Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

14 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Τι κάνουν τα κορίτσια μου??εμένα σήμερα μου ήρθανε τα τεστάκια που παρήγγειλα!!!τα one step 20 ωορρηξιας και 5 εγκυμοσυνης!!αντε και σε καλη μεριά!!!χαχαχ:-P

Ε άντε με το καλό να τα χρησιμοποιήσεις και να μην χρειαστεί να ξαναπαρεις. 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

2 ώρες πρίν, happy! είπε:

Καλησπερα σας!!!καινουρια στις διαδικασιες αυτες και με αγωνια περιμενω τα αποτελεσματα της χοριακης της 1ης σπερματεγχυσης.....

Καλησπέρα @happy! καλώς ήρθες!!καλή επιτυχία σου εύχομαι,με μια τεράστια χοριακή!!!να μας ενημερώσεις!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Καταλαβαίνω την απογοήτευση σου γιατί το έχω περάσει 2 φορές, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα βρεις δύναμη να συνεχίσεις. 

Αν θέλεις μας λες ποιο είναι το πρόβλημα σας και κάνατε σπέρματεγχυση 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 34 λεπτά , happy! είπε:

Με πηραν τηλεφωνο....αρνητικη....καλη μας συνεχεια!!!!

Κριμα κοριτσι μου.δεν πτοουμαστε ομως,συνεχιζουμε!δε θα ειναι αυτη,θα ειναι η επομενη!δυναμη και συνεχεια!εσεις τι θεμα εχετε?αν θελεις φυσικα απαντας:)

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Ολα ειναι φυσιολογικα.δεν ξερουμε γιατι συμβαινει.μου κακοφανηκε δεν στεναχωρεθηκα.βλεπω κοριτσια που προσπαθουν χροοοοονια παιρνω δυναμη απο ολες .και ειναι πολυ σημαντικο το γεγονος οτι καποιος καταλαβαινει την αγωνια μας.σας ευχαριστωωωωω παμε για αλλααά

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, happy! είπε:

Ολα ειναι φυσιολογικα.δεν ξερουμε γιατι συμβαινει.μου κακοφανηκε δεν στεναχωρεθηκα.βλεπω κοριτσια που προσπαθουν χροοοοονια παιρνω δυναμη απο ολες .και ειναι πολυ σημαντικο το γεγονος οτι καποιος καταλαβαινει την αγωνια μας.σας ευχαριστωωωωω παμε για αλλααά

Σε καταλαβαινουμε απολυτα!εγω προσπαθω ενα χρονο..αλλα εμεις εχουμε θεμα με το σπερμα..εσεις ποσο καιρο προσπαθειτε??θα ερθει αφου δεν εχετε τιποτα,ειναι θεμα χρονου!ισως αγχωνεστε λιγακι παραπανω!αλλα πιστευω θα ερθει!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Καλημέρα!!!!Υπομονή κορίτσια θα έρθει κάποια στιγμή με κάποιον τρόπο.Χθες πήγα στην κλινική εξωσωματικής και για μια ακόμα φορά είδα πόσος κόσμος έχει τέτοια προβλήματα. Είχε τουλαχιστον 20-25 γυναίκες που περίμεναν. Και φυσικά με έπιασε το παράπονο γιατί είδα πόσο κάποιοι πασχίζουν και σε άλλους έρχεται ετσι και τελικά δεν το εκτιμούν. Αδικία σκέτη τι να λεμε...

τώρα περιμένω περίοδο και πρώτα ο Θεός αρχίζω ενέσεις..εκτός απροόπτου πάντα 

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

πρίν από 59 λεπτά , Elma86 είπε:

Καλημέρα!!!!Υπομονή κορίτσια θα έρθει κάποια στιγμή με κάποιον τρόπο.Χθες πήγα στην κλινική εξωσωματικής και για μια ακόμα φορά είδα πόσος κόσμος έχει τέτοια προβλήματα. Είχε τουλαχιστον 20-25 γυναίκες που περίμεναν. Και φυσικά με έπιασε το παράπονο γιατί είδα πόσο κάποιοι πασχίζουν και σε άλλους έρχεται ετσι και τελικά δεν το εκτιμούν. Αδικία σκέτη τι να λεμε...

τώρα περιμένω περίοδο και πρώτα ο Θεός αρχίζω ενέσεις..εκτός απροόπτου πάντα 

Καλημέρα Ελμακι! Και εμένα πάντα με πιάνει το παράπονο σε τέτοιες περιπτώσεις, η ζωή πολλές φορές είναι άδικη αλλά τι να κάνουμε πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα εμπόδια με αισιοδοξία και κάποια στιγμή θα φτάσουμε στο στόχο μας! 

Με το καλό να ξεκινήσεις τη καινούργια σού προσπάθεια και να είναι η τυχερή,  στο εύχομαι από καρδιάς! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...