Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

1 hour ago, doris31 είπε:

καλημέρα!!!γενικά απο σπερμοδιάγραμμα μας έχουν πει τι η κινητικότητα είναι μέτρια... θα πάρω 1η φορά sepafar στην επόμενη περίοδο (αυτο εννοούσα φυσικο κύκλο) χωρίς σπερματένχυση απλώς θα με παρακολουθεί ο γιατρός & θα μου πει πότε είναι η σωστή στιγμή...έχω ακούσει ότι δεν έχει και πολλά ποσοστά επιτυχίας οπότε δεν ξέρω αν θα προχωρήσω μετα σε σπερματένχυση.... απλώς τώρα που έφυγε ένα εμπόδιο (πολύποδας) ελπίζω να πάνε όλα καλά...

Ααα τώρα κατάλαβα,  θα κάνετε πρόκληση ωορρηξίας για να παραγεις παραπάνω ωάρια. Δεν είναι τίποτα αυτό. Κάτι σαν μισή σπερματεγχυση να πούμε,  απλά στο τέλος θα έχετε φυσική επαφή αντί να σου βάλουν επεξεργασμενο σπέρμα όπως είναι στην σπερματεγχυση. 

Καλή επιτυχία να έχεις! Να μας λες τα νέα σου και να ρωτάς ότι θες!

πρίν από 40 λεπτά , Elma86 είπε:

Καλό και τυχερο μήνα κορίτσια! Λοιπόν 8/9 γονιμοποιηθηκαν. Τώρα προσευχή για να προχωρήσουν και όλα αν γίνεται! Την Πέμπτη θα μάθω που θα πάω εκεί. Ως τότε υπομονή.. 

Καλημέρα! Ελμακι μπράβο, πολύ καλά είναι τα 9 αυγούλάκια. Να είναι τυχερά. Όλες είμαστε μαζί σού και σου στέλνουμε θετική ενέργεια! Πότε θα γίνει η εμβρυομεταφορα; 

13 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Μακαρι Μπετακι μου να μη χρειαστει!!ασε αυτο με το νερο μας τρελανε!!!εγινε αυτο γιατι εγινε μια μεγαλη ζημια στις κεντρικες σωληνες!!!και μολις τωρα μου ηρθε!αλλα εννοειται αυριο παλι θα το κοψουν!και τωρα τρεχω σαν τρελη να μαζεψω οσο περισσοτερο μπορω!!χαχαχ α δεν εβρεξε πολυ εκει στην Κρητη φετος ε?μμμ ελπιζω να μην εχετε θεματακι..δε μας φτανουν τα ζορια μας,εχουμε και το νερο!χαχαχα

Σε καταλαβαίνω πρίν 4-5 χρόνια είχαμε το ίδιο πρόβλημα και έτρεχα και εγώ να μαζεύω νερό, άσε. Για κλάματα είναι. 

Κορίτσια ΚΑΛΌ ΜΉΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΆ ΚΑΛΆ ΝΈΑ! !!! ! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , BettySt είπε:

Ααα τώρα κατάλαβα,  θα κάνετε πρόκληση ωορρηξίας για να παραγεις παραπάνω ωάρια. Δεν είναι τίποτα αυτό. Κάτι σαν μισή σπερματεγχυση να πούμε,  απλά στο τέλος θα έχετε φυσική επαφή αντί να σου βάλουν επεξεργασμενο σπέρμα όπως είναι στην σπερματεγχυση. 

Καλή επιτυχία να έχεις! Να μας λες τα νέα σου και να ρωτάς ότι θες!

Καλημέρα! Ελμακι μπράβο, πολύ καλά είναι τα 9 αυγούλάκια. Να είναι τυχερά. Όλες είμαστε μαζί σού και σου στέλνουμε θετική ενέργεια! Πότε θα γίνει η εμβρυομεταφορα; 

Σε καταλαβαίνω πρίν 4-5 χρόνια είχαμε το ίδιο πρόβλημα και έτρεχα και εγώ να μαζεύω νερό, άσε. Για κλάματα είναι. 

Την Πέμπτη πρώτα ο Θεός! Ελπίζω να είναι διαφορετική αυτή η φόρα και να είναι η τελευταία μου! Προς το παρόν πονάω ακόμα,εχω μια πίεση στην κοιλιά πρήξιμο σαν να είναι γεμάτη αέρα. Ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα 

CpFNp3.png

1 hour ago, Elma86 είπε:

Την Πέμπτη πρώτα ο Θεός! Ελπίζω να είναι διαφορετική αυτή η φόρα και να είναι η τελευταία μου! Προς το παρόν πονάω ακόμα,εχω μια πίεση στην κοιλιά πρήξιμο σαν να είναι γεμάτη αέρα. Ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα 

Αυτή τα είναι η τελευταία και τυχερή φορά, να είσαι αισιόδοξη! 

Δεν ξέρω πως θα βάψω τα αυγά τη Πέμπτη με σταυρωμένα τα δάχτυλα, αλλά για σένα Ελμακι FINGER CROSSED! !! :)

• Χαχα 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

5 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

Καλό και τυχερο μήνα κορίτσια! Λοιπόν 8/9 γονιμοποιηθηκαν. Τώρα προσευχή για να προχωρήσουν και όλα αν γίνεται! Την Πέμπτη θα μάθω που θα πάω εκεί. Ως τότε υπομονή.. 

Μπραβο Ελμακιιι!!!ολα καλα θα πανεεεεεε:)

Καλό μήνα να έχουμε κοριτσιααα!!!με θετικες χοριακες!!!!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Γειά σας κορίτσια! 

Εγώ δυστυχώς ούτε αυτό το μήνα θα κάνω κάτι γιατί έχει ανέβει πολύ η FSH 14.8 . Δεν ξέρω τι να πω πια με τη τύχη να τα βάλω με τον εαυτό μου, δεν ξέρω. Είμαι πολύ απογοητευμενη, μου έρχεται να τα παρατήσω όλα,  βαρέθηκα και ορμόνες και εξετάσεις και όλα. 

Μου είπε η γυνεκολογος ότι το άλλο μήνα θα είναι εντάξει, αλλά αυτό το ακούω κάθε μήνα και ένα φτιάχνει άλλο χαλάει και το αποτέλεσμα είναι ότι χάνω όλο και περισσότερο χρόνο. 

Συγνώμη κορίτσια για τη γκρίνια αλλά ήθελα κάπου να τα πω! 

• Λυπημένη/-ος 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , BettySt είπε:

Γειά σας κορίτσια! 

Εγώ δυστυχώς ούτε αυτό το μήνα θα κάνω κάτι γιατί έχει ανέβει πολύ η FSH 14.8 . Δεν ξέρω τι να πω πια με τη τύχη να τα βάλω με τον εαυτό μου, δεν ξέρω. Είμαι πολύ απογοητευμενη, μου έρχεται να τα παρατήσω όλα,  βαρέθηκα και ορμόνες και εξετάσεις και όλα. 

Μου είπε η γυνεκολογος ότι το άλλο μήνα θα είναι εντάξει, αλλά αυτό το ακούω κάθε μήνα και ένα φτιάχνει άλλο χαλάει και το αποτέλεσμα είναι ότι χάνω όλο και περισσότερο χρόνο. 

Λογκό να γκρινιάζεις!Και καλύτερα εδώ παρά στον αντρα σου!!!Μάλλον ουτε εγω θα κάνω εμβρυομεταφορα σε ατόν τον κύκλο γιατί επαθα υπερδιεγερση και πρηστηκαν ι ωοθηκες μου γι αυτο και πονάω τόσο. Λογικά και οι ορμόνες μου δεν θα είναι εντάξει ουτε το ενδομήτριο. Δεν πειράζει θα έχουμε μωράκι στις αρχές του 2019 και όχι το 2018 σιγά τα αυγά!! Τα αφήνεις πίσω και προχωράς για τον άλλο μήνα, άλλωστε ο καιρός περνάει σαν νερό!!!Ολα καλά θα πάνε!!!

• Λυπημένη/-ος 1

CpFNp3.png

πρίν από 21 λεπτά , Elma86 είπε:

Λογκό να γκρινιάζεις!Και καλύτερα εδώ παρά στον αντρα σου!!!Μάλλον ουτε εγω θα κάνω εμβρυομεταφορα σε ατόν τον κύκλο γιατί επαθα υπερδιεγερση και πρηστηκαν ι ωοθηκες μου γι αυτο και πονάω τόσο. Λογικά και οι ορμόνες μου δεν θα είναι εντάξει ουτε το ενδομήτριο. Δεν πειράζει θα έχουμε μωράκι στις αρχές του 2019 και όχι το 2018 σιγά τα αυγά!! Τα αφήνεις πίσω και προχωράς για τον άλλο μήνα, άλλωστε ο καιρός περνάει σαν νερό!!!Ολα καλά θα πάνε!!!

Ουφφφφ αυτά τα βάσανα μας δεν θα τελειώσουν, θα τελειώσουν! 

Άντε να δούμε τον επόμενο μήνα αν θα μας χαμογελασει επιτέλους η τύχη! 

Εγώ την άλλη εβδομάδα λογικά θα είμαι στις γόνιμες και θα προσπαθήσω έτσι , θα παραγγείλω τεστ ωορρηξίας και ένα λιπαντικο pre seed που βοηθαει το σπέρμα και τη σύλληψη και ο Θεός βοηθός! 

Εσύ πονας ακόμα ε; Τι τραβάς και εσύ. Ελπίζω σύντομα να σού περάσει! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

3 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Γειά σας κορίτσια! 

Γεια σας κοριτσιααα τι κανετε??χανομαι λιγο αυτες τις μερες,γιατι επιασα δουλεια!αχ ρε   @BettyStΜπετακι..λογικο να απογοητευεσαι...λογικο να ξεσπας...αλλα θα συνεχιζεις..καποια στιγμη θα τα καταφερουμε,που θα παει..χαλαρωσε,και κανε τις προσπαθειες σου τωρα που θα ειμαι οι γονιμες..σου ειπε ο γιατρος γιατι ανεβαινει συνεχεια?? @Elma86 Ελμακι,δεν πειραζει κοπελα μου,εφαγες το γαιδαρο,η ουρα εμεινε!!!ολα θα γινουν!!!!εγω κοριτσια 25 ημερα σημερα εκανα  τεστακι,ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟ!!!παω για την επομενη φορα!και ειχα ελπιδες!!!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Υπομονη κουκλες.......πολλες φορες θα γκρινιαξουμε και θα μοιραστουμε τα ευχαριστα και τα δυσαρεστα....ειναι μαραθωνιος δυστυχως και πρεπει να τον αντιμετωπισουμε.θα ερθει η ωρα ειμαι σιγουρη.θα ερθουν και τα δικα μας θα δειτε.....

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Nektarinaki είπε:

Γεια σας κοριτσιααα τι κανετε??χανομαι λιγο αυτες τις μερες,γιατι επιασα δουλεια!αχ ρε   @BettyStΜπετακι..λογικο να απογοητευεσαι...λογικο να ξεσπας...αλλα θα συνεχιζεις..καποια στιγμη θα τα καταφερουμε,που θα παει..χαλαρωσε,και κανε τις προσπαθειες σου τωρα που θα ειμαι οι γονιμες..σου ειπε ο γιατρος γιατι ανεβαινει συνεχεια?? @Elma86 Ελμακι,δεν πειραζει κοπελα μου,εφαγες το γαιδαρο,η ουρα εμεινε!!!ολα θα γινουν!!!!εγω κοριτσια 25 ημερα σημερα εκανα  τεστακι,ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟ!!!παω για την επομενη φορα!και ειχα ελπιδες!!!!

Δεν είπε κάτι,  μόνο ότι το άλλο μήνα θα είναι εντάξει. Αυτή η ορμόνη ήταν πάντα στα κανονικά πλαίσια, τώρα μάλλον επειδή η Ε2 έπεσε αρκετά, ανέβηκε η FSH , αυτό τουλάχιστον έχω παρατηρήσει εγώ και από τις υπόλοιπες φορές που έκανα εξετάσεις.  Έχω την εντύπωση ότι από τότε που ξεκίνησα να κάνω προσπάθειες ξερυθμιστηκαν όλες οι ορμόνες μου, δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ. Τέλος πάντων! 

Εσύ περίμενε, έχεις ακόμα μέρες και άσε τα τεστ. Αυτό που ξεκίνησες δουλειά είναι πολύ καλό,  θα ξεφεύγει το μυαλό σου .

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, BettySt είπε:

Δεν είπε κάτι,  μόνο ότι το άλλο μήνα θα είναι εντάξει. Αυτή η ορμόνη ήταν πάντα στα κανονικά πλαίσια, τώρα μάλλον επειδή η Ε2 έπεσε αρκετά, ανέβηκε η FSH , αυτό τουλάχιστον έχω παρατηρήσει εγώ και από τις υπόλοιπες φορές που έκανα εξετάσεις.  Έχω την εντύπωση ότι από τότε που ξεκίνησα να κάνω προσπάθειες ξερυθμιστηκαν όλες οι ορμόνες μου, δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ. Τέλος πάντων! 

Εσύ περίμενε, έχεις ακόμα μέρες και άσε τα τεστ. Αυτό που ξεκίνησες δουλειά είναι πολύ καλό,  θα ξεφεύγει το μυαλό σου .

Απορυθμιστηκαν ολα,απο το αγχος..τι τραβαμε..και γω μετα το πασχα,θα παω για τεστ παπ και θα του πω να μου γραψει ολες τις ορμονικες να τις κανω και γω να δω που ειμαι..και θα μου τις γραψει θελει δε θελει!γιατι θα αρχισει παλι τα μικρη εισαι,ολα καλα ειναι..αν δε μου τις γραψει,θα παω μονη μου να τις κανω!θελω και γω να δω που βρισκομαι!ποτε δε τις εχω κανει!οσο για τη δουλεια,οντως ξεφευγει παααρα πολυ το μυαλο μου..καλο ειναι αυτο!!εσυ για την χαλημη Ε2 εχεις καποια συγκεκριμενα συμπτωματα??

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 ώρα πρίν, Nektarinaki είπε:

Απορυθμιστηκαν ολα,απο το αγχος..τι τραβαμε..και γω μετα το πασχα,θα παω για τεστ παπ και θα του πω να μου γραψει ολες τις ορμονικες να τις κανω και γω να δω που ειμαι..και θα μου τις γραψει θελει δε θελει!γιατι θα αρχισει παλι τα μικρη εισαι,ολα καλα ειναι..αν δε μου τις γραψει,θα παω μονη μου να τις κανω!θελω και γω να δω που βρισκομαι!ποτε δε τις εχω κανει!οσο για τη δουλεια,οντως ξεφευγει παααρα πολυ το μυαλο μου..καλο ειναι αυτο!!εσυ για την χαλημη Ε2 εχεις καποια συγκεκριμενα συμπτωματα??

Οχι, δεν είχα κάποιο συμπτωμα. Αυτή είναι καλή όταν είναι χαμηλή σε αυτή τη φάση του κύκλου. 

Ελπίζω να είναι καλή η καινούργια σού δουλειά και να έχει καλύτερα ωράρια από την προηγούμενη. 

Οι εξετάσεις να τις κάνεις και εμένα δεν ηθελε και μετά πού την έβαζα με το ζόρι να μου τις γράφει όλο και κάτι είχα. Αλλά εσένα θα είναι μια χαρά γιατί είσαι σε καλή ηλικία. 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

καλημέρα κορίτσια (όσο γίνεται δηλαδή). Εγώ σήμερα το πρωί (ναι ναι ειναι Μ. Παρασκευή αλλά είπα να το τολμήσω) έκανα το τεστάκι μου ,έφαγα το αρνητικό μου και έτσι βρήκα έναν ακόμα λόγο για να κλαίω.... 

ghbcp2.png

1 hour ago, ZOIRITA20813 είπε:

καλημέρα κορίτσια (όσο γίνεται δηλαδή). Εγώ σήμερα το πρωί (ναι ναι ειναι Μ. Παρασκευή αλλά είπα να το τολμήσω) έκανα το τεστάκι μου ,έφαγα το αρνητικό μου και έτσι βρήκα έναν ακόμα λόγο για να κλαίω.... 

Καλημέρα! Σε ποια μέρα του κύκλου είσαι και έκανες τεστ;

Καλημέρα κορίτσια! 

@Nektarinaki τι κάνεις κοριτσαρα μου, όλα καλά; Πώς πάει η καινούργια δουλειά; 

@Elma86 έχουμε κανένα νέο; Ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα και να μην σε ταλαιπωρεί άλλο η υπερδιεγερση! 

@happy! πως είσαι,  έχεις κανένα συμπτωματακι; Πλησιάζει η μέρα σου ε; Καλή επιτυχία! 

@doris31 τι έγινε,  πήρες τα serpafar ; Σε τι φάση είσαι τωρα;

@Tatiana30 τι κάνεις, όλα καλά;

Ελπίζω να μην ξέχασα κάποια! Τα φιλιά μου! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

9 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

@ZOIRITA20813Μην απογοητευεσαι κοριτσι μου..θα ερθει η μερα που θα δουμε και μεις θετικο τεστακι!!!

7 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Καλημέρα! Σε ποια μέρα του κύκλου είσαι και έκανες τεστ;

Καλημέρα κορίτσια! 

@Nektarinaki τι κάνεις κοριτσαρα μου, όλα καλά; Πώς πάει η καινούργια δουλειά; 

@Elma86 έχουμε κανένα νέο; Ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα και να μην σε ταλαιπωρεί άλλο η υπερδιεγερση! 

@happy! πως είσαι,  έχεις κανένα συμπτωματακι; Πλησιάζει η μέρα σου ε; Καλή επιτυχία! 

@doris31 τι έγινε,  πήρες τα serpafar ; Σε τι φάση είσαι τωρα;

@Tatiana30 τι κάνεις, όλα καλά;

Ελπίζω να μην ξέχασα κάποια! Τα φιλιά μου! 

@BettyStΜπετακι μου μια χαρα εσυ??η δουλεια τελειααααα!!!εγω σημερα ειμαι στην 28η ημερα!δεν μου ηρθε ακομη,εχω κατι πονακια!!θα δειξει..αν κρινω απο τα τεστακια ωορρηξιας,αυριο πρεπει να μου ερθει..θα δουμε..εσυ ολα καλα??

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...