Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Γειά σας κορίτσια, τι κάνετε;

@Thia1985  πολύ θετικό μου ακούγεται αυτό που περιγράφεις. Μακάρι να είσαι εγκυουλα και σύντομα να μας το ανακοινώσεις! 

@linaa Λίνα μου τι κάνεις; Πώ πω πως περασε γρήγορα ο καιρός και έφτασες  23η εβδομάδα. Σαν χτες θυμάμαι που μας είπες πρώτη χόριακη 3000 και δεύτερη 7000 και λέγαμε μήπως είναι δίδυμα. 

@happy! τι γίνεται κορίτσι μου; Πότε θα έχουμε νεα;

ναι περασε ο καιρος κ μου φαινετε σαν αιωνες πριν να σου πω την αληθεια. αχ ναι αυτες οι χοριακες που καναν ολους τους γιατρους να αναρωτιουνται τι συμβαινει κ περασα μεγαλη περιπετεια!! 

αντε κοριτσια συντομα θα εχουμε ευχαριστα κ απο εσας μην το βαζετε κατω! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια 2 ερωτησεις

Απο οσο γνωριζω μετα την ωορρηξια η περιοδος ερχεται σε 12-14 μερες σωστα??

Η αιμορραγια εμφυτευσης ποτε συμβαινει??

Δηλαδη ποσο χρειαζεται για την εμφυτευση του εμβρυου?

Δεν ειδα κατι απλως ποναω πολυ χαμηλα κατω στην κοιλια .

Το παρακολουθω μηπως ειναι κανα κρυωμα γιατι ειναι χαμηλα κατω και αρχισε να με πονα στηθος-πλατη.

Η αναγουλα καλα κρατει

Δε θελω να ελπιζω αδικα αλλα μου κανει εντυπωση τοσος πονος κατω.

Πρεπει να πω οτι σε σπερματεγχυση πονεσα 2 φορες κατα τη διαδικασια

Μια την 3η φορα που κανα στο ιδιωτικο που για να πετυχει ο γιατρος με πιεσε και 1 στη δευτερη στο δημοσιο που ομως ειχα συμφυση δεν περναγε ο καθετηρας με καθαρισαν επι τοπου κι εγινε η διαδικασια

Ποτε αλλοτε

Ειδικα αυτη τη φορα μου λεει ο γιατρος παρε ανασα πηρα και λεω αντε να τελειωνουμε περιμενοντας να το νιωσω και ακουω τον γιατρο να λεει βαθεια ανασα να βγαλω τον κολποδιαδτολεα!αρα τραυματισμος δεν παιζει

ffpWp3.pngo85Jp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Thia1985 είπε:

Κοριτσια 2 ερωτησεις

Το παρακολουθω μηπως ειναι κανα κρυωμα γιατι ειναι χαμηλα κατω και αρχισε να με πονα στηθος-πλατη.

Η αναγουλα καλα κρατει

Μια την 3η φορα που κανα στο ιδιωτικο που για να πετυχει ο γιατρος με πιεσε και 1 στη δευτερη στο δημοσιο που ομως ειχα συμφυση δεν περναγε ο καθετηρας με καθαρισαν επι τοπου κι εγινε η διαδικασια

Ποτε αλλοτε

Ειδικα αυτη τη φορα μου λεει ο γιατρος παρε ανασα πηρα και λεω αντε να τελειωνουμε περιμενοντας να το νιωσω και ακουω τον γιατρο να λεει βαθεια ανασα να βγαλω τον κολποδιαδτολεα!αρα τραυματισμος δεν παιζει

εμφυτευση γινετε γυρω στις 5 το πολυ 12 μερες μετα. οι περισσοτερες αιμα εμφυτευσης βλεπουν εκει 4 -5 μερες πριν την περιοδο. 

ποτε περιμενεις περιοδο? 

πρίν από 26 λεπτά , Thia1985 είπε:

Κοριτσια 2 ερωτησεις

Η αναγουλα καλα κρατει

Ποτε αλλοτε

Δεν είναι απόλυτο αλλά 8-9 μέρες μετά την ωορρηξία λένε ότι μπορεί να έχεις κράμπες εμφύτευσης...αντε ας είναι αυτό που σε κάνει να πονάς!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Thia1985 είπε:

Την αλλη εβδομαδα

Η σπερματεγχυση εγινε 2.5 την 13η μερα με προγραμματισμενη ωορρηξια

ααα δηλαδη εισαι μεσα για εμφυτευση ειναι ακριβως οι μερες αν υπολογισεις. 

Ξερω οτι δε βλεπουν ολες αιμα

Μακαρι γιατι σκεφτομαι διαφορα πχ μην ειναι καμμια ενδομητριωση η ισως καποιο ωοθυλακιο δεν εσπασε κι ειναι καμμια κυστη.

Μη νομιζετε κι εγω τωρα τελευταια ψαχνω γιατι μετα απο αυτα που επαθα στο κεντρο φυλαω τα ρουχα μου....

ffpWp3.pngo85Jp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Thia1985 είπε:

Ξερω οτι δε βλεπουν ολες αιμα

Μακαρι γιατι σκεφτομαι διαφορα πχ μην ειναι καμμια ενδομητριωση η ισως καποιο ωοθυλακιο δεν εσπασε κι ειναι καμμια κυστη.

Μη νομιζετε κι εγω τωρα τελευταια ψαχνω γιατι μετα απο αυτα που επαθα στο κεντρο φυλαω τα ρουχα μου....

ενδομητριωση δεν βγαινει ετσι ξαφνικα θα το ειχε δει ο γιατρος. 

τωρα κυστουλα μπορει κ να ειναι αν πονας πολυ μπορεις να πας να κανετε εναν υπερυχο δεν επιρεαζει πουθενα. 

Νομιζα οτι η ενδομητριωση φαινεται μονο αν σε ανοιξουν.

Θα περιμενω μια εβδομαδα ακομη κι αν δω οτι συνεχιζεται και δεν ερχεται περιοδος θα παω.

Τωρα διαβασω γισ την υποδεκτικοτητα του ενδομητριου

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Κοριτσια εκανα την pregnil στις 26/4.την εμβρυομεταφορα των βλαστοκυστεων στις 2/5.μου εμειναν 6 μερες ακομα.αλλα αρχισα αισιως τα τεστακια...δεν αντεχω.

Λετε να φειχνουν ακομα την πρεγκνιλ?

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Thia1985 είπε:

Νομιζα οτι η ενδομητριωση φαινεται μονο αν σε ανοιξουν.

Θα περιμενω μια εβδομαδα ακομη κι αν δω οτι συνεχιζεται και δεν ερχεται περιοδος θα παω.

Τωρα διαβασω γισ την υποδεκτικοτητα του ενδομητριου

οχι παιδι μου φαινετε απτον υπερηχο η ενδομητριωση σε ανοιγουν μονο για να την αφαιρεσουν. μην σε ανχωνει αυτο δεν εχεις σιγουρα. 

πρίν από 24 λεπτά , happy! είπε:

Κοριτσια εκανα την pregnil στις 26/4.την εμβρυομεταφορα των βλαστοκυστεων στις 2/5.μου εμειναν 6 μερες ακομα.αλλα αρχισα αισιως τα τεστακια...δεν αντεχω.

Λετε να φειχνουν ακομα την πρεγκνιλ?

εγω πιστευω οτι δεν επιρεαζει η πρεγκνιλ απο 26/4  εχουν περασει πια 14 μερες!! για να ρωτας μαλλον σου βγαινουν θετικα αρα εισαι εγκυος!!!!

• Χαχα 1

Μωρε λες????

Μενουν ακομα αρκετες μερες για την χοριακη......

Και ενταξυ ας μην την κανω τεταρτη....αλλα λεω να παω δεθτερα πρωι πρωι αν και εφ οσων συνεχισουν τα θετικα.τι να πω μωρε κοριτσια?κοροιδευω και εγω τον εαυτο μου να περασουν οι μερες

• Μου αρέσει 2

Just now, happy! είπε:

Μωρε λες????

ε λεω ναι!!!! μετα απο 14 μερες τι να επιρεαζει βρε η pregnil? αντε κανε υπομονη κ δευτερα πας για χοριακη!!!

πρίν από 4 λεπτά , happy! είπε:

Μωρε λες????

Και ενταξυ ας μην την κανω τεταρτη....αλλα λεω να παω δεθτερα πρωι πρωι αν και εφ οσων συνεχισουν τα θετικα.τι να πω μωρε κοριτσια?κοροιδευω και εγω τον εαυτο μου να περασουν οι μερες

παντως απο αλλα κοριτσια που καναν τεστ πιο νωρις μετα την εμβρυομεταφορα κανενα δεν εβρισκε θετικο αν δεν ηταν οντως εγκυος! 

1 ώρα πρίν, happy! είπε:

Μωρε λες????

Και Δευτερα να πας θα δειξει.

Αντε να μας πεις ευχαριστα!!!

Εμενα η αναγουλα καλα κρατει.

Εβαλα τον πατερα μου να με ξεματιασει μηπως ηταν ματι αλλα τιποτα!

Πονα και η κοιλια

Ελπιζω σημερα το βραδυ να κοιμηθω 

• Μου αρέσει 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...