Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Με 6 ουτρο τη μερα στην πρωτη εξωσωματικη και τα ροζ σκασαν μυτη πριν τη χοριακη! Μια χαρα πας, μη μασας, αυριο περιμενουμε σουπερ νεα! Ξερεις τι ωρα θα πας;

Αχ, δε θα λεγα οχι σε μια βουτιτσα, με το κλιματιστικο αγκαλια ειμαι ολες τις μερες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

την προηγούμενη φορά με 3 τη μέρα ήταν άφαντη..τα σταμάτησα και μετά από 2 μέρες άρχισε να κατεβαίνει..άρα τώρα με τα 6...:)

maria papa να μπεις στην κάτω λίστα...

πολύ ζέστη βρε κορίτσια σήμερα..

πονάω ακόμη τη κοιλία μου..

8 -8.30 θα πάω..εσύ??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κορίτσι καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα να έχεις. Και εγώ μετά την σπερματέγχυση είχα και πρήξιμο και πόνους! Πρέπει να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι ξεκούραστη, τουλάχιστον τις πρώτες μέρες να προσέχεις πολύ, μετά κανονικά μου είχε πει ο γιατρός μου. Με το καλό σε βάζω στη λίστα μας!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

2. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

10. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

18. maria papa: 3 Αυγουστου

19. tinkerbell!24: 4 Αυγουστου

20. georgia69: 6 Αυγουστου

21. deni..29: 16 Αυγούστου

Ποσοστό: 5/17

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙa

σε ευχαριστω ελπιζω να φερει γουρι η λιστα μασ...ευχομαι να γεμισει θετικα νεα συντομα

Να ΄μαι κι εγω! Ο καφες βγηκε extra large, αλλα αρχισε να ποναει η κοιλιτσα μου και ξαναμαζευτηκα στο κρεββατακι μου!

deni..29, καλως ηρθες και καλη επιτυχια! Τις πρωτες μερες μπορει να εχεις καποια πονακια απο τη διαδικασια, μη δινεις σημασια! Να εισαι πολυ προσεκτικη απο την επομενη Τεταρτη μεχρι Σαββατο, ειναι οι μερες της εμφυτευσης, αν μπορεις μεινε ξαπλωμενη εκεινο το διαστημα! Τις αλλες μερες απλα χαλαρα και η Παναγιά μαζι μας!

ευχαριστω πολυ για τισ συμβουλεσ...απλα το ξεχναμε και κανουμε βλακειεσ εκεινεσ τισ μερεσ..να εχουμε ολεσ θετικεσ χοριακεσ..ασ μασ βοηθησει η παναγιτσα..

Εγω θα ειμαι κατα τις 8 στο κεντρο, ελπιζω μεχρι τις 1 να εχουν βγει τα αποτελεσματα! Αντε, ας ειμαστε τυχερες αυτη τη φορα!

deni..29, προσεκτικα και με χαμογελο κοριτσι μου!

Η Παναγιά μαζι μας...

Διαφημίσεις

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

2. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

10. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

19. tinkerbell!24: 4 Αυγουστου

20. georgia69: 6 Αυγουστου

21. deni..29: 16 Αυγούστου

Ποσοστό: 5/17

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙa

14 maria papa

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!Έχω ξαναγράψει την ιστορία μου,μη

μασάτε,όλα γίνονται.Εμεινα έγκυος με την δέυτερη σπερματέχυνση,

το γέννησα νεκρό και μετά από 40 μέρες έμεινα έγκυος από μόνη

μου,τώα έχω ένα αγοράκι 14 μηνών.Μια φορά θυμάμαι μετά την

περιπέτεια είχα πάει στην εκκλησία μόνη μου και σήκωσα τα μάτια

μου πάνω και το μόνο που είπα κύριε μη με εγκαταλείπεις!

Γεωργία μία τεράστια χοριακή αύριο,πηγαίναμε και στο ίδιο κέντρο.

Την χοριακή εκεί θα την κάνεις?εγώ για χοριακή πήγαινα αλλού.

Να σε ρωτήσω κάτι:μένεις στην Κρήνη?

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!Έχω ξαναγράψει την ιστορία μου,μη

μασάτε,όλα γίνονται.Εμεινα έγκυος με την δέυτερη σπερματέχυνση,

το γέννησα νεκρό και μετά από 40 μέρες έμεινα έγκυος από μόνη

μου,τώα έχω ένα αγοράκι 14 μηνών.Μια φορά θυμάμαι μετά την

περιπέτεια είχα πάει στην εκκλησία μόνη μου και σήκωσα τα μάτια

μου πάνω και το μόνο που είπα κύριε μη με εγκαταλείπεις!

Γεωργία μία τεράστια χοριακή αύριο,πηγαίναμε και στο ίδιο κέντρο.

Την χοριακή εκεί θα την κάνεις?εγώ για χοριακή πήγαινα αλλού.

Να σε ρωτήσω κάτι:μένεις στην Κρήνη?

να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!!σου εύχομαι ότι καλύτερο..

ο Θεός είναι μεγάλος..και ότι θέλει Αυτός θα γίνει..

Ας γίνει το θέλημα Του

1533345xcnw09g7xt.gif

Να χαιρεσαι το πλασματακι σου Καναρινι μου! Γερό και τυχερο να ειναι κι εσυ παντα δυνατη να το καμαρωνεις! Ειναι συγκλονιστικες οι στιγμες που εζησες!!!

Τη χοριακη θα την κανω στο κεντρο, αισθανομαι τοσο καλα μαζι τους! Ασε που και οι τιμες τους δεν εχουν σχεση με τους αλλους! Μενω σχετικα κοντα, στον Αη Γιαννη Καλαμαριας κι ετσι πηγαινοερχομαι με τα ποδια! Ελπιζω αυτη τη φορα να πανε ολα καλα και να παρω στην αγκαλια μου ενα γερό ζουζουνακι :)!

Ο Θεός να βαλει το χερι του, ευχαριστω για τις ευχες και την καλη σας σκεψη, ολες σας!!!

Να χαιρεσαι το πλασματακι σου Καναρινι μου! Γερό και τυχερο να ειναι κι εσυ παντα δυνατη να το καμαρωνεις! Ειναι συγκλονιστικες οι στιγμες που εζησες!!!

Τη χοριακη θα την κανω στο κεντρο, αισθανομαι τοσο καλα μαζι τους! Ασε που και οι τιμες τους δεν εχουν σχεση με τους αλλους! Μενω σχετικα κοντα, στον Αη Γιαννη Καλαμαριας κι ετσι πηγαινοερχομαι με τα ποδια! Ελπιζω αυτη τη φορα να πανε ολα καλα και να παρω στην αγκαλια μου ενα γερό ζουζουνακι :)!

Ο Θεός να βαλει το χερι του, ευχαριστω για τις ευχες και την καλη σας σκεψη, ολες σας!!!

όλα θα πάνε τέλεια Γεωργία μου!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαρίστω πολύ για τις ευχές σας,ότι επιθυμείτε!Το μωρό μου

το έβγαλα ΜΑΡΙΟ στο όνομα της μαγαλόχαρης που με αξίωσε να γίνω μάνα.

Γεωργία πόσο κάνει η χοριακή στο κέντρο?Εγώ πηγαίνα στην ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

το ζώον.Στον Νίκο πήγαινα,όταν έιχα μείνει έγκυος με σπερματέχυνση

δεν ήθελα να κάνω χοριακή,η Μαρία παραλίγο να με βρίσει!Δυστυχώς δεν

παρακολούθησαν καμία κύηση,είχαμε πολλά προβλήματα.Εγώ μένω στην

Κρήνη,κοντά στο ΘΕΡΜΑΙΚΟ.

Tinkerbel!24, δυνατα κοριτσακι μου! Κανουμε ό,τι καλυτερο μπορουμε και περιμενουμε μ΄ενα κρυφο χαμογελο!!! Ναι, ολα θα πανε τελεια!

Ναι!!!:P:p:p:pπως έφτασε η μέρα δεν το πολύκαταλαβα..;););););););):oops::oops::oops:

1533345xcnw09g7xt.gif

Καναρινι μου και παλι να τον χαιρεσαι τον Μαριο!

Στο Εμπρυολαμπ κοστιζει 12 Ε χωρις ασφαλεια και 1, 20 Ε με το βιβλιαριο! Οπως και να΄χει, καμια σχεση! Κι εγω με το Νικο εκανα ολες τις σπερματεγχυσεις (τις εξωσωματικες τις ειχα κανει αλλου) και νιωθω πολυ καλα μαζι του! Και οι Μαριες ειναι υπεροχες! Παρακολουθηση κυησης απ όσο ξερω δεν αναλαμβανουν, σε παραπεμπουν στο γυναικολογο σου. Ειχε ρωτησει ο αντρας μου, γιατι ευχαριστως θα συνεχιζαμε με το Νικο και την παρακολουθηση!

Εσυ μενεις διπλα στο κυμα, εγω την βλεπω απο ψηλα! Στο πετρινο (6ο Δημ.) θα παει ο μικρος σχολειο; Δουλευα εκει παλια:D.

tinkerbel!24, εγω απο υπνο σε υπνο το πηγαινα! Αφου ζηλεψε κι ο αντρας μου και ηθελε ουτρο στο χυμο του:P:p:p!

Τωρα μαλλον θα βγουμε να περπατησουμε λιγο, γιατι αρχισα να μουχλιαζω εδω μεσα! Εχω πολυ καλο συναισθημα για αυριο και για τις δυο μας;)!

Χαμογελαμε!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...