Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ κορίτσια ...

πότε επιτέλους θα γίνουμε μάνες????

Θα γινουμε Νεραιδακι μου μην μου απελπιζεσαι!Εχει ο Θεος για ολους κατι θα εχει και για εμας...Απλα Εκεινος ξερει καλυτερα ποτε θα μας το δωσει!Ειναι τοσο σκληρο αυτο που βιωνουμε που ισως να ειμαστε και 'τυχερες' τελικα γιατι οπως λεει και ο δικος μου πνευματικος 'οι δοκιμασιες ειναι για τους εκλεκτους'...

Ηρθε και η επιβεβαιωση: 0,67. Για να μην εχουμε και αμφιβολιες! Περασε και δεν ακουμπησε το ατιμο! Τζαμπα το πρηξιμο, σα νταουλι εχω γινει! Περιμενουμε περιοδο κι ολο παλι απ΄την αρχη! Εκλεισε για διακοπες και το σάιτ που αγοραζα φθηνα τα τεστακια ωορηξιας! Παιρνω τα clearblyue digital, που στο φαρμακειο εχουν γυρω στο πενηνταρικο και απο το ιντερνετ (allcosmetics.gr) τα επαιρνα τριαντα! Ξερει καμια κανενα φθηνο σάιτ, γιατι δεν ειμαι για πενηνταρικα;

αχ κορίτσια ...

πότε επιτέλους θα γίνουμε μάνες????

Νεραϊδακι μου θα σε μαλωσω! 28 χρονων και λες ποτε θα γινουμε μανες; Βρε ολη η ζωη μπροστα σου ειναι!!! Καταλαβαινω οτι το λαχταρας, πασχιζεις τοσο εξαλλου, αλλα να θυμασαι: εισαι νινι ακομα!!!!

Εγω στα 28 μου ακομα σπουδαζα! Για παιδια σκεφτομουν μετα τα 35. Δε λεω οτι ειναι το σωστο, αλλα εισαι τοσο μικρουλα για να σκεφτεσαι ετσι!

Μανες θα γινουμε! Στο λεω εγω η μεγαλη που δεν εχω και πολλα περιθωρια!

Και θα γινουμε και πολυ καλες μανες! Με το μυαλο στο κεφαλι μας και την καρδια στα παιδια μας!

Διαφημίσεις

Evangeliapan, τσιπουρακια μαλλον στην Ιμβρο! Τα παραθαλασσια εχουν και αλμυρες τιμες (λογω θαλασσας μαλλον, ε;)

Μια χαρα ειναι στην ΙΜΒΡΟ εσυ τα εχεις και κοντα σου τα θαλασσινα εμεις οταν θελουμε τσιπουρακι τραβαμε για Περαια μερια...

Τεστ ωορρηξιας δεν εχω παρει ποτε και δεν εχω ιδεα ουτε και για site...Εγω απλα το Σαββατο 10η μερα πριν φυγουμε για μπανακια περασα απο το γιατρο εκανα εναν υπερηχο και μου ειπε προσπαθειες μεχρι την Τριτη!

Καλη συνεχεια σε ολες και δυναμη κοριτσια!

Γεωργία μου, είχα κρυφές ελπίδες ότι θα έκανε λάθος το τεστ..

πολύ λυπάμαι..

εγώ ήδη έκανα το πρόγραμμα για τις επόμενες προσπάθειες!!!

αχ κορίτσια αν δεν σας είχα και εσάς δεν ξέρω τι θα έκανα...

σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδία μου..που είστε δίπλα μου και με ανέχεστε και που με βοηθάτε..

εύχομαι σύντομα όλες μας να γίνουμε μανούλες...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Νεραϊδάκι και Γεωργία μου μην απελπίζεστε. Τώρα ηρεμήστε και κάντε το delete για ένα μήνα. Η ψυχολογία είναι σημαντικός παράγοντας και σας το λέω και εγώ από πρώτο χέρι. Όταν είχαμε αποφασίσει να προχωρήσουμε σε εξωσωματική ήρθε η εγκυμοσύνη (άσχετο το πως κατέληξε :(). Και εγώ αυτό θα κάνω αυτόν τον μήνα. Θα χαλαρώσω, γιατί είμαι ακόμη στην τσίτα και θα προσπαθήσω να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Το ίδιο εύχομαι να κάνετε και εσείς και να δείτε, θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις ;).

Τακίμι και εμένα μου έλειψες. Μόλις γύρισα από μία εκδρομούλα και ετοιμάζομαι για συνέχεια, οπότε η επικοινωνία θα είναι λίγο δύσκολη. Όποτε μπορώ θα μπένω να μαθαίνω τα νέα σας.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Να ΄μαι κι εγω! Ο καφες βγηκε extra large, αλλα αρχισε να ποναει η κοιλιτσα μου και ξαναμαζευτηκα στο κρεββατακι μου!

deni..29, καλως ηρθες και καλη επιτυχια! Τις πρωτες μερες μπορει να εχεις καποια πονακια απο τη διαδικασια, μη δινεις σημασια! Να εισαι πολυ προσεκτικη απο την επομενη Τεταρτη μεχρι Σαββατο, ειναι οι μερες της εμφυτευσης, αν μπορεις μεινε ξαπλωμενη εκεινο το διαστημα! Τις αλλες μερες απλα χαλαρα και η Παναγιά μαζι μας!

ευχαριστω πολυ για τισ συμβουλεσ...απλα το ξεχναμε και κανουμε βλακειεσ εκεινεσ τισ μερεσ..να εχουμε ολεσ θετικεσ χοριακεσ..ασ μασ βοηθησει η παναγιτσα..

Deni μου καλώς όρισες στην παρέα μας. Εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα. Μην κουράζεσαι πολύ και προσπάθησε να μην το σκέφτεσε. Πάνω από όλα δεν θέλει να αγχώνεσαι. Κοιτά ποιός μιλάει;! Αυτά στα λέει μια παλιά καραβάνα, εύχομαι σε εννέα μήνες να κρατάς το μπεμπεδάκι σου.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

κοριτσια τωρα διαβασα τα νεα σας ημουν στην αγορα απο το πρωι πριν 1 μερα το περασα κ εγω ειναι κριμα κ αδικο ολο αυτο που περναμε θα δικαιοθουμε ρε κοριτσια που θα παει θα δικαιοθουμε την τρελα μου μεσαααα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Νεραϊδάκι και Γεωργία μου μην απελπίζεστε. Τώρα ηρεμήστε και κάντε το delete για ένα μήνα. Η ψυχολογία είναι σημαντικός παράγοντας και σας το λέω και εγώ από πρώτο χέρι. Όταν είχαμε αποφασίσει να προχωρήσουμε σε εξωσωματική ήρθε η εγκυμοσύνη (άσχετο το πως κατέληξε :(). Και εγώ αυτό θα κάνω αυτόν τον μήνα. Θα χαλαρώσω, γιατί είμαι ακόμη στην τσίτα και θα προσπαθήσω να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Το ίδιο εύχομαι να κάνετε και εσείς και να δείτε, θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις ;).

Τακίμι και εμένα μου έλειψες. Μόλις γύρισα από μία εκδρομούλα και ετοιμάζομαι για συνέχεια, οπότε η επικοινωνία θα είναι λίγο δύσκολη. Όποτε μπορώ θα μπένω να μαθαίνω τα νέα σας.

Να περασεις καλα κοριτσακι μου!

Εμεις μονο Σαββατοκυριακα μπορουμε να ξεφυγουμε λιγο δεν ειμαστε για παραπανω!Να περνας καλα και απο Σεπτεμβριο παλι εδω θα ειμαστε :P

Ακομη και εγκυουλες θα ειμαστε εδω!

Να περασεις σουπερ και να χαλαρωσεις φιλια πολλα!

κοριτσάκια μου tinkerbell & georgia στεναχωρέθηκα πολύ

μην χάσετε όμως την ελπίδα σας, γιατί μπορεί να μην ήρθε τώρα όμως ο Αύγουστος είναι μπροστά και περιμένει;)

να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την κάθε στιγμή και θα έρθει και το μωράκι το πιστεύω αυτό :P

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Κοριτσια μου γλυκα καλησπερα σας.. Λυπηθηκα πολυ για τα αποτελεσματα σας αλλα δεν το βαζουμε κατω.. Ετσι;; Παμε γερα κ θα ερθει κ το μπεμπεκι!! Δεν ειναι στο χερι του!! Ο Θεος δεν θα μας αφησει ετσι!! Ειμαι σιγουρη!!

Γεωργια μου μπες www.hometest.gr. Ειναι αξιοπιστα κ φθηνα! Εγω πηρα τις ταινιες, αλλα εχει κ κανονικα.

Ευχομαι πραγματικα, ολοψυχα, του χρονου τετοια μερα, σε μια τοσο μεγαλη γιορτη να παμε ειτε με κοιλια ολοστρογγυλη ειτε με τα μωρακια μας αγκαλια! Ο Σωτηρας Χριστος μας θα μας αξιωσει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Κοριτσάκια μην απελπιζεστε θα γίνει το θαύμα που θα πάει τα εχω περάσει πολλές φορές και όπως σας είπα μετά από δύο εξωσωματικες βαρέθηκα άφησα ένα 3μηνο να χαλαρώσω και είπα θα κάνω σπερματενχυση ο γιατρός μου επέμενε μα γιατί αφου έχεις στην κατάψυξη εμβρυα όμως δεν ξέρω γιατί και πως είχα ένα καλό προαίσθημα το είχα πει και στον άντρα μου προτού καν ξεκινήσω και όντως είχα δίκιο εγινε το θαύμα.....ελπίζω αυτήν την φορά να πάνε όλα καλα μέχρι τέλος γιατί έχω και μια δυσάρεστη εμπειρία με αποβολή στον 4ο μήνα σε δίδυμα.και τι θέλω να σας πω με όλα αυτά.......κορίτσια πριν από κάθε προσπάθεια πρέπει να υπάρχει η θετική σκέψη να αναπληρωσετε της δύναμης σας και οταν έρθει η στιγμή που θα είσαστε καλα ψυχολογικα τότε να προχωρήσετε στην επόμενη φορα και όχι να προχωράτε απλά για να μην χάσετε τον μήνα από την τελευταία αποβολή που είχα σχεδόν κάθε μήνα έκανα και σπερματενχυση και γενικώς δεν χαλαρωνα μέχρι τώρα....σας εύχομαι μέσα απ'την καρδιά μου σύντομα όλες να γίνετε μανούλες........στέλνω μπόλικη μπεμπεδοσκονη.....

HPbOp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...