Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

1 hour ago, Elma86 είπε:

Καλημέρα!!!!Υπομονή κορίτσια θα έρθει κάποια στιγμή με κάποιον τρόπο.Χθες πήγα στην κλινική εξωσωματικής και για μια ακόμα φορά είδα πόσος κόσμος έχει τέτοια προβλήματα. Είχε τουλαχιστον 20-25 γυναίκες που περίμεναν. Και φυσικά με έπιασε το παράπονο γιατί είδα πόσο κάποιοι πασχίζουν και σε άλλους έρχεται ετσι και τελικά δεν το εκτιμούν. Αδικία σκέτη τι να λεμε...

τώρα περιμένω περίοδο και πρώτα ο Θεός αρχίζω ενέσεις..εκτός απροόπτου πάντα 

Καλημέρα Ελμάκι!άσε η ζωή πολλες φορές είναι άδικη..τεσπα!καλή επιτυχία κοπέλα μου!όλα να πανε κατ ευχην!το αξίζεις..

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , happy! είπε:

Ειχαμε μια πολλινδρομη το 2015 και απο τοτε τιποτα.....ετσι ειπαμε να παρουμε βοηθεια.μια ερωτηση κοριτσια.μετα απο την κλομιφαινη εχετε καθυστερηση?

Καλημέρα happy!εγώ δεν μπορώ να σου απαντήσω,γιατι δεν ετυχε να πάρω ποτε!ίσως σου απαντήσουνε τα κορίτσια..

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 16 λεπτά , happy! είπε:

Ειχαμε μια πολλινδρομη το 2015 και απο τοτε τιποτα.....ετσι ειπαμε να παρουμε βοηθεια.μια ερωτηση κοριτσια.μετα απο την κλομιφαινη εχετε καθυστερηση?

Εγώ στη πρώτη σπερματεγχυση που ήταν με κλομιφαινη είχα καθυστέρηση 3-4 μέρες 

@Nektarinaki φιλενάδα τι κάνεις, όλα καλά; Πολύ ωραίο το νεογέννητο, αν είναι δικό σου - να σου ζήσει ! Μ'αρεσουν πάρα πολύ τα σκυλάκια και τα γατάκια ιδικά αν είναι ακόμα μωρά :mad:

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 40 λεπτά , BettySt είπε:

Εγώ στη πρώτη σπερματεγχυση που ήταν με κλομιφαινη είχα καθυστέρηση 3-4 μέρες 

@Nektarinaki φιλενάδα τι κάνεις, όλα καλά; Πολύ ωραίο το νεογέννητο, αν είναι δικό σου - να σου ζήσει ! Μ'αρεσουν πάρα πολύ τα σκυλάκια και τα γατάκια ιδικά αν είναι ακόμα μωρά :mad:

Μπετακι μουυυ καλημερα φιλεναδιτσααα.μια χαρααα εσυ??ναι μωρεε δικο μας ειναιιι..ειναι το μωρο του αρσενικου μου!εχω δυο μαλτεζακια ενα κοριτσακι που τη λενε Ναταλι και ενα αγορακι που ειναι ο γιος της και τον Λενε Μαιλο!τα πατσαβουρακια μου ειναι αυτα μωρεεε..και αυτο το νεογενητο ειναι του μαιλο το μωρακι!ζευγαρωσε και εγινε πατερας μωρε το αγορι μου!ναι και γω τα λατρευωωω!τα ζωακια ειναι ψυχουλες!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Nektarinaki είπε:

Μπετακι μουυυ καλημερα φιλεναδιτσααα.μια χαρααα εσυ??ναι μωρεε δικο μας ειναιιι..ειναι το μωρο του αρσενικου μου!εχω δυο μαλτεζακια ενα κοριτσακι που τη λενε Ναταλι και ενα αγορακι που ειναι ο γιος της και τον Λενε Μαιλο!τα πατσαβουρακια μου ειναι αυτα μωρεεε..και αυτο το νεογενητο ειναι του μαιλο το μωρακι!ζευγαρωσε και εγινε πατερας μωρε το αγορι μου!ναι και γω τα λατρευωωω!τα ζωακια ειναι ψυχουλες!

Καλά είμαι και εγώ. Τα λατρεύω και εγώ τα ζωακια αλλά ο άντρας μου δεν θέλει σκυλάκια γιατί γαυγιζουν και δεν το αφήνουν να ξεκουραστεί  (δουλεύει πολλές ώρες ο καημένος ). Σε μία φάση μας είχε αφήσει η μάνα μου το σκυλάκι τής και το μεσημέρι που κοιμόταν ο άντρας μου εγώ καθόμουν στην αυλή να απασχολω το σκύλο μην κάνει φασαρία - τραγικό. Μετά οι γάτες όλο μάσ φεύγουν, άσε που κουβαλουν πολλά μικρόβια και εγώ κολλάω με το μόνο μόνο. 

Φιλάκια! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 20 λεπτά , BettySt είπε:

Καλά είμαι και εγώ. Τα λατρεύω και εγώ τα ζωακια αλλά ο άντρας μου δεν θέλει σκυλάκια γιατί γαυγιζουν και δεν το αφήνουν να ξεκουραστεί  (δουλεύει πολλές ώρες ο καημένος ). Σε μία φάση μας είχε αφήσει η μάνα μου το σκυλάκι τής και το μεσημέρι που κοιμόταν ο άντρας μου εγώ καθόμουν στην αυλή να απασχολω το σκύλο μην κάνει φασαρία - τραγικό. Μετά οι γάτες όλο μάσ φεύγουν, άσε που κουβαλουν πολλά μικρόβια και εγώ κολλάω με το μόνο μόνο. 

Φιλάκια! 

ΧΑαχχαχαα καλο αυτο που καθοσουνα στην αυλη:-Pε ναι αν δε τα μπορει ο αντρουλης ενταξει..ναι και γω πιο πολυ με τα σκυλακια ειμαι..οι γατουλες ειναι ωραιες,αλλα οντως φευγουνε,δεν καθονται..αλλα οντως κουβαλανε και πολλα μικροβια..αντε σε μια βδομαδα θ εχω ωορρηξιαααα!!αντε να δουμε τι θα γινει αυτη τη φορα!φιλακια πολλααα!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια κι απο εμένα. Εμένα η δική μου ιστορία ειναι η εξής: προσπαθούσαμε ένα χρόνο με τον σύντροφό μου εχοντας κάνει όλο τον προγεννητικό έλεγχο που μας είχε δώσει ο γυναικολόγος μου ( έτσι νομίζαμε τουλάχιστον). Μετά απο 5 προσπάθειες με serpafar και συγκερκιμένες ώρες και μέρες συνεύρεσης άλλαξα γιατρό και εντέλει έμαθα ότι η προγεστερόνη μου είναι στα πατώματα , οπότε και δεν υπήρχε περίπτωση να πιάσω ποτέ παιδί χωρίς φαρμακευτική αγωγή. 

Ετοιμάζομαι για την δεύτερη σπεργατέγχυση, θα πάω σήμερα να δω πόσα ωάρια έχω κάνει ,μου έδωσε ο γιατρός τα φάρμακα Femara για πρόκληρη ωορηξίας  και αναλόγως θα πράξουμε! 

ευχηθείτε μου καλή επιτυχία! 

ghbcp2.png

2 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια κι απο εμένα. Εμένα η δική μου ιστορία ειναι η εξής: προσπαθούσαμε ένα χρόνο με τον σύντροφό μου εχοντας κάνει όλο τον προγεννητικό έλεγχο που μας είχε δώσει ο γυναικολόγος μου ( έτσι νομίζαμε τουλάχιστον). Μετά απο 5 προσπάθειες με serpafar και συγκερκιμένες ώρες και μέρες συνεύρεσης άλλαξα γιατρό και εντέλει έμαθα ότι η προγεστερόνη μου είναι στα πατώματα , οπότε και δεν υπήρχε περίπτωση να πιάσω ποτέ παιδί χωρίς φαρμακευτική αγωγή. 

Ετοιμάζομαι για την δεύτερη σπεργατέγχυση, θα πάω σήμερα να δω πόσα ωάρια έχω κάνει ,μου έδωσε ο γιατρός τα φάρμακα Femara για πρόκληρη ωορηξίας  και αναλόγως θα πράξουμε! 

Γειά σου κορίτσι,  καλώς ήρθες στην παρέα μας! Σού εύχομαι να πάνε όλα καλά! Να μας ενημερώσεις μετά από το γιατρο. Τώρα έχει φτιάξει η προγεστερόνη, έχετε κάποιο άλλο πρόβλημα;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

3 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι και σε σένα και καλή βδομ.καλως ήρθες στην παρέα μας!να σου πω,ειχες συμπτωματα για την χαμηλη προγεστερονη??ελπιζω να σου πανε ολα καλα κοπελα μου και να ερθει το πολυποθητο!!καλη επιτυχιααααα!

• Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?? @BettySt τι κάνεις φιλεναδίτσα?εγώ είμαι στην 10η μέρα και σήμερα έκανα το πρώτο τεστάκι ωορρηξίας,και ήδη είχε γραμμούλα που φαινότανε καλά!αρα η ορμόνη άρχισε!σε 3 μέρες θα έχω ωορρηξία!αντε να δούμε θα το πιάσουμε το μπεμπέ?? @Elma86 όλα καλά κοριτσάκι μου??

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

2 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?? @BettySt τι κάνεις φιλεναδίτσα?εγώ είμαι στην 10η μέρα και σήμερα έκανα το πρώτο τεστάκι ωορρηξίας,και ήδη είχε γραμμούλα που φαινότανε καλά!αρα η ορμόνη άρχισε!σε 3 μέρες θα έχω ωορρηξία!αντε να δούμε θα το πιάσουμε το μπεμπέ?? @Elma86 όλα καλά κοριτσάκι μου??

Γειά σου γλυκουλα, καλά είμαι. Προς το παρόν δεν έχω νέα,  αύριο θα κάνω ξανά TSH να δούμε αν έχει πέσει και την άλλη Δευτέρα πάλι καλλιέργεια για το μικροβιο. 

Οοο μπράβο, πολύ καλά, μην χάσεις ούτε μία μέρα,  καλή επιτυχία σού εύχομαι από την καρδιά μου! Πρώτη φορά τα χρησιμοποιής τα τεστάκια; 

Σκέφτομαι αν δεν κάνω σπερματεγχυση τον άλλο μήνα και δεν μου πει η γυνεκολογος να ξαναπάρω αντισυλληπτικά να παραγγείλω και εγώ, έχω ξαναπαρει παλιά και βοηθάνε. 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Γειά σου γλυκουλα, καλά είμαι. Προς το παρόν δεν έχω νέα,  αύριο θα κάνω ξανά TSH να δούμε αν έχει πέσει και την άλλη Δευτέρα πάλι καλλιέργεια για το μικροβιο. 

Οοο μπράβο, πολύ καλά, μην χάσεις ούτε μία μέρα,  καλή επιτυχία σού εύχομαι από την καρδιά μου! Πρώτη φορά τα χρησιμοποιής τα τεστάκια; 

Σκέφτομαι αν δεν κάνω σπερματεγχυση τον άλλο μήνα και δεν μου πει η γυνεκολογος να ξαναπάρω αντισυλληπτικά να παραγγείλω και εγώ, έχω ξαναπαρει παλιά και βοηθάνε. 

Μακάρι να πάνε όλα καλά με την TSH κορίτσι μουυυ..και επίσης με το μικρόβιο!να μας γράψεις τα νέα σου,θα περιμένουμε..αχ απ το στόμα σου και στου θεούλη το αυτί!είναι η 3 φορά που τα χρησημοποιώ!όντως βοηθάνε αρκετά!μακάρι όλες να τα καταφέρουμε,μας αξίζει!!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!Εγώ καλά προς το παρόν, σήμερα θα κάνω την πρώτη ένεση και ξεκινάμε!Εκτός απροόπτου πάντα...Και απρόοπτο πλέον εννοώ κανένα παλιομικρόβιο στην καλλιέργεια..ελπίζω να βγει καθαρή...Αντε @Nektarinaki βουρ αυτές τις μέρες!!! @BettySt μακάρι να είναι όλα εντάξει..το θέμα μικρόβιο το έχω ζήσει στο πετσί μου πραγματικά για τουλαχιστον 3 χρόνια...Ας εξαφανιστούν από όλους μας πια!!Πάντως να σκεφτόμαστε οτι όλα θα γίνουν..Μπορεί καθυστερημένα, αλλά θα γίνουν

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Elma86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!Εγώ καλά προς το παρόν, σήμερα θα κάνω την πρώτη ένεση και ξεκινάμε!Εκτός απροόπτου πάντα...Και απρόοπτο πλέον εννοώ κανένα παλιομικρόβιο στην καλλιέργεια..ελπίζω να βγει καθαρή...Αντε @Nektarinaki βουρ αυτές τις μέρες!!! @BettySt μακάρι να είναι όλα εντάξει..το θέμα μικρόβιο το έχω ζήσει στο πετσί μου πραγματικά για τουλαχιστον 3 χρόνια...Ας εξαφανιστούν από όλους μας πια!!Πάντως να σκεφτόμαστε οτι όλα θα γίνουν..Μπορεί καθυστερημένα, αλλά θα γίνουν

Αααα τι ωραια που ξεκίνησες, καλή επιτυχία σού εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και να πάνε όλα τέλεια! Σου στέλνουμε μπόλικη θετική ενέργεια και πολύ σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα νέα! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...