Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Nektarinaki είπε:

@ZOIRITA20813Μην απογοητευεσαι κοριτσι μου..θα ερθει η μερα που θα δουμε και μεις θετικο τεστακι!!!

@BettyStΜπετακι μου μια χαρα εσυ??η δουλεια τελειααααα!!!εγω σημερα ειμαι στην 28η ημερα!δεν μου ηρθε ακομη,εχω κατι πονακια!!θα δειξει..αν κρινω απο τα τεστακια ωορρηξιας,αυριο πρεπει να μου ερθει..θα δουμε..εσυ ολα καλα??

Καλά και εγώ. Παράγγειλα τεστάκια και pre seed να δούμε. Την άλλη εβδομάδα έχω τις γόνιμες. 

Μακάρι να μην σού έρθει και να είναι άλλο είδος τα πονακια και όχι περιόδου! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Καλά και εγώ. Παράγγειλα τεστάκια και pre seed να δούμε. Την άλλη εβδομάδα έχω τις γόνιμες. 

Μακάρι να μην σού έρθει και να είναι άλλο είδος τα πονακια και όχι περιόδου! 

Αντε ωραιαααα θα σε βοηθησουν παντως τα τεστακια παρα πολυ!πεφτουν ακριβως μεσα.. ποια πηρες??και το λιπαντικο θα κανει τη δουλιτσα του..δωστου να καταλαβειιιιιι!!!εμενα παντως ξεκινησαν τα ροζ..οποτε ερχεται η κυρια..αυριο θα εχω περιοδο!!δεν πειραζει,την επομενη φορα..

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Περασε 1 εβδομαδα μου εμεινε μια ακομα.....οσων αφορα τα συμπτωματα νομιζω οτι εχει να κανει με την ψυχολογια μου.προσπαθω να μην το σκεφτομαι γιατι τον προηγουμενο μηνα πογ εκανα την πρωτη προσπαθεια τα ειχα οοολααα και ηταν μαλλον στο μυαλο μου χαχχαχαχαχα.περιμενω λοιπον και προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη.αντε να δουμε......

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Αντε ωραιαααα θα σε βοηθησουν παντως τα τεστακια παρα πολυ!πεφτουν ακριβως μεσα.. ποια πηρες??και το λιπαντικο θα κανει τη δουλιτσα του..δωστου να καταλαβειιιιιι!!!εμενα παντως ξεκινησαν τα ροζ..οποτε ερχεται η κυρια..αυριο θα εχω περιοδο!!δεν πειραζει,την επομενη φορα..

Καλημέρα! Πήρα τα one step ταινίες, είχα ξαναπαρει αλλά κασετινα. Δεν πειράζει, δεν πτωουμαστε! Πλησιάζει να ξανακανετε σπερμοδιαγραμμα και να δείτε τι γίνεται και πώς να προχωρήσετε. 

Να χαίρεσαι τον αντρουλη σού, πολύχρονος! Να είστε πάντα αγαπημένοι και ενωμένοι! 

Καλή Ανάσταση! 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Καλημέρα και καλή Ανάσταση κορίτσια!!!Η υπερδιέγερση υπάρχει ακόμα αν και είμαι σίγουρα πολύ πολυ καλύτερα. Υπάρχει όμως και εμβρυακι!Είμαι πολύ περήφανη γιατι από τα 8 τα 6 έγιναν βλαστοκύστες.Βάλαμε το 1 και τα 5στην κατάψυξη.16/4 θα δουμε τι εγινε.Βασικά δεν το εχω συνηδειτοποιήσει και τόσο.

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Καλημέρα! Πήρα τα one step ταινίες, είχα ξαναπαρει αλλά κασετινα. Δεν πειράζει, δεν πτωουμαστε! Πλησιάζει να ξανακανετε σπερμοδιαγραμμα και να δείτε τι γίνεται και πώς να προχωρήσετε. 

Να χαίρεσαι τον αντρουλη σού, πολύχρονος! Να είστε πάντα αγαπημένοι και ενωμένοι! 

Καλή Ανάσταση! 

@BettyStΚαι γω τις one step εχω!!πολυ αξιοπιστες!πεφτουν ακριβως!!ναι πλησιαζει ο καιρος για το σπερμοδιαγραμμα..αντε να δουμε..αχ θυμοσουνα οτι εχει γενεθλιακια σημερα ο Αντρουλης μου??αχχ με συγκινησες βρε κοριτσακι μουυυ!!σ ευχαριστω πολυυυ!και σεις ο,τι επιθυμειτε,και να ερθει αυτο που τοσο περιμενετε!!το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου..Καλη Ανασταση κοριτσι μου!μακαρι ο Κυριος να μας βοηθησει και μας!!φιλακια πολλααααα!!

4 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

Καλημέρα και καλή Ανάσταση κορίτσια!!!Η υπερδιέγερση υπάρχει ακόμα αν και είμαι σίγουρα πολύ πολυ καλύτερα. Υπάρχει όμως και εμβρυακι!Είμαι πολύ περήφανη γιατι από τα 8 τα 6 έγιναν βλαστοκύστες.Βάλαμε το 1 και τα 5στην κατάψυξη.16/4 θα δουμε τι εγινε.Βασικά δεν το εχω συνηδειτοποιήσει και τόσο.

@Elma86Αχχχ κοριτσακι μουυυυυυ τι ωραια!!μακαρι αυτο το εμβρυακι να ειναι το μωρακι σου..εχε πιστη και αισιοδοξια και ολα θα πανε καλα!περιμενουμε να μας ενημερωνεις για οτι νεοτερο!Καλη Ανασταση!!!!φιλακιααααα

2 ώρες πρίν, doris31 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα τελείωνει η θεραπεία με τα sepafar κ απο εβδομαδα στον γιατρό... Αντε να δούμε...

@doris31 ολα καλα θα πανε κοπελα μου..Καλη Ανασταση!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

6 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

Μπράβο Ελμακι! Τι ευχάριστα νέα! Σού στέλνουμε όλη την θετική μας ενέργεια και το έμβρυακι να γίνει μωράκι! 

Καλή Ανάσταση να έχεις και του χρόνου να γιορτάσεις με το μπεμπέ αγκαλιά! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

2 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Γεια σας κορίτσια μουυυ!!τι κάνετε?Χριστός Ανέστη!!!!

Αληθώς ο Κύριος! 

Εγώ καλά είμαι, μπήκα στις γονιμες και καταλαβενεις τώρα :oops:. Να δούμε μήπως μας κάνει τη χάρη και έρθει το μπεμπέ. 

Εσύ πως είσαι, πώς περάσατε;

Εμείς ήσυχα στο σπίτι οικογενειακά και μετά κάναμε μία μεγάλη βόλτα με τη μηχανή, είχε πολύ ωραία μέρα. 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, happy! είπε:

Και δεν περνανε οι μερεεες!!!!και συμπτωμα δεν εχωωωω και ετσι μου ερχεται να κανω την χοριακη 2 μερες πιο νωρις....θα σκασωωωω χαααχαχαχχαχαχα

Κάνε ακόμα λίγη υπομονή! Μην κάνεις τη χόριακη πιό νωρίς γιατί από την ένεση που έχεις κάνει το πιο πιθανό είναι να μην δείξει σωστά! Καλά αποτελέσματα να έχεις και περιμένουμε νέα σου! 

Σού στέλνω θετική ενέργεια! 

@ZOIRITA20813 γειά σού. Τι έγινε τελικά; 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

9 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Αληθώς ο Κύριος! 

Εγώ καλά είμαι, μπήκα στις γονιμες και καταλαβενεις τώρα :oops:. Να δούμε μήπως μας κάνει τη χάρη και έρθει το μπεμπέ. 

Εσύ πως είσαι, πώς περάσατε;

Εμείς ήσυχα στο σπίτι οικογενειακά και μετά κάναμε μία μεγάλη βόλτα με τη μηχανή, είχε πολύ ωραία μέρα. 

@BettyStΔωστε του να καταλαβειιιιι!!!!!!:oops:μακαρι να το πιασετε το μπεμπεεε!!!!εμεις πηγαμε στο χωριο μου,φαγαμεεεεε σκασαμεεεε!!!ξανα φαγαμεεεεε!!!μετα οδηγησα για πρωτη φορα το αμαξι του αντρουλη μου!!εστριψα κιολας!!!χαχαχα θελω να παω για διπλωμα!!!περασαμε πολυ ωραιαααα!!!!

6 ώρες πρίν, happy! είπε:

Και δεν περνανε οι μερεεες!!!!και συμπτωμα δεν εχωωωω και ετσι μου ερχεται να κανω την χοριακη 2 μερες πιο νωρις....θα σκασωωωω χαααχαχαχχαχαχα

@happy!Κανε υπομονη κοριτσι μουυυυυυ!!!!περιμενουμε νεακιααα!!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Καλημέρα και Χριστός Ανέστη κορίτσια!!Τι κάνετε?Εγώ υπομονή!!!Χαχαχαχ!!Δεν πονάω άλλο ευτυχώς βέβαια έχω κάτι πόνους γενικότερα.Αύριο δουλειά και βαριέμαι πολυ!!Τη δευτέρα χοριακή και για να δούμε τι θα γίνει!Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!!! @BettyStτο καλό είναι οτι η δουλειά(!) είναι ευχάριστη!!! @happy!οσο πιο πολύ το αργείς τόσο πιο μεγάλο θα είναι το νούμερο!!! @Nektarinaki μη στεναχωριέσαι για το φαγητό θα το κάψεις!!!!χαχαχαχ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

CpFNp3.png

1 ώρα πρίν, Elma86 είπε:

Καλημέρα και Χριστός Ανέστη κορίτσια!!Τι κάνετε?Εγώ υπομονή!!!Χαχαχαχ!!Δεν πονάω άλλο ευτυχώς βέβαια έχω κάτι πόνους γενικότερα.Αύριο δουλειά και βαριέμαι πολυ!!Τη δευτέρα χοριακή και για να δούμε τι θα γίνει!Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!!! @BettyStτο καλό είναι οτι η δουλειά(!) είναι ευχάριστη!!! @happy!οσο πιο πολύ το αργείς τόσο πιο μεγάλο θα είναι το νούμερο!!! @Nektarinaki μη στεναχωριέσαι για το φαγητό θα το κάψεις!!!!χαχαχαχ

Χρόνια πολλά και σε σένα! Χαίρομαι που δεν πονας τόσο και ότι σε ακούω πιό χαλαρή! Μην ληπασαι που θα πας αύριο στη δουλειά, έτσι θα περασουν πιό γρήγορα οι μέρες. 

Σού εύχομαι τη Δευτέρα ένα μεγάλοοοο νούμερο! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...