Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Tatiana30 είπε:

@Tweety1325 αυτό που ρωτάνε  Ποτέ θα κάνετε  παιδί μπορεί να με κάνει τρελή...εν έτη 2018 έχει ακόμη  Εκεί έξω Κόσμο  που κάνειαυτήν την απαράδεκτη αδιάκριτη  ερώτηση λες κ είμαστε  μηχανές  αναπαραγωγής.Όταν σεξανά ρωτήσουν  να αντιστρέφει την ερώτηση με κάτι εξίσου  προσβλητικό  πχ να λες " παχυνες ή εινσι ιδέα μου"....εεεε μα...

Δυστυχως κοριτσι μ..ειναι πολυ ψυχοφθορο αυτο σ αγχωνει περισσοτερο...

πρίν από 6 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Μια χαρα ηλικιες εχετε!μικροι ειστε,εχετε χρονο!οχι δεν εχω αλλο παιδακι!και γω το φανταζομουνα πολυ πιο ευκολο..σκεφτομουνα οτι ουτε εγω καπνιζω,ουτε ο αντρας μου,δεν πινουμε,εχουμε σχετικα καλη διατροφη,ειδικα ο αντρας μου γιατι εγω τις τρωω συχνα πικνα τις σαβουριτσες μου!χαχαχα και ετσι σκεφτομουνα οτι θα ειναι πολυ ευκολο..οτι μολις ξεκινησουμε,θα μεινω κιολας..αλλα ο θεος ειχε αλλα σχεδια..δεν πειραζει,θα τα καταφερουμε..μπορει να καθυστερησουμε λιγακι,αλλα θα γινουμε μανουλες το πιστευω..

Ετσι ακριβως τ ιδιο ειμαι κ εγω..μακαρι κοριτσι μ να γινουμε κ συντομα..οτα  κατι τ θελεις ραγματικα ερχεται..ξερει ο Θεος..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Tweety1325Το ξέρω γιατί κ Γω το βιώνω συχνά ..Κ αντιδρώ πλέον έτσι... Ή  το Ρίχνω στην πλάκα Τύπου  "ποτέ σας βολεύει  να το κανονίσουμε " κ τέτοια...εδώ εμένα  έκατσαν κ μου έκαναν  ολόκληρο κήρυγμα ότι η γυναίκα  πρεπει νωρίς να κάνει  παιδί κ να μην το καθυστερεί...τι να πω...αν μπορείς  να μην ασχολείσαι καν...Εγώ τους γράφω κανονικά! Κ τους το δείχνω κιόλας! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 6 λεπτά , Tweety1325 είπε:

ο βασιλικος πολτος κανει πολυ καλο αλλα παρτε κ καμια πολυβιταμινη δεν ειναι τιποτα κακο θα βοηθησει πολυ επισης το νερο κανει παρα πολυ καλο. να ξερεις οτι κ η επιπονη ασκηση ομως κανει κακο στο σπερμα δεν θελει σκληρες προπονησεις. 

πρίν από 12 λεπτά , Tweety1325 είπε:

Ετσι ακριβως τ ιδιο ειμαι κ εγω..μακαρι κοριτσι μ να γινουμε κ συντομα..οτα  κατι τ θελεις ραγματικα ερχεται..ξερει ο Θεος..

Ετσι ακριβως!εκεινος ξερει ποτε..και να ξερεις οτι ο βασιλικος πολτος και η γυρη βοηθαει...ο ιδιος ο ουρολογος μας τα προτεινε και ειναι στους 3 καλυτερους της Θεσσαλονικης.αν θελεις κανε μια δοκιμη και με αυτα..δεν εχεις να χασεις κατι..αλλα να τα παρεις απο παραγωγο.οχι απο φαρμακεια..

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Η γυναικολογος μ προτεινε τα προφερτιλ αν θελει να τ παρει αλλα κοριτσια μ ειναι πολυ ακριβα..θ ψαξω για καμια βιταμινη οσο για τ βασιλικο πολτο ελπιζω να κανει τ θαυματακι μας..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,  τι κάνετε;

Καλώς όρισες @Tweety1325. Σύμφωνω  απόλυτα με όσα είπαν τα κορίτσια. Καλό θα είναι να πάρετε και μια δευτερη γνωμη, να σας δώσουν κάτι για την ποσότητα σπερματος. Είσαι και μικρούλα και πιστεύω όλα καλα θα σας πάνε μόλις φτιάξετε το σπέρμα. Καλή επιτυχία να έχεις! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

1 hour ago, linaa είπε:

ο βασιλικος πολτος κανει πολυ καλο αλλα παρτε κ καμια πολυβιταμινη δεν ειναι τιποτα κακο θα βοηθησει πολυ επισης το νερο κανει παρα πολυ καλο. να ξερεις οτι κ η επιπονη ασκηση ομως κανει κακο στο σπερμα δεν θελει σκληρες προπονησεις. 

Linaa μου μην φανταστεις ποδοσφαιρο παιζει αλλα εντελως ερασιτεχνικα σε μια ομαδα π εχει κανει με τς φιλους τ..παλαιοτερα βεβαια κατι π με ανησυχει ειναι οτι περασε πολλες προστατιτιδες..λετε εκει να οφειλεται η κακη ποιοτητα σπερματος;

πρίν από 2 λεπτά , BettySt είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,  τι κάνετε;

Καλώς όρισες @Tweety1325. Σύμφωνω  απόλυτα με όσα είπαν τα κορίτσια. Καλό θα είναι να πάρετε και μια δευτερη γνωμη, να σας δώσουν κάτι για την ποσότητα σπερματος. Είσαι και μικρούλα και πιστεύω όλα καλα θα σας πάνε μόλις φτιάξετε το σπέρμα. Καλή επιτυχία να έχεις! 

Ευχαριστω Μπετυ μ να εισαι καλα.Μακαρι!Ελπιζω να φτιαξει μπας κ δουμε ασπρη μερα!!Σιγουρα εχω περιθωριο αλλα τ θελω τοσο πολυ..Ημουν εντελως ασχετη με ολα αυτα..θεωρουσα πως αν οχι με τν πρωτη με την δευτερα φορα σιγουρα θ ειχα μωρο..χαχαχχαχ...αλλα δν ειναι τοσο ευκολα τελικα!!!

πρίν από 9 λεπτά , Tweety1325 είπε:

Linaa μου μην φανταστεις ποδοσφαιρο παιζει αλλα εντελως ερασιτεχνικα σε μια ομαδα π εχει κανει με τς φιλους τ..παλαιοτερα βεβαια κατι π με ανησυχει ειναι οτι περασε πολλες προστατιτιδες..λετε εκει να οφειλεται η κακη ποιοτητα σπερματος;

Ευχαριστω Μπετυ μ να εισαι καλα.Μακαρι!Ελπιζω να φτιαξει μπας κ δουμε ασπρη μερα!!Σιγουρα εχω περιθωριο αλλα τ θελω τοσο πολυ..Ημουν εντελως ασχετη με ολα αυτα..θεωρουσα πως αν οχι με τν πρωτη με την δευτερα φορα σιγουρα θ ειχα μωρο..χαχαχχαχ...αλλα δν ειναι τοσο ευκολα τελικα!!!

Έτσι είμαστε όλες στην αρχη. Και εγώ δεν ήξερα τίποτα ούτε για το σπέρμα ούτε για ορμόνες, τίποτα λέμε μαύρα μεσάνυχτα. 

Θα γίνει όμως κάποια στιγμή το θαύμα για όλες μας. Ελπίζω να είναι το 2018!

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 7 λεπτά , BettySt είπε:

Έτσι είμαστε όλες στην αρχη. Και εγώ δεν ήξερα τίποτα ούτε για το σπέρμα ούτε για ορμόνες, τίποτα λέμε μαύρα μεσάνυχτα. 

Θα γίνει όμως κάποια στιγμή το θαύμα για όλες μας. Ελπίζω να είναι το 2018!

Μακαρι να γινει!!!Καλοκαιρι ειναι ευελπιστω να εχουμε θετικα νεα ολες μας..αυριο τελειωνει η ακατανομαστη για εμενα κ ξεκιναμε παλι τν αγωνα μας για αυτες τς μερες..τι στο καλο!!!??τοσες προσπαθειες θα επιφερουν τ θετικο αποτελεσμαα!!!

1 ώρα πρίν, Tatiana30 είπε:

@Tweety1325Το ξέρω γιατί κ Γω το βιώνω συχνά ..Κ αντιδρώ πλέον έτσι... Ή  το Ρίχνω στην πλάκα Τύπου  "ποτέ σας βολεύει  να το κανονίσουμε " κ τέτοια...εδώ εμένα  έκατσαν κ μου έκαναν  ολόκληρο κήρυγμα ότι η γυναίκα  πρεπει νωρίς να κάνει  παιδί κ να μην το καθυστερεί...τι να πω...αν μπορείς  να μην ασχολείσαι καν...Εγώ τους γράφω κανονικά! Κ τους το δείχνω κιόλας! 

Ναι πλεον τετοιου "ειδους" απαντησεις δινω κ εγω..λεω οτι ειμαι πολυ μικρη ακομη μεχρι τ 40 εχω περιθωριο κ καραφλιαζουν..αλλα τα σηκωνει ο οργανισμος τους..πολλες φορες προσπαθω να αποφευγω αυτες τς συζητησεις..τ να κανουμε..

1 ώρα πρίν, Tatiana30 είπε:

ΕΣΥ ΤΑΤΙΑΝΑ Μ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ;;ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Σ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , Tweety1325 είπε:

Μακαρι να γινει!!!Καλοκαιρι ειναι ευελπιστω να εχουμε θετικα νεα ολες μας..αυριο τελειωνει η ακατανομαστη για εμενα κ ξεκιναμε παλι τν αγωνα μας για αυτες τς μερες..τι στο καλο!!!??τοσες προσπαθειες θα επιφερουν τ θετικο αποτελεσμαα!!!

Ναι πλεον τετοιου "ειδους" απαντησεις δινω κ εγω..λεω οτι ειμαι πολυ μικρη ακομη μεχρι τ 40 εχω περιθωριο κ καραφλιαζουν..αλλα τα σηκωνει ο οργανισμος τους..πολλες φορες προσπαθω να αποφευγω αυτες τς συζητησεις..τ να κανουμε..

ΕΣΥ ΤΑΤΙΑΝΑ Μ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ;;ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Σ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;

@Tatiana30 τωρα παρατηρησα πως καπου σε εγραψα Νατασα..μν με παρεξηγεις,συγνωμη αλλα τωρα τ ειδα μαλλον ειδα λαθος τ ονομα πριν..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εμεις παντως κοριτσια ειχαμε την παλλινδρομη το φεβρουαριο του 2015 και απο τοτε το παλευαμε.....εγω 37 τωρα ο αντρας μου 40.ειχαμε θεμα με το σπερμα πηρε προφερτιλ και βιταμινη ε.(eviol 3 φορες την ημερα)και 3 μηνες μετα το σπερμα φυσιολογικο.αυτο που κεω και μου εχουν πει και εμενα ειναι οτι οταν εισαι μικρος ο χρονος ειναι με το μερος σου.αν το θελετε και οι 2 και ειστε ετοιμοι ξεκινατε οτι διαδικασια χρειαζεται.πολυ θα ηθελα να ειχα κανει τα παιδακια μου τωρα και να τα καμαρωνα.....δεν θελω να σε αγχωσω απλα οταν παλευεις και περιμενεις πεφτει η ψυχολογια σου.αυτη οποσδοιποτε πρεπει  να την κρατας ψηλαααα

1 hour ago, happy! είπε:

Εμεις παντως κοριτσια ειχαμε την παλλινδρομη το φεβρουαριο του 2015 και απο τοτε το παλευαμε.....εγω 37 τωρα ο αντρας μου 40.ειχαμε θεμα με το σπερμα πηρε προφερτιλ και βιταμινη ε.(eviol 3 φορες την ημερα)και 3 μηνες μετα το σπερμα φυσιολογικο.αυτο που κεω και μου εχουν πει και εμενα ειναι οτι οταν εισαι μικρος ο χρονος ειναι με το μερος σου.αν το θελετε και οι 2 και ειστε ετοιμοι ξεκινατε οτι διαδικασια χρειαζεται.πολυ θα ηθελα να ειχα κανει τα παιδακια μου τωρα και να τα καμαρωνα.....δεν θελω να σε αγχωσω απλα οταν παλευεις και περιμενεις πεφτει η ψυχολογια σου.αυτη οποσδοιποτε πρεπει  να την κρατας ψηλαααα

Τελικσ η καθεμια μας εχει τον αγωνα της..εννοειται πως ειναι τ βασικοτερο η ψυχολογια γτ απο αυτην ξεκινουν πολλα..παντως κοριτσια ηδη σημερα αγορασα τ βασιλικο πολτο γ τν αντρουλη μ γτ ειχε τελειωσει.ας τον συνεχισει κακο δν κανει..απο εναν κυριο εδω στ περιοχη μας π φημιζεται..για να δουμε..

• Μου αρέσει 2

Αντε καλη αρχη με τον Βασιλικο..θα σας βοηθησει!ξερεις πως να το παρει?καθε πρωι ενα τεταρτο πριν φαει κατω απο τη γλωσσα στη μυτη απ το κουταλακι που σας εδωσε αυτος που το πηρατε.και αφου το παρει για 20 μερες συνεχομενα,μετα θα το σταματσει για 10 μερες και μετα παλι θα το ξανα αρχισει..

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Αντε καλη αρχη με τον Βασιλικο..θα σας βοηθησει!ξερεις πως να το παρει?καθε πρωι ενα τεταρτο πριν φαει κατω απο τη γλωσσα στη μυτη απ το κουταλακι που σας εδωσε αυτος που το πηρατε.και αφου το παρει για 20 μερες συνεχομενα,μετα θα το σταματσει για 10 μερες και μετα παλι θα το ξανα αρχισει..

Ευχαριστω Νεκταρινακι μ!!Ναι ειχε παρει κ τωρα εχει περιπου πεντε μερες π τον σταματησε..σημερα αγορασα ξανα..αλλα καλυτερα να αφησω να περασουν ακομη 5 ημερες για να ξεκινησει ε;;

πρίν από 1 λεπτό , Tweety1325 είπε:

Ευχαριστω Νεκταρινακι μ!!Ναι ειχε παρει κ τωρα εχει περιπου πεντε μερες π τον σταματησε..σημερα αγορασα ξανα..αλλα καλυτερα να αφησω να περασουν ακομη 5 ημερες για να ξεκινησει ε;;

Ναι αφησε 5 μερουλες ακομη καλυτερα γιατι γενικα πρεπει να τον σταματαμε τον βασιλικο λιγο απ τον οργανισμο μας..και για να μην τον συνηθιζει και δεν κανει την ιδια χρηση,και γιατι δεν κανει συνεχομενα..αντε κοριτσι μουυ θα τα καταφερουμε,που θα παειιιι!!!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...