Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Να παρεις για να ησυχασεις κοριτσι μου.γιατι οσο αγχωνεσαι,τοσο δεν κατεβαινει..που ΜΑΚΑΡΙ να ΜΗΝ κατεβει επειδη θα υπαρχει σπορακι μεσα..εσυ σπερματεγχυση δεν ειχες κανει??ποτε ειναι να κανεις την χοριακη?

Ναι σπερματεγχυση

Και ηταν η τελευταια

Ο γιατρος μου πε 2 μερες καθυστερηση για χοριακη

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οποτε προσπαθησε να χαλαρωσεις,και ασε τις μερες να περασουν..αλλωστε οτι ειναι να γινει,θα γινει..απλως μεχρι αυριο αν δεν σου ερθει(μακαρι να μην ερθει)κανε ενα τεστακι εστω να δουμε..

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

@Thia1985 μην σου μπαινουν ιδεες τετοιες.και θα το περασετε μαζι με τον αντρα σου.γι αυτο λεγομαστε συζυγοι.....σηκωνουμε μαζι τον ζυγο!!!θα ηρεμισετε και πατε παρακατω.και θα δεις σιγα σιγα ολα θα γινουν.οτι και αν συμβαινει δεν απογοητευομαστε.....αν μας παρει απο κατω την κατσαμε την βαρκα

πρίν από 16 λεπτά , Thia1985 είπε:

μολις ειδα καφε υγρα οποτε σιγουρευτηκα

Δυστυχως...πιο πολυ σκεφτομαι τον αντρα μου.

Θα καταρρακωθει

Μου φαινεται μαλλον κατι γινεται με τα ωαρια...

κοριτσι μου επειδη την θυμαμαι την ιστορια σου οτι κ να συμβαινει με τα ωαρια δεν ειναι τελεσιδικο λυσεις υπαρχουν για ολα υπομονη θελει κ θα βρεθει η ακρη. 

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! 

@Thia1985 λυπάμαι κορίτσι μου! Να είσαι δυνατή. Τώρα αν πραγματικά αδιαθετησες μόλις σού τελειώσει η περίοδος θα ψάξεις καλύτερα το τι φταίει και όπως είπε η Λίνα λύσεις υπάρχουν. Αν βρεθεί η αιτια θα ηρεμήσεις και θα γίνει το θαύματακι! 

@happy! καλά αποτελέσματα κορίτσι μου! Αν και ήδη ξέρουμε ότι θα είναι πολύ καλά. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

@Thia1985 η σπερματέγχυση ίσως δεν είναι κατάλληλη μέθοδος.Γενικότερα εμένα δεν μου την πρότειναν οι γιατροι όχι γιατι δεν ήταν για εμάς αλλά γιατί σαν μέθοδος δεν είναι τόσο θαυματουργή. Φυσικά και γυναίκες τα έχουν καταφέρει αλλά είναι ελάχιστα καλύτερη από τον φυσικό τρόπο. Αυτά μου είπαν. Εγώ δεν έχω κάνει ποτε. Δυστυχώς καμιά φορά ο δρόμος είναι μακρύς. Προχθές και μένα με έπιασε το παράπονο που είδα μια κοπέλα που ξέρω και τουλάχιστον 1 χρόνο πριν μείνει έγκυος μου είχε πει οτι προσπαθεί, με την κοιλιά τούρλα 2 μήνες πριν γεννήσει. Πραγματικά ήταν μια μαχαίρια στην καρδια. Χαρηκα για την κοπέλα αλλά έκλαψα και αρκετά μετά γιατί ο δικός μου ο δρόμος ακόμα δεν έχει τελειώσει. Ελπίζω αυτή η φορά να είναι η τελευταία που μπαίνω σε οποιαδήποτε διαδικασία και το ίδιο εύχομαι και σε σας. Οσο για τον άντρα σου, αν κρίνω από τον δικό μου, έχω καταλάβει ότι τους πονάει μεν αλλά περισσότερο νοιάζονται για μας και να είμαστε καλά δίπλα τους.

@happy! περαστικά και καλή επιτυχία στη χοριακή σου σήμερα!

@BettySt πως πάμε?ηθικό?

@Nektarinaki καλημέρα σου!!

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

πρίν από 42 λεπτά , Thia1985 είπε:

μολις ειδα καφε υγρα οποτε σιγουρευτηκα

Δυστυχως...πιο πολυ σκεφτομαι τον αντρα μου.

Θα καταρρακωθει

Μου φαινεται μαλλον κατι γινεται με τα ωαρια...

Λυπαμαι κοριτσι..πραγματικα σου ευχομαι να βρεις τη λυση στο τι πραγματικα φταιει και να γινει το θαυματακι..οσο για τον αντρουλη σου,σιγουρα ο καψερος στεναχωριεται,λογικο..αλλα αυτα ειναι δοκιμασιες της ζωης..μαζι θα τα περασετε ολα,θα ενωθειτε περισσοτερο και θα τα αντιμετωπισετε ολα μεχρι τελους..μη το αφησετε να σας ριξει πραγματικα..μαζεψτε τα κομματια σας και ξεκινηστε απο την αρχη!οι δυνατοι βγαινουν νικητες!!να το θυμασαι αυτο!!!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Elma86 είπε:

@Thia1985 η σπερματέγχυση ίσως δεν είναι κατάλληλη μέθοδος.Γενικότερα εμένα δεν μου την πρότειναν οι γιατροι όχι γιατι δεν ήταν για εμάς αλλά γιατί σαν μέθοδος δεν είναι τόσο θαυματουργή. Φυσικά και γυναίκες τα έχουν καταφέρει αλλά είναι ελάχιστα καλύτερη από τον φυσικό τρόπο. Αυτά μου είπαν. Εγώ δεν έχω κάνει ποτε. Δυστυχώς καμιά φορά ο δρόμος είναι μακρύς. Προχθές και μένα με έπιασε το παράπονο που είδα μια κοπέλα που ξέρω και τουλάχιστον 1 χρόνο πριν μείνει έγκυος μου είχε πει οτι προσπαθεί, με την κοιλιά τούρλα 2 μήνες πριν γεννήσει. Πραγματικά ήταν μια μαχαίρια στην καρδια. Χαρηκα για την κοπέλα αλλά έκλαψα και αρκετά μετά γιατί ο δικός μου ο δρόμος ακόμα δεν έχει τελειώσει. Ελπίζω αυτή η φορά να είναι η τελευταία που μπαίνω σε οποιαδήποτε διαδικασία και το ίδιο εύχομαι και σε σας. Οσο για τον άντρα σου, αν κρίνω από τον δικό μου, έχω καταλάβει ότι τους πονάει μεν αλλά περισσότερο νοιάζονται για μας και να είμαστε καλά δίπλα τους.

@happy! περαστικά και καλή επιτυχία στη χοριακή σου σήμερα!

@BettySt πως πάμε?ηθικό?

@Nektarinaki καλημέρα σου!!

Ακμαιοτατο !!! Καλημέρα Ελμακι μου! Μακάρι να είναι για όλες μας ή τελευταία προσπάθεια. 

Τώρα θα μας φέρει γούρι η χαππι! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , BettySt είπε:

Ακμαιοτατο !!! Καλημέρα Ελμακι μου! Μακάρι να είναι για όλες μας ή τελευταία προσπάθεια. 

Τώρα θα μας φέρει γούρι η χαππι! 

Το ελπίζω!!!Να είμαστε η δεύτερη και η τρίτη!Εγώ έχω αγχωθεί λίγο για τις άδειες μου...Την άλλη παρασκευή θα λείψω χωρίς να είναι γραμμένη η άδεια.Υποτίθεται οτι ο προϊστάμενος μου θα αφήσει εμένα την  παρασκευή και την άλλη κυρία που είμαστε μαζι την τρίτη ούτως ώστε να κάνουμε και οι δυο τετραήμερο. Αν όμως εμένα μου πουν να πάω για εμβρυομεταφορα την Τρίτη που θα είναι και 17η μέρα? Θα θέλω τουλάχιστον μέχρι την Πεμπτη αδεια. Δεν έχω πει τι κάνω, έχω πει ότι πάω στον γιατρό αλλά όχι για ποιον λόγο.ουφ!!! Ελπίζω να πάει αργότερα η μεταφορά μου αλλά αυτό θα το ξέρω την Παρασκευη μεχρι τότε κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα

@Nektarinaki εσύ η τέταρτη γιατι από ότι θυμάμαι σου είχε κολλήσει ο Ιούλιος ως τυχερός σου μηνας!!

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

Σας ευχαριστω κοριτσια.

Δυστυχως το κεντρο μας εκανε κακο ...τα φαρμακα που μου δωσαν ηταν ακριβως για να μην κανω κι οχι για να κανω με αμεσο αποτελεσμα οτι εξετασεις εκανα μετα να δειχνουν fsh μεχρι 25.

Οπως σας ειπα στην ενδοκρινολογο που κατεληξα που με ξεσκονισε στις εξετασεις οταν ειδε τα αποτελεσματα μου ειπε επι λεξη οτι ηταν σιγουρη εξ αρχης οτι δεν υπηρχε προβλημα αλλα δε θα ηταν σωστη γιατρος αν μου το λεγε χωρις να εχει τις εξετασεις στα χερια της και γι αυτο με εστειλε στο Ελενα σε γιατρο εκει. Ειναι και η ιδια του Ελενα

• Μπερδεμένη/-ος 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

On 14/5/2018 at 3:35 ΜΜ, Nektarinaki είπε:

@BettySt  Ναι Μπετακι μου και γω πιστευω οτι πλεον ισως ειμαι κοντα στο ονειρο!θα κανω υπομονη να περασει ο καιρος χαλαρα και βλεπουμε..τουλαχιστον αυτον τον μηνα αφου δε θα εχουμε επαφες,θα ειμαι ηρεμη και θα περιμενω την περιοδο μου χωρις αγχος!!!αχχα μετα απο εναν χρονο θα ειναι ο πρωτος μηνας που δε θα εχω αγχος αν θα μου ερθει περιοδος!και μετα παλι χαλαρα μεχρι να δουμε πως θα παει.. μπετουλα μηπως να παρετε τωρα τη γυρη??δεν κανει αλλο ομοιοπαθητικη σωστα?αν και ο αντρας μου κανει ομοιοπαθητικη και το ειπε στον γιατρο,και παρ ολα αυτα του ειπε για τη γυρη..αρα μαλλον δεν πειραζει να τα  παιρνει και τα δυο..αλλωστε φυτικα ειναι..@Elma86 Αντε κοριτσι μου να κανεις την εμβρυομεταφορα και να πανε ολα κατ ευχην!!γιατι ομως εισαι ανυσηχη??αυτα τα καφε μηπως ειναι ορμονικο??η γυρη σας βοηθησε τοτε?? @kido κοπελα μου ακομη καθαρο το τοπιο??μακαρι να μας ανακοινωσεις σε 2 μερουλες τα καλα νεακια!καλα κανετε,να παιρνετε και βασιλικο και γυρη και οι δυο!!

Αχ ναι είναι μεγάλη ανακούφιση να μην έχεις το μυαλό σου κολλημένο συνέχεια εκεί. Θα το ξαναπώ να πάρει γυρη, γιατί τώρα περνει μόνο τα pregnacare.

Όσο το αν επηρεάζει η γυρη τη ομοιοπαθητικη δεν μπορώ να σού πω με σιγουριά. Όταν πήγαμε στο ουρολογο πρώτη φορά είπε στον άντρα μου να κόψει τα ομοιοπαθητικα  (τα έπαιρνε από πριν για τόνωση και ενέργεια ). Επίσης οι κανονικοι γιατροί δεν τα πολύ δέχονται τα ομοιοπαθητικα, εμάς μας ειπε ιρονικα ότι είναι μάρμαροσκόνη .

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 20 λεπτά , Thia1985 είπε:

Ο τωρινος μου γιατρος ειναι καθετος αναφορικα με τα ωαρια

Μου ειπε κατηγορηματικα οχι κι οτι αν υπηρχε θεμα θα φαινοταν

Αρα κατι αλλο συμβαινει

Μηπως δε γαντζωνονται??

κοριτσαρα οπως λεει κ η @Elma86 οι σπερματενχυσεις εχουν πολυ μικρα ποσοστα επιτυχιας γιατι ειναι ακριβως αυτο σαν την φυσικη μεθοδο.

τωρα για τα ωαρια δυστυχως καθετοι δεν μπορουμε να ειμαστε για τιποτα σε αυτα τα θεματα ουτε οι γιατροι ξερουν με ακριβεια τι γινετε αν δεν δουν γονιμοποιηση κ υγιες μωρο. 

το θεμα ειναι να κανεις οτι μπορεις για να βελτιωσεις τις πιθανοτητες κ να μην το βαλεις κατω.!!! 

• Ευχαριστώ 1

Ξεχασα να γραψω οτι απο τον Νοεμβριο και μετα που κανω εξετασεις στο Ελενα η fsh εχει επανελθει σε φυσιολογικα επιπεδα και οι γιατροι εκει κατεληξαν εχοντας βεβαια κ τις υπολοιπες εξετασεις οτι ο οργανισμος μου χρειαστηκε 6 μηνες να επανελθει στα φυσιολογικα επιπεδα απο την αγωγη που μου δοθηκε...

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...