Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , Tatiana30 είπε:

@Nektarinaki υπομονή και μονο να κοιταζουμε μπροστά τιποτα άλλο..εγω πλέον πιστευω ακραδαντα  οτι καποιο μαθημα πρεπει να παρω απο όλη αυτη τη δοκιμασία...πχ πριν ημουν τρομερα αγχώδης ανθρωπος, δεν προσαρμοζόμουν ευκολα και αγχωνομουν υπερβολικά για πραγματα που δεν επρεπε...μετα απο 1 χρονο που μεσολαβησαν πολλά κ διαφορα "χαστούκια" πλεον εχω αποδεχθεί την κατάσταση κ δεν καθομαι να σκεφτομαι  κ να λέω "γιατί σε μας?"..λεω γιατι οχι σε μας....κ οτι μα  οτι κ να ακούσω εχω πάθει ανοσία κ δεν τρελαινομαι καθόλου οχι μονο στο θεμα τεκνοποιησης αλλα κ γενικότερα...λεω θα παω όπως τα φερει η ζωή κ οπως θελει ο θεός...αυτά!σορρυ αν σας κούρασα με την φιλοσοφική κουβεντούλα...:)

@Tatiana30 καλα κανεις κοπελα μου και τα παιρνεις πλεον ολα ετσι!χρειαζεται και λιγη αφασια σε αυτη τη ζωη,αλλιως δε βγαινει!και δε μας κουρασαν καθολου οι φιλοσοφιες σου!πολυ καλα τα λες!τι να κανουμε,θα κανουμε υπομονη και ο,τι γινει!δε λεω,καποιες φορες θα ξεσπαμε λογικο,ανθρωποι ειμαστε!αλλα ειμαστε δυνατες και συνεχιζουμε!ετσι ειναι η ζωη!!!!

Just now, kido είπε:

Καλα αποτελέσματα να εχετε!!

Ευχαριστώ πολύ μακάρι να έχει γίνει και ας μην νιώθω τίποτα! Φοράω και σερβιετάκι για να τσεκάρω για τυχόν υγρά ή αίμα αλλά δεν έχω δει τίποτα. Μόνο κάτι πονάκια πού και πού αλλά δεν ξέρω μπορεί και να είναι το έντερό μου...:shock:

Σ ευχαριστω πολυ κοπελα μου..μακαρι να μην ειναι απο το εντερο και να ειναι σπορακιιιιιι...στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!αχχχ την ιδια αγωνια εχουμε ολες καθε μηνα!ας δικαιωθουμε επιτελους!!!

• Μου αρέσει 3

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 6/5/2018 at 10:09 ΜΜ, Nektarinaki είπε:

Καλησπέρα κοριτσακια μου,τι κανετε?? @BettySt @Elma86 Εγω ηθελα να απεχω λιγες μερες απο το φορουμ,για να ηρεμισω λιγακι..τελικα του ειχανε κανει μονο για μικροβια και ητανε αρνητικα ολα ευτυχως,αλλα δε του κανανε σπερμοδιαγραμμα γιατι ΔΕΝ το ειδανε στο παραπεμτικο ειπανε!και καλα!πρωτο πρωτο ητανε!τεσπα και νευριασε ο αντρας μου,και θα παει αυριο σε ενα αλλο κεντρο να το κανει.οποτε θα ξερουμε μεσα στην εβδομαδα.αντε να δουμε!τα δικα σας νεα ολα καλα???δεν αντεξα τελικα πολυ μακρια σας!!χαχαχαχαχαχ αδυναμιες μουυυυ!! @Georgia-Sakis @happy! @kido Καλη επιτυχια κοριτσια!μακαρι να εχετε σπορακια στις κοιλιτσες σας! @Tatiana30 δεν πειραζει κοριτσακι μου,τον επομενο μηνα!και γω αδιαθετησα!!τι να κανουμε,υπομονη!ελπιζω να μην ξεχασα καμια!ευχομαι σε ολες μας τα καλυτερα κοριτσια ....

On 6/5/2018 at 10:09 ΜΜ, Nektarinaki είπε:

Καλησπέρα κοριτσακια μου,τι κανετε?? @BettySt @Elma86 Εγω ηθελα να απεχω λιγες μερες απο το φορουμ,για να ηρεμισω λιγακι..τελικα του ειχανε κανει μονο για μικροβια και ητανε αρνητικα ολα ευτυχως,αλλα δε του κανανε σπερμοδιαγραμμα γιατι ΔΕΝ το ειδανε στο παραπεμτικο ειπανε!και καλα!πρωτο πρωτο ητανε!τεσπα και νευριασε ο αντρας μου,και θα παει αυριο σε ενα αλλο κεντρο να το κανει.οποτε θα ξερουμε μεσα στην εβδομαδα.αντε να δουμε!τα δικα σας νεα ολα καλα???δεν αντεξα τελικα πολυ μακρια σας!!χαχαχαχαχαχ αδυναμιες μουυυυ!! @Georgia-Sakis @happy! @kido Καλη επιτυχια κοριτσια!μακαρι να εχετε σπορακια στις κοιλιτσες σας! @Tatiana30 δεν πειραζει κοριτσακι μου,τον επομενο μηνα!και γω αδιαθετησα!!τι να κανουμε,υπομονη!ελπιζω να μην ξεχασα καμια!ευχομαι σε ολες μας τα καλυτερα κοριτσια μου!

Καλημέρα κορίτσι μου σε ευχαριστούμε πάρα πολύ....εύχομαι από τη μεριά Μου τουλάχιστον να έχω πολύ καλά Νέα!!!

πρίν από 11 λεπτά , Georgia-Sakis είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου σε ευχαριστούμε πάρα πολύ....εύχομαι από τη μεριά Μου τουλάχιστον να έχω πολύ καλά Νέα!!!

Καλημερα κοριτσι μου!αντε μακαρι να εχουμε καλα νεακιαααα σουυυ!θα περιμενουμε να μας πεις!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nektarinaki είπε:

Καλημερα κοριτσι μου!αντε μακαρι να εχουμε καλα νεακιαααα σουυυ!θα περιμενουμε να μας πεις!!

Μακάρι μακάρι και για όλα τα κορίτσια....ανησυχώ βέβαια λίγο τώρα γιατί ενώ ήμουν καλά πριν λίγο μου ήρθε φτέρνισμα κ ένιωσα ένα τρομερό πόνο χαμηλά...λες και με μαχαίρωσαν!!!!Μήπως να μην ανησυχώ???

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.

Εγω εκανα την 4η σπερματεγχυση σε δημοσιο νοσοκομειο και την 7η συνολικα.

Τις 3 πρωτες τις ειχα κανει σε ιδιωτικο και ειχα πληρωσει κι ενα σωρο λεφτα και τελικα δεν επρεπε καν να τις κανω οπως αποδειχτηκε γιατι ο γιατρος μας τωρα μας ειπε οτι με το μικροβιο που ειχε ο ανδρας μου τοτε δεν επρεπε να γινουν. Δωρο αδωρο.

Οποτε του δωσαν την αντιβιωση που επρεπε στο δημοσιο νοσοκομειο ενισχυσαν την κινητικοτητα με βιταμινες και ξεκινησαμε τον αγωνα.

Πριν ενα χρονο ειχαμε παει και σε ιδιωτικο κεντρο οπου εκει μου διεγνωσαν ΠΩΑ και πολυ χαμηλη ΑΜΗ δε θα πρεπε καν να εχω περιοδο οπως μου παν εκει. Μη σας πολυλογω δε τους πιστεψα εκαναν τραγικα λαθη στην περιπτωση μας φυγαμε ευτυχως και καταληξαμε στο δημοσιο οπου με ξεσκονισαν στις εξετασεις και μου παν οτι απλως υπηρχε μια διαταραχη στις ορμονες μου απο τα φαρμακα που μου δοθηκαν στο κεντρο και δεν ημαστε για δανεικα οπως μας ειπαν εκει.

Ξεκινησαμε λοιπον σπερματεγχυσεις και οπως σας ειπα εκανα την 4η την προηγουμενη Τεταρτη. Εχω πονακια χαμηλα στην κοιλια λετε να ναι απο την ovitrelle?

Πηρα κλομιφαινη για περισσοτερα ωοθυλακια εκανα 4 μεγαλα και καποια μικροτερα και καναμε Δευτερα απογευμα την ovitrelle και Τεταρτη πρωι τη σπερματεγχυση και μετα Τεταρτη απογευμα επαφη.

Ειμαι 32.5

ffpWp3.pngo85Jp3.png

πρίν από 44 λεπτά , Georgia-Sakis είπε:

Μακάρι μακάρι και για όλα τα κορίτσια....ανησυχώ βέβαια λίγο τώρα γιατί ενώ ήμουν καλά πριν λίγο μου ήρθε φτέρνισμα κ ένιωσα ένα τρομερό πόνο χαμηλά...λες και με μαχαίρωσαν!!!!Μήπως να μην ανησυχώ???

Οχι καλε μην ανησυχεισσσς!!μη μεταδιδεις στο σπορακι σου αγχος!τιποτα δεν ειναι! Μπορει να ητανε νευρικος πονος,μπορει απλα να ετυχε!μη φοβασαιιιι!

1 ώρα πρίν, happy! είπε:

Πω ρε κοριτσια.....ακομα μια εβδομαδα......πως θα περασει????ουφφφφφφ

Θα περασειιιιιι υπομονηηηη!!!ξερω,δεν περνανε οι ωρες,τα λεπτα,τα δευτερολεπταααααααα!!!αλλα θα περασουν που θα παειιιιιιι!!!!!

• Χαχα 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

5 ώρες πρίν, Thia1985 είπε:

Καλησπερα κοριτσια.

Εγω εκανα την 4η σπερματεγχυση σε δημοσιο νοσοκομειο και την 7η συνολικα.

Τις 3 πρωτες τις ειχα κανει σε ιδιωτικο και ειχα πληρωσει κι ενα σωρο λεφτα και τελικα δεν επρεπε καν να τις κανω οπως αποδειχτηκε γιατι ο γιατρος μας τωρα μας ειπε οτι με το μικροβιο που ειχε ο ανδρας μου τοτε δεν επρεπε να γινουν. Δωρο αδωρο.

Οποτε του δωσαν την αντιβιωση που επρεπε στο δημοσιο νοσοκομειο ενισχυσαν την κινητικοτητα με βιταμινες και ξεκινησαμε τον αγωνα.

Πριν ενα χρονο ειχαμε παει και σε ιδιωτικο κεντρο οπου εκει μου διεγνωσαν ΠΩΑ και πολυ χαμηλη ΑΜΗ δε θα πρεπε καν να εχω περιοδο οπως μου παν εκει. Μη σας πολυλογω δε τους πιστεψα εκαναν τραγικα λαθη στην περιπτωση μας φυγαμε ευτυχως και καταληξαμε στο δημοσιο οπου με ξεσκονισαν στις εξετασεις και μου παν οτι απλως υπηρχε μια διαταραχη στις ορμονες μου απο τα φαρμακα που μου δοθηκαν στο κεντρο και δεν ημαστε για δανεικα οπως μας ειπαν εκει.

Ξεκινησαμε λοιπον σπερματεγχυσεις και οπως σας ειπα εκανα την 4η την προηγουμενη Τεταρτη. Εχω πονακια χαμηλα στην κοιλια λετε να ναι απο την ovitrelle?

Πηρα κλομιφαινη για περισσοτερα ωοθυλακια εκανα 4 μεγαλα και καποια μικροτερα και καναμε Δευτερα απογευμα την ovitrelle και Τεταρτη πρωι τη σπερματεγχυση και μετα Τεταρτη απογευμα επαφη.

Ειμαι 32.5

Καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλή επιτυχία! Δεν νομίζω να είναι ο πόνος από την ένεση. Περνεις μήπως utrogestan;  Αν ναι είναι τα πονάκια από αυτό. 

1 hour ago, happy! είπε:

Λοιπον..... χρειαζομαι τα φωτα σας......ποσες μερες κανειβη πρεγκνιλ να φυγει απο τον οργανισμο????

Η πρεγκνιλ φεύγει μετά από 14 μέρες από την ημέρα που την έχεις κάνει. Για αυτό μας λένε οι γιατροί να μην κάνουμε νωρίτερα χόριακη, γιατί επηρεάζει το αποτέλεσμα. 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμα και θα περάσουν οι μέρες. Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα! 

6 ώρες πρίν, Georgia-Sakis είπε:

Μην ανησυχείς, όλα είναι από τα χάπια. Τα πονακια είναι απολύτως φυσιολογικά και θα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου επίσης. Καλή επιτυχία να έχεις και περιμένουμε νέα σου! 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

@Thia1985καλως ηρθεεεες!!!!!εγω εκανα σπερματεγχυσεις τους 2 προηγουμενους κυκλους με κλομιφαινη.πραγματικα καθ ολη την διαρκεια της αναμονης νομιζα οτι ειχα ολα τα συμπτωματα.....και τελικα δεν ημουν.τωρα εκανα εξωσωματικη και με ενα σκασμο φαρμακα δεν εχω συμπτωματα παρα μονο μια μικρη ευαισθησια στο στηθος.ξερω ομως οτι ειναι απο την προγεστερωνη.η αγωνια μας μας παιζει παιχνιδια.δεν απογοητευομαστε βεβαια....!!!!ειναι γνωστο οτι τις ημερες της αναμονης (που δεν περνανε με τιποτα βεβαιως βεβαιως) η καρδια μας, το μυαλο μας και οοοολες οι αισθησεις μας βρισκονται στην μητρα μας.μακαρι να σου κατσει κοριτσιιιιιιιιιι

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε, πώς είστε; 

Εγώ τα πάρω αντισυλληπτικά για 2 εβδομάδες για να πέσει η Ε2 και αρχές Ιουνίου υπολογίζω ότι θα κάνουμε τη σπερματεγχυση. 

Έκανα υπέρηχο χτες και είδαμε ένα ωάριο οποίο είναι μεγαλύτερο από ότι θα έπρεπε σε αυτή τη φάση του κύκλου και αυτός είναι ο λόγος για την ανεβασμενη οιστραδιολη. Και για αυτό δεν θα κάνω κάτι τώρα. Μου είπε η γυνεκολογος ότι το αυγό αυτό θα σκάσει πρίν τη ωορρηξια και θα μου χαλάσει το ενδομήτριο και μετά τα καλά αυγούλάκια δεν θα έχουν το ιδανικό περιβάλλον για να γίνει κάποιο από αυτά σποράκι και να πιάσει. 

@Elma86Ελμακι  εσύ πότε θα κάνεις κάτι,  λες να είμαστε μαζι; 

@Nektarinaki πήρες τα αποτελέσματα,  τι έγινε;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 3 λεπτά , BettySt είπε:

Εγώ τα πάρω αντισυλληπτικά για 2 εβδομάδες για να πέσει η Ε2 και αρχές Ιουνίου υπολογίζω ότι θα κάνουμε τη σπερματεγχυση. 

Έκανα υπέρηχο χτες και είδαμε ένα ωάριο οποίο είναι μεγαλύτερο από ότι θα έπρεπε σε αυτή τη φάση του κύκλου και αυτός είναι ο λόγος για την ανεβασμενη οιστραδιολη. Και για αυτό δεν θα κάνω κάτι τώρα. Μου είπε η γυνεκολογος ότι το αυγό αυτό θα σκάσει πρίν τη ωορρηξια και θα μου χαλάσει το ενδομήτριο και μετά τα καλά αυγούλάκια δεν θα έχουν το ιδανικό περιβάλλον για να γίνει κάποιο από αυτά σποράκι και να πιάσει. 

Μπετακι μου υπομονη κοριτσακι μου.είπαμε,θα το στρωσεις και μετα ξεκινας παλι δυναμικα!!!εγω σε 1 ωρα θα ξερω!6 ωρα θα παει να τα παρει ο αντρουλης!αντε να δουμε!!θα σας ενημερωσω!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 hour ago, happy! είπε:

@Thia1985καλως ηρθεεεες!!!!!εγω εκανα σπερματεγχυσεις τους 2 προηγουμενους κυκλους με κλομιφαινη.πραγματικα καθ ολη την διαρκεια της αναμονης νομιζα οτι ειχα ολα τα συμπτωματα.....και τελικα δεν ημουν.τωρα εκανα εξωσωματικη και με ενα σκασμο φαρμακα δεν εχω συμπτωματα παρα μονο μια μικρη ευαισθησια στο στηθος.ξερω ομως οτι ειναι απο την προγεστερωνη.η αγωνια μας μας παιζει παιχνιδια.δεν απογοητευομαστε βεβαια....!!!!ειναι γνωστο οτι τις ημερες της αναμονης (που δεν περνανε με τιποτα βεβαιως βεβαιως) η καρδια μας, το μυαλο μας και οοοολες οι αισθησεις μας βρισκονται στην μητρα μας.μακαρι να σου κατσει κοριτσιιιιιιιιιι

Σε ευχαριστω πολυ!!

Και σε εσενα.

Δεν παιρνω προγεστερονη μου ειπε να μην επιβαρυνω τον οργανισμο μου με φαρμακα.

Στις 3 πρωτες ο τοτε γιατρος μου χε δωσει και ειχα φοβερη υπνηλια.

Μακαρι να τα καταφεραμε διαφορετικα παμε για φυσικο κυκλο

1 hour ago, BettySt είπε:

Κι εγω τον προηγουμενο μηνα ειχα δυο κυστικα ωοθυλακια και δεν εκανα τπτ.

Παιζει πολυ ρολο και η τυχη.

Μια γνωστη μου εκανε σπερματεγχυση. Για την ακριβεια μια απο τις πολλες.

Και ο γιατρος της ειπε δεν υπαρχει περιπτωση αυτη τη φορα το σπερμα δεν ηταν καλο. Κοριτσια εκεινη τη φορα εμεινε!!!!

• Μου αρέσει 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

1 hour ago, BettySt είπε:

Εγώ κορίτσια περιμένω περιοδο σ/κ εκτός αν αργήσει λόγω αντισυλληπτικων.. Δεν έχω ξανά πάρει και δεν ξέρω πως θα αντιδράσει ο οργανισμός μου. Αν όλα πάνε καλά και έφυγαν οι κυστες και οι ορμόνες ήρθαν στα ίσα τους,μετα από 15-20 μέρες θα κάνω έμβρυο μεταφορά. Τέλος Μαΐου αρχές Ιουνίου δηλαδη

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...