Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Elma86 είπε:

Το ελπίζω!!!Να είμαστε η δεύτερη και η τρίτη!Εγώ έχω αγχωθεί λίγο για τις άδειες μου...Την άλλη παρασκευή θα λείψω χωρίς να είναι γραμμένη η άδεια.Υποτίθεται οτι ο προϊστάμενος μου θα αφήσει εμένα την  παρασκευή και την άλλη κυρία που είμαστε μαζι την τρίτη ούτως ώστε να κάνουμε και οι δυο τετραήμερο. Αν όμως εμένα μου πουν να πάω για εμβρυομεταφορα την Τρίτη που θα είναι και 17η μέρα? Θα θέλω τουλάχιστον μέχρι την Πεμπτη αδεια. Δεν έχω πει τι κάνω, έχω πει ότι πάω στον γιατρό αλλά όχι για ποιον λόγο.ουφ!!! Ελπίζω να πάει αργότερα η μεταφορά μου αλλά αυτό θα το ξέρω την Παρασκευη μεχρι τότε κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα

@Nektarinaki εσύ η τέταρτη γιατι από ότι θυμάμαι σου είχε κολλήσει ο Ιούλιος ως τυχερός σου μηνας!!

Έλα μην αγχώνεσαι! Θα πάρουν το σωστό δρόμο τα πράγματα και θα σου έρθουν όπως σε βολεύει. 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 34 λεπτά , BettySt είπε:

Αχ ναι είναι μεγάλη ανακούφιση να μην έχεις το μυαλό σου κολλημένο συνέχεια εκεί. Θα το ξαναπώ να πάρει γυρη, γιατί τώρα περνει μόνο τα pregnacare.

Όσο το αν επηρεάζει η γυρη τη ομοιοπαθητικη δεν μπορώ να σού πω με σιγουριά. Όταν πήγαμε στο ουρολογο πρώτη φορά είπε στον άντρα μου να κόψει τα ομοιοπαθητικα  (τα έπαιρνε από πριν για τόνωση και ενέργεια ). Επίσης οι κανονικοι γιατροί δεν τα πολύ δέχονται τα ομοιοπαθητικα, εμάς μας ειπε ιρονικα ότι είναι μάρμαροσκόνη .

@Elma86 ναι κοριτσι μου,εμενα μου κολλησε ο Ιουλιος!δεν ξερω γιατι,αλλα αισθανομαι κατι καλο τον ιουλιο..μακαρι ολες μας μεχρι να βγει το 18 να εχουμε ηδη τα σπορακια στην κοιλια μας... @BettySt ναιιι οντως μεγαλη ανακουφιση!τωρα ειμαι σε γονιμες,και πρωτη φορα μετα απο εναν ολοκληρο χρονο ειμαι τοσο χαλαρη!τωρα εγω θα αργισω να αγχωθωωω!!γιατι ουτε  στην επομενη ωορρηξια θα κανουμε τιποτα!μονο με προφυλακτικο! Μεχρι να κανει ξανα το σπερμοδιαγραμμα σε 40 μερες για να δουμε τι εκανε η αντιβιωση!οποτε θα ηρεμησουμε και γω και ο αντρουλης μου λιγακι!!!οσο για τα ομοιοπαθητικα τι να πω ρε συ..οι αποψεις ειναι αμφιλεγομενες..θα δουμε τι θα γινει..εμεις πηραμε και τη γυρη και οτι γινει..

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nektarinaki είπε:

@Elma86 ναι κοριτσι μου,εμενα μου κολλησε ο Ιουλιος!δεν ξερω γιατι,αλλα αισθανομαι κατι καλο τον ιουλιο..μακαρι ολες μας μεχρι να βγει το 18 να εχουμε ηδη τα σπορακια στην κοιλια μας... @BettySt ναιιι οντως μεγαλη ανακουφιση!τωρα ειμαι σε γονιμες,και πρωτη φορα μετα απο εναν ολοκληρο χρονο ειμαι τοσο χαλαρη!τωρα εγω θα αργισω να αγχωθωωω!!γιατι ουτε  στην επομενη ωορρηξια θα κανουμε τιποτα!μονο με προφυλακτικο! Μεχρι να κανει ξανα το σπερμοδιαγραμμα σε 40 μερες για να δουμε τι εκανε η αντιβιωση!οποτε θα ηρεμησουμε και γω και ο αντρουλης μου λιγακι!!!οσο για τα ομοιοπαθητικα τι να πω ρε συ..οι αποψεις ειναι αμφιλεγομενες..θα δουμε τι θα γινει..εμεις θα πηραμε και τη γυρη και οτι γινει..

Εγω δεν πιστεύω να πειράζει. 

Φαινεσαι ήδη πιο χαλαρή. Μπραβο, πάντα τέτοια! 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, BettySt είπε:

Εγω δεν πιστεύω να πειράζει. 

Φαινεσαι ήδη πιο χαλαρή. Μπραβο, πάντα τέτοια! 

Και γω δεν πιστευω να πειραζει.αλλωστε τωρα την σταματησε την ομοιοπαθητικη γιατι με την αντιβιωση που παιρνει δεν εχει νοημα..μετα την αντιβιωση θα την ξανα αρχισει.ειμαι οντως πολυ πιο χαλαρη πραγματικα..ποσο καιρο ειχα να νιωσω ετσι!!αλλα ειπα στον εαυτο μου οτι και οταν ξανα αρχισουμε παλι,δε θα ειμαι αγχωμενη!οτι ειναι να γινει,θα γινει!μικρη ειμαστε ακομη αλλωστε!εχουμε χρονο!αν δεν ερθει τωρα,θα ερθει του χρονου,του παραχρονου!δε χαλασε και ο κοσμος!ας ζουμε τη ζωη μας που ειναι ΜΙΑ και μοναδικη,ας ζουμε ομορφα τις στιγμες με τους αντρουληδες μας και ολα θα γινουν στην ωρα τους!!!

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Δεν εχω τηλεφωνησει ακομη στον γιατρο γιατι εχω μονο καφε υγρα.

Για να ελαφρυνω λιγο το κλιμα και να ξεγελασω τον πονο μου επρεπε να με βλεπατε. 

Εχω γεμισει 3 μπουκαλια νερο και καθε τρεις κ λιγο παω τουαλετα. 

Τι να κανουμε?

Παιδευομαστε κι αλλες τα πετανε...αυτο ειναι το παραπονο μου και μονο

αλλα εκει που πεφτω σηκωνομαι

Δε γινεται αλλιως

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Thia1985 είπε:

Δεν εχω τηλεφωνησει ακομη στον γιατρο γιατι εχω μονο καφε υγρα.

Για να ελαφρυνω λιγο το κλιμα και να ξεγελασω τον πονο μου επρεπε να με βλεπατε. 

Εχω γεμισει 3 μπουκαλια νερο και καθε τρεις κ λιγο παω τουαλετα. 

Τι να κανουμε?

Παιδευομαστε κι αλλες τα πετανε...αυτο ειναι το παραπονο μου και μονο

αλλα εκει που πεφτω σηκωνομαι

Δε γινεται αλλιως

πρεπει να σηκωνεσαι!!!καταλαβαινουμε τον πονο σου!και μεις τα ιδια παραπονα εχουμε ασε..αλλα ειπαμε,δυναμη και ξανα απ την αρχη μεχρι να γινει αυτο που θελουμε!!!!!!και θα γινει!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Κοριτσια στην τουαλετα που παω δε βλεπω αιμα...μονο καφε εκκρισεις και στο σκουπισμα το ιδιο...

Δεν εχω παρει ακομη τον γιατρο θελω να βεβαιωθω στο τι θα του πω

Εχει συμβει σε καμμια αυτο?

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Thia εγω στους 2 προηγουμενους κυκλους που εκανα σπερματεγχυσεις πηρα κλομιφαινη.οταν με ηρθε η περιοδος ηταν καφε.αλλα ηταν αρκετες.περιμενε λιγο ακομα και αν συνεχισει παρε τον γιατρουλη σου.μην απογοητευεσαι κοριτσι.μακαρι να μην ειναι περιοδος....

πρίν από 10 λεπτά , Thia1985 είπε:

Κοριτσια στην τουαλετα που παω δε βλεπω αιμα...μονο καφε εκκρισεις και στο σκουπισμα το ιδιο...

μπορει να εχει επιρεαστει λιγο ο κυκλος κανε υπομονη για αυριο που ειναι να σου ερθει κανονικα κ αν συνεχισεις ετσι κανεις τεστ.

πρίν από 10 λεπτά , Thia1985 είπε:

κάνε λίγο υπομονή ή κάνε ένα τεστ...Μπορεί όντως να ξεκινάει η περίοδος, μου έχει τύχει 3 μέρες να έχω λίγα καφε και περίοδος κανονικά. Μπορεί όμως να είναι και ξεκίνημα εγκυμοσύνης, έχει συμβεί σε πολλές κοπέλες. Θα σου πρότεινα να σταματήσεις να πιέζεσαι με την τουαλέτα και αν είναι να έρθει θα έρθει

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , happy! είπε:

Βγηκαααααν κοριτσιααααα 388.1 πηρα ανασααααααα.

Μπραβο το κοριτσι μουυυυυυυυ!!!!συγχαρητηριααααα!!!!τι ομορφα νεα αχχχχχχχχχ!!!παντα τετοια να εχουμε εδωωω!!!να εισαι το γουρι μας!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...