Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Elma86 είπε:

Καλημέρα! 15 πήραμε!τωρα άγχος για την εξέλιξη τους!μα να μην τελειώνει ποτέ? 

Καλημέρα κορίτσι μου! Θα τελειώσει σύντομα, θα περάσουν νεράκι οι μέρες και θα μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα. Πήγαινε μια βολτουλα με τον αντρουλη σού να χαλαρωσεις! Τελικά δεν είχες υπερδιεργεση, ε; Πότε θα σού πούνε πόσα γονιμοποιημενα έχεις; 

Καλή επιτυχία να έχεις! Σου στέλνουμε μπόλικη θετική ενέργεια! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 48 λεπτά , BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Θα τελειώσει σύντομα, θα περάσουν νεράκι οι μέρες και θα μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα. Πήγαινε μια βολτουλα με τον αντρουλη σού να χαλαρωσεις! Τελικά δεν είχες υπερδιεργεση, ε; Πότε θα σού πούνε πόσα γονιμοποιημενα έχεις; 

Καλή επιτυχία να έχεις! Σου στέλνουμε μπόλικη θετική ενέργεια! 

Τις επόμενες μέρες θα φανεί για την υπερδιέγερση. Συνεχίζω το ίδιο μοτίβο διατροφής. Το καλό είναι ότι νομίζω ότι έχασα κανένα κιλό γιατι είναι τόσο άνοστα όλα που δεν θες τίποτα τελικά. Αυριο θα με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν. Το θέμα είναι ότι την προηγούμενη φορά από τα 18 που πήραν τα 10 ήταν ώριμα, γονιμοποιηθηκαν τα 7, την Τρίτη μέρα έμειναν 3 όχι και τόσο καλά και τελικά κατέληξα σε μια βλαστοκυστη. Τώρα ελπίζω να έχουμε αρκετές ούτως ώστε να βάλουμε στην κατάψυξη για το δεύτερο! 

CpFNp3.png

γεία σας κορίτσια είμαι νέο μέλος στο φπρπυμ κ μου αρέσει η παρέα σας... .. έκανα αυτόν τον μήνα επεμβατική υστεροσκόπηση & αναμένω την ακατανόμστη για να ξεκινησω τα χάπια της σπερματένχυσης σε υσικό κύκλο... Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κάποα κάτι αντίστοιχο;

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

Τις επόμενες μέρες θα φανεί για την υπερδιέγερση. Συνεχίζω το ίδιο μοτίβο διατροφής. Το καλό είναι ότι νομίζω ότι έχασα κανένα κιλό γιατι είναι τόσο άνοστα όλα που δεν θες τίποτα τελικά. Αυριο θα με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν. Το θέμα είναι ότι την προηγούμενη φορά από τα 18 που πήραν τα 10 ήταν ώριμα, γονιμοποιηθηκαν τα 7, την Τρίτη μέρα έμειναν 3 όχι και τόσο καλά και τελικά κατέληξα σε μια βλαστοκυστη. Τώρα ελπίζω να έχουμε αρκετές ούτως ώστε να βάλουμε στην κατάψυξη για το δεύτερο! 

Τώρα θα βγούνε όλα τα αυγουλακια άριστη ποιότητα,  θα έχεις και για δεύτερο και για τρίτο αν θες! Άντε να τελειώνουν τα βασανα και να φας επιτέλους σαν τον  άνθρωπο. 

Θα περιμένω με αγωνία να μου πεις τι έγινε. 

2 ώρες πρίν, doris31 είπε:

γεία σας κορίτσια είμαι νέο μέλος στο φπρπυμ κ μου αρέσει η παρέα σας... .. έκανα αυτόν τον μήνα επεμβατική υστεροσκόπηση & αναμένω την ακατανόμστη για να ξεκινησω τα χάπια της σπερματένχυσης σε υσικό κύκλο... Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κάποα κάτι αντίστοιχο;

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Τι χάπια θα παρεις; Αν θες μας λες λίγα λόγια για το τι θέμα έχετε και κάνετε σπερματεγχυση. 

Αν σου δώσει κάποια χαπια για την σπερματεγχυση ο γιατρός, τότε δεν θα είναι σε φυσικό κύκλο, για αυτό σε ρωτάω για τα χάπια αν γνωρίζεις ποια είναι,  έτσι θα μπορέσω να σου εξηγήσω παραπάνω πράγματα. 

• Μου αρέσει 2

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Καλησπερα κοριτσαρες τι @BettySt @happy!τι κανετε?? @Elma86καλη επιτυχιαααα με τα αυγουλακιααα!!!ολα καλα να πανε κοριτσι μου! @doris31καλως ηρθες!ευχομαι ολα να πανε καλα,και να γινει το θαυματακι! 

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 31 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Καλησπερα κοριτσαρες τι @BettySt @happy!τι κανετε?? @Elma86καλη επιτυχιαααα με τα αυγουλακιααα!!!ολα καλα να πανε κοριτσι μου! @doris31καλως ηρθες!ευχομαι ολα να πανε καλα,και να γινει το θαυματακι! 

Νεκταρινακιιιιι, καλησπέρα! Καλά είμαι, έκανα σήμερα καθαριότητα, ξεσηκωσα όλο το σπίτι μπας και κατέβει η περίοδος. Όταν δεν τη θέλω έρχεται και τώρα που περιμένω πως και πως δεν. 

Εσύ πως είσαι;

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Νεκταρινακιιιιι, καλησπέρα! Καλά είμαι, έκανα σήμερα καθαριότητα, ξεσηκωσα όλο το σπίτι μπας και κατέβει η περίοδος. Όταν δεν τη θέλω έρχεται και τώρα που περιμένω πως και πως δεν. 

Εσύ πως είσαι;

Καλα ειμαι,μια χαρα!!!υποφερουμε λιγο εδω θεσσαλονικη με το νερο,αλλα να ναι καλα τα μαντηλακια!χααχχαχαχαχ σε λιγο μας βλεπω με κουβαδες στη βολβη τη λιμνη!ελεος!χαχα κατα τα αλλα ηρεμια,βολτιτσες,φαγακι και νανι!ζωαααρααα!χααχα ειδες?σου ηρθε τελικα,τζαμπα την εθιξες μωρε:-Pαντε να ξεκινησεις την επομενη και τυχερηηηη σπερματεγχυσηηηηη!και γω περιμενω πως και πως να περασουνε οι μερες στις 18 Απριλιου κλεινει 3 μηνο που καναμε το προηγουμενο σπερμοδιαγρμμ.και θα κανουμε αλλο τωρα!!ελπιζω να ειναι καλυτερο,και αν ειναι εχω ηδη φαρμακακιαααα που με περιμενουν και θα κανω και γω σπερματεγχυση!καντε μια προσευχουλα ρε κοριτσακια μου να ειναι εστω καλουτσικο για μια σπερματεγχυση!δε ζηταω πολλααααα!!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Καλα ειμαι,μια χαρα!!!υποφερουμε λιγο εδω θεσσαλονικη με το νερο,αλλα να ναι καλα τα μαντηλακια!χααχχαχαχαχ σε λιγο μας βλεπω με κουβαδες στη βολβη τη λιμνη!ελεος!χαχα κατα τα αλλα ηρεμια,βολτιτσες,φαγακι και νανι!ζωαααρααα!χααχα ειδες?σου ηρθε τελικα,τζαμπα την εθιξες μωρε:-Pαντε να ξεκινησεις την επομενη και τυχερηηηη σπερματεγχυσηηηηη!και γω περιμενω πως και πως να περασουνε οι μερες στις 18 Απριλιου κλεινει 3 μηνο που καναμε το προηγουμενο σπερμοδιαγρμμ.και θα κανουμε αλλο τωρα!!ελπιζω να ειναι καλυτερο,και αν ειναι εχω ηδη φαρμακακιαααα που με περιμενουν και θα κανω και γω σπερματεγχυση!καντε μια προσευχουλα ρε κοριτσακια μου να ειναι εστω καλουτσικο για μια σπερματεγχυση!δε ζηταω πολλααααα!!!

Τώρα έχει περάσει αρκετό καιρό και πρέπει να έχει βελτιωθεί το σπέρμα. Κοντεύει η 18 ,λιγη υπομονή ακόμα. Αλλά νομίζω δεν θα χρειαστεί να περιμένεις τόσο,  τα ευχάριστα θα τα ξέρεις   8/4 :)

Ουφ άσχημο αυτό με το νερό, γιατί γίνεται αυτό; Να δούμε και εμείς το καλοκαίρι τι θα γίνει πού δεν έριξε σχεδόν καθόλου βροχή το χειμωνα 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 11 λεπτά , BettySt είπε:

Τώρα έχει περάσει αρκετό καιρό και πρέπει να έχει βελτιωθεί το σπέρμα. Κοντεύει η 18 ,λιγη υπομονή ακόμα. Αλλά νομίζω δεν θα χρειαστεί να περιμένεις τόσο,  τα ευχάριστα θα τα ξέρεις   8/4 :)

Ουφ άσχημο αυτό με το νερό, γιατί γίνεται αυτό; Να δούμε και εμείς το καλοκαίρι τι θα γίνει πού δεν έριξε σχεδόν καθόλου βροχή το χειμωνα 

Μακαρι Μπετακι μου να μη χρειαστει!!ασε αυτο με το νερο μας τρελανε!!!εγινε αυτο γιατι εγινε μια μεγαλη ζημια στις κεντρικες σωληνες!!!και μολις τωρα μου ηρθε!αλλα εννοειται αυριο παλι θα το κοψουν!και τωρα τρεχω σαν τρελη να μαζεψω οσο περισσοτερο μπορω!!χαχαχ α δεν εβρεξε πολυ εκει στην Κρητη φετος ε?μμμ ελπιζω να μην εχετε θεματακι..δε μας φτανουν τα ζορια μας,εχουμε και το νερο!χαχαχα

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

18 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Τώρα θα βγούνε όλα τα αυγουλακια άριστη ποιότητα,  θα έχεις και για δεύτερο και για τρίτο αν θες! Άντε να τελειώνουν τα βασανα και να φας επιτέλους σαν τον  άνθρωπο. 

Θα περιμένω με αγωνία να μου πεις τι έγινε. 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Τι χάπια θα παρεις; Αν θες μας λες λίγα λόγια για το τι θέμα έχετε και κάνετε σπερματεγχυση. 

Αν σου δώσει κάποια χαπια για την σπερματεγχυση ο γιατρός, τότε δεν θα είναι σε φυσικό κύκλο, για αυτό σε ρωτάω για τα χάπια αν γνωρίζεις ποια είναι,  έτσι θα μπορέσω να σου εξηγήσω παραπάνω πράγματα. 

καλημέρα!!!γενικά απο σπερμοδιάγραμμα μας έχουν πει τι η κινητικότητα είναι μέτρια... θα πάρω 1η φορά sepafar στην επόμενη περίοδο (αυτο εννοούσα φυσικο κύκλο) χωρίς σπερματένχυση απλώς θα με παρακολουθεί ο γιατρός & θα μου πει πότε είναι η σωστή στιγμή...έχω ακούσει ότι δεν έχει και πολλά ποσοστά επιτυχίας οπότε δεν ξέρω αν θα προχωρήσω μετα σε σπερματένχυση.... απλώς τώρα που έφυγε ένα εμπόδιο (πολύποδας) ελπίζω να πάνε όλα καλά...

16 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Εσύ πως είσαι;

Παράθεση

Καλό και τυχερο μήνα κορίτσια! Λοιπόν 8/9 γονιμοποιηθηκαν. Τώρα προσευχή για να προχωρήσουν και όλα αν γίνεται! Την Πέμπτη θα μάθω που θα πάω εκεί. Ως τότε υπομονή.. 

CpFNp3.png

17 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

καλως σας βρήκα κορίτσια!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...