Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Nektarinaki είπε:

Ναι αφησε 5 μερουλες ακομη καλυτερα γιατι γενικα πρεπει να τον σταματαμε τον βασιλικο λιγο απ τον οργανισμο μας..και για να μην τον συνηθιζει και δεν κανει την ιδια χρηση,και γιατι δεν κανει συνεχομενα..αντε κοριτσι μουυ θα τα καταφερουμε,που θα παειιιι!!!!

Ετσι πιστευω κ εγω..μεσα στ 2018 θα γινουμε σιγουρα μανουλες κ μετα θ συζηταμε για τις εγκυμοσυνες μας!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Tweety1325 είπε:

Ετσι πιστευω κ εγω..μεσα στ 2018 θα γινουμε σιγουρα μανουλες κ μετα θ συζηταμε για τις εγκυμοσυνες μας!!!!

Ετσι ακριβως θα γινει!!!!!!ειμαι σιγουρη!!!!!!!!!!!!θα τα καταφερουμε!!!

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 ώρα πρίν, happy! είπε:

Ναιιιιιιιι ομορφες σκεψεις!!!φανταστειτε περιμενω να ερθει η παρασκευη να κανω τον υπερηχο και ακομα δεν το πιστευω.....

Θα ερθει η Παρασκευη κοριτσακι μου,και θα εχεις το πιο ομορφο ραντεβου της ζωης σου!και θα δεις το μπεμπακι σου να κουνιεται στην κοιλιτσα σου..τι ομορφη στιγμη!μακαρι ολες οσες προσπαθουμε εδω μεσα και εξω σε ολο τον κοσμο,να αξιωθουμε να ζησουμε και μεις αυτη την στιγμη..

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

13 ώρες πρίν, Tweety1325 είπε:

Τελικσ η καθεμια μας εχει τον αγωνα της..εννοειται πως ειναι τ βασικοτερο η ψυχολογια γτ απο αυτην ξεκινουν πολλα..παντως κοριτσια ηδη σημερα αγορασα τ βασιλικο πολτο γ τν αντρουλη μ γτ ειχε τελειωσει.ας τον συνεχισει κακο δν κανει..απο εναν κυριο εδω στ περιοχη μας π φημιζεται..για να δουμε..

Εγώ θα σου πρότεινα  Κ καθαρή  βιταμίνη  c σε σκόνη .το διαλυεις σε λιγο νερο με πλαστικό  κουταλάκι ανακατεύεις. Έτσι θα το ζητήσεις πρωί  βράδυ με άδειο  στομάχι κ μετά μισή ώρα να φαει.Αυτό μας είχε προτείνει  Ο δικός μας ο γιατρός  δεν είναι ακριβή  Η καθαρή  βιταμινη  c σε σκόνη κ βοηθάει.Αλλά θεξει συνεχόμενα ένα 2 μηνο σίγουρα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Tatiana30 είπε:

Εγώ θα σου πρότεινα  Κ καθαρή  βιταμίνη  c σε σκόνη .το διαλυεις σε λιγο νερο με πλαστικό  κουταλάκι ανακατεύεις. Έτσι θα το ζητήσεις πρωί  βράδυ με άδειο  στομάχι κ μετά μισή ώρα να φαει.Αυτό μας είχε προτείνει  Ο δικός μας ο γιατρός  δεν είναι ακριβή  Η καθαρή  βιταμινη  c σε σκόνη κ βοηθάει.Αλλά θεξει συνεχόμενα ένα 2 μηνο σίγουρα. 

Αληθεια;;αυτο δν τ γνωριζα καν..πρεπει να τ προτεινω σιγα σιγα στν αντρα μ...προσπαθω να μν τ ριχνω τ ψυχολογια..μα και σκεψου καθε πρωι απαραιτητως θ πιει τ φυσικο χυμο..κ μελιι απαραιτητα...αααχχ τ ν πω..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Tweety1325 είπε:

Αληθεια;;αυτο δν τ γνωριζα καν..πρεπει να τ προτεινω σιγα σιγα στν αντρα μ...προσπαθω να μν τ ριχνω τ ψυχολογια..μα και σκεψου καθε πρωι απαραιτητως θ πιει τ φυσικο χυμο..κ μελιι απαραιτητα...αααχχ τ ν πω..

κ η βιταμινη ε βοηθαει παρα πολυ. γενικα πρεπει να ξεκινησετε πολυβιταμινες οι profeltil ειναι ακριβες αλλα υπαρχουν κ οι pregnacare wellmann  μονο 15 ευρω που κανουν πολυ καλη δουλεια γενικα θελει να τις παρεις ενα τριμηνο για να προλαβουν να δρασουν. γιαυτο παρτε τωρα καλοκαιρι ειναι ευκαιρια μια καψουλα την ημερα ειναι μετα το μεσημεριανο δεν θα ταλαιπωρηθητε δηλαδη μην το αφηνεις ετσι. 

πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

κ η βιταμινη ε βοηθαει παρα πολυ. γενικα πρεπει να ξεκινησετε πολυβιταμινες οι profeltil ειναι ακριβες αλλα υπαρχουν κ οι pregnacare wellmann  μονο 15 ευρω που κανουν πολυ καλη δουλεια γενικα θελει να τις παρεις ενα τριμηνο για να προλαβουν να δρασουν. γιαυτο παρτε τωρα καλοκαιρι ειναι ευκαιρια μια καψουλα την ημερα ειναι μετα το μεσημεριανο δεν θα ταλαιπωρηθητε δηλαδη μην το αφηνεις ετσι. 

Ναι τις ειχα δει αυτες οτι περιεχουν τα ιδια συστατικα με τς profertil κ ηθελα να ρωτησω καποια κοπελα αν γνωριζει γ αυτες..τις εχεις δοκιμασει;;;

Just now, Tweety1325 είπε:

Ναι τις ειχα δει αυτες οτι περιεχουν τα ιδια συστατικα με τς profertil κ ηθελα να ρωτησω καποια κοπελα αν γνωριζει γ αυτες..τις εχεις δοκιμασει;;;

ναι εχει παρει κ ο αντρας μου κ εγω τις γυναικειες! ειναι πολυ καλες! να τις ξεκινησετε τωρα καλοκαιρακι ειπαμε ειναι ευκαιρια ολα ανεβαινουν εξαιτιας του ηλιου της θαλασσας δεν υπαρχουν ιωσεις. 

Οντως κ εγω θελω να πιστευω μεσα στ καλοκαιρι να δουμε θετικα αποτελεσματα..εχω απογοητευτει αρκετα..ειμαι γενικα αγχωδης..αλλα μ αυτο τ θεμα εχω χαλια ψυχολογια..κ ξερω πως δν πρεπει..προσπαθω να ξεχαστω αλλα συνεχως τ μυαλο μ ειναι εκει..

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Tweety1325 είπε:

Οντως κ εγω θελω να πιστευω μεσα στ καλοκαιρι να δουμε θετικα αποτελεσματα..εχω απογοητευτει αρκετα..ειμαι γενικα αγχωδης..αλλα μ αυτο τ θεμα εχω χαλια ψυχολογια..κ ξερω πως δν πρεπει..προσπαθω να ξεχαστω αλλα συνεχως τ μυαλο μ ειναι εκει..

ολες ετσι νιωθουν μην ανησυχεις δεν εισαι η μονη! απλα σκεψου οτι εισαι μικρουλα κ εχεις πολυ χρονο για να δρασεις οποτε δεν χρειαζετε να ανχωνεσε. 

@Tweety1325στο 2018 ζούμε δεν υπάρχει περίπτωση μην κάνεις  παιδί....Θα έρθει  με τον ένα  Ή τον άλλο τρόπο..βιταμίνες  οπωσδήποτε  να πάρει μόνο καλό  κάνουν..Κ γύρη  ή βασιλικό  πολτό.Αυτα ο γιατρος μας τα ειχε προτεινει.πάντως  Αυτό με τη βιταμίνη  c  εμάς μας βοήθησε.Δεν χρειάζεται  να πάρεις τα profertil που είναι πανάκριβα.ας πάρει βιταμίνες  κ βασιλικό πολτό .ααααααα κ όχι ζεστά μπάνια  Όχι κινητό  Στην τσέπη,Όχι laptop στα γόνατα  Κ ας κοιμάται  Χωρίς εσώρουχο...Ο γιατρός  Μας τα είπε σαν συμβουλή που βοηθάει.

πρίν από 25 λεπτά , happy! είπε:

Χρονια πολλααααα σε ολους και ολες!!!τι κανετε καλε κοριτσια???

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν,η έχουν άτομα που γιορτάζουν! @happy! εγω είμαι καλαααα!!πως πάει η εγκυμοσύνη??απο συμπτωματάκια πώς είμαστε?? Τα φιλιά μου σε όλα τα κορίτσιαααα!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...