Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια! είχαμε κανά νεότερο απο Elma86?

εγώ πήγα στο γιατρό και απο τα 4 ωάρια μεγάλωσε το 1, οπότε πάμε για την 2η σπερματέγχυση . θα την κάνουμε αύριο βράδυ και ελπίζω με την Ανάσταση να έχουμε κι εμείς την δική μας στο σπίτι μας με θετικό τεστ.... υπομονή θέλει κορίτσια και θα το πετύχουμε , που θα πάει;

• Μου αρέσει 1

ghbcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

εγώ πήγα στο γιατρό και απο τα 4 ωάρια μεγάλωσε το 1, οπότε πάμε για την 2η σπερματέγχυση . θα την κάνουμε αύριο βράδυ και ελπίζω με την Ανάσταση να έχουμε κι εμείς την δική μας στο σπίτι μας με θετικό τεστ.... υπομονή θέλει κορίτσια και θα το πετύχουμε , που θα πάει;

Καλησπερα Zoirita!με το καλο κοπελα μου!ολα να πανε κατ ευχην και μαζι με την Ανασταση του Κυριου να εχετε και σεις το θετικο τεστακι σας:)

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

6 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Καλησπέρα! Πολύ ωραία τα νέα σου,  καλή επιτυχία να έχεις! Να μας ενημερώσεις πώς πήγε 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

16 ώρες πρίν, zxcv είπε:

ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ κορίτσια και καλη δυναμη σε όποια φαση κιαν είστε ,

εχω 3 κουτια gonal 900iu opoia endiaferetai to mail mou einai

[email protected]

Δε νομίζω οτι επιτρέπεται να πουλάς εδώ μέσα

Καλησπέρα κορίτσια! Εντάξει η καλλιέργεια ήταν καλή,το σπερμοδιάγραμμα ετσι και ετσι(αυξημένος αριθμός ιδια κινητικότητα αλλά μειωμένες οι φυσιολογικές μορφες). Τον γιατρο όμως σημερα περισσότερο το ενδιέφερε η καλλιέργεια. Το άλλο μια ματιά το έριξε. Εκανα και τον υπέρηχο μου, πολλά και μικρα ωάρια προς το παρόν, τώρα ξανά τη δευτέρα. Οι ενεσούλες συνεχίζονται κατά τα άλλα. Λίγο η διάθεση μου δεν είναι στα καλύτερα αλλά τέλος πάντων....Εσείς???

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Elma86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εντάξει η καλλιέργεια ήταν καλή,το σπερμοδιάγραμμα ετσι και ετσι(αυξημένος αριθμός ιδια κινητικότητα αλλά μειωμένες οι φυσιολογικές μορφες). Τον γιατρο όμως σημερα περισσότερο το ενδιέφερε η καλλιέργεια. Το άλλο μια ματιά το έριξε. Εκανα και τον υπέρηχο μου, πολλά και μικρα ωάρια προς το παρόν, τώρα ξανά τη δευτέρα. Οι ενεσούλες συνεχίζονται κατά τα άλλα. Λίγο η διάθεση μου δεν είναι στα καλύτερα αλλά τέλος πάντων....Εσείς???

Μία χαρά τα βρίσκω τα πράγματα. Λογικο να μην ασχοληθεί πολύ πολύ με το σπερμοδιαγραμμα, γιατί θα διαλεξουν τα καλύτερα. Εσύ κοίτα να ασχολείσαι με ευχάριστα πράγματα για να φτιάξει η διάθεση σού, να σκέφτεσαι θετικά και όλα καλά θα πάνε! Είμαι σίγουρη! 

@ZOIRITA20813 καλή επιτυχία το βράδυ! Περιμένουμε νέα σου 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

2 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

Μπραβο κοριτσι μου!ετσι να προχωρας!ολα καλα θα πανε και αυτη τη φορα θα δικαιωθεις!μην εχεις αγχος και αστο να κυλησει οπως πρεπει..να μας ενημερωνεις..εγω ειμαι σε γονιμες αυτες τις μερες,με θετικα τεστακια ωορρηξιας χθες και σημερα..οποτε του δινω και καταβαινει μπας και πιασω το σπορακι..θα ξερω σε 12 μερες αν εγινε κατιιιι!!!μακαρι να ερθει σε ολες μας!!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

On 21/3/2018 at 10:51 ΜΜ, BettySt είπε:

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Είναι πολύ καλό που είσαι μετά την σαλπιγγογραφια, λένε ότι είσαι πιο γονιμη για μερικούς κύκλους μετά. Αν δεν πετύχετε σε αυτό το κύκλο που στο απευχουμαι μπορείς να δοκιμάσεις σπερματεγχυση σε φυσικό κύκλο χωρίς φάρμακα. Έχεις πολλές πιθανότητες εφόσον είναι καλό το σπέρμα. Σου εύχομαι καλή επιτυχία! 

Καλώς σας βρήκα κορίτσι μου...το ίδιο έχω διαβάσει κ εγω για μετά τη σαλπιγγογραφξμα κ εύχομαι να πάνε όλα καλα...μιας και είμαι από νησί και οι δουλειά μας είναι καλοκαιρινή καλό θα ήταν να καταφέρουμε κάτι μέχρι το Μάη γιατί μετά πάμε για Οκτώβρη!!!!

Καλησπέρα σε όλες....Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό "δωμάτιο" όμως έχω μια απορία βρε κορίτσια κ αν ξέρει κάποια να μου πει....μέσα στην εβδομάδα έκανα σαλπιγγογραφημα,δεν ξέρω αν είναι στο μυαλό μου όμως από εκείνη την ημέρα είχα κάτι ενοχλήσεις χαμηλά σαν περιόδου....Σήμερα ξεκίνησε η ωορρηξία μου και προσπαθούμε με το σύντροφό μου για μωράκι όμως στην προσπάθεια σταματήσαμε στη μέση από τους πόνους που είχα....είναι και το στηθος μου πολύ ευαίσθητο...λέτε να είναι από την ωορρηξία οι πόνοι και στο στήθος και χαμηλά στην κοιλιά ή είναι κάτι άλλο....Δεν είχα ποτεεεε πόνους κανενός είδους!!!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αύριο με το καλό σε όλους μας!!!

• Μου αρέσει 1

18 ώρες πρίν, Georgia-Sakis είπε:

Καλώς σας βρήκα κορίτσι μου...το ίδιο έχω διαβάσει κ εγω για μετά τη σαλπιγγογραφξμα κ εύχομαι να πάνε όλα καλα...μιας και είμαι από νησί και οι δουλειά μας είναι καλοκαιρινή καλό θα ήταν να καταφέρουμε κάτι μέχρι το Μάη γιατί μετά πάμε για Οκτώβρη!!!!

Καλησπέρα σε όλες....Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό "δωμάτιο" όμως έχω μια απορία βρε κορίτσια κ αν ξέρει κάποια να μου πει....μέσα στην εβδομάδα έκανα σαλπιγγογραφημα,δεν ξέρω αν είναι στο μυαλό μου όμως από εκείνη την ημέρα είχα κάτι ενοχλήσεις χαμηλά σαν περιόδου....Σήμερα ξεκίνησε η ωορρηξία μου και προσπαθούμε με το σύντροφό μου για μωράκι όμως στην προσπάθεια σταματήσαμε στη μέση από τους πόνους που είχα....είναι και το στηθος μου πολύ ευαίσθητο...λέτε να είναι από την ωορρηξία οι πόνοι και στο στήθος και χαμηλά στην κοιλιά ή είναι κάτι άλλο....Δεν είχα ποτεεεε πόνους κανενός είδους!!!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αύριο με το καλό σε όλους μας!!!

Γειά σου κορίτσι! Πολύ πιθανό να είναι από την σαλπιγγογραφια, είχα και εγώ κάποιες ενοχλησεις. Αλλά μπορεί και από την ωορρηξία,  παντός δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Το στήθος σίγουρα είναι από την ωορρηξία. 

Καλή επιτυχία! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Γειά σου κορίτσι! Πολύ πιθανό να είναι από την σαλπιγγογραφια, είχα και εγώ κάποιες ενοχλησεις. Αλλά μπορεί και από την ωορρηξία,  παντός δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Το στήθος σίγουρα είναι από την ωορρηξία. 

Καλή επιτυχία! 

Αχ ευχαριστώ πολύ γιατί όλα αυτά είναι πρωτόγνωρα για εμένα και κάπως ανησυχησα!!!Χρόνια πολλά!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλησπερα! Ενα θεματακι υγειας του μπαμπα με.κραταει μακρυα απο υπολογιστες και ιντερνετ. Την καναμε την σπερματεγχυση και μ σαββατο παμε για τα καλα νεα!

Ευτυχως τωρα δεν ειναι συνεχεια το μυαλο μου εκει και δεν αγχωνομαι τοσο πολυ. Στην τελικη οπως μου ειπε ο γιατρος...κανω οτι μπορω! 

Εσεις τα νεα σας;

• Μου αρέσει 2

ghbcp2.png

πρίν από 34 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

Κοριτσια μου καλησπερα! Ενα θεματακι υγειας του μπαμπα με.κραταει μακρυα απο υπολογιστες και ιντερνετ. Την καναμε την σπερματεγχυση και μ σαββατο παμε για τα καλα νεα!

Ευτυχως τωρα δεν ειναι συνεχεια το μυαλο μου εκει και δεν αγχωνομαι τοσο πολυ. Στην τελικη οπως μου ειπε ο γιατρος...κανω οτι μπορω! 

Εσεις τα νεα σας;

Μπράβο κοπέλα μουυυ:)αντε μακάρι να πάνε όλα κατ ευχήν,και να μας ανακοινώσεις τα ευχάρισταααα!!!!εγώ είμαι στην 17ημέρα!είχα πρίν 3 μέρες ωορρηξία!τώρα περιμενω να περάσουνε οι μερες να δω αν πιάσαμε το σποράκι!!!όλα καλά με τον μπαμπάκα σου??

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

16 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Εσεις τα νεα σας;

Καλημέρα κορίτσι!  Πρωτα από όλα περαστικά  στο μπαμπά σου! 

Και δεύτερο αλλά πάρα πάρα πολύ σημαντικό να προσπαθησεις να είσαι όσο πιό χαλαρή και ήρεμη μπορείς και να προσέχεις όχι βάρος και σκυψιματα !

Καλή επιτυχία σου εύχομαι και το Μεγάλο Σάββατο να μας ανακοινώσεις Μεγάλα νέα! 

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια,  έχουμε κανένα νέο;

@Nektarinaki και εσύ Μεγάλη εβδομάδα με Μεγάλα νέα! Τι κάνεις εσύ;

@Elma86 τι κάνεις κορίτσι μου; Όλα καλά,  πως πάνε οι ενεσουλες, τι σας είπε ο γιατρός;

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

4 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Και δεύτερο αλλά πάρα πάρα πολύ σημαντικό να προσπαθησεις να είσαι όσο πιό χαλαρή και ήρεμη μπορείς και να προσέχεις όχι βάρος και σκυψιματα !

@Elma86 τι κάνεις κορίτσι μου; Όλα καλά,  πως πάνε οι ενεσουλες, τι σας είπε ο γιατρός;

Καλησπέρα σε όλες!!Οι ενέσεις συνεχίζονται, εγω έχω τεντώσει στα δρομολόγια και εχω κουραστει αρκετα..Η διέγερση προς το παρόν καλά πρέπει να πηγαίνει, αυριο θα πάω πάλι για υπέρηχο και μάλλον, πρώτα  Θεός, Σάββατο ωοληψία. Εχω γεμίσει μελανιές αυτή τη φορά, δεν ξέρω γιατί τόσο πολύ, αλλά λέω χαλάλι.. Πάντως χθες είδα στον ύπνο μου οτι είχα ένα θετικό-περίεργο τεστ και χάρηκα..Εχω ξαναδεί βέβαια τέτοιο όνειρο αλλά μάλλον τ έχω στο μυαλό μου περισσότερο από όσο πρέπει. Εχω πολύ άγχος γενικότερα και το κατάλαβα τις τελευταίες 3 μέρες που μου είχε τσακίσει το στομάχι.Τέλος πάντων...ας τελειώσει καλά και θα τα ξεχάσω όλα

CpFNp3.png

5 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Μπετάκι μουυυ ναιιι!!!μεχρι της 8 Απριλιου ειναι να μου ερθει!που μακαρι να ΜΗΝ ερθει!!7 Απριλιου ειχει ο αντρουλης μου γενεθλια!πραγματικα θα ητανε το καλυτερο δωρο..εν τω μεταξυ,εχει εδω και 2 μερες εχω πολλες αναγουλες!και δεν πειναω!και εκει που πειναω,ξαφνικα δν μπορω να φαω!ειχα σημερα και κατι τσιμπιματακια κατω δεξια!αλλα δε θελω να ενθουσιαζομαι,μπορει να ειναι απλες συμπτωσεις!θα δειξει..εσυ τι νεα??

πρίν από 56 λεπτά , Elma86 είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!Οι ενέσεις συνεχίζονται, εγω έχω τεντώσει στα δρομολόγια και εχω κουραστει αρκετα..Η διέγερση προς το παρόν καλά πρέπει να πηγαίνει, αυριο θα πάω πάλι για υπέρηχο και μάλλον, πρώτα  Θεός, Σάββατο ωοληψία. Εχω γεμίσει μελανιές αυτή τη φορά, δεν ξέρω γιατί τόσο πολύ, αλλά λέω χαλάλι.. Πάντως χθες είδα στον ύπνο μου οτι είχα ένα θετικό-περίεργο τεστ και χάρηκα..Εχω ξαναδεί βέβαια τέτοιο όνειρο αλλά μάλλον τ έχω στο μυαλό μου περισσότερο από όσο πρέπει. Εχω πολύ άγχος γενικότερα και το κατάλαβα τις τελευταίες 3 μέρες που μου είχε τσακίσει το στομάχι.Τέλος πάντων...ας τελειώσει καλά και θα τα ξεχάσω όλα

Ελμακι μου,υπομονη κοριτσι μου!σκεψου οτι ειναι ολα για καλο και οτι μετα θα τα θυμασαι με το μωρακι σου αγκαλια και θα χαμογελας..χαιρομαι πολυ για σενα μεσα απο την καρδια μου:)ευχομαι να πανε ολα καλα..να μας ενημερωνεις κοριτσακι μου..πολλα φιλακια και μπολικη θετικηηη ενεργειααααα:mad:

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...