Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

Καλημέρα και Χριστός Ανέστη κορίτσια!!Τι κάνετε?Εγώ υπομονή!!!Χαχαχαχ!!Δεν πονάω άλλο ευτυχώς βέβαια έχω κάτι πόνους γενικότερα.Αύριο δουλειά και βαριέμαι πολυ!!Τη δευτέρα χοριακή και για να δούμε τι θα γίνει!Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!!! @BettyStτο καλό είναι οτι η δουλειά(!) είναι ευχάριστη!!! @happy!οσο πιο πολύ το αργείς τόσο πιο μεγάλο θα είναι το νούμερο!!! @Nektarinaki μη στεναχωριέσαι για το φαγητό θα το κάψεις!!!!χαχαχαχ

Ναι ναι @Elma86 Ελμακι απ την επομενη βδομ.που αρχιζουνε οι γονιμες μουυυ θα τα καψω οτι εφαγαααα!!!χαχαχαχαχ αντε περιμενουμε νεακια σου ευχαρισταααααααα:-D

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , happy! είπε:

Κοριτσακια τι κανετε????εγω εκανα χοριαλη και ειναι αρνητικη οποτε ξεκιναω μετα την περιοδο(οταν ερθει φυσικα)διαδικασιες για εξωσωματικη.αντε να δουμε.....

Κρίμα κορίτσι μου! Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο ,  μόνο κουράγιο. 

Γιατί κατευθείαν εξωσωματική, έτσι σας είπε ο γιατρός ή εσείς έτσι έχετε αποφασίσει;

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

1 ώρα πρίν, happy! είπε:

Κοριτσακια τι κανετε????εγω εκανα χοριαλη και ειναι αρνητικη οποτε ξεκιναω μετα την περιοδο(οταν ερθει φυσικα)διαδικασιες για εξωσωματικη.αντε να δουμε.....

Κρίμα... Σηκώνεσαι και συνεχίζεις. Σημασία δεν έχει ο δρόμος που θα ακολουθήσουμε αλλά το αποτέλεσμα 

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

Ειμαι 37 με ΑΜΗ 10.7 δεν θελω να χανω χρονο.ειπαμε θα κανουμε 2 σπερματεγχυσεις και μετα θα παμε παρακατω.ισως μεσα μου απλα να θελω να αυξησω τις πιθανοτητες.οχι οτι υπαρχει εγγυηση αλλα εστω λογο αυξανονται.

Τι να κανουμε ρε κοριτσια????ας ελπισουμε πτι θα μας κατσει ετσι....

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

On 13/4/2018 at 4:11 ΜΜ, happy! είπε:

Κριμα κοριτσι μου..σφιγγεις δοντια,και συνεχιζεις..η εξωσωματικη,θα ειναι και η τυχερη σου..

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περνάτε ωραία! 

@Elma86 αύριο τι ώρα να περιμένουμε τα ευχάριστα; Καλή επιτυχία να έχεις και να μας ανακοινώσεις ένα μεγάλο νούμερο! Θα είμαστε ολες μαζί σου με την θετική μας ενέργεια! 

@Nektarinaki  αγαπημένη μου τι κάνεις; 

Μα τι είναι αυτό το πράγμα με τα tags σήμερα, τη μια με αφήνει να κάνω και την άλλη όχι :evil:

• Χαχα 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

1 hour ago, BettySt είπε:

@Elma86 αύριο τι ώρα να περιμένουμε τα ευχάριστα; Καλή επιτυχία να έχεις και να μας ανακοινώσεις ένα μεγάλο νούμερο! Θα είμαστε ολες μαζί σου με την θετική μας ενέργεια! 

Μα τι είναι αυτό το πράγμα με τα tags σήμερα, τη μια με αφήνει να κάνω και την άλλη όχι :evil:

Καλημέρα!!θα πάω πρωί πρωί πριν τη δουλειά άρα φαντάζομαι μέχρι τις 12 θα ξέρω. Ουφ δε θα περνάνε οι ώρες! Για να δούμε γιατί σήμερα η διάθεση δεν είναι και στα καλύτερα...

CpFNp3.png

Καλα αποτελεσματααααα.μακαρι να εχεις θερικο αποτελεσμα κοριτσι...!!!!εγω εκανα υπερηχο σημερα το πρωι για να δουμε μηπως εχω καμια κυστη...ολα κομπλεεεεε.αυριο παω στο κεντρο που θα κανουμε την εξωσωματικη για να αρχισουμε τα φαρμακακια....

1 hour ago, Elma86 είπε:

Καλημέρα!!θα πάω πρωί πρωί πριν τη δουλειά άρα φαντάζομαι μέχρι τις 12 θα ξέρω. Ουφ δε θα περνάνε οι ώρες! Για να δούμε γιατί σήμερα η διάθεση δεν είναι και στα καλύτερα...

Αυτό με την διάθεση το εχει η εγκυμοσύνη! Που θα είσαι στη δουλειά εγώ το βλέπω θετικό γιατί θα είσαι απασχολημενη και δεν θα καταλάβεις πώς θα περάσει η ώρα. Καλά αποτελέσματα! Fingers crossed! 

πρίν από 23 λεπτά , happy! είπε:

Καλα αποτελεσματααααα.μακαρι να εχεις θερικο αποτελεσμα κοριτσι...!!!!εγω εκανα υπερηχο σημερα το πρωι για να δουμε μηπως εχω καμια κυστη...ολα κομπλεεεεε.αυριο παω στο κεντρο που θα κανουμε την εξωσωματικη για να αρχισουμε τα φαρμακακια....

Καλή αρχή κορίτσι μου! Όλα να σου πάνε κατ’ευχην! Να μας πεις τι σου είπε ο γιατρός. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, BettySt είπε:

@BettySt το κοριτσι μουυυυ τι κανει??καλα ειμαι εγωωω δουλεια,γυμναστηριο,και τωρα που αρχιζουνε οι γονιμες,πολλες αγκαλιτσες...:oops: τελικα την τεταρτη του εκλεισε του αντρουλη μου ο ουρολογος να παει να τον δει,και να του γραψει και το σπερμοδιαγραμμα..αντε να δουμεε!!!περιμενω εναγωνίως!!!! @Elma86περιμενουμε αυριο τα υπεροχα νεακια σου κοπελαρα μουυυυ!!να δεις που απ την εγκυμοσυνη ειναι ετσι η διαθεση σου..το σπορακι σου μωρεεεεε:) @happy! με το καλο κοριτσακι μουυυυ!!!ολα καλα θα πανε και ολες θα τα καταφερουμε!!!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 50 λεπτά , Nektarinaki είπε:

@BettySt το κοριτσι μουυυυ τι κανει??καλα ειμαι εγωωω δουλεια,γυμναστηριο,και τωρα που αρχιζουνε οι γονιμες,πολλες αγκαλιτσες...:oops: τελικα την τεταρτη του εκλεισε του αντρουλη μου ο ουρολογος να παει να τον δει,και να του γραψει και το σπερμοδιαγραμμα..αντε να δουμεε!!!περιμενω εναγωνίως!!!! @Elma86περιμενουμε αυριο τα υπεροχα νεακια σου κοπελαρα μουυυυ!!να δεις που απ την εγκυμοσυνη ειναι ετσι η διαθεση σου..το σπορακι σου μωρεεεεε:) @happy! με το καλο κοριτσακι μουυυυ!!!ολα καλα θα πανε και ολες θα τα καταφερουμε!!!!

Καλά είμαι! Προσπαθώ να βρω θετικό τεστ ωορρηξίας να δούμε. 

Καλά αποτελέσματα! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

3 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Αυτό με την διάθεση το εχει η εγκυμοσύνη! Που θα είσαι στη δουλειά εγώ το βλέπω θετικό γιατί θα είσαι απασχολημενη και δεν θα καταλάβεις πώς θα περάσει η ώρα. Καλά αποτελέσματα! Fingers crossed! 

Καλή αρχή κορίτσι μου! Όλα να σου πάνε κατ’ευχην! Να μας πεις τι σου είπε ο γιατρός. 

1 ώρα πρίν, Nektarinaki είπε:

Μπα κορίτσια δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Σήμερα από το μεσημέρι έχω ροζ υγρά άρα μάλλον δεν είναι πολύ καλά τα πράγματα. Μίλησα με τον γιατρό μου είπε να συνεχίσω τα φάρμακα και να κάνω τη χοριακη αύριο ότι και να γινει

CpFNp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Elma86 είπε:

Μπα κορίτσια δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Σήμερα από το μεσημέρι έχω ροζ υγρά άρα μάλλον δεν είναι πολύ καλά τα πράγματα. Μίλησα με τον γιατρό μου είπε να συνεχίσω τα φάρμακα και να κάνω τη χοριακη αύριο ότι και να γινει

Να είσαι αισιόδοξη! Πολλές εγκυμοσύνες ξεκίνησαν έτσι και εξελιχθηκαν καλά. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

4 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Καλά είμαι! Προσπαθώ να βρω θετικό τεστ ωορρηξίας να δούμε. 

Καλά αποτελέσματα! 

Ααα ακομη δε βρηκες θετικο τεστακι??σε ποια μερα εισαι???

3 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

Ποτε δεν ξερεις!πολλες ειχανε αιματακι και ητανε τελικα εγκυες..ακομη δε χαθηκε τιποτα!μεχρι να δουμε τη χοριακη,ελπιζουμε..

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...