Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 55 λεπτά , Thia1985 είπε:

Ολο αυτο κοντεψε να μου στοιχισει τον αντρα μου. Θελει και λαχταρα παρα πολυ ενα παιδι και εφοσον ο μεγαλογιατρος απεκλεισε το ενδεχομενο να μεινω εγγυος μονη μου δεχτηκε τα δανεικα. Παροτι αρχικα ηταν εντελως κατα. Εγω αρνηθηκα γιατι ελεγα δε μπορει αυτος αρχικα τον εβγαλε ανικανο. Ξεχασα να σας γραψω οτι μια μερα που πηγα μονη για εξετασειςμε καλεσε και μου προτεινε δανεικο σπερμα. Αρνηθηκα λεω αφου ο Λυμπ......που χαμε παει δε μας ειπε για ανικανοτητα συλληψης πως αυτος εδω προτεινει δανεικο?αρνηθηκα φυσικα και μετα ξαφνικα δανεικο ωαριο...δε μου εδωσε καν χαρτι για το τι πρωτοκολλο θα ακολουθησω. Μου κανρ εξετασεις κ μου λεγε κανε αυτη την ενεση. Και τρεχαμε με τον ανδρα μου τελευταια στιγμη να βρουμε. Κι ειχαμε φαρμακα αλλα δε του εκαναν. Επεμεινα πολυ στα μη δανεικα τωρα σε αυτη τη φαση. Σας λεω κοριτσια συνοικιακη ενδοκρινολογος που παρακολουθει τη μητερα μου ενδιαφερθηκε για μενα και με εστειλε στον γιατρο που εχω τωρα στο δημοσιο νοσοκομειο. 

Του ειπαμε την ιστορια μας τις εξετασεις μας ολα. Απο τις ορμονες που μου δωσαν στο κεντρο η fsh μου εφτασε 25!!ολοι οι μεγαλογιατροι ελεγαν εμμηνοπαυση δανεικα και η συνοικιακη ενδοκρινολογος παρατηρησε οτι οι υπολοιπες τιμες σε επαναλαμβανομενες εξετασεις δε συμφωνουσαν...και μαζι με τον γιατρο μου με ξεσκονισαν.

Αυτο ακριβως...δεν υπολογιζουν. Οθτε τον πονο μας ουτε τα ψυχολογικα κυριως αποθεματα μας...δεν ειναι ολοι ετσι αλλα δυστυχως πολλοι ειναι.

Οποτε ελπιζω να εμεινα για να τελειωσει εδω κι ολα αυτα να ναι απλως ενα κακο ονειρο.

Τι να σου πω ρε κοπέλα μου! Κάποιες φορές είμαστε άτυχες και πέφτουμε σε περιπτώσεις γιατρών που είναι απαράδεκτοι! Το θέμα μωρό-γονιμότητα έχει καταντήσει μπίζνα για κάποιους και κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ευτυχώς ξέμπλεξες και βρήκες κάποιον να σε κατευθύνει σωστά και υπεύθυνα. Ελπίζω να δικαιωθείς στο τέλος!

Κορίτσια καλημέρα. Σήμερα το πρωί που πήγα τουαλέτα είδα αίμα στο χαρτί. Φοβήθηκα γιατί είμαι 6-7 μέρες πριν την περίοδο. Ήταν λίγο αλλά κατακόκκινο. Μπορεί επειδή σφίχτηκα λίγο καταλαβαίνετε... αλλά παίζει να είναι και κάτι άλλο!? Έχει τύχει σε καμία? Δεν ήταν ροζ ή καφέ όπως ίσως σε πιθανή εμφύτευση, γιατί οι μέρες κολλάνε κάπως (είχα οωρρηξία και επαφές πριν μια βδομάδα). Τι λέτε, να ανησυχώ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Τι να σου πω ρε κοπέλα μου! Κάποιες φορές είμαστε άτυχες και πέφτουμε σε περιπτώσεις γιατρών που είναι απαράδεκτοι! Το θέμα μωρό-γονιμότητα έχει καταντήσει μπίζνα για κάποιους και κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ευτυχώς ξέμπλεξες και βρήκες κάποιον να σε κατευθύνει σωστά και υπεύθυνα. Ελπίζω να δικαιωθείς στο τέλος!

Κορίτσια καλημέρα. Σήμερα το πρωί που πήγα τουαλέτα είδα αίμα στο χαρτί. Φοβήθηκα γιατί είμαι 6-7 μέρες πριν την περίοδο. Ήταν λίγο αλλά κατακόκκινο. Μπορεί επειδή σφίχτηκα λίγο καταλαβαίνετε... αλλά παίζει να είναι και κάτι άλλο!? Έχει τύχει σε καμία? Δεν ήταν ροζ ή καφέ όπως ίσως σε πιθανή εμφύτευση, γιατί οι μέρες κολλάνε κάπως (είχα οωρρηξία και επαφές πριν μια βδομάδα). Τι λέτε, να ανησυχώ;

Αχ κοπελα μου λες να ειναι εμφυτευση???γιατι οντως κολλανε οι μερες!!!νιωθεις και τιποτα πονακια?απ το σφιξιμο δε νομιζω να ειναι,γιατι ολοι σφιγγομαστε καποιες φορες λιγακι παραπανω στην τουαλετα..μακαρι κοριτσι μου να μας εχεις ευχαριστααααααααααα!!!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nektarinaki είπε:

Αχ κοπελα μου λες να ειναι εμφυτευση???γιατι οντως κολλανε οι μερες!!!νιωθεις και τιποτα πονακια?απ το σφιξιμο δε νομιζω να ειναι,γιατι ολοι σφιγγομαστε καποιες φορες λιγακι παραπανω στην τουαλετα..μακαρι κοριτσι μου να μας εχεις ευχαριστααααααααααα!!!!

Μακάρι να είναι, ξέρω γω, γενικά είμαι τακτική στην τουαλέτα και αυτό το πράγμα με την πίεση και το αίμα πρώτη φορά μου συνέβη! Δεν θέλω να ξεσηκώνομαι! Θα το γράψω και στο άλλο θέμα, μήπως καμιά κοπέλα που είναι τώρα έγκυος το είχε να μου πουν γνώμες και τα υπόλοιπα κορίτσια που προσπαθούν. 

Σε ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Μακάρι να είναι, ξέρω γω, γενικά είμαι τακτική στην τουαλέτα και αυτό το πράγμα με την πίεση και το αίμα πρώτη φορά μου συνέβη! Δεν θέλω να ξεσηκώνομαι! Θα το γράψω και στο άλλο θέμα, μήπως καμιά κοπέλα που είναι τώρα έγκυος το είχε να μου πουν γνώμες και τα υπόλοιπα κορίτσια που προσπαθούν. 

Σε ευχαριστώ!

Εννοειται να μην ενθουσιαζεσαι οχι για τιποτα αλλο,αλλα γιατι μετα η απογοητευση ειναι αστα να πανε!!ναι ρωτησε και στο αλλο θεματακι τις εγκυουλες μηπως ξερουνε κατι παραπανω!εσυ δες πως θα παει την υπολοιπη μερα,αν συνεχιστει και να μας ενημερωνεις.σου το ευχομαι με ολη την καρδια μουυυυ.

• Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, πώς είστε; 

@Thia1985 να είσαι δυνατή και αισιόδοξη τώρα που βρήκες τα κατάλληλα άτομα να σε βοηθήσουν και όλα καλά θα πάνε! 

@kidoΚική  μου μπορεί να είναι και εμφύτευση, μπορεί και από την ωορρηξία η απο αυτό που είπες. Εσύ να είσαι αισιόδοξη και αν δεν είναι τώρα πολύ σύντομα θα έρθει το μπεμπέ! 

@Nektarinaki Καλημέρα φιλενάδα! Τι μου κάνεις;

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 11 λεπτά , BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσια, πώς είστε; 

@Thia1985 να είσαι δυνατή και αισιόδοξη τώρα που βρήκες τα κατάλληλα άτομα να σε βοηθήσουν και όλα καλά θα πάνε! 

@kidoΚική  μου μπορεί να είναι και εμφύτευση, μπορεί και από την ωορρηξία η απο αυτό που είπες. Εσύ να είσαι αισιόδοξη και αν δεν είναι τώρα πολύ σύντομα θα έρθει το μπεμπέ! 

@Nektarinaki Καλημέρα φιλενάδα! Τι μου κάνεις;

Καλημερα μπετακι μουυυ!καλα ειμαι,μια χαρααα!!!εσυ?εδω ετοιμαζομαι να μαγειρεψω κεφτεδες με σαλτσουλα και ρυζακιιιιι!!!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Ξερετε τι σκεφτομαι?

Ειναι η 7η συνολικα σπερματεγχυση και οκ οι τρεις πρωτες δεν επρεπε να γινουν οι επομενες 3 που ηδη εγιναν κι απετυχαν?

Και σκεφτομαι μηπως τελικα τα ωοθυλακια δεν εχουν ωαρια?η μηπως δε συναντιουνται καν σπερμα με ωαριο?μηπως δεν ειναι καλα ποιοτικα??πριν τις σπερματεγχυσεις δε κανω ορμονικες κι αυτο γιατι ο γιατρος μου ειναι κατα σε αυτο τη στιγμη που εχει δει περιπτωσεις που δεν ειχαν καλες ορμονικες πριν τη διαδικασια να μενουν κι αλλες που ειχαν τελειες να μη μενουν.

Παρακολουθει υπερηχογραφικα τα ωοθυλακια και με βαση την αγωγη κι επειτα απο επικοινωνια με τον εμβρυολογο κανουμε τη σπερματεγχυση. Στο δημοσιο οι 3 πρωτες εγιναν χωρις ενεση η τελευταια μονο με ενεση. Εχω εμπιστοσυνη γιατι ολα γινονται δωρεαν και η αντιμετωπιση ειναι πολυ ανθρωπινη αλλα σκεφτομαι μηπως πρεπει να κανω καποια κρουση. Τι λετε??

ffpWp3.pngo85Jp3.png

@Nektarinaki ποσο πολύ μπορω να σε καταλάβω να ήξερες...κ μεις με το σπέρμα θεμα μεγάλο...απλά θα σου πώ τι καναμε εμείς..καταρχήν του εγιναν ολες οι εξετασεις δηλ.υπερηχος απο τον ουρολόγο,καλλιέργεια,ορμονικές εξετασεις....αυτα βγήκαν όλα καλά...υπήρχε μια κιρσοκήλη 1 βαθμού που ομως ο γιατρός ειπε δεν ειναι αυτή καθαυτή που φταίει...μας εδωσε nolvadex 3 μήνες κ profertil 3 μηνες...πήγαμε σε εξειδικευμένο κέντρο μικροβιολογικό που ασχολείται μονο με αυτό(πχ δεν μπορεις εκει να δωσεις αιμα...)παιζει ρόλο πού γινεται η εξεταση...το λεω εκ πείρας....εκει δινεις επι τόπου σε ειδικό χώρο  κ σε 2 λεπτά μπαίνει για ανάλυση...τα αποτελέσματα μας ηταν αρκετα καλά αλλα συκωνει κ αλλο βελτίωση οπως ειχα ξανα πει...ααααα κ κατι άλλο που μου το ειπε ο γιατρός: να δωσει σπέρμα μονο οταν ειναι ξεκουραστος κ οχι αγχωμενος...παιζει κ αυτό ρόλο...τωρα πάλι συνεχιζουμε αγωγή για άλλο ενα τρίμηνο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Tatiana30 είπε:

@Nektarinaki ποσο πολύ μπορω να σε καταλάβω να ήξερες...κ μεις με το σπέρμα θεμα μεγάλο...απλά θα σου πώ τι καναμε εμείς..καταρχήν του εγιναν ολες οι εξετασεις δηλ.υπερηχος απο τον ουρολόγο,καλλιέργεια,ορμονικές εξετασεις....αυτα βγήκαν όλα καλά...υπήρχε μια κιρσοκήλη 1 βαθμού που ομως ο γιατρός ειπε δεν ειναι αυτή καθαυτή που φταίει...μας εδωσε nolvadex 3 μήνες κ profertil 3 μηνες...πήγαμε σε εξειδικευμένο κέντρο μικροβιολογικό που ασχολείται μονο με αυτό(πχ δεν μπορεις εκει να δωσεις αιμα...)παιζει ρόλο πού γινεται η εξεταση...το λεω εκ πείρας....εκει δινεις επι τόπου σε ειδικό χώρο  κ σε 2 λεπτά μπαίνει για ανάλυση...τα αποτελέσματα μας ηταν αρκετα καλά αλλα συκωνει κ αλλο βελτίωση οπως ειχα ξανα πει...ααααα κ κατι άλλο που μου το ειπε ο γιατρός: να δωσει σπέρμα μονο οταν ειναι ξεκουραστος κ οχι αγχωμενος...παιζει κ αυτό ρόλο...τωρα πάλι συνεχιζουμε αγωγή για άλλο ενα τρίμηνο.

Αχ κοριτσι μουυυ ξερεις τι ταλαιπωρια τραβηξαμε και τραβαμε με αυτο το σπερμα??αχχχ τα περνας και ξερεις...εμεις καναμε χειρουργειο κιρσοκηλης πριν 6 μηνες!αλλα αποτελεσμα δεν ειχαμε απ οτι φαινεται!ναι ξερω οτι ειναι καλυτερα να παμε σε εξειδικευμενο κεντρο για το σπερμα..ισως το κανουμε και αυτο!ομοιοπαθητικη καναμε,διατροφη καναμε,φρουτα φαγαμε,βιταμινες πηραμε και τιποτα!κουραστηκα πια ειλικρινα!και ετσι αποφασισαμε να κανουμε εξωσωματικη!δε θελουμε να χανουμε αλλο χρονο!ενταξει 30 χρονων ειμαστε ακομη,αλλα για ποτε περνανε τα χρονια χαμπαρι δε θα παρουμε!οποτε ειπαμε δε θα κατσουμε πλεον να περιμενουμε καθε 3 μηνες μπας κ φιλοτιμηθει και φτιαξει το σπερμα μας!τουλαχιστον για το πρωτο μας μωρακι,θα κανουμε την εξωσωματικη και οτι γινει..και αν πετυχει η εξωσωματικη και κανουμε το ενα,το δευτερο ας αργησει οσο θελει,δε θα μας αγχωνει αφου θα εχουμε ηδη μωρο..ξερω,λενε καλυτερα να το εχει ο αντρας το θεμα,παρα η γυναικα γιατι ειναι πιο δυσκολο,αλλα και το σπερμα ρε παιδι μου πολυ μεγαλος μπελας,πραγματικα!μας εσκασε πια!αλλα πλεον ειπα τελος!δε σκαω αλλο!θα κανουμε τωρα τις διαδικασιες για την επιτροπη με τα φαρμακα και τον Αυγουστο θα κανουμε την εξωσωματικη.μακαρι να γινει ενα θαυμα βεβαια και να μεινω μεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα απο μονη μου,αλλα χλωμο..θα δειξει..ελπιζω μια μερα ολες να δικαιωθουμε!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

@Nektarinaki εχεις δίκαιο σε καταλαβαίνω απόλυτα...απλα προσεξτε πριν μπείτε σε οποιαδήποτε διαδιακασία αυτο που ειχαμε ξανα πεί με τον κατακερματισμο του dna σπέρματος...ΓΙΑ να μην σε ταλαιπωρούν εσενα άδικα..σαλπιγγογραφία εχεις κανει εσύ?εγω θα κανω σε κανενα 2 μηνο που λογικα θα εχει βελτιωθεί κ το σπέρμα μπας κ  μπορεσει τότε  κ μας συγχρονήσει ο γιατρός κ γινει κανενα θαύμα...επισης εγω περιμενω κ αποτελέσματα απο εξετασεις θρομβοθιλίας που μου εβαλε κ εκανα...θελοντας κ μη αρχισαμε και τα ψαχνουμε ολά ο,τι χαζη εξεταση υπάρχει θα την κανουμε τι να γινει αφού μπήκαμε στο χορό....εν τω μεταξύ σκεφτομαι τι λεφτα εχουν φυγει κ ακόμη ειμαστε στην αρχή...

• Μου αρέσει 1

Nektarinaki και ο αντρας μου εχει κιρσοκηλη 1ου βσθμου και ολοι του παν οτι στα 40 του καλο ειναι να μην κανει.

Να ξερειε για το σπερμα παιζει ρολο η θερμοτητα. Να μη φορα στενα παντελονια ο ανδρας σου και οσο μπορει να μενει γυμνος οταν γυρνα σπιτι.

Εμεις με το που μπαινουμε μεσα απο τις δουλειες μας κατα της 6 κλεινουμε κουρτινες και κυκλοφορει γυμνος. Και κοιμαται γυμνος. Βοηθησε παρα πολυ να ξερεις.

Εγω βοηθηθηκα απο fertility gioga

ffpWp3.pngo85Jp3.png

πρίν από 26 λεπτά , Tatiana30 είπε:

@Nektarinaki εχεις δίκαιο σε καταλαβαίνω απόλυτα...απλα προσεξτε πριν μπείτε σε οποιαδήποτε διαδιακασία αυτο που ειχαμε ξανα πεί με τον κατακερματισμο του dna σπέρματος...ΓΙΑ να μην σε ταλαιπωρούν εσενα άδικα..σαλπιγγογραφία εχεις κανει εσύ?εγω θα κανω σε κανενα 2 μηνο που λογικα θα εχει βελτιωθεί κ το σπέρμα μπας κ  μπορεσει τότε  κ μας συγχρονήσει ο γιατρός κ γινει κανενα θαύμα...επισης εγω περιμενω κ αποτελέσματα απο εξετασεις θρομβοθιλίας που μου εβαλε κ εκανα...θελοντας κ μη αρχισαμε και τα ψαχνουμε ολά ο,τι χαζη εξεταση υπάρχει θα την κανουμε τι να γινει αφού μπήκαμε στο χορό....

@Tatiana30 ναιιι εννοειται πως θα κανουμε και κατατμιση και κατακερματισμο πριν την εξωσωματικη.και θα κανω και θρομβοφιλια και εγω.σαλπιγγογραφια εχω κανει.τον Σεπτεμβριο την εκανα ητανε ολα μια χαρα!αντε μακαρι να ειναι καλα τα αποτελεσματα της θρομβοφιλιας που εκανες κοριτσι μου.και η σαλπιγγογραφια σου επισης.τουλαχιστον να ειναι ολα καλα απο τη δικη σου τη μερια..τι να κανουμε,οπως το ειπες αφου μπηκαμε στο χορο,θα χορεψουμε!οσο για τα λεφτα αστοοοοο!!!εχουνε να μας φυγουνε πολλα ακομη!να δω που θα τα βρουμε!αχχχχ!!!! @Thia1985 ξερω και μας μας ειπε ο ουρολογος οτι αν ητανε μεγαλυτερος ο αντρας μου,δε θα ειχε νοημα να την κανει!αλλα ητανε 30 και μας ειπε οτι ειναι καλη ηλικια!τωρα τι να πω,θα δειξει!προς το παρον δεν εχουμε δει αποτελεσμα!δεν ξερω αργοτερα τι θα γινει!ναι ξερω για την θερμοκρασια!αλλα ο δικος μου δεν μπορει να ειναι με το μποξερακι μεσα στο σπιτι!εκατο φορες του το ειπααα αλλα εκει!πφφφ τι να τον κανω??θα τον γδυνω απο εδω και περα θελει δε θελειιιιιι!!!!χαχαχααχ οντως βοηθαει η fertility gioga?

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 ώρα πρίν, Thia1985 είπε:

Ξερετε τι σκεφτομαι?

Ειναι η 7η συνολικα σπερματεγχυση και οκ οι τρεις πρωτες δεν επρεπε να γινουν οι επομενες 3 που ηδη εγιναν κι απετυχαν?

Και σκεφτομαι μηπως τελικα τα ωοθυλακια δεν εχουν ωαρια?η μηπως δε συναντιουνται καν σπερμα με ωαριο?μηπως δεν ειναι καλα ποιοτικα??πριν τις σπερματεγχυσεις δε κανω ορμονικες κι αυτο γιατι ο γιατρος μου ειναι κατα σε αυτο τη στιγμη που εχει δει περιπτωσεις που δεν ειχαν καλες ορμονικες πριν τη διαδικασια να μενουν κι αλλες που ειχαν τελειες να μη μενουν.

Παρακολουθει υπερηχογραφικα τα ωοθυλακια και με βαση την αγωγη κι επειτα απο επικοινωνια με τον εμβρυολογο κανουμε τη σπερματεγχυση. Στο δημοσιο οι 3 πρωτες εγιναν χωρις ενεση η τελευταια μονο με ενεση. Εχω εμπιστοσυνη γιατι ολα γινονται δωρεαν και η αντιμετωπιση ειναι πολυ ανθρωπινη αλλα σκεφτομαι μηπως πρεπει να κανω καποια κρουση. Τι λετε??

το οτι μπορει να μην ειναι καλη ποιοτητα παιζει απλα ο γιατρος προφανως δεν θελει να σε ανχωνει μιας κ ποτε δεν ξερεις..

τον φυσικο κυκλο τον εχεις σκεφτει αφου κανεις ωοθυλακια να μην χανεις κ αλλο χρονο με σπερματενχυσεις???

γιατι οπως κ οι σπερματενχυσεις μετα απο καποιον αριθμο δεν αυξανουν τις πιθανοτητες.

2 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

@Tatiana30 ναιιι εννοειται πως θα κανουμε και κατατμιση και κατακερματισμο πριν την εξωσωματικη.και θα κανω και θρομβοφιλια και εγω.σαλπιγγογραφια εχω κανει.τον Σεπτεμβριο την εκανα ητανε ολα μια χαρα!αντε μακαρι να ειναι καλα τα αποτελεσματα της θρομβοφιλιας που εκανες κοριτσι μου.και η σαλπιγγογραφια σου επισης.τουλαχιστον να ειναι ολα καλα απο τη δικη σου τη μερια..τι να κανουμε,οπως το ειπες αφου μπηκαμε στο χορο,θα χορεψουμε!οσο για τα λεφτα αστοοοοο!!!εχουνε να μας φυγουνε πολλα ακομη!να δω που θα τα βρουμε!αχχχχ!!!! @Thia1985 ξερω και μας μας ειπε ο ουρολογος οτι αν ητανε μεγαλυτερος ο αντρας μου,δε θα ειχε νοημα να την κανει!αλλα ητανε 30 και μας ειπε οτι ειναι καλη ηλικια!τωρα τι να πω,θα δειξει!προς το παρον δεν εχουμε δει αποτελεσμα!δεν ξερω αργοτερα τι θα γινει!ναι ξερω για την θερμοκρασια!αλλα ο δικος μου δεν μπορει να ειναι με το μποξερακι μεσα στο σπιτι!εκατο φορες του το ειπααα αλλα εκει!πφφφ τι να τον κανω??θα τον γδυνω απο εδω και περα θελει δε θελειιιιιι!!!!χαχαχααχ οντως βοηθαει η fertility gioga?

Οχι με το μποξερακι!!

Οπως τον γεννησε η μαμα του

Και το βραδυ

Τα μποξερακια σφφιγγουν δεν κανει

Ναι εγω βοηθηθηκα. Μειωσα αγχος κι εκανα συγκεκριμενες στασεις και αναπνοες. Αν πατησεις ιντερνετ στα αγγλικα σου βγαζει πολλα

Οσο για την ποιοτητα εκσνα και γι αυτο εξετασεις και μου ειπε οτι δε δειχνουν οι συνολικες μου εξετασεις προβλημα τετοιας εκτασης που να δικαιολογουν δωρεα.

Δεν ειμσι κατα της δωρεας αλλα σε καμμια περιπτωση τωρα. Το πα και στον ανδρα μου οτι δωρεα θα δεχτω αν δεν υπαρχει αλλη λυση. Ημουν ξεκαθαρη. Και μονο αφου και αν μου αποκλεισουν στο δημοσιο νοσοκομειο την πιθανοτητα να κανω με δικα μου πραγμα που οταν ρωτησα τον γιατρο μου ειπε κατηγορηματικα οτι δεν ημασυε για δωρεα.

Και δεν ειναι τυχαιος ειναι μεγαλος κι εχει τεραστια πειρα και δεν τα παιρνει. Πηγε ο συζυγος να του δωσει γιατι μας προσεχουν του τα γυρισε πισω και του πε εμενσ αγορι μου με ενδιαφερει να κανετε παιδια. Αυτο με ενδιαφερε σε ολη μου την καριερα ποσο μαλλον για εσας που ξερω την ιστορια σας και τον τροπο που σας φερθηκαν.

Μας ειπε οτι κατα 99 τοις εκατο ειναι αγχος και ειμαι πολυ αγχωδης ανθρωπος.

Γενικα ο τωρινος μου γιατρος παει αργα και με σταθερα βηματα. Μας δινει κουραγιο και μας ενθαρρυνει να ζουμε τη ζωη μας. Μας ειπε για περιπτωση κοπελας με 0.01 τοις εκατο πιθανοτητα να κανει παιδι που πηγε κλαμμενη πριν χρονια στο ιατρειο του και της ειπε ηρεμησε κοπελα μου κι ελα σε 2 μηνες για εξετασεις. Οταν πηγε να την εξετασουν Σεπτεμβρη μετα τις διακοπες ηταν εγγυος. Μας το πε για να μας δειξει ποσο ρολο παιζει το αγχος.

Εγω ειχα διαταραχες στην περιοδο απο το αγχος απο τον Αυγουστο εως και τον οκτωβρη ολοι οι τοτε γιατροι ελεγαν οτι ξεκινησαν τα συμπτωματα της εμμηνοπαυσης παω στον γυναικολογο αυτο Νοεμβρη με εξεταζει και μου λερι δεν εχεις τιποτα ουτε κυστη που να δικαιολογει ουτε τπτ οι ωοθηκες σ ειναι μια χαρα περιμενε μια βδομαδα και αν δεν ερθει θα παρεις τα πριμολουτ. Βεβαια αν ηρεμησεις θα ρθει. ΠΕμπτη βραδυ πηγα παρασκευη πρωι αδιαθετησα.

Γι αυτο κ ξεκινησα γιογκα απο προτροπη του

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...