικα πανω, οποτε δεν εχω μονο τραπεζομαντηλο κοφτο της γιαγιας αλλα κ ολα τα σεμεν αχαχαχαχ λατρευω σεμεδακια :D:D

Διαφημίσεις

emena ta sentonia mou ola einai apo amerikh. ta eixa parei otan eixa paei honey moon :)

den xrhsimoppoiw panosentono kai den mou aresoun ta semedakia!

ta trapezomantula pou exw gia thn trapezaria einai merika apo edw k merika apo ellada.

apo edw agorasa apo Debenhams ena polu oraio -50%, exw ena polu omorfo apo amerikh kai agorasa kai kana 2 apo kapoia geitonika magazia. epeidh trwme ka8hmerina sthn trapezaria mias kai den exei xwro sthn kouzina exw ena oraio leuko trapezomanthlo kai apo panw ena daifanes plastiko to opoio panta suxainimoun omws pleon me exei volepsei para polju. genika sto trapezi ths trapezarias kane polla pragmata. den to exw dld mono gia trapezia.

einai k to diko mou arketa megalo kai otan anoigei ginete akoma megalutero alla trapezomathla vrhka sxetika eukola.

uDLqp1.png

Τραπεζομάντηλα λευκά για το φαγητό ας πούμε μπορείτε και να παραγγείλετε στις διαστάσεις που θέλετε εσείς. Εγώ δεν έβρισκα μικρό(για το τραπέζι του σαλονιού μια που δεν έχουμε τραπεζαρία για να τρώμε σαν άνθρωποι!) και τελικά ψάξε ψάξε βρήκα στο ιντερνετ ένα κατάστημα που τα έκανε σε ότι διαστάσεις θέλεις! Και είχε και σχέδια να διαλέξετε κτλ! :)

Πολυ ωραίες παπλωματοθηκες φέρυ! Και τα πουπουλενια παπλωματα τους ειναι πολυ ωραία, στην Ελλάδα ειναι πανάκριβα. Ποιο μαγαζί ειναι? Βάλε το link να δούμε. Λάτρευω λευκά, λινα τραπεζομαντηλα

RLcRp1.png

Αν ρωτας εμένα αυτό είναι το λινκ... Στο δέμα που είχα λάβει το όνομα του αποστολέα ήταν ελληνικό οπότε βοηθάμε και έναν πατριώτη :Ρ

Δεν ξέρω αν θα σου αρέσουν αλλά αν γράψεις στο google: made to measure tablecloths uk έχει κι άλλα πολλά λινκ!

Καλή τύχη στην αναζήτηση του τέλειου τραπεζομάντηλου!!! ;)

Υ.Γ. Πόσο θα θελα μια τραπεζαρία... :(

Υ.Γ. Νο2... Ξέχασα να βάλω το λινκ... ------> http://www.tablecloths.co.uk/

Ευχαριστω πολυ. Ναι θα χρειαστεί τύχη. Το πολυ πολυ να πάρω 2-3 οταν παω Ελλάδα. Πήρα εχθές ενα απο Tkmaxx. Αλλα ειναι αυτα τα τυποποιημένο, τίποτα το ιδιαίτερο. Η θα τσίμπησω απο την μητέρα μου αυτα που είχε στρώσει στον αρραβώνα της αδελφής μου χαχα :tongue:

Με πήραν εχθές απο ΒΑΕ Systems. Κοιτάζα δουλειες στην περιοχή του Essex τις προαλλες και εστειλα 2-3 βιογραφικα. Πρώτη φορα που κοίταξα απο τότε που έμεινα έγκυος. Αυτοι είχαν βάλει στην αγγελία Basildon για καποιο λογο για αυτο και μου βγήκε στην αναζητηση, φιλτραρισμενη, αλλα το άτομο που ήθελαν ήταν για Barrow-in-Furness, αφου εκει κατασκευάζονται τα υποβρύχια. Η προϋπηρεσία μου ειναι στον χώρο της αμυντικής βιομηχανίας και κάτι παρόμοιο ψάχνω και εδω. Τέλος πάντων η αγγελία ήταν σχεδόν φωτογραφική και οι άνθρωποι με πήραν τηλ να παω για συνέντευξη. Εχω τσαντιστει απίστευτα. Θα ήταν φοβερη ευκαιρία για μένα αν μπορούσα να παω έστω και στην συνέντευξη. Δεν ειναι οτι ψάχνω για δουλεια και έχασα την δουλεια και τι θα κανω. Μπορω να μην συνεχίσω να εργάζομαι για όσο ειναι μικρός ο μπεμπης. Ειναι που αν εργαζόμουν κάτι τέτοιο θα ήθελα να κανω. Ελπίζω να βγάζω νόημα.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις, ηταν ευκαιρια για σενα. Κριμα που ειναι τοσο μακρυα.

Εγω δε σταματησα ποτε να εργαζομαι, μαλιστα με το δευτερο θυμαμαι, δουλευα και στο μαιευτηριο. Οι μαιες τα'χαν δει ολα, χαχαχα.

Δεν ειχα καμμια οικονομικη αναγκη, αλλα δε μπορω να σταματησω να δουλευω, κανα δυο φορες που σταματησα για μικρα διαστηματα δε μου αρεσε καθολου. Οχι οτι επαθα και τιποτα, απλως μου αρεσει πολυ να σηκωνομαι πρωι πρωι, να πηγαινω στη δουλεια μου, να επιστρεφω το απογευμα και να περναω ποιοτικο χρονο με την οικογενεια μου :-). Ειναι ωραια αισθηση, ειδικα αν αγαπας αυτο που κανεις. Γι'αυτο μαλλον στεναχωρεθηκες, ε;

Ελπιζω να βρεθει συντομα κατι αλλο που να σ'αρεσει...

travelgirl to eida sto xarth k einai ontws makrua. tous rwthses mhpws exoun th dunatothta na se exoun homebased h se kapoio allo meros based poio konta se sena?

kai egw auto to provlhma to antimetwphsa otan hr8a edw k epsaxna douleia. mou fainotan apisteuto oti den mporousa na steilw se polles etaireies pou h 8esh mou arese epeidh htan makrua. fantasou elega londino me tpt den 8a pame einai polu akriva kai den einai gia oikogeneia (kuriws ephreasmenh ap osa diavaza sto forum) kai ekana mono 2 etoishs londino se panepisthmia. telika sto ena me peiran k sto allo me fwnaxan gia sunenteuxh alla den phga giati dex8hka auth th 8esh.

opws kai h travellingmum mexri thn teleutaia stigmh douleva kai meta xana sxedon amesos kai malista xwris na exw kapoion na krataei to paidi. eimoun homebased kai ta ekana ola tautoxrona. trela8hka! an kanw 2o nomizw 8elw na mhn doulepsw ena diasthma (idanika 1 xrono) giati edw den eimai homebased k de 8elw na paei apo 2-3 mhnwn se nursery

uDLqp1.png

travelgirl to eida sto xarth k einai ontws makrua. tous rwthses mhpws exoun th dunatothta na se exoun homebased h se kapoio allo meros based poio konta se sena?

kai egw auto to provlhma to antimetwphsa otan hr8a edw k epsaxna douleia. mou fainotan apisteuto oti den mporousa na steilw se polles etaireies pou h 8esh mou arese epeidh htan makrua. fantasou elega londino me tpt den 8a pame einai polu akriva kai den einai gia oikogeneia (kuriws ephreasmenh ap osa diavaza sto forum) kai ekana mono 2 etoishs londino se panepisthmia. telika sto ena me peiran k sto allo me fwnaxan gia sunenteuxh alla den phga giati dex8hka auth th 8esh.

opws kai h travellingmum mexri thn teleutaia stigmh douleva kai meta xana sxedon amesos kai malista xwris na exw kapoion na krataei to paidi. eimoun homebased kai ta ekana ola tautoxrona. trela8hka! an kanw 2o nomizw 8elw na mhn doulepsw ena diasthma (idanika 1 xrono) giati edw den eimai homebased k de 8elw na paei apo 2-3 mhnwn se nursery

μα δεν υπαρχει λογος, θα παρεις μια ωραιοτατη αδεια μητροτητας 9μηνη ή δωδεκαμηνη και κανενα προβλημα... Ή ακομα καλυτερα, την παιρνεις μιση-μιση με τον αντρα σου κι επιστρεφεις στη δουλεια σου νωριτερα χωρις να εχεις το αγχος του nursery... (απλως δινω ιδεες, οπως βολευεται βεβαια ο καθενας. Το καλο ειναι παντως οτι υπαρχουν επιλογες).

Κανε εσυ το δευτερο με το καλο και οι λυσεις θα βρεθουν στην πορεια ;)

μα δεν υπαρχει λογος, θα παρεις μια ωραιοτατη αδεια μητροτητας 9μηνη ή δωδεκαμηνη και κανενα προβλημα... Ή ακομα καλυτερα, την παιρνεις μιση-μιση με τον αντρα σου κι επιστρεφεις στη δουλεια σου νωριτερα χωρις να εχεις το αγχος του nursery... (απλως δινω ιδεες, οπως βολευεται βεβαια ο καθενας. Το καλο ειναι παντως οτι υπαρχουν επιλογες).

Κανε εσυ το δευτερο με το καλο και οι λυσεις θα βρεθουν στην πορεια ;)

nai etsi skeftomai na kanw otan er8ei ekeinh h wra. na parw toulaxiston 9mhnes adeia.

protrexw einai h alh8eia! apo th mia 8elw para polu ena paidaki apo thn allh skeftomai diafores vlakeies

uDLqp1.png

Kalhspera kortsia meta apo kairo!

Mou mazeutikan polla teleutaia kai den poluprolabaina na grapsw. To pio shmantiko einai oti ksekinaw douleia kai oti se ligotero apo mhna metakomoizoume sto Surrey!

Travelgirl pws kai psaxneis douleia? Den eixes hdh? Theleis na allakseis? Exw xasei episodeia h apla ekanes mia aithsh epidh sou arese h thesh?

Natassa pws paei h proetoimasia ths baptishs? egw ta exw afhsei ola teleutaia stigmh alla eutuxws exw kleisei thn ekklhsia kai to estiatorio. ola ta alla akomh den ta exw kanei.

Afou sas petuxa loipon sto thema ths douleias tha hthela na rwthsw tis empeiries sas. egw thn megalh kori mou thn ebala se nhpiagwgeio sta 2. Twra pou tha ksekinhsw full time douleia anhsyxw ligo gia to ti tha prepei na kanw me th mikrh pou se 3 ebdomades tha ginei 1. Eimaste autokollhtes kai mou fainetai too much na paei paidiko full time. Mallon prepei na brw nanny h childminder. Pws briskw? esas poies htan oi empeiries sas me thn epistrofh sth douleia? ta paidia sas pws prosarmostikan?

na pw oti tous prwtous ligous mhnes tha th bolepsoume me tis giagiades mexri na mpoume se ena ruthmo alla prepei na broume kai mia pio monimh lush apo septembri. Pantws eixa mpouxtisei sto spiti 3 xronia xairomai polu pou ksekinaw epitelous douleia!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...