Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

επειδή συμβαίνει ήδη, δεν έχει ο σύζυγος πρόγραμμα στην δουλειά του. Δουλεύει άτσαλες ώρες και μπορεί να δουλεύει μια μέρα και 14 ώρες σερί. Στα κενά του πιέζω εάν είναι ποιο χαλαρός. Πραγματικά το έχουμε βρει, απλά όταν νιώθω ότι κάπου το χάνουμε πάντα συζητάω και μιλάω ανοιχτά. Κάπου χανόμαστε και εμείς . Έχουμε επικοινωνία, αυτό είναι το κλειδί. Και να θέλω, δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου. Δεν είμαι τόσο δυνατή όπως πολλές εδώ μέσα, δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου, πέφτω πάρα πολύ ψυχολογικά. Έχω την ανάγκη για μπάνιο με ηρεμία, να βάψω τα νύχια μου για να είμαι κομπλέ στην δουλειά, να μην είμαι κομμάτια για να αποδώσω και στην δουλειά μου που μου αρέσει και δεν την βλέπω ως αγγαρεία. Εγώ προσωπικά αν δεν έχω λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα να πάρω μια ανάσα, σε κάποιους από τους τομείς θα το χάσω, ή δεν θα αποδίδω στην δουλειά μου, ή δεν θα είμαι καλά με την σχέση μου, το χειρότερο, δεν θα είμαι ήρεμη και σωστή απέναντι στο παιδί μου και δεν θα έχω καμία επικοινωνία με τους φίλους μου. Οπότε ναι, τα μοιραζόμαστε και ας μείνει κάτι για την επόμενη μέρα ή και εβδομάδα. Και ίσως δεν είναι πάντα 50-50. Ίσως είναι 20-80. Πχ εκείνος μαγειρεύει εγώ μαζεύω όλο το σπίτι και έχω αναλάβει τα ρούχα. Οσο εκείνος μαγειρεύει 2 - 4 ώρες έχω κάνει αρκετά πράγματα γιατί εκείνος παράλληλα προσέχει το παιδί. Ισορροπία ζητούσα από την αρχή της σχέσεις και φάνηκε με το παιδί ότι σωστά πράτταμε εξαρχής.
      Πολλά μπράβο σε όσες τα καταφέρνουν σε όλες που τα κάνουν όλα μόνες τους και αποδίδουν και σε όλους τους τομείς εξίσου καλά! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 49 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Ααα ακομη δε βρηκες θετικο τεστακι??σε ποια μερα εισαι???

Ποτε δεν ξερεις!πολλες ειχανε αιματακι και ητανε τελικα εγκυες..ακομη δε χαθηκε τιποτα!μεχρι να δουμε τη χοριακη,ελπιζουμε..

Στη 15η μέρα είμαι,  κανονικά σήμερα έπρεπε να έχω ωορρηξία. Όσες φορές έχω τσεκάρει με υπέρηχο κάνω 15η μέρα. Τώρα η χάλασε ο κύκλος με τα αντισυλληπτικα και θα κάνω αργότερα ωορρηξία η δεν ανεβαίνει αρκετά η ορμόνη για να δείξει το τεστ. Σήμερα ήταν αρκετά έντονο αλλά δεν μου φάνηκε και το ίδιο έντονη η γραμμή με την ελέγχου. Εγώ πάντως συνεχίζω τις προσπάθειες και θα δειξει. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, BettySt είπε:

Στη 15η μέρα είμαι,  κανονικά σήμερα έπρεπε να έχω ωορρηξία. Όσες φορές έχω τσεκάρει με υπέρηχο κάνω 15η μέρα. Τώρα η χάλασε ο κύκλος με τα αντισυλληπτικα και θα κάνω αργότερα ωορρηξία η δεν ανεβαίνει αρκετά η ορμόνη για να δείξει το τεστ. Σήμερα ήταν αρκετά έντονο αλλά δεν μου φάνηκε και το ίδιο έντονη η γραμμή με την ελέγχου. Εγώ πάντως συνεχίζω τις προσπάθειες και θα δειξει. 

Αφου ητανε σημερα εντονο,λογικα αυριο θα ειναι θετικο!!μαλλον σου καθυστερησε λιγο η ωορρηξια απο τα αντισυλληπτικα!εσυ εννοειται συνεχιζεις κανονικα τις επαφουλες σου..μακαρι να γινει το θαυματακι μακαρι θεουλη μου!!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 51 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Αφου ητανε σημερα εντονο,λογικα αυριο θα ειναι θετικο!!μαλλον σου καθυστερησε λιγο η ωορρηξια απο τα αντισυλληπτικα!εσυ εννοειται συνεχιζεις κανονικα τις επαφουλες σου..μακαρι να γινει το θαυματακι μακαρι θεουλη μου!!!

Μακάρι να γίνει σύντομα για όλες πού προσπαθούν! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ,  είσαι πολύ γλυκιά! Τώρα έκανα άλλο ένα και μου φαίνεται πως και οι δύο γραμμές είναι το ίδιο έντονες, θα κάνω και αύριο τεστ και βλέπουμε. 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

1 hour ago, BettySt είπε:

Μακάρι να γίνει σύντομα για όλες πού προσπαθούν! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ,  είσαι πολύ γλυκιά! Τώρα έκανα άλλο ένα και μου φαίνεται πως και οι δύο γραμμές είναι το ίδιο έντονες, θα κάνω και αύριο τεστ και βλέπουμε. 

Κοριτσακι μου καλοο στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.σε νιωθω τοσο απολυτα,που οταν ανακοινωσεις την εγκυμοσυνη σου,θα χαρω οπως θα χαρω για μενα!ευχομαι αυριο να δεις το θετικο τεστακι,και σε δυο βδομ.να δεις ενα αλλο θετικο τεστακι:)

• Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

9 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Κοριτσακι μου καλοο στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.σε νιωθω τοσο απολυτα,που οταν ανακοινωσεις την εγκυμοσυνη σου,θα χαρω οπως θα χαρω για μενα!ευχομαι αυριο να δεις το θετικο τεστακι,και σε δυο βδομ.να δεις ενα αλλο θετικο τεστακι:)

Καλημέραααα! Αχ εσύ "κακό" κορίτσι με συγκίνησες πάρα πολύ! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Και εγώ το ίδιο νιώθω για εσένα. Άντε αυτός να είναι ο τυχερός μας μήνας! Πρώτη είναι σήμερα η @Elma86 να μας πει τα καλά νέα(ακούς Ελμακι;!),  μετά εγώ, εσύ και η @happy!. Καλή επιτυχία να έχουμε! 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Καλημέραααα! Αχ εσύ "κακό" κορίτσι με συγκίνησες πάρα πολύ! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Και εγώ το ίδιο νιώθω για εσένα. Άντε αυτός να είναι ο τυχερός μας μήνας! Πρώτη είναι σήμερα η @Elma86 να μας πει τα καλά νέα(ακούς Ελμακι;!),  μετά εγώ, εσύ και η @happy!. Καλή επιτυχία να έχουμε! 

Αντε γλυκουλες μουυυ να ερθουνε και σε μας τα ευχαριστα!μπετακι μου δεν ξερω γιατι,αλλα εγω εχω ενα εντονο προαισθημα,οτι τον Ιουλιο θα μεινω εγκυος!οχι ακομη..δε θα με χαλουσε και τωρα εννοειταιιιι!!αλλα πολυ μου εχει καρφωθει ο Ιουλιος..αντε να δουμε!!πως τα πηγες με τα τεστακια σημερα??απ οτι ειδα σε αλλο θεματακι,σου ητανε εντονο,αλλα οχι πιο εντονο απ την γραμμη ελεγχου..δεν πειραζει,καμια φορα συμβαινει αυτο..εσυ συνεχισε κανονικα τις αγκαλιτσες,και ολα θα γινουνε κοριτσακι μουυυ:)

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

πρίν από 16 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Αντε γλυκουλες μουυυ να ερθουνε και σε μας τα ευχαριστα!μπετακι μου δεν ξερω γιατι,αλλα εγω εχω ενα εντονο προαισθημα,οτι τον Ιουλιο θα μεινω εγκυος!οχι ακομη..δε θα με χαλουσε και τωρα εννοειταιιιι!!αλλα πολυ μου εχει καρφωθει ο Ιουλιος..αντε να δουμε!!πως τα πηγες με τα τεστακια σημερα??απ οτι ειδα σε αλλο θεματακι,σου ητανε εντονο,αλλα οχι πιο εντονο απ την γραμμη ελεγχου..δεν πειραζει,καμια φορα συμβαινει αυτο..εσυ συνεχισε κανονικα τις αγκαλιτσες,και ολα θα γινουνε κοριτσακι μουυυ:)

Κορίτσια μου δεν πειράζει παραχωρώ αυτόν τον μήνα τη σειρά μου στην επόμενη!Ελπίζω για τον επόμενο..Αλλωστε να γεννήσεις μέσα στα χριστούγεννα δεν θα ήταν ότι καλύτερο γιατι το καημένο το παιδάκι δεν θα μπορεί να κεράσει ποτέ τους συμμαθητές του!!Αφήστε που θα ήταν και το μικρότερο στην τάξη, ενώ αν γεννηθεί πρώτα ο Θεός Ιανουάριο θα είναι από τα μεγάλα και πιο προχωρημένα!!!(Λεμε και καμιά χαζομάρα γα να μη μας πάρει από κάτω!)

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

πρίν από 30 λεπτά , Elma86 είπε:

Κορίτσια μου δεν πειράζει παραχωρώ αυτόν τον μήνα τη σειρά μου στην επόμενη!Ελπίζω για τον επόμενο..Αλλωστε να γεννήσεις μέσα στα χριστούγεννα δεν θα ήταν ότι καλύτερο γιατι το καημένο το παιδάκι δεν θα μπορεί να κεράσει ποτέ τους συμμαθητές του!!Αφήστε που θα ήταν και το μικρότερο στην τάξη, ενώ αν γεννηθεί πρώτα ο Θεός Ιανουάριο θα είναι από τα μεγάλα και πιο προχωρημένα!!!(Λεμε και καμιά χαζομάρα γα να μη μας πάρει από κάτω!)

Πολυ καλα κανεις κοριτσακι μου και το παιρνεις ετσι!δεν εχει νοημα να πικραινεις την καρδουλα σου..οτι εγινε,εγινε..προχωρας μπροστα και συνεχιζεις..εισαι δυνατη,και θα τα καταφερεις..μικρη εισαι,εχεις το χρονο με το μερος σου.δε χρειαζεται αγχος..ολα θα γινουν στην ωρα τους..παμε δυναμικα για τον επομενο μηνα κοριτσαρα μουυυυ!!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

2 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Γειααα! Δεν μας χαλάει και το Ιουλίου να γίνει,  κοντά είναι. Είχες δίκιο τελικά σήμερα βγήκε θετικο το τεστ. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

1 ώρα πρίν, BettySt είπε:

Γειααα! Δεν μας χαλάει και το Ιουλίου να γίνει,  κοντά είναι. Είχες δίκιο τελικά σήμερα βγήκε θετικο το τεστ. 

Ναιιι ειδες που στο ειπα για το τεστ??το ηξερα γιατι και σε μενα ετσι εγινε..δωστου να καταλαβει τωρα κοριτσαρα μουυυ...

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Πηγα στον γιατρουλη και μετα απο εξετασεις οπου ολα ευτυχως ηταν καλα σημερα εκανα την πρωτη ενεσουλα.ελπιζω σε αρκετα καλα αυγουλακια.....με την κλομιφαινη ειχα 4-5 αυγα.ευχομαι τωρα κατι να κανουμε.....παρασκευη θα τα δει....

10 ώρες πρίν, happy! είπε:

Πηγα στον γιατρουλη και μετα απο εξετασεις οπου ολα ευτυχως ηταν καλα σημερα εκανα την πρωτη ενεσουλα.ελπιζω σε αρκετα καλα αυγουλακια.....με την κλομιφαινη ειχα 4-5 αυγα.ευχομαι τωρα κατι να κανουμε.....παρασκευη θα τα δει....

Πολυ ωραία! Μακάρι να κάνεις αρκετά και ποιοτικά αυγουλακια οποία να γίνουν τελεια εμβρυακια! Οπότε τη Παρασκευή περιμένουμε νεακια. 

@Elma86Ελμακι τι κάνεις, πώς είσαι κοριτσι μου;

@Nektarinaki θα κάνεις τεστακια εσύ; Καλά αποτελέσματα αύριο! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

6 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Πολυ ωραία! Μακάρι να κάνεις αρκετά και ποιοτικά αυγουλακια οποία να γίνουν τελεια εμβρυακια! Οπότε τη Παρασκευή περιμένουμε νεακια. 

Γεια σας κοριτσια..Δυστυχώς σήμερα δεν είμαι και πολύ καλά κυρίως γιατί με έχι πιάσει μια απογοήτευση του τύπου οτι αφού δεν έπιασαν δυο φορές γιατί να πιάσει η επόμενη ή η παραεπόμενη ή η επόμενη κτλ..κάθε φορά σκέφτομαι ότι θα είναι η τυχερή αλλά να που δεν είναι και μετα θα αρχίσουν τα παραδείγματα με την τάδε που έμεινε με την τρίτη και ξέρω ότι εγώ πάλι θα την ξεπεράσω  και τελικά δεν ξέρω που τελειώνει όλο αυτο

• Λυπημένη/-ος 2

CpFNp3.png

12 ώρες πρίν, BettySt είπε:

@BettyStΕλα μπετακι μουυυ ναι,θα κανω,θα τα ξεκινησω απο αυριο 12ημερα!τελικα απο βδομ.θα το κανει το σπερμοδιαγραμμα,γιατι δε θελω να χασουμε τις γονιμες λογω αποχης!οποτε θα κανουμε τωρα αγκαλιτσες και απο βδομ.σπερμοδιαγραμμα!εσυ  εκανες κ αλλο τεστακι?

5 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

Γεια σας κοριτσια..Δυστυχώς σήμερα δεν είμαι και πολύ καλά κυρίως γιατί με έχι πιάσει μια απογοήτευση του τύπου οτι αφού δεν έπιασαν δυο φορές γιατί να πιάσει η επόμενη ή η παραεπόμενη ή η επόμενη κτλ..κάθε φορά σκέφτομαι ότι θα είναι η τυχερή αλλά να που δεν είναι και μετα θα αρχίσουν τα παραδείγματα με την τάδε που έμεινε με την τρίτη και ξέρω ότι εγώ πάλι θα την ξεπεράσω  και τελικά δεν ξέρω που τελειώνει όλο αυτο

@Elma86Ειναι λογικο να αισθανεσαι ετσι..αλλα σκεψου πως καθε φορα ειναι διαφορετικη κοριτσι μου..εχεις αλλα 5 εμβρυακια.μη τα καταδικαζεις ολα..καποιο θα ειναι το τυχερο σου.αλλωστε με το αγχος δε βοηθας κοριτσακι μου.ξερω ειναι δυσκολο,αλλα προσπαθησε εστω και λιγακι να ξεχαστεις,και να εισαι πιο χαλαρη για την επομενη φορα..ισως να φταιει και το αγχος σου.σου ευχομαι με ολη τη δυναμη της ψυχης μου να πανε ολα καλα..σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια.

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Υπομονη @elma86 και σε ολα τα κοριτσια φυσικα.δεν απογοητευομαστε.υπαρχουν τοσοι τροποι και τοσα μεσα τωρα πια.....το μονο που δεν βοηθαει σε καμια περιπτωση ειναι το προσωπικο αγχος.θα τα καταφερουμε σιγα σιγα θα δεις!φυσικα και υπαρχουν στιγμες που δεν ειμαστε στα καλυτερα μας αλλα σφιξε τα δοντια και πηγαινε κοντρα.μην μας παιρνει απο κατω κοριτσαρεεεες.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...