Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Κοριτσακια καλημερα σας.. @kido και @Tatiana30 σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις σας..σημερα κιολας θα παω να παρω τα συμπληρωμτα..παντως ρε κοριτσια ελεος δλδ αντε για το φυλλικο οκ..αλλα για τη βιταμινη D δλδ σε μια τετοια χωρα με τοσο ηλιο να εχουμε ελλειψη??τι να πω..παντως κοριτσια ο αιματοκριτης μου 43.8 πολυ καλος θα ελεγα!και σιδηρος 173! Με οριο 170!που το βρηκα τοσο καλε??και φερριτινη 72.14 για αιμοδοτρια καλη ειμαι!!χιχιχιχι

Σούπερ!! Καλά τώρα το καλοκαίρι μπορείς και να μην πάρεις λίγο ηλιο να παίρνεις και θα ανέβει! Εγώ είχα κάπου 17 και πήρα συμπληρωμα αλλά ήταν χειμώνας...το πήγα 25 και τώρα δεν παίρνω άλλο.

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Σούπερ!! Καλά τώρα το καλοκαίρι μπορείς και να μην πάρεις λίγο ηλιο να παίρνεις και θα ανέβει! Εγώ είχα κάπου 17 και πήρα συμπληρωμα αλλά ήταν χειμώνας...το πήγα 25 και τώρα δεν παίρνω άλλο.

συμβουλή....συνέχισε συμπληρωματα....ο δικός μου, μου ειπε να φτασει το λιγοτερο 30 για να πούμε οτι υπάρχει επάρκεια.Βοηθαει κ στο κομμάτι της γονιμότητας πολύ οι υψηλές τιμές της D

@BettySt O ενδοκρινολόγος μου ειπε οτι συνήθως οσοι εχουν θεμα με τον θυροειδή (πχ υποθυροειδισμό) μπορεί να μην  απορροφούν σωστα τις βιταμίνες και επίσης η d  πέφτει εύκολα θελει συντηρητική δοση για να κρατηθεί.Για τον ήλιο θέλει εκθεση απευθειας στον ηλιο ενα τεταρτο.οχι απλά να μας δει ο ήλιος.

πρίν από 6 λεπτά , Tatiana30 είπε:

συμβουλή....συνέχισε συμπληρωματα....ο δικός μου, μου ειπε να φτασει το λιγοτερο 30 για να πούμε οτι υπάρχει επάρκεια.Βοηθαει κ στο κομμάτι της γονιμότητας πολύ οι υψηλές τιμές της D

@BettySt O ενδοκρινολόγος μου ειπε οτι συνήθως οσοι εχουν θεμα με τον θυροειδή (πχ υποθυροειδισμό) μπορεί να μην  απορροφούν σωστα τις βιταμίνες και επίσης η d  πέφτει εύκολα θελει συντηρητική δοση για να κρατηθεί.Για τον ήλιο θέλει εκθεση απευθειας στον ηλιο ενα τεταρτο.οχι απλά να μας δει ο ήλιος.

Λες ε? Παιρνω ακομα της Pregnacare που έχουν μέσα και d. Ε κάνω και ηλιοθεραπεία τώρα κάθε σκ.. Πιστεύω θα εχει ανέβει!! Εχω και υποθυροειδισμο παίρνω Τ4...

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Tatiana30 είπε:

Θα πω να μου γράψει συμπλήρωμα, θέλει δεν θέλει! Γιατί το χειμωνα που της είπα να μου γράψει μου έλεγε ότι όταν μείνω έγκυος θα περνώ κάτι που έχει μέσα και D. Ε τι στο καλό να περιμενω να φτάσει ως τόσο στα πατώματα; 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 38 λεπτά , BettySt είπε:

Θα πω να μου γράψει συμπλήρωμα, θέλει δεν θέλει! Γιατί το χειμωνα που της είπα να μου γράψει μου έλεγε ότι όταν μείνω έγκυος θα περνώ κάτι που έχει μέσα και D. Ε τι στο καλό να περιμενω να φτάσει ως τόσο στα πατώματα; 

Δεκα λεπτάκια στον ήλιο χωρίς αντηλιακό και να δεις πώς θα ανέβει!Όσο για τον γιατρό και γω σου προτείνω να αλλάξεις. Δεν ξέρω σε ποιο μερος της κρήτης μένεις εγώ πάντως στον αγιο νικόλαο που ήμουν 2 χρόνια είχα ασχημή εμπειρία και μετά άκουσα τα χειρότερα για ένα συγκεκριμένο μικροβιολογκό.Καλύτερα Ηράκλειο λοιπόν!

@Nektarinaki τι τιμές είναι αυτές!!!Για τις ορμόνες δεν ξέρω ιδιαίτερα αλλά σκέψου εγώ με 15 φεριτινή και 70 σιδηρο και μου λένε ότι είμαι καλά!

• Ευχαριστώ 1

CpFNp3.png

1 hour ago, kido είπε:

@kidoΕ ναι τωρα το καλοκαιρι θα ανεβει θελει δε θελει!τωρα τα μαγιουδακιααα και ηλιοθεραπεια!!και μαυρισμα και βιταμηνη d δυο σε ενα!!!χαχαχα @Elma86 καλε ναιιι ειδες???δλδ εσυ που εχεις αυτες τις τιμες και σου λενε εισαι μια χαρα,εμενα που εχω τις τριπλασιες τι θα μου πουνε???χαχαχα μηπως να αρχισω να ανησυχω??αχαχχαχ που το βρηκα τοσο σιδηρο και φερριτινη,ουτε εγω δεν ξερω!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 7 λεπτά , kido είπε:

ΠΠαντωςδεν γραφεται η βιταμινη d τουλάχιστον εγώ που δεν κάκάνωσπερματεγχυση:)

Ειναι ακριβες να τις παρεις??εγω δεν ξερω αν γραφονται η οχι..εγω θα τις παρω ετσι.αφου πρεπει να τις παρουμε,τι να κανουμε!μας εχουνε μαδησειιιιιι!!!!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Nektarinaki είπε:
πρίν από 12 λεπτά , kido είπε:

ΠΠαντωςδεν γραφεται η βιταμινη d τουλάχιστον εγώ που δεν κάκάνωσπερματεγχυση:)

Ειναι ακριβες να τις παρεις??εγω δεν ξερω αν γραφονται η οχι..εγω θα τις παρω ετσι.αφου πρεπει να τις παρουμε,τι να κανουμε!μας εχουνε μαδησειιιιιι!!!!!

Είναι λίγο αλλα οκ. Αν δεν είναι πάνω απο 30 όταν τη μετρήσω ε Ισως πάρω αλλο ένα κουτάκι να τελειώνουμε! Πάντως δέν το δέχονται όλοι οι γιατροί οτι επηρεαζει!!! Μας έχουν τρελάνει!

πρίν από 32 λεπτά , kido είπε:

Είναι λίγο αλλα οκ. Αν δεν είναι πάνω απο 30 όταν τη μετρήσω ε Ισως πάρω αλλο ένα κουτάκι να τελειώνουμε! Πάντως δέν το δέχονται όλοι οι γιατροί οτι επηρεαζει!!! Μας έχουν τρελάνει!

Και γω που ειχα ρωτησει ο γιατρος μου ειχε πει οτι δεν επηρεαζει η d. Ενω αλλου εχω ακουσει οτι επηρεαζει!οπως τα λες ειναι!μας εχουνε τρελανει!!!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Και γω που ειχα ρωτησει ο γιατρος μου ειχε πει οτι δεν επηρεαζει η d. Ενω αλλου εχω ακουσει οτι επηρεαζει!οπως τα λες ειναι!μας εχουνε τρελανει!!!!

κοριτσια μαλλον η αληθεια ειναι καπου στην μεση!! σιγουρα η βιταμινη d δεν θα επιρεαζει ολους τους ανθρωπους το ιδιο κ σιγουρα δεν θα ειναι το μονο προβλημα υπογονιμοτητας.. καποιοι σιγουρα θα εχουν ελλειψη κ δεν θα το ξερουν καν κ δεν θα εχουν κανενα προβλημα. καποιοι ισως με συνδοιασμο κ αλλων θεματων αν παρουν βιταμινη d θα βοηθησουν πολυ τον οργανισμο τους να λυσει κ αλλα θεματα. 

δεν ειναι ασπρο μαυρο απλα εμεις προσπαθουμε να ενισχυσουμε τον οργανισμο μας μηπως κ παρει μπρος κ ενισχυση κ την γονιμοτητα. γιαυτο ειναι καλο να παρετε κ βιταμινη κ την διατροφη να προσεξετε κ την ξεκουραση σας. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 12 λεπτά , linaa είπε:

κοριτσια μαλλον η αληθεια ειναι καπου στην μεση!! σιγουρα η βιταμινη d δεν θα επιρεαζει ολους τους ανθρωπους το ιδιο κ σιγουρα δεν θα ειναι το μονο προβλημα υπογονιμοτητας.. καποιοι σιγουρα θα εχουν ελλειψη κ δεν θα το ξερουν καν κ δεν θα εχουν κανενα προβλημα. καποιοι ισως με συνδοιασμο κ αλλων θεματων αν παρουν βιταμινη d θα βοηθησουν πολυ τον οργανισμο τους να λυσει κ αλλα θεματα. 

δεν ειναι ασπρο μαυρο απλα εμεις προσπαθουμε να ενισχυσουμε τον οργανισμο μας μηπως κ παρει μπρος κ ενισχυση κ την γονιμοτητα. γιαυτο ειναι καλο να παρετε κ βιταμινη κ την διατροφη να προσεξετε κ την ξεκουραση σας. 

Συμφωνώ μαζί σου!!!!

πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:

Οντως ετσι ειναι!θα συμφωνησω και γω μαζι σου..

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...