Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Λοιπον κοριτσια πηρα τον εξωσωματικο μου και μου ειπε οτι ειμαι.μετα πηρα την γυναικολογο μου και μου ειπε και αυτος οτι δεν ειναι απο την πρεγκνιλ.λεει ειμαι.και οι δυο μου ειπαν να παω δευτερα για χοριακη και τωρα εχω χεστει επανω μου μηπως βγει αρνητικη.......

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , happy! είπε:

Λοιπον κοριτσια πηρα τον εξωσωματικο μου και μου ειπε οτι ειμαι.μετα πηρα την γυναικολογο μου και μου ειπε και αυτος οτι δεν ειναι απο την πρεγκνιλ.λεει ειμαι.και οι δυο μου ειπαν να παω δευτερα για χοριακη και τωρα εχω χεστει επανω μου μηπως βγει αρνητικη.......

βρε πως θα βγει αρνητικη με θετικα τεστ μη μας τρελανεις τελειως την ιδια ορμονη βλεπουν!!! αντε εισαι τι σου λεμε τοσες ωρες!!! κ εγω βαζω στοιχημα κ για διδυμμα για να εχεις τοσο νωρις θετικα τεστ!!! αντε να πανε ολα καλα κ να περασουν  γρηγορα κ ομορφα 9 μηνες!!!

• Χαχα 1

8 ώρες πρίν, happy! είπε:

Καλε μην ακουω χαζομαρες!!

Ειναι δυνατον να μην εισαι??

2 γιατροι και θετικσ τεστ το βροντοφωναζουν!:tongue:

Εγω χθες κοιμηθηκα πολυ καλα

Οι αναγουλες συνεχιζονται σεβπιο ηπια βεβαια μορφη και ο πονος στην κοιλια καλα κρατει

Πιστευω ειναι κρυωμα

Χθες εβλεπα ονειρο οτι δεν ημουν εγγυος

• Μου αρέσει 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Εγω οποτε εβλεπα οτι ημουν....δεν ημουν.παιρνεις καποια αγωγη αυτη την περιοδο?

@Thia1985 εγω στις φασεις αναμονης μετα τις σπερματεγχυσεις ειχα περισσοτερα συπτωματα γενικα απο οτι με την εξωσωματικη.αναγουλα ομως δεν ειχα.εχω μπερδευτει λιγο.εσυ εισαι σε αναμονη απο σπερματεγχυση τωρα???

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , happy! είπε:

@Thia1985 εγω στις φασεις αναμονης μετα τις σπερματεγχυσεις ειχα περισσοτερα συπτωματα γενικα απο οτι με την εξωσωματικη.αναγουλα ομως δεν ειχα.εχω μπερδευτει λιγο.εσυ εισαι σε αναμονη απο σπερματεγχυση τωρα???

Συγχαρητήρια κορίτσι! Τα κατάφερες! Με το καλό να στο επιβεβαιωσει και η χοριακη σου!

10 ώρες πρίν, happy! είπε:

Εισαι κοριτσι μουυυυυ!!!εγω στο ειπααα!!!ημουνα σιγουρη για σενα!!!αντε με το καλο κοριτσουδι μουυυυ!!!!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 hour ago, happy! είπε:

Ναι ναι

Εκανα 2.5 σπερματεγχυση 13η μερα του κυκλου και την 11η εκανα ovitrelle

Οχι καμμια αγωγη δεν παιρνω

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι ωραία νέα διαβάζω;!

@happy! συγχαρητήρια κοριτσι μου! Είσαι η πρώτη στη παρέα μας. Μακάρι να μας φέρεις γούρι. Στείλε μας μπόλικη μπεμπεδοσκόνη , να κολλήσουμε και εμείς! 

@Thia1985 σειρά σου! Και μετά οι υπόλοιπες,  μια μια να φουσκωνουν οι κοιλίτσες! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

9 ώρες πρίν, happy! είπε:

Μωρε ετοιμη ειμαι να κατουρηθω απο την χαρα μουυυυυυυυ!!!!!κρατιεμαι με νυχια και με δοντιααα

Ναι ναι!!σου επιτρέπουμε να κατουρηθείς!!Ετοιμάσου τη δευτέρα να αρχίσεις να λές τι έκανες και τι δεν έκανες τις βδομάδες τις αναμονής να το κάνω και εγω!!

• Χαχα 1

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , Thia1985 είπε:

Καλησπερα κοριτσια

Εγω σημερα δεν ειχα κανενα συμπτωμα παρα μονο καποια στιγμη λιγο πονο στην κοιλια

Πιστευω κρυωμα ειναι δε θελω να ελπιζω και μετα να απογοητευομαι

Μακαρι να ειναι κατι καλο..θα δειξει..

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...