Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , happy! είπε:

Τιποτα νεκταρινακι μου....τιποτα διαφορετικο.....ηρεμα....περιμενω να παω να σω....ή εστω να με πιασει μια ζαλαδα....ή ενας εμετουλης......ή κατι ρε παιδι μου παρτυ θα κανω....

Δεν πειραζειι..ειναι ησυχο το σπορακι σου..δε θελει απο τωρα να σε ταλαιπωρησει!!ετσι ητανε και η κολλητη μου μεχρι τον 3ο τιποτα!και μια μερα ξαφνικα αρχισαν ολα!μεχρι και τη μερα που γεννησε,εμετους εκανε!γι αυτο σου λεωωω μη βιαζεσαιιι!!!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

4 ώρες πρίν, happy! είπε:

Χρονια πολλααααα σε ολους και ολες!!!τι κανετε καλε κοριτσια???

Καλησπερα κοριτσακια μ!!!χρονια πολλα στς εορταζουσες..καλα ειμαστε @happy! esuu???pws paei i egkimosuni s???t kala makari na mas ferei gouri oless..

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες!!Εγώ παρασκευή έχω ραντεβού με τον γιατρό για υπέρηχο και αίμα αλλά δεν ξέρω...έχω μια βδομάδα πριν την περίοδο μέχρι τώρα καθημερινά καφέ είτε ως βλέννα είτε σαν ροζ σταγόνες στο σκούπισμα συνήθως αλλά και στο εσώρουχο καμία φορά. Φαντάζομαι ότι θα φταίνε τα αντισυλληπτικά ίσως κάτι με την προγεστερόνη. Σκέφτηκα να έβαζα κανένα υπόθετο αλλά είπα τελικά να περιμένω τις εξετάσεις...ουφ ίσως όλο βρίσκω άι να με αγχώνει και να με φρενάρει δεν ξέρω...Πάντως αυτό το καθόλου φάρμακα με έχει σε πολύ ήρεμη κατάσταση!  

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

πρίν από 54 λεπτά , Elma86 είπε:

καλημέρα σε όλες!!Εγώ παρασκευή έχω ραντεβού με τον γιατρό για υπέρηχο και αίμα αλλά δεν ξέρω...έχω μια βδομάδα πριν την περίοδο μέχρι τώρα καθημερινά καφέ είτε ως βλέννα είτε σαν ροζ σταγόνες στο σκούπισμα συνήθως αλλά και στο εσώρουχο καμία φορά. Φαντάζομαι ότι θα φταίνε τα αντισυλληπτικά ίσως κάτι με την προγεστερόνη. Σκέφτηκα να έβαζα κανένα υπόθετο αλλά είπα τελικά να περιμένω τις εξετάσεις...ουφ ίσως όλο βρίσκω άι να με αγχώνει και να με φρενάρει δεν ξέρω...Πάντως αυτό το καθόλου φάρμακα με έχει σε πολύ ήρεμη κατάσταση!  

Καλημέρα Ελμακι!!ισως αυτά τα καφέ είναι ορμονικά κορίτσι μου..μη σε αγχώνει αυτό..προσπάθησε να είσαι χαλαρή και να προετοιμάσεις το σώμα σου..να είναι όσο πιο χαλαρό γίνεται..όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά και θα είναι η τελευταία και τυχερή σου..θα περιμένουμε παρασκευή να μας ενημερώσεις για νεότερα..σου στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια και ευχόμαστε να πάνε όλα καλα!!να είσαι δυνατή!!!!

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

On 21/5/2018 at 2:52 ΜΜ, BettySt είπε:

Γειά σας κορίτσια και Χρόνια Πολλά! Να χαίρεστε όσους /όσες έχετε! 

@Thia1985 τι έγινε με σένα, όλα καλά;

Καλημέρα κοριτσια

Χάθηκα λίγο γιατί πήρα καινούργιο κινητό και μέχρι να εγκαταστησω όλες τις εφαρμογές μου πήρε χρόνο. 

Παρασκευή πάω για υπερηχο

Δεν έχω πάρει του αυτό το μήνα ούτε αγωγή ούτε τπτ

ffpWp3.pngo85Jp3.png

πρίν από 31 λεπτά , Thia1985 είπε:

Καλημέρα κοριτσια

Χάθηκα λίγο γιατί πήρα καινούργιο κινητό και μέχρι να εγκαταστησω όλες τις εφαρμογές μου πήρε χρόνο. 

Παρασκευή πάω για υπερηχο

Δεν έχω πάρει του αυτό το μήνα ούτε αγωγή ούτε τπτ

Καλή σου μέρα!!Ιδια μέρα θα πάμε για υπέρηχο!Χρειάζεται και λίγο χωρις φαρμακα να ηρεμούμε και εμείς και το σώμα μας

CpFNp3.png

1 hour ago, Elma86 είπε:

Καλή σου μέρα!!Ιδια μέρα θα πάμε για υπέρηχο!Χρειάζεται και λίγο χωρις φαρμακα να ηρεμούμε και εμείς και το σώμα μας

Ισχυει

Εγώ αυτό το μηναεχω πονάκια στις ωοθηκες

Χθες ήρθαμε σε επαφή με τον άνδρα μου γιατί από τη στιγμή που παίρνω την αγωγή και δε μας έχει αποκλείσει κανείς τη φυσιολογική σύλληψη ποτέ δε ξερεις

Κανείς εννοώ στο δημόσιο που εμπιστεύομαι και για πρώτη φορά είδα πραγματικές εξετασεις

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα.Είμαι καινούργια και το Σάββατο θα κάνω χοριακη.έκανα σπερματεγχυση με φάρμακα κι εγώ.ο άντρας μου έχει φυσιολογικό σπερμοδιαγραμμα απλά είναι ελαφρώς μειωμένη η κινητικότητα.μετά την επεξεργασία όμως του σπερματος την ημέρα της σπερματεγχυσης ανέβηκε πολύ το ποσοστό.παίρνω 2 cyclacur και δύο υποθετα utrogestan την ημέρα.τι να πω Έχω αρκετό άγχος γιατί τα ποσοστά επιτυχίας δεν είναι υψηλά αλλά από την άλλη δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον άντρα μου...και προσπαθούμε δύο ολόκληρα χρόνια!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , athinoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα.Είμαι καινούργια και το Σάββατο θα κάνω χοριακη.έκανα σπερματεγχυση με φάρμακα κι εγώ.ο άντρας μου έχει φυσιολογικό σπερμοδιαγραμμα απλά είναι ελαφρώς μειωμένη η κινητικότητα.μετά την επεξεργασία όμως του σπερματος την ημέρα της σπερματεγχυσης ανέβηκε πολύ το ποσοστό.παίρνω 2 cyclacur και δύο υποθετα utrogestan την ημέρα.τι να πω Έχω αρκετό άγχος γιατί τα ποσοστά επιτυχίας δεν είναι υψηλά αλλά από την άλλη δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον άντρα μου...και προσπαθούμε δύο ολόκληρα χρόνια!!!!

Καλησπερα

Πολλεςφορες είναι και το άγχος αλλά πολλές φορές δεν είναι... Τι εννοώ με αυτό... Μπορεί όλα στις εξετάσεις να ναι φυσιολογικά άλλα να υπάρχει κάτι άλλο που να μην επιτρέπει τη σύλληψη πχ κάποια φλεγμονή η μικρόβιο ενδομητριωση σάκχαρο θρομβοφιλια.... 

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Τώρα λίγο διαβάζω σιγά σιγά οτι έχετε γράψει και επειδή λέγατε για βιταμίνες εμάς ο γιατρός μας είπε να ξεκινήσουμε αρκετές μέρες πριν τη σπερματεγχυση τις pregnacare him and her.Αφού λοιπόν τις περνάμε ήδη για 20 μέρες περίπου στο τελευταίο σπερμοδιαγραμμα του άντρα μου είδαμε αύξηση στην κινητικότητα κατα οχτώ μονάδες και η κίνηση επί τόπου απο 30% έπεσε στο 5%.βέβαια δεν ξέρω αν οφείλεται η βελτίωση στις βιταμίνες αλλά εγώ θέλω να πιστεύω οτι έπαιξαν το ρόλο τους.

Thia 1985 καλησπέρα έκανα πρόσφατα ορμονικές εξετάσεις και καλλιέργεια και βγήκαν όλα μια χαρά.Επίσης εχω κάνει και αιματολογικές και κολπικό υπερηχογράφημα και επίσης όλα βγήκαν οκ.γι'αυτό και αποφασίσαμε να κάνουμε σπερματεγχυση.Τώρα αν αποτύχει δεν ξέρω αν πρέπει να ψάχνω περεταίρω αλλά δεν μου σύστησαν να κάνω άλλες εξετάσεις...τι να πω.σηκώνω τα χέρια ψηλά.

πρίν από 18 λεπτά , athinoulitsa είπε:

Τώρα λίγο διαβάζω σιγά σιγά οτι έχετε γράψει και επειδή λέγατε για βιταμίνες εμάς ο γιατρός μας είπε να ξεκινήσουμε αρκετές μέρες πριν τη σπερματεγχυση τις pregnacare him and her.Αφού λοιπόν τις περνάμε ήδη για 20 μέρες περίπου στο τελευταίο σπερμοδιαγραμμα του άντρα μου είδαμε αύξηση στην κινητικότητα κατα οχτώ μονάδες και η κίνηση επί τόπου απο 30% έπεσε στο 5%.βέβαια δεν ξέρω αν οφείλεται η βελτίωση στις βιταμίνες αλλά εγώ θέλω να πιστεύω οτι έπαιξαν το ρόλο τους.

Thia 1985 καλησπέρα έκανα πρόσφατα ορμονικές εξετάσεις και καλλιέργεια και βγήκαν όλα μια χαρά.Επίσης εχω κάνει και αιματολογικές και κολπικό υπερηχογράφημα και επίσης όλα βγήκαν οκ.γι'αυτό και αποφασίσαμε να κάνουμε σπερματεγχυση.Τώρα αν αποτύχει δεν ξέρω αν πρέπει να ψάχνω περεταίρω αλλά δεν μου σύστησαν να κάνω άλλες εξετάσεις...τι να πω.σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Κορίτσι έχω κάνει 4στο δημόσιο νοσοκομείο και άλλες 3 αλλού.  Τώρα είμαι στο δημόσιο. 

Παρασκευή έχω ραντεβού με τον γιατρό να μας κατευθυνει

Υστεροσκοπηση έχεις κάνει? 

Σαλπιγγογραφια? 

Λαπαροσκόπηση? 

Έχουν πάρει δείγμα από το εισιτήριο σου?? 

Μη νομίζεις κι εγώ ψάχνοντας πάω και έχω και τη φίλη μου που ναι στην ίδια μοίρα και είναι και πιο χαμένη από εμενα

Από το ενδομητριο ήθελα να γραψω

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...