Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Neverstop είπε:

Μωρέ αν πάει να κάνει μια δουλειά κάνει δέκα ώρες, εκνευρίζομαι παραπάνω. Έχει δικό του μαγαζί, μανούλα δεν έχει, οικιακή βοηθό δεν δυναμεθα οπότε καλή καρδιά και ας μείνουν πίσω οι δουλειές!

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 35 λεπτά , Thia1985 είπε:

Οχι με το μποξερακι!!

Οπως τον γεννησε η μαμα του

Και το βραδυ

Τα μποξερακια σφφιγγουν δεν κανει

Ναι εγω βοηθηθηκα. Μειωσα αγχος κι εκανα συγκεκριμενες στασεις και αναπνοες. Αν πατησεις ιντερνετ στα αγγλικα σου βγαζει πολλα

Οσο για την ποιοτητα εκσνα και γι αυτο εξετασεις και μου ειπε οτι δε δειχνουν οι συνολικες μου εξετασεις προβλημα τετοιας εκτασης που να δικαιολογουν δωρεα.

Δεν ειμσι κατα της δωρεας αλλα σε καμμια περιπτωση τωρα. Το πα και στον ανδρα μου οτι δωρεα θα δεχτω αν δεν υπαρχει αλλη λυση. Ημουν ξεκαθαρη. Και μονο αφου και αν μου αποκλεισουν στο δημοσιο νοσοκομειο την πιθανοτητα να κανω με δικα μου πραγμα που οταν ρωτησα τον γιατρο μου ειπε κατηγορηματικα οτι δεν ημασυε για δωρεα.

Και δεν ειναι τυχαιος ειναι μεγαλος κι εχει τεραστια πειρα και δεν τα παιρνει. Πηγε ο συζυγος να του δωσει γιατι μας προσεχουν του τα γυρισε πισω και του πε εμενσ αγορι μου με ενδιαφερει να κανετε παιδια. Αυτο με ενδιαφερε σε ολη μου την καριερα ποσο μαλλον για εσας που ξερω την ιστορια σας και τον τροπο που σας φερθηκαν.

Μας ειπε οτι κατα 99 τοις εκατο ειναι αγχος και ειμαι πολυ αγχωδης ανθρωπος.

Γενικα ο τωρινος μου γιατρος παει αργα και με σταθερα βηματα. Μας δινει κουραγιο και μας ενθαρρυνει να ζουμε τη ζωη μας. Μας ειπε για περιπτωση κοπελας με 0.01 τοις εκατο πιθανοτητα να κανει παιδι που πηγε κλαμμενη πριν χρονια στο ιατρειο του και της ειπε ηρεμησε κοπελα μου κι ελα σε 2 μηνες για εξετασεις. Οταν πηγε να την εξετασουν Σεπτεμβρη μετα τις διακοπες ηταν εγγυος. Μας το πε για να μας δειξει ποσο ρολο παιζει το αγχος.

Εγω ειχα διαταραχες στην περιοδο απο το αγχος απο τον Αυγουστο εως και τον οκτωβρη ολοι οι τοτε γιατροι ελεγαν οτι ξεκινησαν τα συμπτωματα της εμμηνοπαυσης παω στον γυναικολογο αυτο Νοεμβρη με εξεταζει και μου λερι δεν εχεις τιποτα ουτε κυστη που να δικαιολογει ουτε τπτ οι ωοθηκες σ ειναι μια χαρα περιμενε μια βδομαδα και αν δεν ερθει θα παρεις τα πριμολουτ. Βεβαια αν ηρεμησεις θα ρθει. ΠΕμπτη βραδυ πηγα παρασκευη πρωι αδιαθετησα.

Γι αυτο κ ξεκινησα γιογκα απο προτροπη του

Χαχχαχαααχ ναι ναι γυμνο θα τον κανω να κοιματαιιιι!!!κατσε και θα δεις!!!οσο αναφορα τα αλλα που λες κοριτσι μου,παλεψε το μεχρι τελικης πτωσεως!τιποτα μην ακους!οι γιατροι πολλες φορες για το συμφερον τους τα λενε οπως θελουνε...μια χαρα θα ειναι τα ωαρια σου και ολα θα πανε καλα..προσπαθησε να αποβαλεις το αγχος γιατι πραγματικα σκοτωνει!εισαι μικρη ακομη και ειναι κριμα...

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

@Tatiana30 ναιιι εννοειται πως θα κανουμε και κατατμιση και κατακερματισμο πριν την εξωσωματικη.και θα κανω και θρομβοφιλια και εγω.σαλπιγγογραφια εχω κανει.τον Σεπτεμβριο την εκανα ητανε ολα μια χαρα!αντε μακαρι να ειναι καλα τα αποτελεσματα της θρομβοφιλιας που εκανες κοριτσι μου.και η σαλπιγγογραφια σου επισης.τουλαχιστον να ειναι ολα καλα απο τη δικη σου τη μερια..τι να κανουμε,οπως το ειπες αφου μπηκαμε στο χορο,θα χορεψουμε!οσο για τα λεφτα αστοοοοο!!!εχουνε να μας φυγουνε πολλα ακομη!να δω που θα τα βρουμε!αχχχχ!!!! @Thia1985 ξερω και μας μας ειπε ο ουρολογος οτι αν ητανε μεγαλυτερος ο αντρας μου,δε θα ειχε νοημα να την κανει!αλλα ητανε 30 και μας ειπε οτι ειναι καλη ηλικια!τωρα τι να πω,θα δειξει!προς το παρον δεν εχουμε δει αποτελεσμα!δεν ξερω αργοτερα τι θα γινει!ναι ξερω για την θερμοκρασια!αλλα ο δικος μου δεν μπορει να ειναι με το μποξερακι μεσα στο σπιτι!εκατο φορες του το ειπααα αλλα εκει!πφφφ τι να τον κανω??θα τον γδυνω απο εδω και περα θελει δε θελειιιιιι!!!!χαχαχααχ οντως βοηθαει η fertility gioga?

Αυτό με τον κατακερματισμο εν τω μεταξύ δεν το δέχονται όλοι. Εγώ όμως είδα στην πράξη ότι πέρσι που ο άντρας μου είχε 31% από τα 7 γονιμοποιημενα έμεινε 1 βλαστοκυστη ενώ τώρα που το έριξε στο 12 από τα 8 γονιμοποιημενα έγιναν 6 βλαστοκυστες. Τώρα αν κάποια από αυτές γίνει και μωρό δεν το ξέρω 

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

πρίν από 54 λεπτά , Elma86 είπε:

Αυτό με τον κατακερματισμο εν τω μεταξύ δεν το δέχονται όλοι. Εγώ όμως είδα στην πράξη ότι πέρσι που ο άντρας μου είχε 31% από τα 7 γονιμοποιημενα έμεινε 1 βλαστοκυστη ενώ τώρα που το έριξε στο 12 από τα 8 γονιμοποιημενα έγιναν 6 βλαστοκυστες. Τώρα αν κάποια από αυτές γίνει και μωρό δεν το ξέρω 

Πωωω ειδες ομως διαφορα??δε νομιζω να ειναι τυχαιο!!!βρε το δεχονται δε το δεχονται σκασιλα μου!εγω θα πω να του το βαλουν!σιγα να μην παω ετσι για εξωσωματικη και να μην πιασουν και μετα τι??δεν εχω και αλλα χρηματα να κανω αλλη!μακαρι κοριτσακι μου να γινουνε μωρα και να σου πανε ολα καλα..

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 53 λεπτά , Elma86 είπε:

εγω παντως κορίτσια δεν εχω σχετική εμπειρία απο εξωσωματική απλα ο γυναικολογος που με παρακολουθεί και εξειδικευεται σε θεματα υπογονιμοτητας αλλα το τονίζω ο ίδιος δεν κανει εξωσωματικές μου ειπε οτι τα κεντρα πολλές φορες δεν εξεταζουν το προβλημα κ δωστου εξωσωματικές την μια πισω απο την αλλη  για ευνόητους λόγους....!! @Elma86 με την ευκαιρία αν μπορείς σε παρακαλώ πολύ πες μου εσείς πως καταφερατε να  μειώσατε τον κατακερματισμό?

πρίν από 44 λεπτά , Tatiana30 είπε:

εγω παντως κορίτσια δεν εχω σχετική εμπειρία απο εξωσωματική απλα ο γυναικολογος που με παρακολουθεί και εξειδικευεται σε θεματα υπογονιμοτητας αλλα το τονίζω ο ίδιος δεν κανει εξωσωματικές μου ειπε οτι τα κεντρα πολλές φορες δεν εξεταζουν το προβλημα κ δωστου εξωσωματικές την μια πισω απο την αλλη  για ευνόητους λόγους....!! @Elma86 με την ευκαιρία αν μπορείς σε παρακαλώ πολύ πες μου εσείς πως καταφερατε να  μειώσατε τον κατακερματισμό?

Πήρε κάποιες βιταμίνες για ένα τετράμηνο από το εξωτερικό όμως γιατί εδώ δεν κυκλοφορούν και μείωσε τη γυμναστική(τρέξιμο και ποδήλατο δηλαδή)έτρεχε μέχρι μισή ώρα και έκανε κολύμπι 

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Elma86 είπε:

Πήρε κάποιες βιταμίνες για ένα τετράμηνο από το εξωτερικό όμως γιατί εδώ δεν κυκλοφορούν και μείωσε τη γυμναστική(τρέξιμο και ποδήλατο δηλαδή)έτρεχε μέχρι μισή ώρα και έκανε κολύμπι 

Ωραία  κ Γω τον δικό μου τον εχω σε διατροφή  οσό μπορώ υγιεινά...αν θες στείλε μου  προσωπικό  Μήνυμα  ποίες  βιταμίνες είναι  Γιατί  με ενδιαφέρει  Πολύ το κομμάτι αυτό και ψάχνομαι πολύ. Σε ευχαριστώ  εκ των προτέρων 

Καλημερα κοριτσια

Χθες ξημερωματα μου συνεβη το εξης

Ξυπνησα φουλ ιδρωμενη με αναγουλα σηκωθηκα να παω να πιω λιγο νερο κι αρχισα να ζαλιζομαι τοσο που ξυπνησα τον ανδρα μου. Μου εβαλε μαξιλαρι στα ποδια ανοιξε παραθυρο να συνελθω και συνηλθα.

Ωστοσο εχω αναγουλα. Με φρυγανιες τη βγςζω. Εχει συμβει σε καμμια αυτο?λετε να ναι απο την ovitrelle?

Allα παει βδομαδα που την εκανα

Ελπιζω μονο να μην ειναι καμμια ιωση αυτο μου λειπε τωρα

ffpWp3.pngo85Jp3.png

2 ώρες πρίν, Thia1985 είπε:

Καλημερα κοριτσια

Ξυπνησα φουλ ιδρωμενη με αναγουλα σηκωθηκα να παω να πιω λιγο νερο κι αρχισα να ζαλιζομαι τοσο που ξυπνησα τον ανδρα μου. Μου εβαλε μαξιλαρι στα ποδια ανοιξε παραθυρο να συνελθω και συνηλθα.

Ωστοσο εχω αναγουλα. Με φρυγανιες τη βγςζω. Εχει συμβει σε καμμια αυτο?λετε να ναι απο την ovitrelle?

Καλημερα κοπελα μου!τι ητανε και αυτο βραδιατικα??λες οντως να ητανε απο την ovitrelle??η μηπως επιασε κανενα σπορακι??μακαρι!!!τωρα πως εισαι??

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 28 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Καλημερα κοπελα μου!τι ητανε και αυτο βραδιατικα??λες οντως να ητανε απο την ovitrelle??η μηπως επιασε κανενα σπορακι??μακαρι!!!τωρα πως εισαι??

Με αναγουλα

Πινω καφε γιατι ειμαι αυπνη και πγρα ενα κουλουρακι απο το φουρνο συν φρυγανιες και μια μπανανα.

Δεν τολμω καν να σκεφτω οτι ειναι κατι καλο

Το μυαλο μου παει σε κρυωμα η επειδη την αλλη βδομαδα αναμενω περιοδο...

ffpWp3.pngo85Jp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Thia1985 είπε:

Με αναγουλα

Πινω καφε γιατι ειμαι αυπνη και πγρα ενα κουλουρακι απο το φουρνο συν φρυγανιες και μια μπανανα.

Δεν τολμω καν να σκεφτω οτι ειναι κατι καλο

Το μυαλο μου παει σε κρυωμα η επειδη την αλλη βδομαδα αναμενω περιοδο...

Ποτε δεν ξερεις ομως!ναι,μπορει οντως να ειναι κρυωμα,αλλα μπορει να ειναι και κατι καλο...θα δειξει απο βδομαδα...

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Thia1985 είπε:

Καλημερα κοριτσια

καλημερα κοριτσι!!! θελω να σου πω οτι σε αυτη την εγκυμοσυνη μου 5 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο ξυπνησα με αναγουλα μεσα στο βραδυ πηγα ηπια νερο κ συνηλθα λιγο κ το απεδωσα στο οτι ειχα φαει κατι λουκανικα το βραδυ κ διψουσα πολυ. δεν μου ειχε ξανασυμβει να ξυπνησω με αναγουλα αλλα παρολα αυτα δεν εδωσα σημασια! οταν εκανα χοριακη με τρεις μερες καθυστερηση η χοριακη ηταν 3000!!! 

Σε ευχαριστω!!

Εγω το απεδωσα σε κατι ντακακια που φαγα χθες το βραδυ και σε εφιαλτες που εβλεπα.

Μακαρι

Αν και δε τολμω να σκεφτω θετικα γιατι φοβαμαι την απογοητευση

Εισαι εγγυουλα?

ffpWp3.pngo85Jp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Thia1985 είπε:

Σε ευχαριστω!!

Εγω το απεδωσα σε κατι ντακακια που φαγα χθες το βραδυ και σε εφιαλτες που εβλεπα.

Μακαρι

Αν και δε τολμω να σκεφτω θετικα γιατι φοβαμαι την απογοητευση

Εισαι εγγυουλα?

ειμαι το πρωτο μετα απο αρκετο καιρο προσπαθειας κ ειμαι 23 εβδομαδα. 

επισης θελω να σου πω οτι παρα την μεγαλη χοριακη δεν ειχα κανενα αλλο συμπτωμα ουτε το στηθος μου πρησμενο. εκτος απο εκεινη την βραδια που ξυπνησα με αναγουλα μετα δεν ειχα τιποτα απολυτως κ το ξεχασα τελειως. αφου οταν δεν μου ηρθε περιοδος περισσοτερο ανχωθηκα οτι θα ειναι καποια ανωμαλια της περιοδου(επειδη ειχα στον τελευταιο κυκλο κατι κουφα με την περιοδο) παρα εγκυμοσυνη. 

Με το καλο!

Με σπερματεγχυση πετυχες?

Εγω εχω την αναγουλα και πονα και η κοιλια μου αρκετα κατω χαμηλα αλλα πρωτη φορα ξυπνω μεσα στη νυχτα με αναγουλα.

Ιδρωμενη εχω ξυπνησει πολλες φορες αλλα αυτο μονο 

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Γειά σας κορίτσια, τι κάνετε;

@Thia1985  πολύ θετικό μου ακούγεται αυτό που περιγράφεις. Μακάρι να είσαι εγκυουλα και σύντομα να μας το ανακοινώσεις! 

@linaa Λίνα μου τι κάνεις; Πώ πω πως περασε γρήγορα ο καιρός και έφτασες  23η εβδομάδα. Σαν χτες θυμάμαι που μας είπες πρώτη χόριακη 3000 και δεύτερη 7000 και λέγαμε μήπως είναι δίδυμα. 

@happy! τι γίνεται κορίτσι μου; Πότε θα έχουμε νεα;

• Μπερδεμένη/-ος 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...