Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Tatiana30 είπε:

Όχι δεν κάναμε ακόμη  μετά την τρίμηνη  θεραπεία θα γίνει  Γιατί  με την εμπειρία  του λέει  στάνταρ κ εδώ θα έχουμε θέμα αλλά θα το δούμε  σε τρεις  μήνες Γιατί το 2% φυσιολογικές  μορφές σημαίνει κ θέμα με τον κατακερματισμό έτσι μου ειπε...όποτε πάλι στο περίμενε  Είμαστε...

Ααα οντως μονο 2%ειναι χαμηλα.αλλα τιποτα δεν ειναι απιθανο ετσι?ξερω κοπελα που με 3%φυσιολογικες μορφες,εμεινε εγκυος!και μεις εχουμε ανωμαλες μορφες!αλλα εχουμε 30% φυσιολογικες.αλλα εμας εγιναν απο την κιρσοκηλη που ειχε ο αντρουλης.μακαρι να βρουμε ολες ακρη κοριτσια μου.ειμαστε αγωνιστριες και μας αξιζει ενα καλο τελος!ολα θα σου πανε καλα κοπελα μου.η επιστημη εχει προχωρησει πολυ.θα το στρωσετε το σπερματακι.υπομονη θελει.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με πηραν τηλεφωνο.γονιμοποιηθηκαν τα 4 και ενα ακομα κατι παει να κανει αλλα θα ξερουμε μεθαυριο αν προχωρησαν και τι γινεται.αν ολα πανε καλα μου ειπαν οτι τεταρτη θα τα μεταφερουμε.

• Μου αρέσει 4

πρίν από 26 λεπτά , happy! είπε:

Με πηραν τηλεφωνο.γονιμοποιηθηκαν τα 4 και ενα ακομα κατι παει να κανει αλλα θα ξερουμε μεθαυριο αν προχωρησαν και τι γινεται.αν ολα πανε καλα μου ειπαν οτι τεταρτη θα τα μεταφερουμε.

Μπραβο κοπελα μουυυυ!ευχομαι ολα να πανε καλα,και να μας ανακοινωσεις σε λιγο καιρο την εγκυμοσυνη σου:)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

9 ώρες πρίν, happy! είπε:

Πολλά νέα μαζεύτηκαν για Τετάρτη. Μακάρι όλα να είναι θετικά! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Γειά σας κορίτσια και καλό μήνα! Όλο ευχάριστα να μας φέρει εύχομαι! 

@Nektarinaki @happy! έχετε αγονια για αύριο; Καλά αποτελέσματα να έχετε! 

@Tatiana30 τι κάνεις, πώς είσαι;

@Elma86 ελπίζω να είσαι καλά,  σε σκεφτόμαστε! Φιλιά 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

@BettySt Καλημέρα...μια χαρα ωραια πέρασε χθες η πρωτομαγιά..καλό μηνα σε όλα τα κορίτσια...

εγω περιμενω την παρασκευή περίοδο ελπίζω να μην ερθει αν κ εχω χαμηλά τον πήχη πλέον μετα απο τόσες σφαλιάρες...πλέον ουτε στα συμπτωματα δινω βάση ουτε σε τίποτα πχ εχω πρησμένο στήθος εδω κ μια βδομάδα αλλα δεν δινω σημασία...:?

Καλημέρα κορίτσια! Εμένα τελικά μου ήρθε η περίοδος. Έχω συνηθίσει και ούτε να νευριαζω δεν μπορώ. 

@Tatiana30 μακάρι μην σού έρθει και να έχεις καλά νέα να  μοιραστείς μαζί μας!

@Nektarinaki, @happy! πότε θα ξερουμε τα δικά σας αποτελέσματα;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 6 λεπτά , BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εμένα τελικά μου ήρθε η περίοδος. Έχω συνηθίσει και ούτε να νευριαζω δεν μπορώ. 

Γαμωτο και είχες καλές επαφές βρε κορίτσι.. Δεν πειράζει ας φύγει το μικρόβιο και ξαναδοκίμασε την ίδια συνταγή!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 5 λεπτά , BettySt είπε:

Κορίτσι μου μόνο υπομονή μπορω να σου πω..Τουλάχιστον σκέψου ότι έρχεται στην ώρα της και δεν σε αγχώνει με καθυστερήσεις και τζάμπα τεστ εγκυμοσύνης. Εγώ τουλάχιστον έτσι παρηγορούσα τον εαυτό μου.Εύχομαι την επόμενη φορά. Λες να γίνονται όλα για να συγχρονιστούμε και να πάμε μαζί???χαχα! Εγώ όλα καλά έχω ηρεμήσει γενικά και προσπαθώ να μην αφήνω τον εαυτό μου να επηρεάζεται απο τις φουσκωμένες κοιλιές και τα καρότσια που κυκλοφορούν έξω τώρα που άνοιξε ο καιρός. Εχουμε κανονίσει και ένα τριημερο το άλλο σ/κ όποτε σκέφτομαι μόνο πώς θα περάσω καλά. 

Ελπίζω να πάνε καλά όλα στα υπόλοιπα κορίτσια

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Elma86 είπε:

Κορίτσι μου μόνο υπομονή μπορω να σου πω..Τουλάχιστον σκέψου ότι έρχεται στην ώρα της και δεν σε αγχώνει με καθυστερήσεις και τζάμπα τεστ εγκυμοσύνης. Εγώ τουλάχιστον έτσι παρηγορούσα τον εαυτό μου.Εύχομαι την επόμενη φορά. Λες να γίνονται όλα για να συγχρονιστούμε και να πάμε μαζί???χαχα! Εγώ όλα καλά έχω ηρεμήσει γενικά και προσπαθώ να μην αφήνω τον εαυτό μου να επηρεάζεται απο τις φουσκωμένες κοιλιές και τα καρότσια που κυκλοφορούν έξω τώρα που άνοιξε ο καιρός. Εχουμε κανονίσει και ένα τριημερο το άλλο σ/κ όποτε σκέφτομαι μόνο πώς θα περάσω καλά. 

Ελπίζω να πάνε καλά όλα στα υπόλοιπα κορίτσια

Ελμακιιι, χαίρομαι που είσαι καλά κοριτσι μου! Πολύ καλό θα σου κάνει το τριήμερο, να περάσετε όμορφα! 

Λες να μας τη σκάσουν μαζί τα σπορακια; Θα είναι σούπερ! 

Όσο για το άλλο θέμα με κοιλίτσες,  έγκυες και περίοδο μου φαίνεται πως έχω αποκτήσει μια αναισθησια :)

πρίν από 41 λεπτά , kido είπε:

Γαμωτο και είχες καλές επαφές βρε κορίτσι.. Δεν πειράζει ας φύγει το μικρόβιο και ξαναδοκίμασε την ίδια συνταγή!

Τι να κανουμε,  αφού δεν θέλει να μας κάτσει. 

Το μικροβιο πρέπει να έχει φύγει,  γιατί δεν έχω ενοχλήσεις, αλλά θα δειξει. 

Τώρα είναι η σειρά σού, μακάρι να έχουμε ευχάριστα από εσένα! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 36 λεπτά , BettySt είπε:

Τι να κανουμε,  αφού δεν θέλει να μας κάτσει. 

Το μικροβιο πρέπει να έχει φύγει,  γιατί δεν έχω ενοχλήσεις, αλλά θα δειξει. 

Τώρα είναι η σειρά σού, μακάρι να έχουμε ευχάριστα από εσένα! 

Μακαρι, πάντως την τιμήσαμε τη χθεσινή βραδιά που είχαμε βρει θετικό ωορρηξίας...ίσως και απόψε αν μπορεσουμε! Αν και άλλη φορά είχαμε επαφές πανω στην ωορρηξία, αλλα δεν είναι και.υποχρεωτικό να οδηγήσει σε εγκυμοσύνη! 30% είναι η καλή πιθανότητα μόνο, ας ελπίσουμε να πέσω μεσα μια φορά!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , kido είπε:

Μακαρι, πάντως την τιμήσαμε τη χθεσινή βραδιά που είχαμε βρει θετικό ωορρηξίας...ίσως και απόψε αν μπορεσουμε! Αν και άλλη φορά είχαμε επαφές πανω στην ωορρηξία, αλλα δεν είναι και.υποχρεωτικό να οδηγήσει σε εγκυμοσύνη! 30% είναι η καλή πιθανότητα μόνο, ας ελπίσουμε να πέσω μεσα μια φορά!!!!

Πάντως αν είχες χθες θετικό τεστ η ωορρηξία θα γίνει σήμερα ή αυριο. Όπότε πιο σημαντικό είναι να έχεις επαφές αυτές τις μέρες. Καλή επιτυχία

CpFNp3.png

2 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

Πάντως αν είχες χθες θετικό τεστ η ωορρηξία θα γίνει σήμερα ή αυριο. Όπότε πιο σημαντικό είναι να έχεις επαφές αυτές τις μέρες. Καλή επιτυχία

Λες ε? Έτσι λεει.και στις οδηγίες του τεστ. Τη.μερα του θετικού και τις 2 επόμενες...

Ναι χτες μεσημέρι βρηκα θετικό πολυ έντονο ενω μέχρι προχθές ήταν κατασπρο. Έγινε χθες βράδυ αργα και θα επιδιώξω επανάληψη και απόψε. Έχω πολλά υγρά διάφανα και πόνους. Εγώ στην ωορρηξία έχω πιο πολύ πόνο απο οτι στην περίοδο και η επαφή δεν μου είναι ευχάριστη αλλα οκ!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...