Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Elma86 είπε:

Εγω κορίτσια χθες έκανα την ένεση που μου είπαν και την άλλη Παρασκευή θα πάω για υπέρηχο και αίμα. Δεν ξέρω αν είναι εντάξει τα πράγματα γιατί από την προηγούμενη Κυριακή έβγαζα καφέ και σ/κ ήταν περίοδος καφέ αν και σε σκούπισμα έβγαζα κόκκινο καμία φορά. Ήμουν έτοιμη να πω να το αφήσω για τον άλλο μήνα αλλά τέλος πάντων. Με ανησυχεί που δεν μου είπαν να παίρνω φάρμακα μέχρι να πάω αλλά και πάλι τέλος πάντων.. Η γύρη όντως πολύ καλή εμείς έχουμε λίγα Μελίσσια και βγάζουμε. Πάντα με τις θεραπείες ο άντρας μου έτρωγε και τέτοιο 

Ελμακι μην σε ανησυχεί που η περίοδος ήταν πιο πολύ καφέ, είναι έτσι από τα αντισυλληπτικα που πήρες. Και εγώ δεν έχω σχεδόν αίμα όταν τα παίρνω και η διάρκεια είναι λιγότερη από ότι συνήθως. Μπορεί να μην χρειαστεί αυτή τη φορά να πάρεις φάρμακα και για αυτό να μην στο είπαν. Σκέψου θετικά και όλα καλά θα πάνε! 

2 ώρες πρίν, Thia1985 είπε:

Μονο αν εχω καθυστερηση

Δηλαδη απο την επομενη Δευτερα

Σημερα εχω φοβερη αναγουλα

Βεβαια ειμαι μονη στο γραφειο κι εχω αγχωθει πολυ γινεται χαμος

Οποτε μπορει κι απο αυτο

Κι εχω πει αν ειναι να μου ρθει να μη με ταλαιπωρησει

Ξυπνησα με πονο χαμηλα στην κοιλια και αναγουλα οποτε αν ειναι περιοδος να ρθει.

Μην αγχώνεσαι με τη δουλειά,  αυτή έτσι και αλλιώς δεν τελειώνει ποτέ! 

Να ξεκουραζεσαι όσο μπορείς και περιμένουμε καλά νέα τη Δευτέρα! 

πρίν από 39 λεπτά , kido είπε:

Κορίτσια κι εγώ έχω ακούσει, πήραμε και οι 2 μας αναβράζουσες ταμπλέτες με βασιλικό πολτό κι άλλες βιταμίνες της healhcare. παρόλο που προσπαθούμε φυσιολογικά να πιάσουμε μπεμπε!

Της εταιρείας που είπες είναι και αυτά με το βασιλικό πολτο; Είναι ακριβα;

• Μπερδεμένη/-ος 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια να σας ρωτησω.

Κατα τη διαρκεια της αναμονης ειχατε επαφες?

Εγω ειμαι υπερ αλλα ο αντρας μου κατα καπου ειχε διαβασει οτι απαγορευεται αλλα δεν ξερω πραγματικα.

Και η χαζη ξεχασα να ρωτησω τον γιατρο εκεινη την ωρα που μυαλο!!

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , happy! είπε:

Κοριτσια η χοριακη 194.πως σας φαινεται?την παρασκευη ηταν 88.6

Πολύ καλή είναι. Συγχαρητήρια! Είσαι η πρώτη μας εγκυουλα! Αντε να μας κολλήσεις όλες! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 37 λεπτά , Nektarinaki είπε:

@BettySt  Ναι Μπετακι μου και γω πιστευω οτι πλεον ισως ειμαι κοντα στο ονειρο!θα κανω υπομονη να περασει ο καιρος χαλαρα και βλεπουμε..τουλαχιστον αυτον τον μηνα αφου δε θα εχουμε επαφες,θα ειμαι ηρεμη και θα περιμενω την περιοδο μου χωρις αγχος!!!αχχα μετα απο εναν χρονο θα ειναι ο πρωτος μηνας που δε θα εχω αγχος αν θα μου ερθει περιοδος!και μετα παλι χαλαρα μεχρι να δουμε πως θα παει.. μπετουλα μηπως να παρετε τωρα τη γυρη??δεν κανει αλλο ομοιοπαθητικη σωστα?αν και ο αντρας μου κανει ομοιοπαθητικη και το ειπε στον γιατρο,και παρ ολα αυτα του ειπε για τη γυρη..αρα μαλλον δεν πειραζει να τα  παιρνει και τα δυο..αλλωστε φυτικα ειναι..@Elma86 Αντε κοριτσι μου να κανεις την εμβρυομεταφορα και να πανε ολα κατ ευχην!!γιατι ομως εισαι ανυσηχη??αυτα τα καφε μηπως ειναι ορμονικο??η γυρη σας βοηθησε τοτε?? @kido κοπελα μου ακομη καθαρο το τοπιο??μακαρι να μας ανακοινωσεις σε 2 μερουλες τα καλα νεακια!καλα κανετε,να παιρνετε και βασιλικο και γυρη και οι δυο!!

Ναι βοήθησε σε συνδυασμό με τις βιταμίνες έπεσε ο κατακερματισμος

• Ευχαριστώ 1

CpFNp3.png

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

@Thia1985 εμένα μου είχε πει η γυνεκολογος να μην εχουμε επαφές 7-9η μέρα μετά τη σπερματεγχυση γιατι τοτε γίνεται η εμφύτευση. 

Αρα εχει δικιο ο αντρας μου

Εμεις καναμε την ημερα της σπερματεγχυσης και την αμεσως επομενη και μετα δεν ηθελε με τπτ ο ανδρας μου γιατι αυτο ακριβως ειχε διαβασει

ffpWp3.pngo85Jp3.png

πρίν από 5 λεπτά , BettySt είπε:

Πολύ καλή είναι. Συγχαρητήρια! Είσαι η πρώτη μας εγκυουλα! Αντε να μας κολλήσεις όλες! 

@happy! ναιιι αντε να μας κολλησεις και μας!!και τωρα που εισαι η πρωτη εγκυουλα στην παρεα μας,θα σε κακομαθαινουμε!!χιχιχιχι

πρίν από 33 λεπτά , Thia1985 είπε:

Κοριτσια να σας ρωτησω.

Κατα τη διαρκεια της αναμονης ειχατε επαφες?

Εγω ειμαι υπερ αλλα ο αντρας μου κατα καπου ειχε διαβασει οτι απαγορευεται αλλα δεν ξερω πραγματικα.

Και η χαζη ξεχασα να ρωτησω τον γιατρο εκεινη την ωρα που μυαλο!!

Εγω λεω καλυτερα για καλο και για κακο να αποφυγετε τις επαφουλες,μεχρι να δουμε τι θα γινει...

• Χαχα 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , Nektarinaki είπε:

@BettySt  Ναι Μπετακι μου και γω πιστευω οτι πλεον ισως ειμαι κοντα στο ονειρο!θα κανω υπομονη να περασει ο καιρος χαλαρα και βλεπουμε..τουλαχιστον αυτον τον μηνα αφου δε θα εχουμε επαφες,θα ειμαι ηρεμη και θα περιμενω την περιοδο μου χωρις αγχος!!!αχχα μετα απο εναν χρονο θα ειναι ο πρωτος μηνας που δε θα εχω αγχος αν θα μου ερθει περιοδος!και μετα παλι χαλαρα μεχρι να δουμε πως θα παει.. μπετουλα μηπως να παρετε τωρα τη γυρη??δεν κανει αλλο ομοιοπαθητικη σωστα?αν και ο αντρας μου κανει ομοιοπαθητικη και το ειπε στον γιατρο,και παρ ολα αυτα του ειπε για τη γυρη..αρα μαλλον δεν πειραζει να τα  παιρνει και τα δυο..αλλωστε φυτικα ειναι..@Elma86 Αντε κοριτσι μου να κανεις την εμβρυομεταφορα και να πανε ολα κατ ευχην!!γιατι ομως εισαι ανυσηχη??αυτα τα καφε μηπως ειναι ορμονικο??η γυρη σας βοηθησε τοτε?? @kido κοπελα μου ακομη καθαρο το τοπιο??μακαρι να μας ανακοινωσεις σε 2 μερουλες τα καλα νεακια!καλα κανετε,να παιρνετε και βασιλικο και γυρη και οι δυο!!

Nαι καθαρό!!!!! Μακάρι δεν λες τίποτα!! Σ ευχαριστώ!!!

πρίν από 30 λεπτά , happy! είπε:

Κοριτσια η χοριακη 194.πως σας φαινεται?την παρασκευη ηταν 88.6

Συγχαρητήρια!!!!! Άντε μόνο να ανεβαίνει!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Ελμακι μην σε ανησυχεί που η περίοδος ήταν πιο πολύ καφέ, είναι έτσι από τα αντισυλληπτικα που πήρες. Και εγώ δεν έχω σχεδόν αίμα όταν τα παίρνω και η διάρκεια είναι λιγότερη από ότι συνήθως. Μπορεί να μην χρειαστεί αυτή τη φορά να πάρεις φάρμακα και για αυτό να μην στο είπαν. Σκέψου θετικά και όλα καλά θα πάνε! 

Μην αγχώνεσαι με τη δουλειά,  αυτή έτσι και αλλιώς δεν τελειώνει ποτέ! 

Να ξεκουραζεσαι όσο μπορείς και περιμένουμε καλά νέα τη Δευτέρα! 

Της εταιρείας που είπες είναι και αυτά με το βασιλικό πολτο; Είναι ακριβα;

Συγνώμη λάθος μου, ηρθα σπίτι και είδα οτι είναι της εταιρείας korres. Τα είχα πάρει σε προσφορά 1+1 δώρο με 7 -8 ευρώ νομίζω!!

• Ευχαριστώ 1

10 ώρες πρίν, happy! είπε:

Μακαρι ρε κοριτσια να παει καλ.σας ευχαριστω παααρααα πολυυυυ.και φυσικα να κολλησετε και να γεμισει ο κοσμος μωρακιααααααα.

Μη σκεφτεσαι αρνητικα

Το κανω κι εγω κι ειναι λαθος αυτο

Φυσικα και θα παει καλα

Δουλευεις?αν χρειαστει παρε αδεια καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης σου για να σαι ηρεμη και χαλαρη. 

Εγω εβλεπα στον υπνο μου οτι ημουν γυμνη κι αδιαθετησα σκουπιζομουν κι ηταν κανονικο αιμα αλλα ελεγα πως ειναι δυνατον να χω λερωθει παντου κατω καταλαβαινετε και να μη λερωνω εσωρουχο και σεντονι???

• Ευχαριστώ 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...