Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

15 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

Γεια σας κοριτσια..Δυστυχώς σήμερα δεν είμαι και πολύ καλά κυρίως γιατί με έχι πιάσει μια απογοήτευση του τύπου οτι αφού δεν έπιασαν δυο φορές γιατί να πιάσει η επόμενη ή η παραεπόμενη ή η επόμενη κτλ..κάθε φορά σκέφτομαι ότι θα είναι η τυχερή αλλά να που δεν είναι και μετα θα αρχίσουν τα παραδείγματα με την τάδε που έμεινε με την τρίτη και ξέρω ότι εγώ πάλι θα την ξεπεράσω  και τελικά δεν ξέρω που τελειώνει όλο αυτο

Αχ κοριτσακι μου σε νιώθω απόλυτα,  έχω νιώσει και εγώ έτσι πολλές φορές. Αλλά είμαι σίγουρη ότι θα ξαναβρεις δύναμη μέσα σου και θα καταφέρεις το στόχο σού. Και να τιμασαι ότι οτιδήποτε αρνητικό που μας πάει ένα βήμα πίσω είναι για να παρουμε φορα και να ανεβουμε πιο ψηλα! Πάρε το χρόνο σού να χαλαρωσεις και όλα θα γίνουν! !! Φιλιά 

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια! 

@Nektarinaki δεν ξαναέκανα άλλο τεστ, αλλά λέω να κάνω ένα σήμερα να δω αν είναι αρνητικό. 

Καλή επιτυχία! 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου  για τα παρηγορητικά σας λόγια..είναι καλό να τα ακούςόαν τα χρειάζεσαι!ειμαι καλύτερα πλέον. Πήγα χθες στον γιατρο μου είπε για τυχαίο γεγονός και γενικότερα ήταν πολύ καθησυχαστικός. Τώρα σε αυτόν τον κύκλο θα άρω αντισυλληπτικά για να φύγουν 2 κύστες που έμειναν και στον επόμενο θα πάμε για εμβρυομεταφορα. Ηρέμησα λίγο γιατι η αλήθεια είναι οτι δεν ήθελα τόσο γρήγορα. Λίγο να ηρεμήσω να μην παίρνω και απανωτές άδειες. Τώρα αν θα πετύχει η επόμενη..μόνο ο Θεός ξέρει!Αρα το σίγουρο είναι ότι πάμε για γονείς το 2019!Δεν με πειράζει αρκεί να μην αργήσει πάρα πολυ

• Μου αρέσει 2

CpFNp3.png

@Elma86 οπως σας ειπα σε προηγουμενη δημοσιευση ξεκινησα ενεσουλες για διεγερση.απο οτι διαβασα επαθες υπερδιεγερση.πες μου σε παρακαλω ενιωθες κατι περιεργο?εχω ψιλοτρομαξει γιατι δεν νιωθω κατι διαφορετικο.....χελπ.και να ζητησω συγγνωμη και απο τα κοριτσια που ρωταω για εξωσωματικη...

2 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου  για τα παρηγορητικά σας λόγια..είναι καλό να τα ακούςόαν τα χρειάζεσαι!ειμαι καλύτερα πλέον. Πήγα χθες στον γιατρο μου είπε για τυχαίο γεγονός και γενικότερα ήταν πολύ καθησυχαστικός. Τώρα σε αυτόν τον κύκλο θα άρω αντισυλληπτικά για να φύγουν 2 κύστες που έμειναν και στον επόμενο θα πάμε για εμβρυομεταφορα. Ηρέμησα λίγο γιατι η αλήθεια είναι οτι δεν ήθελα τόσο γρήγορα. Λίγο να ηρεμήσω να μην παίρνω και απανωτές άδειες. Τώρα αν θα πετύχει η επόμενη..μόνο ο Θεός ξέρει!Αρα το σίγουρο είναι ότι πάμε για γονείς το 2019!Δεν με πειράζει αρκεί να μην αργήσει πάρα πολυ

Γειά σου κορίτσι μου! Χαίρομαι πάρα πολύ που τώρα είσαι καλύτερα! Θα δείς πώς θα ηρεμισεις το καιρό που δεν θα προσπαθητε και θα ξεφύγει το μυαλό. Μετά θα είσαι πανέτοιμη να υποδεχτεις το μωρακι σού. 

1 ώρα πρίν, happy! είπε:

@Elma86 οπως σας ειπα σε προηγουμενη δημοσιευση ξεκινησα ενεσουλες για διεγερση.απο οτι διαβασα επαθες υπερδιεγερση.πες μου σε παρακαλω ενιωθες κατι περιεργο?εχω ψιλοτρομαξει γιατι δεν νιωθω κατι διαφορετικο.....χελπ.και να ζητησω συγγνωμη και απο τα κοριτσια που ρωταω για εξωσωματικη...

Δεν μας πειράζει καθόλου να συζητάμε και για αλλους μεθόδους. Το θέμα μας είναι πώς να μείνουμε έγκυες και όχι το τρόπο. Το τίτλο το έβαλα έτσι γιατί τότε ήμουνα σε αυτή την φάση, μετά όμως μαζεύτηκαμε ωραία παρέα και τα συζητάμε όλα. Το βασικό είναι να βοηθάει η μια την άλλη με  τις γνώσεις και εμπειρίες που έχει. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

2 ώρες πρίν, happy! είπε:

Κοίτα την υπερδιεγερση την παθαίνεις λίγο πριν ή μετα την ωοληψια. Αν έχεις πολλά ωοθηλάκια παράγουν πολλή οιστραδιόλη και το παθαίνεις. Δεν συμβαίνει σε όλες συνήθως σε αυτές που έχουν πολυκυστικές ή με μεγαλη παραγωγή. Εγώ πριν την ωοληψία είχα κάτι πόνους στην κοιλιά αλλά κατά κύριω λόγο την έπαθα την επόμενη της ωοληψίας. Πίστεψε με την καταλαβαίνεις!!Εγώ προσωπικά πονούσα μονιμως στην κοιλιά σαν να είχα ουρολοίμωξη πονούσε η ουροδόχος κύστη μου και όταν πήγαινα τουαλέτα αρκετα για 3-4 μέρες. Κάποια στγμη ένιωθα και μια πίεση στο στήθος. Και φυσικά ούτε να την ακουμπήσω. Οι ωοθηκες μου έγινα από 3 εκ, 9 οπότε ακουμπούσαν η μια την άλλη.Ευτυχώς δε μαζευτηκε πολύ υγρό οπότε δεν ήθελα νοσηλεία. Να μειώσεις το αλάτι και πολλά ασπράδια αβγου και στήθος κοτόπουλο. Καλή επιτυχία! 

Επίσης εγώ δεν έκανα ποτέ σπερματέγχυση αλλά μπήκα στο θέμα!!!Εδώ στο θέμα Συμπτωματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση η πλειοψηφία είναι έγκυες!

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

Ααααχ ρε κοριτσι μου εδωσες κουραγιοοοο ευχαριστω πολυ πολυυυυ.αυριο εχω ραντεβου να δω αν εκανα αυγουλακια.παραλληλα ειναι να κανω και καποιες αλλες εξετασεις οποτε εχω λιγο αγωνια γενικα...

Πηγαμε στον γιατρουλη σημερα......ειδε 6 αυγα στην δεξια και η αριστερα εχει 1 μικρο.θα ξαναπαμε δευτερα.λιγο απογοητευτικα......σκεφτομαι οτι αλλες κοπελες με 10 γονιμοποιημενα και δεν τα καταφερνουν.....απο τα 6 ποσα μπορει να γονιμοποιηθουν.....σκατουλια 

1 ώρα πρίν, happy! είπε:

Πηγαμε στον γιατρουλη σημερα......ειδε 6 αυγα στην δεξια και η αριστερα εχει 1 μικρο.θα ξαναπαμε δευτερα.λιγο απογοητευτικα......σκεφτομαι οτι αλλες κοπελες με 10 γονιμοποιημενα και δεν τα καταφερνουν.....απο τα 6 ποσα μπορει να γονιμοποιηθουν.....σκατουλια 

Μην αγχωνεσαι ακόμα!θα μεγαλωσουν και αλλα!ακόμα νωρίς ειναι..και να ξέρεις 1 και καλό χρειάζεται όχι 10

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

CpFNp3.png

πρίν από 55 λεπτά , BettySt είπε:

Γειά σας κορίτσια, τι κάνετε, πώς είστε;

@Nektarinaki που εισαιιι; Μπήκες στις γόνιμες και σε χάσαμε! Έλα να μας πεις τα νέα σου. 

Ελα κοριτσακι μουυυ!!αχχχ κοιτα,δεν μπορω να πω οτι ειμαι και πολυ καλα..βασικα χαλια..πως και πως περιμενα τις γονιμες,και σημερα που ειναι η ωορρηξια μου,απο χθες το βραδυ ο αντρουλης μου ειναι χαλια ψυχολογικα..ο πεθερος μου εχει καρκινο..60 χρονων ο ανθρωπος..και χειροτερεψε πολυ...για να μην πω μετραμε μερες..οποτε και που καναμε σημερα σεξ,ητανε τοσο με το ζορι,τοσο ψυχρο..με σταναχωρια..δεν προκειται να το επιασα το σπορακι ετσι..λυπαμαι και τον πεθερο μου που ποναει ολη μερα και τον αντρουλη μου που ειναι χαλια..και εκει που ειπα ρε κοριτσια οτι περασε ενα 6μηνο απο το χειρουργειο και κανουμε και την ομοιοπαθητικη,εκει που ειπα οτι πανε να αλλαξουνε τα πραγματα,μας ετυχε αυτο...πφφφφ να δω ποτε θα ηρεμησουμε...σορρυ για την παρανοια ρε κοριτσακια μου,αλλα με επιασε ασχημα το παραπονο!θα μου περασει...:-(

• Λυπημένη/-ος 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Ελα κοριτσακι μουυυ!!αχχχ κοιτα,δεν μπορω να πω οτι ειμαι και πολυ καλα..βασικα χαλια..πως και πως περιμενα τις γονιμες,και σημερα που ειναι η ωορρηξια μου,απο χθες το βραδυ ο αντρουλης μου ειναι χαλια ψυχολογικα..ο πεθερος μου εχει καρκινο..60 χρονων ο ανθρωπος..και χειροτερεψε πολυ...για να μην πω μετραμε μερες..οποτε και που καναμε σημερα σεξ,ητανε τοσο με το ζορι,τοσο ψυχρο..με σταναχωρια..δεν προκειται να το επιασα το σπορακι ετσι..λυπαμαι και τον πεθερο μου που ποναει ολη μερα και τον αντρουλη μου που ειναι χαλια..και εκει που ειπα ρε κοριτσια οτι περασε ενα 6μηνο απο το χειρουργειο και κανουμε και την ομοιοπαθητικη,εκει που ειπα οτι πανε να αλλαξουνε τα πραγματα,μας ετυχε αυτο...πφφφφ να δω ποτε θα ηρεμησουμε...σορρυ για την παρανοια ρε κοριτσακια μου,αλλα με επιασε ασχημα το παραπονο!θα μου περασει...:-(

Όχιί, λυπάμαι πολύ. Μακάρι να γίνει καλύτερα ο άνθρωπος! 

Και να μην το πιάσατε το σποράκι αυτό το μήνα δεν πειράζει, όταν είστε εσείς καλά θα ξαναπροσπαθεισετε και θα έρθει! 

Και μην ζητάς συγνώμη, έχεις κάθε δικαίωμα να σε πιάσει το παράπονο! Κουράγιο κορίτσι μου! 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Πω ρε παιδι μου......κριμα ρε κοριτσι μακαρι να πανε ολα κατ ευχην.τι να πω.....

Εγω εκανα την μαστογραφεια που πρεπει να γινεται για γυναικες που ειναι πανω απο 35 και το απογευμα πηρα τα αποτελεσματα.ειμαι να σκασω.εχω στον δεξιο μαστο ενα μικρο μορφωμα χαμηλης πυκνοτητας και μου εκλεισε ραντεβου ο γυναικολογος μου με τον μαστολογο την δευτερα.στεναχωρεθηκα παρα πολυ.τι  να πω ρε κοριτσια ....εχει συμβει σε καμια???

• Λυπημένη/-ος 1

On 21/4/2018 at 3:10 ΠΜ, happy! είπε:

Πω ρε παιδι μου......κριμα ρε κοριτσι μακαρι να πανε ολα κατ ευχην.τι να πω.....

Εγω εκανα την μαστογραφεια που πρεπει να γινεται για γυναικες που ειναι πανω απο 35 και το απογευμα πηρα τα αποτελεσματα.ειμαι να σκασω.εχω στον δεξιο μαστο ενα μικρο μορφωμα χαμηλης πυκνοτητας και μου εκλεισε ραντεβου ο γυναικολογος μου με τον μαστολογο την δευτερα.στεναχωρεθηκα παρα πολυ.τι  να πω ρε κοριτσια ....εχει συμβει σε καμια???

@happy!Ελα κοριτσι μου καλο.εγω αυτες τις μερες ειχα τρεχαματα με το θεμα του πεθερουλη μου και χαθηκα λιγο..ο γιατρος σου ειπε οτι ειναι ανυσηχητικο αυτο που βρηκες στο μαστο??μπορει να ειναι απλη κυστουλα.μη φοβασαι!σημερα δεν ειχες το ραντεβου με τον μαστολογο??ολα καλα???

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Γειά σας κορίτσια! Χρόνια πολλά, να χαίρεστε όσους έχετε! 

@happy! τι έγινε,  πηγές στο γιατρό; ωοληψια ποτέ θα κάνεις;

@Nektarinaki ελπίζω σύντομα να είναι καλύτερα τα πράγματα στην οικογένεια σου! Φιλιά και μεγάλη αγκαλιά!  

@Elma86 Ελμακι τι κάνεις, χαθηκες;

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...