Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, athinoulitsa είπε:

Δυστυχώς αρνητική βγήκε η χοριακη μου.στεναχωρήθηκα πολύ.Οπότε περιμένω να αδιαθετησω και θα ξανακάνω σπερματεγχυση τον άλλο μήνα ξανά.

Κορίτσι μου,λυπάμαι πολύ..δεν πειράζει,μάζεψε τώρα τα κομμάτια σου και συνέχισε δυμαμικά!!δεν έκατσε αυτή τη φορά, θα κάτσει την επόμενη..

12 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

Καλημέρα!!Πήγα ναι μου είπε όλα είναι ενταξει και η ενεση που εκανα είναι βραδείας απελευθέρωσης και κρατάει 28 μέρες. ξεκίνησα από χθές σικλακουρ για το ενδομήτριο και ξαναπάω την τετάρτη.Οπότε σίγουρα ιούνιο θα γίνει η μεταφορά δεν έχω καταλάβει βεβαια καλά το χρονοδιάγραμμα δεν μου λένε και πολλά!!!και τα καφε μου είπε που είχα ήταν απο τις κύστες που εφευγαν.Εσύ τι κάνεις?

Δέν πειράζει Ελμάκι μου!τον Ιούνιο λοιπόν θα μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!θα κάνεις η ιχθύ η κριαράκι!!!ανοιξιάτικο μπεμπάκι!ο θεός να μας βοηθήσει όλες!!!

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια!

Εμένα τα νέα για άλλη μια φορά δεν είναι καλά. Όλες οι ορμόνες μου είναι πάλι ανεβασμενες και έπαιρνα και χάπι για τη TSH και αντισυλληπτικά για τις άλλες. Κάτι δεν μου κάθεται καλά. Πιστεύω λάθος του γιατρου με τη θεραπεία. Θα πάμε με τον άντρα μου σε πιό εξεδικευμενο γιατρό,  μπας και δούμε άσπρη μέρα. Η γιατρος που έχω τώρα μόνο μου έχασε το χρόνο. Τεσπα. 

Εσείς ελπίζω να είστε καλά και να έχετε ευχάριστα νέα! Φιλιά! 

• Μπερδεμένη/-ος 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 7 λεπτά , BettySt είπε:

Γειά σας κορίτσια!

Εμένα τα νέα για άλλη μια φορά δεν είναι καλά. Όλες οι ορμόνες μου είναι πάλι ανεβασμενες και έπαιρνα και χάπι για τη TSH και αντισυλληπτικά για τις άλλες. Κάτι δεν μου κάθεται καλά. Πιστεύω λάθος του γιατρου με τη θεραπεία. Θα πάμε με τον άντρα μου σε πιό εξεδικευμενο γιατρό,  μπας και δούμε άσπρη μέρα. Η γιατρος που έχω τώρα μόνο μου έχασε το χρόνο. Τεσπα. 

υπομονη κοριτσι μου θα την βρεις την ακρη. ποιες ορμονες βγηκαν ανεβασμενες? η tsh κ το χαπι δεν επιρεαζει ορμονες παντως γονιμοτητας. ψαξε πληροφορειες για να ξερεις κ εσυ περιπου τι ακριβως συμβαινει κ να καταλαβαινεις τι θεραπειες γινονται απο καθε γιατρο κ για πιο λογο. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , BettySt είπε:

Γειά σας κορίτσια!

Γιατί έτσι ρε Μπετυ; Τα αντισυλληπτικά να φταίνε; Αφού νιώθεις έτσι καλά κανεις να πάρεις και μια άλλη γνώμη. Αν θες πες μας τιμές μήπως κάποια γνωρίζει..

@BettyStΜήπως είσαι Θεσσαλονίκη? Το ρωτάω γιατί  έχω ακούσει για μια ενδοκρινολογο κορυφή  που εξειδικεύεται σε θέματα ορμονικα  Κ γονιμότητας.Είναι κορυφαία.Αν θες σου στέλνω προσωπικό  μήνυμα  με το όνομα της. 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Tatiana30 είπε:

@BettyStΜήπως είσαι Θεσσαλονίκη? Το ρωτάω γιατί  έχω ακούσει για μια ενδοκρινολογο κορυφή  που εξειδικεύεται σε θέματα ορμονικα  Κ γονιμότητας.Είναι κορυφαία.Αν θες σου στέλνω προσωπικό  μήνυμα  με το όνομα της. 

Δυστυχώς δεν είμαι ούτε Θεσσαλονίκη, ούτε Αθήνα. Είμαι Κρήτη και εδώ είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Οι καλοί γιατροί είναι λίγοι και οι περισσότεροι είναι μόνο για τα χρήματα. Σε ευχαριστώ πάντως που ενδιαφέρεσαι. 

@linaa ευχαριστώ για την απάντηση σού. Έχω διαβάσει και έχω ψάξει αρκετά πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βάζω μόνη μου διάγνωση η να περνώ από μόνη μου χαπια. Άμα σου λέει ο γιατρός ότι πρέπει να κάνεις αυτό και αυτό τι να του πεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι άλλο;  Που θέλω να καταλήξω; Η γυνεκολογος μου δεν είναι εξεδικευμενη στα θέματα υπογονιμοτητας και φταίω εγώ που έκατσα μαζί της και έχασα τόσο χρόνο. Εσύ σε αυτά που λες έχεις απόλυτο δίκιο. Και θα το ψάξω ακόμα καλύτερα με άλλο γιατρό. 

@kido η TSH από 0,81 σε λιγότερο από ένα μήνα πήγε 4, η Ε2 είναι 80 κάτι  (είναι μέσα στα φυσιολογικά αλλά για σπερματεγχυση τη θέλει κάτω από 60). 

Εγώ έχω μια υποψία ότι το μικροβιολογικο θα βγάζει λάθος, γιατί είναι απλό και όχι εξεδικευμενο. Αλλιώς τι στο καλό με χαπια τη μία να πέφτουν την άλλη να ανεβαίνουν οι ορμόνες; :confused:

• Μπερδεμένη/-ος 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 6 λεπτά , BettySt είπε:

Δυστυχώς δεν είμαι ούτε Θεσσαλονίκη, ούτε Αθήνα. Είμαι Κρήτη και εδώ είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Οι καλοί γιατροί είναι λίγοι και οι περισσότεροι είναι μόνο για τα χρήματα. Σε ευχαριστώ πάντως που ενδιαφέρεσαι. 

@linaa ευχαριστώ για την απάντηση σού. Έχω διαβάσει και έχω ψάξει αρκετά πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βάζω μόνη μου διάγνωση η να περνώ από μόνη μου χαπια. Άμα σου λέει ο γιατρός ότι πρέπει να κάνεις αυτό και αυτό τι να του πεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι άλλο;  Που θέλω να καταλήξω; Η γυνεκολογος μου δεν είναι εξεδικευμενη στα θέματα υπογονιμοτητας και φταίω εγώ που έκατσα μαζί της και έχασα τόσο χρόνο. Εσύ σε αυτά που λες έχεις απόλυτο δίκιο. Και θα το ψάξω ακόμα καλύτερα με άλλο γιατρό. 

@kido η TSH από 0,81 σε λιγότερο από ένα μήνα πήγε 4, η Ε2 είναι 80 κάτι  (είναι μέσα στα φυσιολογικά αλλά για σπερματεγχυση τη θέλει κάτω από 60). 

Εγώ έχω μια υποψία ότι το μικροβιολογικο θα βγάζει λάθος, γιατί είναι απλό και όχι εξεδικευμενο. Αλλιώς τι στο καλό με χαπια τη μία να πέφτουν την άλλη να ανεβαίνουν οι ορμόνες; :confused:

η tsh δεν αλλαζει τοσο πολυ τοσο γρηγορα. δεν χρειαζετε να ειναι εξειδικευμενο το μικροβιολογικο για αυτες τις εξετασεις αρκει να εχει καλα αντιδραστηρια. η ε2 να ξερεις ανεβαινει λογο κυστων κ αλλαζει σε καθε κυκλο αν κατι συμβαινει.... μηπως σου δημιουργηθηκε καμια κυστη με τα φαρμακα??? 

παντως αν εισαι κρητη εχει κ κεντρα πολυ αξιολογα εξωσωματικης κ στα χανια κ στο ηρακλειο που κανουν τετοιες εξετασεις κ θα σε συμβουλεψουν καλητερα. 

• Ευχαριστώ 1

@BettySt κ Γω συμφωνώ με την @linaa κ εκεί  Κρήτη  έχω ακούσει  Για αξιόλογα  κέντρα υποβοηθούμενης.Εκείόλες οι ειδικότητες  είναι  μαζεμένες ενδοκρινολογο, γυναικολόγος, Ανδρολογία.Ο γυναικολόγος  που σε παρακολουθεί  τι σου λέει για όλο αυτό? 

7 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Γειά σας κορίτσια!

@BettySt Μπετάκι μου,αγαπημένη μου.γιατί βρε κορίτσι μου πάλι??κάτι δεν πάει καλά να ξέρεις!!!δε μπορεί να γίνεται συνέχεια αυτό!άλλαξε καλύτερα Γιατρό κοπέλα μου.η συγκεκριμένη μόνο χρόνο και χρήμα σου τρώει!για όνομα του θεού!παιζουν με τον πόνο μας!οπωσδήποτε να αλλαξεις γιατρο!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Να ρωτησω κοριτσια εγω ειχα TSH 2000μIU/ml με τιμες οριων 0.350 με 4940 νομιζω ειναι καλο..εσεις τι λετε??εκανα αρκετες γενικες αλλα ακομη δε τις εδειξα σε γιατρο.αλλα ολες ητανε μια χαρα απο οσο δειχνουν.. και φυλλικο οξυ 4.0 ng/ml με τιμες αναφορας 3.1 με 20.5 το θεωρειτε καλο??ειναι νορμαλ απ οτι βλεπω,αλλα θα μπορουσα να εχω και λιγο παραπανω σωστα??και βιταμινη D 21.80 pg/ml με τιμες αναφορας 18.00 Με 65.00

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Να ρωτησω κοριτσια εγω ειχα TSH 2000μIU/ml με τιμες οριων 0.350 με 4940 νομιζω ειναι καλο..εσεις τι λετε??εκανα αρκετες γενικες αλλα ακομη δε τις εδειξα σε γιατρο.αλλα ολες ητανε μια χαρα απο οσο δειχνουν.. και φυλλικο οξυ 4.0 ng/ml με τιμες αναφορας 3.1 με 20.5 το θεωρειτε καλο??ειναι νορμαλ απ οτι βλεπω,αλλα θα μπορουσα να εχω και λιγο παραπανω σωστα??και βιταμινη D 21.80 pg/ml με τιμες αναφορας 18.00 Με 65.00

@Nektarinaki μου ο γιατρος είπε σε μενα οτι TSH απο 2 κ κάτω την θέλουμε..οποτε εισαι οκ.Τα αλλα όμως όλα ειναι χαμηλά. κ το φολλικο κ ειδικά η βιταμίνη D. αυτα ο γιατρός μου τα ειπε κ ο γυναικολόγος κ ο εβδικρινολόγος  κ στα μεταφερω. Η d  πρεπει να ειναι καπου στο 30-40 για να πουμε οτι ειναι οκ.Θες λογικά συμπλήρωμα.Κ γω τοσο είχα αρχικά  κ μου εδωσε συμπλήρωμα 10.000 mIU ανα 2 μερες για 2 μηνες κ μετα συντηρηση με χαμηλή δοση .Κ το φολλίκο σου ειναι χαμηλό.Εγω με πιο πανω τιμές απο σενα που ειχα, παίρνω συμπλήρωμα για το φολλικό.

• Ευχαριστώ 1

11 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

TSH είσαι τέλεια!

Φολλικο και βιταμινη d όμως, με παρόμοιες τιμές με τις δικές σου, κι εμένα μου δώσανε χαπάκια καθε μέρα (folidex και 2.200 μονάδες d της solgar) για να τα ανεβασω και τα δυο πάνω απο 30!

• Ευχαριστώ 1

Κοριτσακια καλημερα σας.. @kido και @Tatiana30 σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις σας..σημερα κιολας θα παω να παρω τα συμπληρωμτα..παντως ρε κοριτσια ελεος δλδ αντε για το φυλλικο οκ..αλλα για τη βιταμινη D δλδ σε μια τετοια χωρα με τοσο ηλιο να εχουμε ελλειψη??τι να πω..παντως κοριτσια ο αιματοκριτης μου 43.8 πολυ καλος θα ελεγα!και σιδηρος 173! Με οριο 170!που το βρηκα τοσο καλε??και φερριτινη 72.14 για αιμοδοτρια καλη ειμαι!!χιχιχιχι

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

14 ώρες πρίν, Tatiana30 είπε:

@BettySt κ Γω συμφωνώ με την @linaa κ εκεί  Κρήτη  έχω ακούσει  Για αξιόλογα  κέντρα υποβοηθούμενης.Εκείόλες οι ειδικότητες  είναι  μαζεμένες ενδοκρινολογο, γυναικολόγος, Ανδρολογία.Ο γυναικολόγος  που σε παρακολουθεί  τι σου λέει για όλο αυτό? 

Μου λέει ότι παραγω πολλά ωάρια και για αυτό είναι ανεβασμενη η Ε2. Τι να μου πει και αυτή αφού δεν τα ξέρει καλά. Θα πάω όπως είπε και η @linaa σε κέντρο στο Ηράκλειο. 

12 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

@BettySt Μπετάκι μου,αγαπημένη μου.γιατί βρε κορίτσι μου πάλι??κάτι δεν πάει καλά να ξέρεις!!!δε μπορεί να γίνεται συνέχεια αυτό!άλλαξε καλύτερα Γιατρό κοπέλα μου.η συγκεκριμένη μόνο χρόνο και χρήμα σου τρώει!για όνομα του θεού!παιζουν με τον πόνο μας!οπωσδήποτε να αλλαξεις γιατρο!

Καλημέρα γλυκουλα μου! Ναι και εγώ αυτό πιστεύω ότι κάτι γίνεται η μάλλον η γιατρος δεν ξέρει να με βοηθήσει αλλά δεν το παραδέχεται. Θα την αλλάξω όπως τίποτε. 

11 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Μία χαρά είναι οι εξετάσεις σού. Να πάρεις και filicin. 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

@Nektarinaki ακριβώς το ιδιο ρωτησα κ γω το γιατρό και μου είπε : " είναι απλό...κάθεσαι κάθε μερα για 15 λεπτά χωρις αντιηλιακό απέναντι απο τον ήλιο?"..όχι λέω...ε τοτε μου λέει λογικό να εχεις χαμηλή d.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...