Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!Οι ενέσεις συνεχίζονται, εγω έχω τεντώσει στα δρομολόγια και εχω κουραστει αρκετα..Η διέγερση προς το παρόν καλά πρέπει να πηγαίνει, αυριο θα πάω πάλι για υπέρηχο και μάλλον, πρώτα  Θεός, Σάββατο ωοληψία. Εχω γεμίσει μελανιές αυτή τη φορά, δεν ξέρω γιατί τόσο πολύ, αλλά λέω χαλάλι.. Πάντως χθες είδα στον ύπνο μου οτι είχα ένα θετικό-περίεργο τεστ και χάρηκα..Εχω ξαναδεί βέβαια τέτοιο όνειρο αλλά μάλλον τ έχω στο μυαλό μου περισσότερο από όσο πρέπει. Εχω πολύ άγχος γενικότερα και το κατάλαβα τις τελευταίες 3 μέρες που μου είχε τσακίσει το στομάχι.Τέλος πάντων...ας τελειώσει καλά και θα τα ξεχάσω όλα

Κάνε μία προσπάθεια να είσαι χαλαρή όσο μπορείς και όλα καλά θα πάνε,  στο χρωστάει η ζωή. Όσο για τις μελανιες όπως λες χαλαλι αφού είναι για καλό σκοπό. 

Σημαδιακο το όνειρο και σου εύχομαι να βγει αληθινό  (που θα βγει )!

Με το καλό η ωοληψια! Ότι σε απασχολεί και ανησυχεί να μας το λες! Fingers crossed! 

3 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Μπετάκι μουυυ ναιιι!!!μεχρι της 8 Απριλιου ειναι να μου ερθει!που μακαρι να ΜΗΝ ερθει!!7 Απριλιου ειχει ο αντρουλης μου γενεθλια!πραγματικα θα ητανε το καλυτερο δωρο..εν τω μεταξυ,εχει εδω και 2 μερες εχω πολλες αναγουλες!και δεν πειναω!και εκει που πειναω,ξαφνικα δν μπορω να φαω!ειχα σημερα και κατι τσιμπιματακια κατω δεξια!αλλα δε θελω να ενθουσιαζομαι,μπορει να ειναι απλες συμπτωσεις!θα δειξει..εσυ τι νεα??

Ελμακι μου,υπομονη κοριτσι μου!σκεψου οτι ειναι ολα για καλο και οτι μετα θα τα θυμασαι με το μωρακι σου αγκαλια και θα χαμογελας..χαιρομαι πολυ για σενα μεσα απο την καρδια μου:)ευχομαι να πανε ολα καλα..να μας ενημερωνεις κοριτσακι μου..πολλα φιλακια και μπολικη θετικηηη ενεργειααααα:mad:

Αχ τι ωραια,  σου εύχομαι από την καρδιά μου να σας κάνει ο Θεός αυτό το δώρο! Όλα αυτά τα συμπτώματα είναι πολύ θετικά. Θα χαρώ πραγματικά πάρα πολύ για εσένα. Μακάρι Παναγία μου να είσαι! 

Εγώ έκανα εχτές ξανά καλλιέργεια και τη Παρασκευή θα έχω τα αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Κάνε μία προσπάθεια να είσαι χαλαρή όσο μπορείς και όλα καλά θα πάνε,  στο χρωστάει η ζωή. Όσο για τις μελανιες όπως λες χαλαλι αφού είναι για καλό σκοπό. 

Σημαδιακο το όνειρο και σου εύχομαι να βγει αληθινό  (που θα βγει )!

Με το καλό η ωοληψια! Ότι σε απασχολεί και ανησυχεί να μας το λες! Fingers crossed! 

Αχ τι ωραια,  σου εύχομαι από την καρδιά μου να σας κάνει ο Θεός αυτό το δώρο! Όλα αυτά τα συμπτώματα είναι πολύ θετικά. Θα χαρώ πραγματικά πάρα πολύ για εσένα. Μακάρι Παναγία μου να είσαι! 

Εγώ έκανα εχτές ξανά καλλιέργεια και τη Παρασκευή θα έχω τα αποτελέσματα.

Αχχχ απ το στομα σου και στου θεουλη το αυτι γλυκουλα μουυυυ.αντε μακαρι σε ολες μας να ερθειιιι..α θα παρεις την παρασκευη τα αποτελεσματα?αντε κοριτσι μου,μακαρι να ειναι καθαρα!θα περιμενουμε να μας ενημερωσεις:mad::)

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Να μαι πάλι!Σας ευχαριστώ  πολύ για τα ενθαρρυντικά σας λόγια κορίτσια μου!!Σημερα ξαναπήγα και κανονιστηκε επίσημα το Σάββατο ως η μέρα της ωοληψίας!!Το κακό είναι οτι τα σημάδια της υπέρδιέγερσης είναι εμφανή πλέον με πόνους από χθες. Το καλό είναι οτι έχω άδεια για τις επόμενες 2 μέρες αρά θα ξεκουραστώ λιγουλάκι!!Λίγο με ανησύχησε η συντονιστρια(;) που με ρώτησε αν νοσηλεύτηκα την προηγούμενη φορα αλλα προσπαθώ να το ξεπεράσω!!Λιγες μέρες ακόμα με ανάλατο κοτόπουλο και ασπράδια αυγών που θα πάνε θα περάσουν!!Και για να μην ακούγομαι γκρινιάρα θα ξαναπώ οτι οοοοοοολα αυτά μετά θα τα ξεχάσω

CpFNp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Elma86 είπε:

Να μαι πάλι!Σας ευχαριστώ  πολύ για τα ενθαρρυντικά σας λόγια κορίτσια μου!!Σημερα ξαναπήγα και κανονιστηκε επίσημα το Σάββατο ως η μέρα της ωοληψίας!!Το κακό είναι οτι τα σημάδια της υπέρδιέγερσης είναι εμφανή πλέον με πόνους από χθες. Το καλό είναι οτι έχω άδεια για τις επόμενες 2 μέρες αρά θα ξεκουραστώ λιγουλάκι!!Λίγο με ανησύχησε η συντονιστρια(;) που με ρώτησε αν νοσηλεύτηκα την προηγούμενη φορα αλλα προσπαθώ να το ξεπεράσω!!Λιγες μέρες ακόμα με ανάλατο κοτόπουλο και ασπράδια αυγών που θα πάνε θα περάσουν!!Και για να μην ακούγομαι γκρινιάρα θα ξαναπώ οτι οοοοοοολα αυτά μετά θα τα ξεχάσω

Να τα λες κορίτσι μου, να φεύγουν από μέσα σου και να φτιάχνει η ψυχολογια, όλες μας γκρινιάζουμε ! Όσο για την συντονιστρια μην της δίνεις σημασία,  δεν μπορώ να καταλάβω άτομα οποία δεν είναι γιατροί γιατί ανακατευουντε και επιβαρυνουν την κατάσταση μας. Το αναλατο κοτόπουλο και τα ασπραδια είναι για να μην πρηστείς;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Να τα λες κορίτσι μου, να φεύγουν από μέσα σου και να φτιάχνει η ψυχολογια, όλες μας γκρινιάζουμε ! Όσο για την συντονιστρια μην της δίνεις σημασία,  δεν μπορώ να καταλάβω άτομα οποία δεν είναι γιατροί γιατί ανακατευουντε και επιβαρυνουν την κατάσταση μας. Το αναλατο κοτόπουλο και τα ασπραδια είναι για να μην πρηστείς;

Χρειάζονται πολλά λευκώματα δηλαδή κοτόπουλο και ασπράδια  λέει για να μην πάθω υπερδιέγερση ή έστω να είναι όσο πιο ήπιας μορφής γίνεται. Το αλάτι μου το έκοψαν τελείως για τον ίδιο λόγο. Ουσιαστικά για να μην πρηστουν οι ωοθήκες. 

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

@Elma86Καλησπέρα κοριτσάκι μουυυ!αχ ποσο χαιρομαι για σενα δε φανταζεσαι..εισαι κοντα στο ονειρο γλυκια μου..κανε υπομονη,και οπως λες οντως θα τα θυμασαι και θα γελας!πρεπει να εισαι δυνατη τωρα!ολα καλα θα πανε,θα το δεις!ελα μωρεε το κοτοπουλακι και τα αυγουλακια ωραια ειναιιι!!!ενταξει,και λιγο μαγιονεζουλα και πατατουλες απο διπλα στο κοτοπουλακι δε θα μας χαλουσε χιχιχι:-Pοσο για τν συντονιστη,προσπαθησε να μη το σκεφτεσαι και επηρεαζεσαι..δεν ειναι αναγκη αλλωστε να συμβει οτι ειχε συμβει τοτε!αυτη τη φορα ειναι η τυχερη σου και θα γινει!θα το δεις!σου στελνουμε ολη τη θετικη μας ενεργεια και περιμενουμε νεακια σου!τα φιλια μας:)

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Γειά σας κορίτσια, τι κάνετε; Μόλις πήρα τα αποτελέσματα από την καλλιέργεια και είναι καθαρή. Τώρα περιμένω τι θα μου πει η γυνεκολογος,  πως θα προχωρήσουμε. Θα σας ενημερώσω μετά. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

1 hour ago, BettySt είπε:

Γειά σας κορίτσια, τι κάνετε; Μόλις πήρα τα αποτελέσματα από την καλλιέργεια και είναι καθαρή. Τώρα περιμένω τι θα μου πει η γυνεκολογος,  πως θα προχωρήσουμε. Θα σας ενημερώσω μετά. 

Αντε μπράβο! Είδες? Πέρασε ο καιρός και μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους. Φτιάχνεις τις συνθήκες για να πετύχεις την επόμενη φορά. Περιμένουμε νέα! 

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ! Το άλλο μήνα από όσο φαίνεται θα κάνουμε την σπερματεγχυση. Τώρα περιμένω να αδιαθετισω για να κάνω Ε2 και FSH να δούμε πως είναι για να προχωρήσω. Πιστεύω ότι θα είναι καλές με τόσα αντισυλληπτικά. ..

@Elma86 Ελμακι καλή επιτυχία αύριο! Ελπίζω να μην πονάει! 

@Nektarinaki εσένα τώρα φτιάχνεται και τυλιγεται το πασχαλινό δωράκι για να το πάρεις την άλλη εβδομάδα 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , BettySt είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ! Το άλλο μήνα από όσο φαίνεται θα κάνουμε την σπερματεγχυση. Τώρα περιμένω να αδιαθετισω για να κάνω Ε2 και FSH να δούμε πως είναι για να προχωρήσω. Πιστεύω ότι θα είναι καλές με τόσα αντισυλληπτικά. ..

@Elma86 Ελμακι καλή επιτυχία αύριο! Ελπίζω να μην πονάει! 

@Nektarinaki εσένα τώρα φτιάχνεται και τυλιγεται το πασχαλινό δωράκι για να το πάρεις την άλλη εβδομάδα 

Αχχ Μπετακι μου ποσο θα το ηθελα...αλλα μαλλον τζιφος και αυτος ο Μηνας...δεν αντεξα και εκανα σημερα 21η ημερα ενα τεστακι και βγηκε αρνητικο...ξερω,ισως ειναι νωρις,ακομα υπαρχει ελπιδα,αλλα αρχισε και ο πονοκεφαλος σημερα..οποτε μαλλον θα ερθει η κυρια..δεν πειραζει,τον επομενο μηνα:wink:

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Κοριτσια καλησπεραααα!!!την τεταρτη εκανα την 2η σπερματεγχυση γιατι ειδαμε ενα ωαριο 20 χιλ.εχθες εκανα υπερηχο και ειχα ακομα 3 μεγαλα ωαρια.εκανα το βραδυ την ενεσουλα και σημερα πηγα και ξανακαναμε........αντε να δουμε πως θα περασουν οι μερες.....

3 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Αχχ Μπετακι μου ποσο θα το ηθελα...αλλα μαλλον τζιφος και αυτος ο Μηνας...δεν αντεξα και εκανα σημερα 21η ημερα ενα τεστακι και βγηκε αρνητικο...ξερω,ισως ειναι νωρις,ακομα υπαρχει ελπιδα,αλλα αρχισε και ο πονοκεφαλος σημερα..οποτε μαλλον θα ερθει η κυρια..δεν πειραζει,τον επομενο μηνα:wink:

Αχ θα σε μαλωσω, πολύ νωρίς το έκανες,  ούτε καν σύλληψη δεν θα έχει γίνει,  τι να δείξει το τεστ! Κάνε υπομονή,  δεν είναι απαραίτητο ότι θα σού έρθει επειδή έχεις πονοκέφαλο 

1 hour ago, happy! είπε:

Κοριτσια καλησπεραααα!!!την τεταρτη εκανα την 2η σπερματεγχυση γιατι ειδαμε ενα ωαριο 20 χιλ.εχθες εκανα υπερηχο και ειχα ακομα 3 μεγαλα ωαρια.εκανα το βραδυ την ενεσουλα και σημερα πηγα και ξανακαναμε........αντε να δουμε πως θα περασουν οι μερες.....

Καλησπέρα!  Η αλήθεια είναι ότι το πιο δύσκολο κομμάτι είναι η αναμονή, αλλά θα περάσει που θα πάει! Έκανες 2 σπερματεγχυσεις στο ίδιο κύκλο δλδ, διπλή ωορρηξία;

Καλή επιτυχία! 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

@happy! καλή επιτυχιααααα!!! @BettySt Ναιιι το ξερω οτι βιαστηκα μωρεεε!!!βλακεια μου!!!αλλα δε θα κανω αλλο τωρα καθολου!μονο αν εχω καθυστερηση!θα δειξειιι!!!μακαρι να ειμαι...μακαρι ολες να μεινουμε!!!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...