Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

tinkerbel!24, εγω απο υπνο σε υπνο το πηγαινα! Αφου ζηλεψε κι ο αντρας μου και ηθελε ουτρο στο χυμο του:P:p:p!

Τωρα μαλλον θα βγουμε να περπατησουμε λιγο, γιατι αρχισα να μουχλιαζω εδω μεσα! Εχω πολυ καλο συναισθημα για αυριο και για τις δυο μας;)!

Χαμογελαμε!

Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!Καλό βράδυ!!και εύχομαι να ξημερώσει μια υπέροχη μέρα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλη επιτυχια για αυριο σας ευχομαι μια μεγαλη χοριακη....... δεν γραφω συχνα ομως σας παρακολουθω συνεχεια εγω ειμαι στην 8η εβδομαδα μεχρι στιγμης μια χαρα την παρασκευη θα κανουμε παλι υπερυχο......σας στελνω μπολικη μπεμπεδοσκονη............

HPbOp2.png

maria papa λυπάμαι κορίτσι μου, τώρα το είδα, ξέρω πόσο πονάει, όμως, όπως σου είπαν και τα άλλα κορίτσια, πάμε για τα καλύτερα, χαλάρωσε όσο μπορείς και μόλις νιώσεις πάλι έτοιμη, ξεκινάς.

tinkerbell!24 και georgia69 καλά αποτελέσματα να έχετε, περιμένουμε με αγωνία, η σκέψη μας είναι μαζί σας!!!!!

lizaki.. μπράβο κορίτσι μου!!! Ετσι, να μπαίνεις όποτε μπορείς να μας λες τα ευχάριστα!!

HvAnp3.png

καλημέρα!!!

κορίτσια τα συμπτώματα που έχω είναι πολύ αρνητικά..

έκανα τώρα την ανάλυση..το αργότερο μέχρι τις 10 θα ξέρουμε...

Γεωργία μου, έκανες το πρώτο τεστ?

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμένα κορίτσια, εγώ άρχισα τις διακοπές μου και γι' αυτό και δεν μπαίνω συχνά.

maria papa ειλικρινά στεναχωρήθηκα, δεν είναι ό,τι καλύτερο να ελπίζεις ότι αυτή η φορά είναι η τελευταία και να σου έρχεται η μ... η περίοδος. Χαλάρωσε και απόλαυσε το καλοκαιράκι και τον αντρούλη σου ;):oops: και που ξέρεις. Και εγώ την άλλη φορά θα προσπαθήσω να μην το σκέφτομαι καθόλου.

Γεωργία και νεραϊδάκι, είστε η ελπίδα μας, μην μας απογοητέύσετε!

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

καλημέρα!!!

κορίτσια τα συμπτώματα που έχω είναι πολύ αρνητικά..

έκανα τώρα την ανάλυση..το αργότερο μέχρι τις 10 θα ξέρουμε...

Γεωργία μου, έκανες το πρώτο τεστ?

Μην σκέφτεσαι τίποτα, χαλάρωσε και έρχεται μια τεράστια χωριακή.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Μην σκέφτεσαι τίποτα, χαλάρωσε και έρχεται μια τεράστια χωριακή.

μακάρι..

πολύ καλά κάνεις..να χαλαρώσεις!!!και εύχομαι ο Αύγουστος να είναι πολύ καρπερός....

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημερα κοριτσια μου!

Μαρακι μου κι εγω ετσι ενιωθα την πρωτη μερα μετα ηρεμησα το φιλοσοφησα και ειπα δεν θα με καταβαλει αυτο εγω θα το νικησω...Κανω τα μπανακια μου απολαμβανω τον αντρουλη μου.

Εκανα και εναν υπερηχο το Σαββατο πριν φυγουμε ειχα 2 αυγουλακια χωρις ενεσεις και χαπια αλλα χαλια ενδομητριο 4,8.Ο γιατρος ειπε να προσπαθησουμε να μην αφησουμε καμια ευκαιρια χαμενη και αυτο καναμε.Χθες πηγαμε στην νονα της μικρης και την κρατησε εκει να κανουν μπανιο.Θα την φερει σημερα οποτε μας ηρθε βολικα για την προσπαθεια...

Περιμενω τα υπολοιπα ευχαριστα σημερα με τεραστιες χοριακες και ευλογημενες μερα που ειναι!

Καλη δυναμη σε ολες!

stogiaki μου μου ελειψες!!!

Διαφημίσεις

Κουκλιτσες μου, λυπαμαι! Το τεστακι το πρωι βγηκε αρνητικο!:evil:

Εκανα και τη χοριακη για επιβεβαιωση, περιμενω τα αποτελεσματα το μεσημερι.

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας, εισαστε φοβερη παρεα!

Θα δουμε για Αυγουστο τωρα. Ή θα κανουμε αλλη μία σε φυσικο ή θα το αφησουμε για Σεπτεμβρη με ορμονες. Νιωθω λιγο μουδιασμενη τωρα, αλλά θα μου περασει! Μαθαμε πια! Με ρωτησε ο πνευματικος μου τις προαλλες:"δεν ειναι μεγαλη δοκιμασια για σενα ολο αυτο που περνας;" "Ναι", του ειπα "αλλα εγω παιδι θα κανω!" Και το εννοω!

Θα χτυπησω και μερικα τσιπουρακια με μυδακια, που μου ελειψαν (για διακοπες δεν το βλεπω, ειμαστε ως το λαιμο και η εφορια θα βγει με δανεικα!) και αναλογα με τον επομενο υπερηχο θα συνεχισουμε.

Σας αγαπαω πολυ, το ταξιδι μας εχει δρομο ακομα...

Λυπαμαι πολυ κοριτσια μου ειναι κριμα να εχουμε τοσο καιρο να ακουσουμε κατι θετικο...

Σας καταλαβαινω απολυτα και σας ευχομαι ο,τι καλυτερο για την συνεχεια!!!

Αυτον τον μηνα οπως και να χει θα τον απολαυσουμε πρεπει να αδειασουμε ολη την μαυριλα απο μεσα μας και ο ηλιος που μας χαριζει την βιταμινη D βοηθαει πολυ!

Να σας εχει ο Θεος καλα!

georgia στον χαμοδρακα θα πας για τσιπουρακι? ;)

Κουκλιτσες μου, λυπαμαι! Το τεστακι το πρωι βγηκε αρνητικο!:evil:

Εκανα και τη χοριακη για επιβεβαιωση, περιμενω τα αποτελεσματα το μεσημερι.

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας, εισαστε φοβερη παρεα!

Θα δουμε για Αυγουστο τωρα. Ή θα κανουμε αλλη μία σε φυσικο ή θα το αφησουμε για Σεπτεμβρη με ορμονες. Νιωθω λιγο μουδιασμενη τωρα, αλλά θα μου περασει! Μαθαμε πια! Με ρωτησε ο πνευματικος μου τις προαλλες:"δεν ειναι μεγαλη δοκιμασια για σενα ολο αυτο που περνας;" "Ναι", του ειπα "αλλα εγω παιδι θα κανω!" Και το εννοω!

Θα χτυπησω και μερικα τσιπουρακια με μυδακια, που μου ελειψαν (για διακοπες δεν το βλεπω, ειμαστε ως το λαιμο και η εφορια θα βγει με δανεικα!) και αναλογα με τον επομενο υπερηχο θα συνεχισουμε.

Σας αγαπαω πολυ, το ταξιδι μας εχει δρομο ακομα...

κοριτσάκια αρνητικό:(

:mad: ε δεν το πιστεύω, ε όχι! Τόση γκαντεμιά πια, τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή? Τέλος πάντων, κλάψτε, εκτονωθείτε και πάλι από την αρχή... εδώ θα είμαστε και θα δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη. Και το σλόγκαν μου, τα καλύτερα έρχονται! Πιστέψτε το... σας καταλαβαίνω απόλυτα!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...