Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , BettySt είπε:

Γειά σας κορίτσια! Χρόνια πολλά, να χαίρεστε όσους έχετε! 

@happy! τι έγινε,  πηγές στο γιατρό; ωοληψια ποτέ θα κάνεις;

@Nektarinaki ελπίζω σύντομα να είναι καλύτερα τα πράγματα στην οικογένεια σου! Φιλιά και μεγάλη αγκαλιά!  

@Elma86 Ελμακι τι κάνεις, χαθηκες;

@BettySt σ'ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου..μπορα ειναι,θα περασει!ανταποδιδω την αγκαλια και ευχομαι και ελπιζω να μας ανακοινωσεις ευχαριστα σε λιγες μερες..ειχες καλες επαφουλες αυτη την φορα..πολλα φιλακια:mad:

• Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πηγα εχω 6 κανονικα αυγα και 2 μικρα.τεταρτη τα ξαναβλεπουμε και παρασκευη μαλλον τα παιρνουμε.πηγα και στον μαστολογο και μου ειπε να συνεχισω κανονικα και το παρακολουθουμε αυτο που βγηκε στη μαστογραφεια.ηρεμισα λιγο...

Εχω ιστορικο με την μαμα μου.και αυτο με τρομαξε πολυ.

πρίν από 39 λεπτά , happy! είπε:

Πηγα εχω 6 κανονικα αυγα και 2 μικρα.τεταρτη τα ξαναβλεπουμε και παρασκευη μαλλον τα παιρνουμε.πηγα και στον μαστολογο και μου ειπε να συνεχισω κανονικα και το παρακολουθουμε αυτο που βγηκε στη μαστογραφεια.ηρεμισα λιγο...

Εχω ιστορικο με την μαμα μου.και αυτο με τρομαξε πολυ.

Αφού σού είπε έτσι ο γιατρός, μην ανησυχείς! 

Οπότε περιμένουμε νέα παρασκευή. Όλα καλά να πάνε! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Καλημέρα κορίτσια!Τι να κάνω..πενθώ ακόμα κυρίως για το μέλλον.Με φοβίζει η συνέχεια και λίγο νιωθω μια απαισιοδοξία γενικότερη. Τέλος πάντως παίρνω τα αντισυλληπτικά μου και προσπαθώ να επανέλθω ως γυναίκα(!) γιατί η αλήθεια είναι πως μου δημιουργήθηκαν αρκετές φοβίες. Προς το παρον προσπαθώ να σκέφτομαι κάθε μέρα με τη σειρά της και να αποφεύγω το μέλλον.Εσείς πως είστε? @Nektarinaki καλή δύναμη για τον πεθερό σου.Δυστυχώς πλέον αυτά είνια πολύ συνηθισμένα σε νέους ανθρώπους. @happy! είδες που προχωράς?εύχομαι να πάνε όλα καλά στη συνέχεια

• Λυπημένη/-ος 1

CpFNp3.png

5 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!Τι να κάνω..πενθώ ακόμα κυρίως για το μέλλον.Με φοβίζει η συνέχεια και λίγο νιωθω μια απαισιοδοξία γενικότερη. Τέλος πάντως παίρνω τα αντισυλληπτικά μου και προσπαθώ να επανέλθω ως γυναίκα(!) γιατί η αλήθεια είναι πως μου δημιουργήθηκαν αρκετές φοβίες. Προς το παρον προσπαθώ να σκέφτομαι κάθε μέρα με τη σειρά της και να αποφεύγω το μέλλον.Εσείς πως είστε? @Nektarinaki καλή δύναμη για τον πεθερό σου.Δυστυχώς πλέον αυτά είνια πολύ συνηθισμένα σε νέους ανθρώπους. @happy! είδες που προχωράς?εύχομαι να πάνε όλα καλά στη συνέχεια

@Elma86Ελα Ελμάκι μου καλησπέρα!αυτα τα ξεσπάσματα,τα εχω και γω πολλες φορες...ειναι απο την πιεση,και την λαχταρα που εχουμε..και παντα ερχεται στο μυαλο αυτη η ασχημη σκεψη..αραγε θα γινω ποτε μανα??και αν οντως δε γινω???και ποναω οταν το σκεφτομαι αυτο..αλλα προσπαθω να ειμαι θετικη και να πιστευω οτι θα γινει καποια στιγμη..ισως να αργησει,αλλα σκοπος ειναι να γινει..εχε πιστη και αυτη τη φορα θα σου πανε καλυτερα τα πραγματα και θα το πιασεις το σπορακι...οσο για τον πεθερο μου,ειναι δυσκολα τα πραγματα...αλλα οτι ειναι να γινει,θα γινει...την πεμπτη παει ο αντρουλης μου για σπερμοδιαγραμμα..ευχηθειτε να ειναι καλυτερο απ το προηγουμενο...περασε πλεον το 6μηνο απ το χειρουργειο..πρεπει να αρχισει να στρωνει,αλλιως θα πρεπει να σκεφουμε αλλους δρομους....αντε να δουμε....

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Nektarinaki είπε:

@Elma86Ελα Ελμάκι μου καλησπέρα!αυτα τα ξεσπάσματα,τα εχω και γω πολλες φορες...ειναι απο την πιεση,και την λαχταρα που εχουμε..και παντα ερχεται στο μυαλο αυτη η ασχημη σκεψη..αραγε θα γινω ποτε μανα??και αν οντως δε γινω???και ποναω οταν το σκεφτομαι αυτο..αλλα προσπαθω να ειμαι θετικη και να πιστευω οτι θα γινει καποια στιγμη..ισως να αργησει,αλλα σκοπος ειναι να γινει..εχε πιστη και αυτη τη φορα θα σου πανε καλυτερα τα πραγματα και θα το πιασεις το σπορακι...οσο για τον πεθερο μου,ειναι δυσκολα τα πραγματα...αλλα οτι ειναι να γινει,θα γινει...την πεμπτη παει ο αντρουλης μου για σπερμοδιαγραμμα..ευχηθειτε να ειναι καλυτερο απ το προηγουμενο...περασε πλεον το 6μηνο απ το χειρουργειο..πρεπει να αρχισει να στρωνει,αλλιως θα πρεπει να σκεφουμε αλλους δρομους....αντε να δουμε....

τις ευχες μου να γινει συντομα το θαυματακι σας!!! 

• Ευχαριστώ 1

Γειά σας κορίτσια,  τι κάνετε;

Εμένα τα νέα μου δεν είναι πολύ καλά. Μετά από το ουρεόπλασμα και υψηλή FSH , τώρα τσιμπησα και ουρολοιμωξη. Μου εδωσε ο γιατρός αντιβίωση και παρόλα που το τόνισα ότι προσπαθώ για μωρό μου έδωσε τέτοια που ίσως και επηρεάζει σε περίπτωση εγκυμοσυνης. Μου έκανε βέβαια β χοριακη οποία ήταν αρνητική. Έχω μια απορία όμως, δεν ήταν πολύ νωρίς για να δείξει κατι;  Το τεστ ωορρηξίας έδειξε θετικό 16η μέρα του κύκλου και εγώ είμαι τώρα 25η μέρα. Τι λέτε;

• Λυπημένη/-ος 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 26 λεπτά , BettySt είπε:

Γειά σας κορίτσια,  τι κάνετε;

Εμένα τα νέα μου δεν είναι πολύ καλά. Μετά από το ουρεόπλασμα και υψηλή FSH , τώρα τσιμπησα και ουρολοιμωξη. Μου εδωσε ο γιατρός αντιβίωση και παρόλα που το τόνισα ότι προσπαθώ για μωρό μου έδωσε τέτοια που ίσως και επηρεάζει σε περίπτωση εγκυμοσυνης. Μου έκανε βέβαια β χοριακη οποία ήταν αρνητική. Έχω μια απορία όμως, δεν ήταν πολύ νωρίς για να δείξει κατι;  Το τεστ ωορρηξίας έδειξε θετικό 16η μέρα του κύκλου και εγώ είμαι τώρα 25η μέρα. Τι λέτε;

Ελα κοριτσακι μου,καλησπερα!αμαν ρε Μπετακιι θα ησυχασεις ποτε??πφφφφ!οντως ειναι νωρις για να δειξει..αν σκεφτεις οτι η εμφυτευση γινεται απο την 6μερα εως τη 12η ημερα..οποτε μπορει καν να μην εγινε ακομη εμφυτευση..πολλα μπορει να ειναι..ας ελπισουμε οτι αν το επιασες το σπορακι,να μην επηρεαστει..επισης θα σου ελεγα να κανει και ο αντρουλης σου μια καλλιεργεια ουρων..το μικροβιο αυτο κολλαει με τις επαφες..γιατι μετα θα το κολλαει ο ενας στον αλλο..και ειναι ατιμο μικροβιο αυτο..ειναη το  escherichia coli αυτο ευθυνεται συνηθως για τις ουρολοιμωξεις..

• Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σου κορίτσι μου! Άσε, όλο αναποδιες μας βρίσκουν. Τώρα θα πάμε και στη κηδεία του 1ου  ξάδερφο του άντρα μου. Πέθανε από καρκίνο και μόνο 30 κάτι χρόνον, το είχε από μωρό. :cry:

Σασ μαυρισα και εσάς κορίτσια , συγνώμη. Αλλά έπρεπε να τα πω γιατί θα εσκαγα.  

• Λυπημένη/-ος 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 13 λεπτά , BettySt είπε:

Γειά σου κορίτσι μου! Άσε, όλο αναποδιες μας βρίσκουν. Τώρα θα πάμε και στη κηδεία του 1ου  ξάδερφο του άντρα μου. Πέθανε από καρκίνο και μόνο 30 κάτι χρόνον, το είχε από μωρό. :cry:

Σασ μαυρισα και εσάς κορίτσια , συγνώμη. Αλλά έπρεπε να τα πω γιατί θα εσκαγα.  

Πω πω το καημενο το παλικαρι.νεοτατος.οχι ρε γαμωτο.δε μας μαυρισες καθολου.γι αυτο ειμαστε εδω.ελπζω να δουμε και μεις μια ΑΣΠΡΗ μερα απο εδω και περα!φτανουν πια οι αναποδιες!ΦΤΑΝΟΥΝ!!!!συλληπητηρια κοριτσακι μου.

• Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Συλλυπητηρια κοριτσι.συμβαινουν τοσα πολλα ασχημα γαμωτο....

Καμια φορα σκεφτομαι οταν περιμενω στο ιατρειο και βλεπω τοσες κοπελες με το γνωστο (μας) βλεμμα οτι μπορει να ειναι μια απο εσας....χαμογελαμε η μια στην αλλη με κατανοηση και ευχομαστε καλα αποτελεσματα σαν να γνωριζομαστε...σαν να κανουμε ολες μαζι ενεσεις και υπερηχους.περιμενουμε τις χοριακες η μια της αλλης με αγωνια που πολλες φορες δεν τολμαμε ουτε στους δικους μας να δειξουμε απο φοβο μην τους στεναχωρουμε περισσοτερο.δεν μπορει να ειμαστε ρε κοριτσια τοσο γκαντεμες ολες....θελω να πιστευω οτι ειμαστε στην ουρα και κανουμε ψιλοκουβεντα μεχρι να ερθει η σειρα μας.και θα ερθει το πιστευω...

• Ευχαριστώ 1

Γειά σας κορίτσια, τι κάνετε; Είστε όλες καλά; Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση όλες πολύ. Είστε πολύ καλές! 

Πήγα και εγώ σήμερα στη γυνεκολογο και μου έδωσε άλλη αντιβίωση οποία δεν επηρεάζει σε περίπτωση εγκυμοσυνης. Επίσης μου είπε ότι ήταν πολύ νωρίς για να δείξει η χόριακη. Μου έφυγε το άγχος ότι μπορεί και να έχει γίνει κάτι  (έστω και η μικρή πιθανότητα που έχω ) και εγώ να κάνω κακό με την αντιβίωση. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Γεια σας κορίτσια πως πάτε? @happy! σήμερα είναι η ωοληψία?να μας πεις πως πήγε!σου εύχομαι να γίνει πραγματικότητα το όνειρο σου σε 2 βδομαδες! Εγώ κορίτσια χάθηκα λίγο αλλά προσπαθώ να κρατιέμαι αρκετα απασχολημένη για να μη σκέφτομαι και πολυ.. Γενικότερα προσπαθώ να χαλαρώσω όσο γίνεται. δεν σας ξεχνάω όμως να το ξέρετε! @BettySt εσένα σου εύχομαι να γίνει σε λίγες μέρες. Πάντως για την αντιβίωση που  έλεγες και γω θα σου έλεγα να την πάρεις κανονικα/ Αλλωστε πιστεύω οτι αν κάτι είναι να γίνει γίνεται όπως κα8ι να έχει. Κακώς αγχωνόμαστε με τέτοια. Ξερω άτομα που χωρίς να ξέρουν οτι ήταν έγκυες έπαιρναν πολυ ισχυρες αντιβιώσεις για διάφορους λόγους και μια χαρά ήταν τα μωρά τους. @Nektarinaki είστε καλύτερα?

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...