Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , happy! είπε:

Κοριτσιαααα μολις ηρθα σπιτι.μου βαλαν 2 σπορια και κανουμε τον σταυρο μας.

Μπραβο, μπράβο! Καλοστεργιοτα! 

Τώρα ξεκούραση και όχι πολλά πολλά. 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, happy! είπε:

Κοριτσιαααα μολις ηρθα σπιτι.μου βαλαν 2 σπορια και κανουμε τον σταυρο μας.

Μακάρι κορίτσι μου να είσαι η πρωτη σε αυτό το θέμα και έπειτα να το πάρουμε όλες σερι

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

CpFNp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα....χθες έκανα κ εγω την πρώτη μου σπερματεγχυση,περαν των αλλων συμπτωματων απο τις ενεσεις(πονακια περιόδου,πονοκέφαλο,κούραση κλπ)σήμερα το πρωί ξεκίνησα και τα utrogestan κολπικα....Έχω όμως κ αρκετά καφέ υγρα...λέτε να είναι υπολείμματα από την περασμένη περίοδο?

2 ώρες πρίν, Georgia-Sakis είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα....χθες έκανα κ εγω την πρώτη μου σπερματεγχυση,περαν των αλλων συμπτωματων απο τις ενεσεις(πονακια περιόδου,πονοκέφαλο,κούραση κλπ)σήμερα το πρωί ξεκίνησα και τα utrogestan κολπικα....Έχω όμως κ αρκετά καφέ υγρα...λέτε να είναι υπολείμματα από την περασμένη περίοδο?

Καλησπέρα και καλή επιτυχία! 

Είναι φυσιολογικό το καφέ που έχεις. Ίσως είναι από τραυματισμό του τραχήλου. Συμβαίνουν αυτά καμία φορά στη σπερματεγχυση,  μην αγχώνεσαι! 

Θα περιμενουμε τα νέα σου! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

11 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία! 

Είναι φυσιολογικό το καφέ που έχεις. Ίσως είναι από τραυματισμό του τραχήλου. Συμβαίνουν αυτά καμία φορά στη σπερματεγχυση,  μην αγχώνεσαι! 

Θα περιμενουμε τα νέα σου! 

Μακάρι να είναι καλά τα νέα μου...Αλλιώς θα έχουμε και συνέχεια χιχι.Ευχαριστώ πάρα πολύ για την Απάντηση!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια..πώς είστε? εμενα η σιχαμένη(!) με επισκεφτηκε πρωί πρωί μην χάσει...χαχαχα:confused:...κατι μου λέει οτι πιο πιθανό ειναι να μέίνει έγκυος η γιαγιά μου που είναι 80 χωρίς ωοθήκες...παρα εγώ...!

πρίν από 59 λεπτά , Tatiana30 είπε:

καλημέρα κορίτσια..πώς είστε? εμενα η σιχαμένη(!) με επισκεφτηκε πρωί πρωί μην χάσει...χαχαχα:confused:...κατι μου λέει οτι πιο πιθανό ειναι να μέίνει έγκυος η γιαγιά μου που είναι 80 χωρίς ωοθήκες...παρα εγώ...!

Καλημέρα!Ελα κάποια στιγμη θα έρθει για όλες.Ισως και για τη γιαγιά σου!!!Σηκωνόμαστε και συνεχίζουμε!!

@Nektarinaki τι έγινε?Δεν μας είπες τα νέα σου!ολα εντάξει??

CpFNp3.png

Καλησπέρα βρε κορίτσια....Δεν ξέρω πραγματικά αν σε ποιο cafe να γράψω....Είμαι στα πολύ down μου,η ψυχολογία μου έχει πέσει κατακόρυφα....Την Τετάρτη έκανα σπερματεγχυση κ τώρα απλά περιμένω όμως ο γιατρός μου έδωσε κ τα utrogestan 2 ημερησίως κολπικα....Δεν ξέρω αν είναι ιδέα Μου όμως το κεφάλι μου πάει να σπάσει,οι κράμπες στην κοιλιά δεν ανέχονται όπως επίσης κ οι πόνοι στη μεση,στομάχι κομπος....ψυχολογία μηδέν,ευσιγκινησια στο φουλ...όλο κλαίω.....όλο σκέφτομαι,όχι μόνο το αποτέλεσμα αλλά και το αν έχω θετική απάντηση τότε τι θα κάνω αν στους πρώτους μήνες έχω εμετους(γενικά έχω μια φοβία στον εμετό σε σημείο να κλαίω ακόμα και στην ιδεα).....Και θα μου πείτε κ εσείς με τη σειρά σας "βρε κοριτσάκι μου...έχεις τίποτα θετικό πάνω Σου?"

Συγγνώμη για το μεγάλο μνμ αλλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου!!!

πρίν από 7 λεπτά , Georgia-Sakis είπε:

Καλησπέρα βρε κορίτσια....Δεν ξέρω πραγματικά αν σε ποιο cafe να γράψω....Είμαι στα πολύ down μου,η ψυχολογία μου έχει πέσει κατακόρυφα....Την Τετάρτη έκανα σπερματεγχυση κ τώρα απλά περιμένω όμως ο γιατρός μου έδωσε κ τα utrogestan 2 ημερησίως κολπικα....Δεν ξέρω αν είναι ιδέα Μου όμως το κεφάλι μου πάει να σπάσει,οι κράμπες στην κοιλιά δεν ανέχονται όπως επίσης κ οι πόνοι στη μεση,στομάχι κομπος....ψυχολογία μηδέν,ευσιγκινησια στο φουλ...όλο κλαίω.....όλο σκέφτομαι,όχι μόνο το αποτέλεσμα αλλά και το αν έχω θετική απάντηση τότε τι θα κάνω αν στους πρώτους μήνες έχω εμετους(γενικά έχω μια φοβία στον εμετό σε σημείο να κλαίω ακόμα και στην ιδεα).....Και θα μου πείτε κ εσείς με τη σειρά σας "βρε κοριτσάκι μου...έχεις τίποτα θετικό πάνω Σου?"

Συγγνώμη για το μεγάλο μνμ αλλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου!!!

ολα ειναι απο τις ορμονες κ οι φοβοι κ το κεφαλι κ θα περασουν. τους εμετους μην τους φοβασαι ειναι το πιο υποφερτο κομματι στην εγκυμοσυνη. το πιο ανυποφορο ειναι το συνεχες ανχος αν ολα πανε καλα. αλλα ειναι απλα μηνες που περνανε κ καποια στιγμη ερχετε κ το μωρο. υπομονη κ να πανε ολα καλα προσπαθησε να κανεις πραγματα να περναει η ωρα!! 

1 hour ago, linaa είπε:

ολα ειναι απο τις ορμονες κ οι φοβοι κ το κεφαλι κ θα περασουν. τους εμετους μην τους φοβασαι ειναι το πιο υποφερτο κομματι στην εγκυμοσυνη. το πιο ανυποφορο ειναι το συνεχες ανχος αν ολα πανε καλα. αλλα ειναι απλα μηνες που περνανε κ καποια στιγμη ερχετε κ το μωρο. υπομονη κ να πανε ολα καλα προσπαθησε να κανεις πραγματα να περναει η ωρα!! 

Να είσαι καλά βρε κορίτσι μου για το κουραγιο...κάνω ότι μπορώ τουλάχιστον τώρα που είναι αρχή αλλά δεν κάνω κ πολλά για να μη ρισκάρω κάποιο λάθος όμως πραγματικά όταν πονάει το ένα κ το άλλο δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις κ να ξεχαστείς,Όταν δεν με πονάει κατι(σπάνιο δηλαδη) δεν τρέχει τίποτα....Για την ώρα ούτε να φαω καλά καλά δεν μπορώ!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσακια μου,τι κανετε?? @BettySt @Elma86 Εγω ηθελα να απεχω λιγες μερες απο το φορουμ,για να ηρεμισω λιγακι..τελικα του ειχανε κανει μονο για μικροβια και ητανε αρνητικα ολα ευτυχως,αλλα δε του κανανε σπερμοδιαγραμμα γιατι ΔΕΝ το ειδανε στο παραπεμτικο ειπανε!και καλα!πρωτο πρωτο ητανε!τεσπα και νευριασε ο αντρας μου,και θα παει αυριο σε ενα αλλο κεντρο να το κανει.οποτε θα ξερουμε μεσα στην εβδομαδα.αντε να δουμε!τα δικα σας νεα ολα καλα???δεν αντεξα τελικα πολυ μακρια σας!!χαχαχαχαχαχ αδυναμιες μουυυυ!! @Georgia-Sakis @happy! @kido Καλη επιτυχια κοριτσια!μακαρι να εχετε σπορακια στις κοιλιτσες σας! @Tatiana30 δεν πειραζει κοριτσακι μου,τον επομενο μηνα!και γω αδιαθετησα!!τι να κανουμε,υπομονη!ελπιζω να μην ξεχασα καμια!ευχομαι σε ολες μας τα καλυτερα κοριτσια μου!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

15 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Καλησπέρα κοριτσακια μου,τι κανετε?? @BettySt @Elma86 Εγω ηθελα να απεχω λιγες μερες απο το φορουμ,για να ηρεμισω λιγακι..τελικα του ειχανε κανει μονο για μικροβια και ητανε αρνητικα ολα ευτυχως,αλλα δε του κανανε σπερμοδιαγραμμα γιατι ΔΕΝ το ειδανε στο παραπεμτικο ειπανε!και καλα!πρωτο πρωτο ητανε!τεσπα και νευριασε ο αντρας μου,και θα παει αυριο σε ενα αλλο κεντρο να το κανει.οποτε θα ξερουμε μεσα στην εβδομαδα.αντε να δουμε!τα δικα σας νεα ολα καλα???δεν αντεξα τελικα πολυ μακρια σας!!χαχαχαχαχαχ αδυναμιες μουυυυ!! @Georgia-Sakis @happy! @kido Καλη επιτυχια κοριτσια!μακαρι να εχετε σπορακια στις κοιλιτσες σας! @Tatiana30 δεν πειραζει κοριτσακι μου,τον επομενο μηνα!και γω αδιαθετησα!!τι να κανουμε,υπομονη!ελπιζω να μην ξεχασα καμια!ευχομαι σε ολες μας τα καλυτερα κοριτσια μου!

Γειά σου!! Ευχαριστώ για την ευχή σου! Μακάρι να έχει πιάσει ήδη! Αλλά δεν θα αισθανόμουν τίποτα; Είμαι 20μέρα με οωρρηξία 14η και έχω πόνο και πρήξιμο στο στήθος μόνο όπως κάθε φορά! Απλά ίσως ξεκινησει λίγο νωρίτερα γιατί συνήθως το ένιωθα 4-5 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο. 

Να το κάνετε το σπερμοδιάγραμμα, τι πάει να πει δεν το είδαν;;; Ό,τι θες ακούς τη σήμερον ημέρα!! Απλά να έχει αποχή 2-4 μέρες και να ξαναδώσει ένα δειγμα!

@Nektarinaki υπομονή και μονο να κοιταζουμε μπροστά τιποτα άλλο..εγω πλέον πιστευω ακραδαντα  οτι καποιο μαθημα πρεπει να παρω απο όλη αυτη τη δοκιμασία...πχ πριν ημουν τρομερα αγχώδης ανθρωπος, δεν προσαρμοζόμουν ευκολα και αγχωνομουν υπερβολικά για πραγματα που δεν επρεπε...μετα απο 1 χρονο που μεσολαβησαν πολλά κ διαφορα "χαστούκια" πλεον εχω αποδεχθεί την κατάσταση κ δεν καθομαι να σκεφτομαι  κ να λέω "γιατί σε μας?"..λεω γιατι οχι σε μας....κ οτι μα  οτι κ να ακούσω εχω πάθει ανοσία κ δεν τρελαινομαι καθόλου οχι μονο στο θεμα τεκνοποιησης αλλα κ γενικότερα...λεω θα παω όπως τα φερει η ζωή κ οπως θελει ο θεός...αυτά!σορρυ αν σας κούρασα με την φιλοσοφική κουβεντούλα...:)

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, kido είπε:

Γειά σου!! Ευχαριστώ για την ευχή σου! Μακάρι να έχει πιάσει ήδη! Αλλά δεν θα αισθανόμουν τίποτα; Είμαι 20μέρα με οωρρηξία 14η και έχω πόνο και πρήξιμο στο στήθος μόνο όπως κάθε φορά! Απλά ίσως ξεκινησει λίγο νωρίτερα γιατί συνήθως το ένιωθα 4-5 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο. 

Να το κάνετε το σπερμοδιάγραμμα, τι πάει να πει δεν το είδαν;;; Ό,τι θες ακούς τη σήμερον ημέρα!! Απλά να έχει αποχή 2-4 μέρες και να ξαναδώσει ένα δειγμα!

Δεν ειναι απαραιτητο να νιωθεις καποια αλλα συμπτωματα!γιατι πολλες κοπελες τα νιωθανε ολα και δεν ητανε εγκυες και καποιες αλλες δεν ειχανε τιποτα,ητανε τλκ εγκυουλες!οποτε τα συμπτωματα δεν ειναι απολυτα κοριτσι μου!μακαρι να εγινε το θαυματακι σου!θα ξερουμε σε λιγες μερες..οσο αναφορα το σπερμοδιαγραμμα,αυτο μας ειπανε οι εξυπνοι!!!!οτι δεν το ειδανε να το γραφει στο παραπαμπτικο!αχρηστοι!ναι κρατησε αποχη ο αντρουλης μου 4 ημερες και πηγε σημερα αλλου και εκανε!αυριο μας ειπανε θα βγουνε!αντε να δουμεεεε....

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nektarinaki είπε:

Δεν ειναι απαραιτητο να νιωθεις καποια αλλα συμπτωματα!γιατι πολλες κοπελες τα νιωθανε ολα και δεν ητανε εγκυες και καποιες αλλες δεν ειχανε τιποτα,ητανε τλκ εγκυουλες!οποτε τα συμπτωματα δεν ειναι απολυτα κοριτσι μου!μακαρι να εγινε το θαυματακι σου!θα ξερουμε σε λιγες μερες..οσο αναφορα το σπερμοδιαγραμμα,αυτο μας ειπανε οι εξυπνοι!!!!οτι δεν το ειδανε να το γραφει στο παραπαμπτικο!αχρηστοι!ναι κρατησε αποχη ο αντρουλης μου 4 ημερες και πηγε σημερα αλλου και εκανε!αυριο μας ειπανε θα βγουνε!αντε να δουμεεεε....

Καλα αποτελέσματα να εχετε!!

Ευχαριστώ πολύ μακάρι να έχει γίνει και ας μην νιώθω τίποτα! Φοράω και σερβιετάκι για να τσεκάρω για τυχόν υγρά ή αίμα αλλά δεν έχω δει τίποτα. Μόνο κάτι πονάκια πού και πού αλλά δεν ξέρω μπορεί και να είναι το έντερό μου...:shock:

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...