Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημέρα! Τι κάνετε;

Κορίτσια βρήκα γιατρό και έκλεισα ραντεβού 12/6 που θα κατέβει Κρήτη. Μου το σύστησε η ξαδέρφη του άντρα μου που έχει κάνει εξωσωματικη μαζί του και πέτυχε με τη πρώτη (είχαν σοβαρό πρόβλημα με το σπέρμα ).

Μακάρι να μας βοηθήσει και εμάς!

Εσείς, τα νέα σας;

• Μου αρέσει 2

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , BettySt είπε:

Καλημέρα! Τι κάνετε;

Κορίτσια βρήκα γιατρό και έκλεισα ραντεβού 12/6 που θα κατέβει Κρήτη. Μου το σύστησε η ξαδέρφη του άντρα μου που έχει κάνει εξωσωματικη μαζί του και πέτυχε με τη πρώτη (είχαν σοβαρό πρόβλημα με το σπέρμα ).

Εσείς, τα νέα σας;

Ωραία κορίτσι μου καλά έκανες. Μακάρι να σου ταιριάζει και να βρείτε λύση! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 43 λεπτά , BettySt είπε:

Καλημέρα! Τι κάνετε;

Εσείς, τα νέα σας;

Καλημέρα κοριτσάκιαααα!!Μπράβο Μπετούλα μουυυ!πολύ χαίρομαι..να δεις που τώρα όλα θα δρομολογηθούν και θα έρθει και το σποράκι..εγώ σήμερα περιμένω να αδιαθετήσω!ο αντρούλης χθες τελείωσε την αντιβίωση και θα περιμένουμε άλλες 20 μέρες για να κάνει το σπερμοδιάγραμμα να δούμε τι έγινε με τα πυοσφαίρια!!!!εννοείται πως θα χάσω και αυτή την ωορρηξία,γιατι μεχρι να κάνει την εξέτασει δεν μπορούμε να κάνουμε χωρις προφυλάξεις,αλλά χαλάλιιι αν είναι να δούμε κάτι καλό επιτέλους και μεις!!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 55 λεπτά , BettySt είπε:

Καλημέρα! Τι κάνετε;

Εσείς, τα νέα σας;

πρίν από 7 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Καλημέρα κοριτσάκιαααα!!Μπράβο Μπετούλα μουυυ!πολύ χαίρομαι..να δεις που τώρα όλα θα δρομολογηθούν και θα έρθει και το σποράκι..εγώ σήμερα περιμένω να αδιαθετήσω!ο αντρούλης χθες τελείωσε την αντιβίωση και θα περιμένουμε άλλες 20 μέρες για να κάνει το σπερμοδιάγραμμα να δούμε τι έγινε με τα πυοσφαίρια!!!!εννοείται πως θα χάσω και αυτή την ωορρηξία,γιατι μεχρι να κάνει την εξέτασει δεν μπορούμε να κάνουμε χωρις προφυλάξεις,αλλά χαλάλιιι αν είναι να δούμε κάτι καλό επιτέλους και μεις!!!

Καλημέρα!!Μπράβο Μπετούλα πολύ καλά έκανες και άλλαξες γιατρό. να σκέφτεσαι ότι είναι ένα βήμα πιο κοντά στο μωράκι σου! 12 μέρες τώρα χαλάρωσε και κάνε κανένα μπανάκι να ξεχαστείς Όλα θα στρώσουν! 

@Nektarinaki τα ίδια ισχύουν και για σένα!Είπαμε ο ιούλιος θα είναι ο μήνας σου!

Εγώ κορίτσια πήγα και χθες για τον υπέρηχό μου όλα αλά προχωρλαμε. Την Δευτέρα θα ξαναπάω(με έχει φάει ο δρόμος δεν το συζητώ...)και τέλος της επόμενης βδομάδας αρχή μεθεπόμενης θα κάνουμε την τρίτη και ελπίζω τελευταία της ζωής μου μεταφορα..

• Μου αρέσει 3

CpFNp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Elma86 είπε:

Καλημέρα!!Μπράβο Μπετούλα πολύ καλά έκανες και άλλαξες γιατρό. να σκέφτεσαι ότι είναι ένα βήμα πιο κοντά στο μωράκι σου! 12 μέρες τώρα χαλάρωσε και κάνε κανένα μπανάκι να ξεχαστείς Όλα θα στρώσουν! 

@Nektarinaki τα ίδια ισχύουν και για σένα!Είπαμε ο ιούλιος θα είναι ο μήνας σου!

Εγώ κορίτσια πήγα και χθες για τον υπέρηχό μου όλα αλά προχωρλαμε. Την Δευτέρα θα ξαναπάω(με έχει φάει ο δρόμος δεν το συζητώ...)και τέλος της επόμενης βδομάδας αρχή μεθεπόμενης θα κάνουμε την τρίτη και ελπίζω τελευταία της ζωής μου μεταφορα..

Ναι Ελμάκι μου!είπαμε ο Ιουλιος είναι ο μήνας μου!!Άντε κοριτσάκι μου μακάρι να πάνε όλα καλά!!!και να είναι η τελευταία φορά!που θα είναι,θα δεις!!!είπαμε ιχθύ η κριό θα κάνεις!!!!είσαι πολύ κοντα στο όνειρο!!!!!

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Elma86 είπε:

Σου στέλνω μπόλικη θετική ενέργεια και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά! 

@Nektarinaki συμφωνώ απόλυτα με την Ελμα! Το σποράκι όπου να'ναι έρχεται :)

• Μου αρέσει 2

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!πολύ ωραία τα νέα σας!!!Καλή επιτυχία σε όλες και εύχομαι για όλες να είναι ΤΟ καλοκαίρι μας!!!!Εγώ ξεκίνησα χθες κλομιφαινη και την Τετάρτη έχω υπέρηχο για να δούμε πότε θα γίνει η σπερματεγχυση.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , happy! είπε:

Κοριτσιαααααα ειναι 2 τα σκουλικιααααααααα...κοντευω να τρελαθωωωωω

συνχαρητηρια βρε κοριτσαρα ημουν σιγουρη!!!! τελεια μια υπεροχη εγκυμοσυνη να εχεις!!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , happy! είπε:

Αχ τέλεια! Με το καλό να τα κρατήσεις στην αγκαλιά σου! Να που καμιά φορά ζητάς ένα θαύμα και ο Θεός σου στέλνει δύο! 

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

12 ώρες πρίν, happy! είπε:

Πω πω, τι χαρά μας έδωσες κορίτσι μου! Τέλεια, σου εύχομαι όλα καλά να σού πάνε! Χάρηκα πολύ για εσένα. 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...