Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , athinoulitsa είπε:

Από αυτά που γράφεις Thia μου Έχω κάνει μόνο υστεροσαλπιγγογραφια που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνουμε την σπερματεγχυση.τα αλλά που γράφεις οχι

Εγώ έχω κάνει σαλπιγγογραφια και υστεροσκοπηση επεμβατικη για αφαίρεση πολυποδα. 

Μου πήραν δείγμα και από το ενδομητριο δεν έδειξε φλεγμονή Κ μάλιστα έδειξε αρκετά οινοποσίας που είναι απαραίτητα για εμφύτευση. 

Ενδομητριωση μου παν τα κορίτσια αν είχα θα χε φανεί άλλα η φίλη μου που σας λέω επιμενει να κάνω λαπαροσκόπηση γιατί η ίδια είχε φουλ Ενδομητριωση χωρίς κανένα συμπτωμα

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, athinoulitsa είπε:

Τι είναι ακριβώς η ενδομητρίωση?

Πολύ συνοπτικά εστίες κυττάρων του ενδομητριο αναπτύσσονται έξω από τη μήτρα στην Πυελο προσβάλλοντας σαλπιγγες ωοθηκες κλπ και εμποδίζουν τη συλληψη

Κάποιοι γιατροί υποστηρίζουν ότι ανευρισκεται μονο λαπαροσκοπικα ενώ άλλοι ότι φαίνονται εστίες στον υπέρηχο.  Πχ οι παλιοί μου γιατροί μου λέγαν ότι δεν προχωράμε σε λαπαροσκόπηση αν δεν έχουμε ενδείξεις γιατί πρόκειται για κανονικό χειρουργείο και μετά από καιρό μπορεί να εξαφανιστεί όποτε δώρο δώρο αλλά η φίλη μου που έκανε προληπτικά χωρίς καμία ένδειξη διαγνώστηκε με φουλ Ενδομητριωση.... 

Εγώ θα κάνω μια νύξη να δω τι θα μου πει και ο τωρινός γιατρος

Μπορεί να εμφανιστεί πάλι. 

ffpWp3.pngo85Jp3.png

πρίν από 49 λεπτά , happy! είπε:

Κοριτσιααααα εκανα τον υπερηχοοοοοοο.ειδαμε 2 σακους στον ενα ειδαμε και εμβρυο.αλλα ειναι πολυ νωρις ακομααααα.ηρεμισα λιγο και χαρηκα πολυυυυυ

Μπραβο κοριτσι μουυυυυ!!!!συγχαρητηριααααα!!!ολα θα πανε τελειααα και στον επομενο υπερηχο μπορει να δεις και αλλο εμβρυακιιιι!!!πολυ χαρηκα..:)

• Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, happy! είπε:

Κοριτσιααααα εκανα τον υπερηχοοοοοοο.ειδαμε 2 σακους στον ενα ειδαμε και εμβρυο.αλλα ειναι πολυ νωρις ακομααααα.ηρεμισα λιγο και χαρηκα πολυυυυυ

Υπέροχα νέα,  συγχαρητήρια!

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

@HAPPY πολύ ωραία τα νέα σου!!!συγχαρητήρια.                                               Κορίτσιαααα αύριο είναι η 14η μετά την σπερματεγχυση και οπότε θα πάω για χοριακη.Από χθες με έχει πιάσει μια απογοήτευση και μια αρνητική διάθεση ότι δεν πέτυχε....

@athinoulitsa  να κανεις την προσευχή σου να είσαι οσο γινεται πιο ήρεμη και ολα θα πάνε καλά...ό,τι περνούσε απο το δικό σου χερι το εκανες..δεν μπορούμε δυστυχώς ολα να τα ελέγξουμε..ασε τον θεό να κανει τη δουλεια του και θα δεις θα γινει το θαυματακι σου.:)καλή σου επιτυχία για αυριο..

On 23/5/2018 at 11:03 ΠΜ, athinoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα.Είμαι καινούργια και το Σάββατο θα κάνω χοριακη.έκανα σπερματεγχυση με φάρμακα κι εγώ.ο άντρας μου έχει φυσιολογικό σπερμοδιαγραμμα απλά είναι ελαφρώς μειωμένη η κινητικότητα.μετά την επεξεργασία όμως του σπερματος την ημέρα της σπερματεγχυσης ανέβηκε πολύ το ποσοστό.παίρνω 2 cyclacur και δύο υποθετα utrogestan την ημέρα.τι να πω Έχω αρκετό άγχος γιατί τα ποσοστά επιτυχίας δεν είναι υψηλά αλλά από την άλλη δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον άντρα μου...και προσπαθούμε δύο ολόκληρα χρόνια!!!!

Καλη επιτυχια κοριτσι μ!!!ευχομαι τ αποτελεσματα σας ν ειναι θετικοτατα!!σ τετοιες περιπτωσεις με ηπιας μορφης προβληματα σιγουρα τ ποσοστα επιτυχιας ειναι αρκετα!!

16 ώρες πρίν, happy! είπε:

Μπραβο συγχαρητηριααα κοριτσι μ!!!!!πολυ χαιρομαι να κουω θετικα νεα!!!απο ολες μας!!

• Ευχαριστώ 1

17 ώρες πρίν, happy! είπε:

Αχ πόσο τέλεια! Αντε και στα δικά μας 

@athinoulitsa το κακό προαίσθημα δεν σημαίνει και κακό αποτέλεσμα! Καλή επιτυχία 

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

Σας Ευχαριστώ πάρα πολύ.Εύχομαι να έχω καλά νέα αλλά και αρνητικό αν βγει το αποτέλεσμα θα σφίξω τα δόντια και θα ξανακάνω την διαδικασία,Έχω ήδη μιλήσει με τον γιατρο μου από το κέντρο που έκανα την σπερματεγχυση και μου έδωσε το πράσινο φως να επαναλάβουμε τον άλλο μήνα!!!!ΘΕΛΩ να γίνω μάνα και θα κάνω τα πάντα μέχρι να το πετύχω!!!!

• Μου αρέσει 3

9 ώρες πρίν, athinoulitsa είπε:

@HAPPY πολύ ωραία τα νέα σου!!!συγχαρητήρια.                                               Κορίτσιαααα αύριο είναι η 14η μετά την σπερματεγχυση και οπότε θα πάω για χοριακη.Από χθες με έχει πιάσει μια απογοήτευση και μια αρνητική διάθεση ότι δεν πέτυχε....

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!μακάρι να πάνε όλα καλά και να έχεις σποράκι στην κοιλία!θα περιμένουμε νέα σου!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

13 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε;

@athinoulitsa καλά αποτελέσματα να έχεις αύριο! 

@Elma86Ελμακι πηγές σήμερα στο γιατρό, τι  έγινε;

Καλημέρα!!Πήγα ναι μου είπε όλα είναι ενταξει και η ενεση που εκανα είναι βραδείας απελευθέρωσης και κρατάει 28 μέρες. ξεκίνησα από χθές σικλακουρ για το ενδομήτριο και ξαναπάω την τετάρτη.Οπότε σίγουρα ιούνιο θα γίνει η μεταφορά δεν έχω καταλάβει βεβαια καλά το χρονοδιάγραμμα δεν μου λένε και πολλά!!!και τα καφε μου είπε που είχα ήταν απο τις κύστες που εφευγαν.Εσύ τι κάνεις?

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...