Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, happy! είπε:

Ευχαριστω ρε κοριτσια....το σκεφτομαι και αληθεια δεν το χωνευω.....εχω και τον φοβο....αλλα οοοοοχιίιιιιιι οοοοολα θα πανε καλαααάαααα

Εεεπππ σε επιασα και εδω!!!παλι για φοβο μιλας εσυ???τι ειπαμε???:evil:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Καλημερα

Αδιαθετησα

Τι αδιαθετησα δηλαδη πλημμυρα

Σημερα θα παρω τον γιατρο μου ο οποιος ελπιζω να μην πει παλι σπερματεγχυση!

Ο αντρας μου ειναι καθετος. Χθες ,βεβαια ηταν στεναχωρημενος, μου λεει αν πει σπερματεγχυση δεν ερχομαι να δωσω.

• Λυπημένη/-ος 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

@Thia1985 κόριτσι μου σε καταλαβαίνουμε απόλυτα...μην το βαζεις ΄ κατω..εφτασες κοντα στην πηγή..την επόμενη φορα ισως ειναι κ η τυχερή σου..

εγω κορίτσια πήρα τα αποτελέσματα απο τις εξετασεις για γονίδια θρομβοφιλίας κ εχω μια μετάλλαξη ενός απο τα 12 γονίδια( όχι που  θα μου ξέφευγε..)..οποτε θα μου δωσει είπε για καιρό salonspir κ φολλικό οξύ...υπάρχει πιθατότητα και  αυτο να μπλοκάρει..."τέλεια" λεω στον γιατρό! ο,τι κουλό υπάρχει εγω πρώτη...

1 ώρα πρίν, Tatiana30 είπε:

@Thia1985 κόριτσι μου σε καταλαβαίνουμε απόλυτα...μην το βαζεις ΄ κατω..εφτασες κοντα στην πηγή..την επόμενη φορα ισως ειναι κ η τυχερή σου..

εγω κορίτσια πήρα τα αποτελέσματα απο τις εξετασεις για γονίδια θρομβοφιλίας κ εχω μια μετάλλαξη ενός απο τα 12 γονίδια( όχι που  θα μου ξέφευγε..)..οποτε θα μου δωσει είπε για καιρό salonspir κ φολλικό οξύ...υπάρχει πιθατότητα και  αυτο να μπλοκάρει..."τέλεια" λεω στον γιατρό! ο,τι κουλό υπάρχει εγω πρώτη...

Καλημέρα!!Και γω παίρνω σαλοσπιρ από το καλοκαίρι γιατι είχα και δείκτες ανεβασμένους αρα δεν είσαι η μόνη!!!Αυτό να είναι το πρόβλημα να σκέφτεσαι γιατί είναι κάτι που διορθώνεται. Για φυλλικο οξύ σου είπε πόσα την μέρα?φαντάζομαι τα χαπάκια. Εγώ πολύ καιρό έπαιρνα ινοφερτ που έχουν μέσα αλλά είναι λίγο ακριβούτσικα και έλεγα να πάρω τα φελισιν τώρα που ετοιμάζομαι για την εμβρυομεταφορα.

@Thia1985 σε καταλαβαίνω απόλυτα. Απόλαυσε λίγο το καλοκαίρι σου και τις διακοπές και ξαναμπες δυναμικά στον αγώνα. Είπαμε ο δρόμος καμιά φορά είναι μακρυς δυστυχώς. Το μόνο που μπορούμε να προσευχόμαστε είναι να φτανει στο τέλος του για όλες μας.

@BettySt σε ποια μέρα είσαι??Παίρνεις τίποτα βιταμίνες εσύ??Ετοιμαζόμαστε για μικρά υδροχοάκια να ξέρες!!!

@Nektarinaki χαίρομαι που είσαι ήρεμη.Καμιά φορά χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα από τις προσπάθειες. Να δεις θα περάσει ο καιρός θα έρθει ο ιούλιος θα τελειώσει η αντιβώση και εσύ θα ετοιμάσεις ένα μικρό κριαράκι ή ταυράκι!!

CpFNp3.png

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια

Το ιδιο ευχομαι και για εσας

Καλεσα τον γιατρο μου μου ειπε θα συναντηθουμε την επομενη εβδομαδα να το προχωρησουμε διαφορετικα αλλα θα μιλησουμε απο κοντα.

Ο ανδρας μου ειναι φουλ απογοητευμενος πραγμα που με επιβαρυνει αλλα θελει κι αυτος τον χρονο του. Οποτε του τον δινω. Δυστυχως πολλες φορες σκεφτομαστε μονο τους εαυτους μας και ξεχναμε οτι μαζιμας δινουν αγωνα και οι ανδρες μας

ffpWp3.pngo85Jp3.png

@Elma86 τα αγόρασα  από το ιατρείο του το φολλικο οξύ σε χάπι ειναι αλλα δεν θυμάμαι πως λέγονται θα δω κ θα σου πω..σίγουρα  Όχι filicine.πάντως μου ανέφερε  Ότι απορροφάται  καλύτερα  Γιατί είναι  5ης γενιάς.1 τη μερα μου ειπε μετα το φαγητό. 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

Καλημέρα!!Και γω παίρνω σαλοσπιρ από το καλοκαίρι γιατι είχα και δείκτες ανεβασμένους αρα δεν είσαι η μόνη!!!Αυτό να είναι το πρόβλημα να σκέφτεσαι γιατί είναι κάτι που διορθώνεται. Για φυλλικο οξύ σου είπε πόσα την μέρα?φαντάζομαι τα χαπάκια. Εγώ πολύ καιρό έπαιρνα ινοφερτ που έχουν μέσα αλλά είναι λίγο ακριβούτσικα και έλεγα να πάρω τα φελισιν τώρα που ετοιμάζομαι για την εμβρυομεταφορα.

@Thia1985 σε καταλαβαίνω απόλυτα. Απόλαυσε λίγο το καλοκαίρι σου και τις διακοπές και ξαναμπες δυναμικά στον αγώνα. Είπαμε ο δρόμος καμιά φορά είναι μακρυς δυστυχώς. Το μόνο που μπορούμε να προσευχόμαστε είναι να φτανει στο τέλος του για όλες μας.

@BettySt σε ποια μέρα είσαι??Παίρνεις τίποτα βιταμίνες εσύ??Ετοιμαζόμαστε για μικρά υδροχοάκια να ξέρες!!!

@Nektarinaki χαίρομαι που είσαι ήρεμη.Καμιά φορά χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα από τις προσπάθειες. Να δεις θα περάσει ο καιρός θα έρθει ο ιούλιος θα τελειώσει η αντιβώση και εσύ θα ετοιμάσεις ένα μικρό κριαράκι ή ταυράκι!!

@Elma86Ναιιιι οπως τα λες ειναι Ελμακι μου!χρειαζεται και ενα διαλειμματακι!μια χαρα θα περασει ο καιρος και ουτε που θα το καταλαβω!!ααα οχι αλλο κριαρακιιιιι μου φτανει ο αντρουλης μου!!!!!χαχαχαα καλυτερα ταυρακι!!!αντε με το καλο και συ να κανεις την εμβρυομεταφορα,και δυνατα ε??οχι απαισιοδοξιες!ολα καλα θα πανε!!! @Thia1985 Μην απελιζεσαι κοπελα μου!ξερω,ειναι δυσκολο,αλλα τι να κανουμε..αφου η ζωη μας διαλεξε να ειμαστε σε αυτο το μονοπατι..εγω θα ελεγα να μην κανετε αλλη σπερματεγχυση κοριτσι μου..γιατι ειναι κριμα να τραβατε ολο αυτο το ψυχολογικο κομματι..ισως χρειαζεται να κανετε κατι πιο αποτελεσματικο..μιλα με τον γιατρουλη σου,και αυτος θα σε κατευθυνει.. @Tatiana30 Τουλαχιστον το βρηκατε κοριτσι μου και με την καταλληλη θεραπεια,θα διορθωθει και θα γινει το θαυματακι σουυυ.. @BettySt που ειναι το Μπετακι μου??τι κανεις? @happy! η εγκυουλα μας που είναι τι κανει?? Ελπιζω να μην ξεχασα καμια!!!εγω κοριτσια σημερα μου την εδωσε και πηγα και εβαλα βλεφαριδες!!!χαχαχα ηθελα να δω πως ειναι!πολυ ωραιες,φυσικες!!αχχ λεω δεν μπορουσα να ειχα τετοιες απο μονη μου??αστο καλο!!!:P

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια, τι κάνετε; Εγώ τώρα ξεμπερδεψα από τις δουλειές μου.

@Thia1985 λυπάμαι κοπέλα μου! Κουράγιο και δύναμη σου εύχομαι και πολύ σύντομα θα τα καταφέρεις! 

@happy! τι κάνεις εγκυουλα μας;

@Tatiana30 το ότι βρήκες κάτι που ίσως φταίει σε φέρνει  ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σού, οπότε είναι θετικό. Άντε βουρ τώρα για μπεμπέ! 

@linaaτι κάνεις κοριτσαρα μου, όλα καλά;

@Elma86 Ελμακι ας είναι και υδροχοακι δεν με πειράζει καθόλου μόνο να έρθει σύντομα  (αν και είναι λίγο παράξενα φρούτα :)) . Εγώ μόνο filicin παίρνω,  τα pregnacare μου είπε προς το παρόν να τα κόψω . Ακόμα 3 μέρες αντισυλληπτικά θα περνώ,  μετά περίοδο και μετά ......... ΣΟΥ'ΡΧΟΜΑΙ ΜΠΕΜΠΈ ΕΕΕΕ! 

@Nektarinaki γειά σού αγαπημένη μου! Με υγεία οι καινούργιες βλεφαρίδες! Δεν παίζεσαι! Και εμένα ο αντρουλης μου ειναι καρκινακι χαχαχαααα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

1 hour ago, happy! είπε:

Περιμενω τωρα να ερθει η ωρα να κανω τον υπερηχο.να δουμε τι γινεται εκει μεσα....

Εσεις πως ειστε????

Εγώ καλά. Περιμένω πως και πως να περασει ο καιρός να κάνω τη τριτη σπερματεγχυση. Εκλεισες ραντεβού για υπερηχο;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...